Jump to content

LG GT505 / GT500


Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το έκανα και λειτούργησε!!!!

 

απλά δεν θα γράψουν όμως \.. , χωρίς δεύτερο \ .

απλά διαγράφτε τους ήχους

 

 

καλησπέρα,

 

ποίοι συγκεκριμένα είναι αυτοί οι ήχοι ? και πού τους βρίσκω για να τους διαγράψω ?

 

είναι ασφαλές ?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια μπηκα στο 3845#...κλπ..κ πατησα καταλαθος το fake language κ δεν μπορω να το αλλαξω γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα τωρα με αυτο που εκανα.μπορει να με βοηθησει καποιος???pleaze...:( ευχαριστωωωω........ ;) Edited by Lenoukaki
Link to comment
Share on other sites

To Fake Language, είναι 16ο στη λίστα, αν δεν μπορείς να διαβάσεις. Μια άλλη λύση είναι να κάνεις Factory Reset (είναι 2ο στη λίστα), για να επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

 

Προσοχή μόνο, γιατί με το Factory reset χάνεις όλα τα SMSs, το call list και τις επαφές που έχεις περάσει στη μνήμη του τηλεφώνου (η MicroSD και η SIM μένουν ανέπαφες).

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά που προτείνετε να αποθηκεύουμε τις επαφές?

Στο τηλέφωνο ή στην κάρτα μνήμης?

 

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά που προτείνετε να αποθηκεύουμε τις επαφές?

Στο τηλέφωνο ή στην κάρτα μνήμης?

 

ευχαριστώ

Στο τηλέφωνο, αντιγραφή στην κάρτα SIM (USIM όπως την λένε τα LG) και μετά back-up στην κάρτα μνήμης! :):p Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Αγορασα προσφατα το GT505 αλλα μου παρουσιαζει προβλημα στην USB συνδεση με το PC ,κανω κανονικα εγκατασταση το LG PC SUITE βλεπει ο υπολογιστης το κινητο επιλεγω απο το κινητο την επιλογη PC SUITE και οταν παω να επιλεξω καποια απο τις επιλογες που εχει ειτε γα συχρονισμο επαφων κτλ ειτε αρχεια , μηνυματα κτλ ψαχνει λιγο και μου λει οτι δεν εχει συνδε8ει σωστα το κινητο με τον υπολογιστη και κανει αποσυνδεση. Στις αλλε επιλογες Συγχρονισμος και Μαζικη αποθηκευση τις εκτελει κανονικα, εγω θελω ομως να περασω τις επαφες μου απο τον υπολογιστη στο κινητο και δεν γινεται. Εχω windows 7 αλλα ακι σε vista που δοκιμασα εχει το ιδιο προβλημα. Εχει κανεις καμια ιδέα ;
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας παιδια! εχω το gt 500 θελω να του παρω μια καρτα μνημης και εχω βρει την kingston MRG2+SDC4/4GB USB microSDHC Reader w/4GB* microSDHC Card. Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα συμβατοτητας και που μπορω να το κοιταξω αυτο?

Ευχαριστω πολυ...

Link to comment
Share on other sites

παιδακια σ'αυτα που σας ρωτησα καμια απαντηση????

 

Μάλλον έχεις προβληματικό καλώδιο ή βύσμα USB..

 

Εγώ έχω με V10e ένα πιο περίεργο πρόβλημα.... δεν παιρνει φωτογραφίες πάνω από 640x480..

Από 1Μ ώς 5Μ αποτυχγάνουν με "Error"/"Σφάλμα" και με βγάζει εκτός της εφαρμογής. Υπάρχει αρκετός χώρος τόσο στην SD όσο και στην εσωτερική μνήμη..

 

Αλλά στις μικρές αναλύσεις και στα video`δουλέβει οκ...

 

έχει περάσει κανείς πιο τελευταία εκδοση π.χ. V10f και εαν ναι, τότε πώς ;

Link to comment
Share on other sites

επειδή διαβάζω γενικότερα για προβλήματα με το USB. εγώ με τα win7 είχα πρόβλημα μόνο με XP βρήκα την υγεία μου.

 

βέβαια μετά από τηλεφώνημα στην τηλ. εξυπηρέτηση μου έδωσαν κ ένα άλλο site για να κατεβάσω τα προγράμματα: gr.lgmobile.com

για δοκιμάστε κ από εκεί. ίσως να έχει ανανεωθεί το πρόγραμμα/drivers.

αλλιώς 801 11 200 900 , μήπως το κινητό θέλει αναβάθμιση στο service.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια εγω εχω προβλημα με το youtube... στην αρχη επαιζε τα βιντεο απο το oyutube....τωρα εχει σταματησει να τα παιζει....γραφει συνδεση...κολλαει και μετα απο λιγο λεει αποτυχια αναπαραγωγης εξοδος...... τι ειναι αυτο τωρα? εχει βρεθει η αιτια?
Link to comment
Share on other sites

Έκανα τα παρακάτω και δούλεψε μια χαρά.....!!!! το πρόβλημα ήταν στην ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ.!!!

 

Βάλτε τις ημερομηνίες σας στις 1-06-09 (ΣΤΟ ΤΗΛ.) και μετά κάντε τα ακόλουθα. Όταν τελειώσετε τα πάντα ξαναγυρίστε την ημερομηνία στη φυσιολογική.

 

WE TRAVEL

 

http://rapidshare.com/files/328175515/WeTravel_BY_LAKIS_DJ.rar

 

1.Κάντε εξαγωγή του αρχείου WeTravel_Full_Screen_Greek_VoicePack_LG_GT505.rar απο τον υπολογιστή σας.

 

2.Συνδέστε το κινητό σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB με τον υπολογιστή σας.Απο το Κινητό επιλέξτε Μαζική Αποθήκευση.

 

3.Τοποθετήστε τον φάκελο We Travel στην κάρτα μνήμης της συσκευής σας.

 

4.Πατήστε “Έξοδος” στην οθόνη του κινητού σας.

 

5.Πηγαίνετε στον φάκελο We Travel που βρίσκεται στην κάρτα μνήμης (Μενού/Ψυχαγωγία/Αρχεία/Κάρτα Μνήμης... )

 

6.Ανοίξτε το αρχείο WeTravel.jad.Θα ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης του προγράμματος.Μετά την εγκατάσταση θα ζητηθει να κάνετε εκκίνηση η να συνεχίσετε την περιήγηση.Μην επιλέξετε εκκίνηση αλλα επιλέξτε να συνεχίσετε την περιήγηση.

 

7.Πηγαίνετε στις εφαρμογές (Μενού/Ψυχαγωγία/Αρχεία/Εφαρμογές) και επιλέξτε το εικονίδιο επιλογών (βρίσκετε πάνω αριστερά) και επιλέξτε “Ορισμός άδειας”.Έπειτα επιλέξτε να ορίσετε άδεια στο WeTravel Midlet Suite.

 

8.Στα ακόλουθα επιλέξτε “Να επιτρέπεται πάντα” :

- Τοπική Σύνδεση

- Ανάγνωση πρόσβασης δεδομένων χρήστη

- Καταγραφή πρόσβασης δεδομένων χρήστη

- Τοποθεσία

 

9.Ανοίξτε την εφαρμογή.Θα ζητήσει να γίνει Search root. Πατήστε Yes.10. Μόλις τελειώσει η αναζήτηση θα σας εμφανίσει: "Use this as wetravel root? (Others/Wetravel). Πατήστε Yes.

 

10.Μετά θα σας ζητηθεί να βάλετε την πόλη και τον δρόμο σας.Πληκτρολογήστε το αρχικό γράμμα της πόλης και του δρόμου σας.Εάν δεν τα βρίσκει αφηστέ κενό και πατήστε Ok.

 

11.Μόλις ξεκινήσει το πρόγραμμα θα εμφανιστεί μία μπέζ οθόνη με ένα πράσινο βέλος και την ένδειξη 64Klm/H με την ώρα.Σημαίνει πως ψάχνει Δορυφόρο.Πατήστε Menu/Setting/GPS επιλέξτε Internal GPS και πατήστε Save.

 

12.Πατήστε Menu/settings/Advanced και κατεβείτε κάτω.Θα βρείτε την επιλογή Touchscreen. Επιλέξτε το ώστε να τικαριστεί το κουτάκι, μετα πατήστε το Αριστερό κουμπί επιλογής, και επιλέξτε Save.

 

13.Πατήστε Menu/Screen και επιλέξτε Fullscreen και εάν το επιθυμείτε επιλέξτε 3D απεικόνιση.

 

14.Κάντε έξοδο απο το πρόγραμμα και επανεκκινήστε το.Πλέον οι ρυθμλισεις σας εχουν εφαρμοστεί.

 

15.Για να μπορείτε να βρίσκετε σήμα πρέπει να είστε σε ανοιχτό χώρο και να έχετε υπομονή καθώς θα χρειαστούν λίγα λεπτά.Όταν η ένδειξη 64klm/h γίνει 0klm/h σημαίνει πως έχετε βρεί δορυφόρο.Εάν ο φόντος γίνει καφέ σημαίνει πως βρίσκεστε σε περιοχή που δεν υπάρχει χαρτογράφηση.

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ:

-Ορίσμός gps: Πηγαίνετε στο μενου-Settings-GPS- και επιλξτε Internal GPS. (εαν είναι ιδη επιλεγμενο παραβλεψτε αυτό το βημα) Επειτα, πατιστε το Αριστερό κουμπί επιλογης, και επιλεξτε Save.

-Για touchscreen: Πηγαίνετε Menu-settings-Advanced. Κατεβείτε κάτω και βρείτε την επιλογη

Touchscreen. Επιλεξτε το, μετα πατιστε το Αριστερό κουμπί επιλογης, και επιλεξτε Save.

-Για fullscreen με επιλογες αφης: Αφου διαλεξετε touchscreen, πηγαίνετε στο αρχικό μενου και πατιστε Screen. Εκεί επιλεξτε Fullscreen. Βγείτε απο το πρόγραμμα και μόλις το ξανα ανοίξετε

 

θα εχει επιλογες αφης στην επιφάνεια με το χαρτη.

 

 

-Μην βιάζεστε, αν δείχνει οτι "παγωνει" στις αρχικες ρυθμησεις απλά περιμενετε και μην πατάτε πολλες φορες τα κουμπιά.

-Για να καταλάβετε αν επιασε δορυφόρο, στην αρχικη σελίδα με το βελάκι, πάνω δεξιά πρεπει να λεει 0km/h. Αν λεει 64km/h απλά ψάχνει για σήμα. Μόλις πιάσει σημα,

κα εμφανίσει το χάρτη. Εάν βρίσκεστε σε περιοχη που δεν υπάρχει χαρτογράφηση, κα εμφανίσει το βελάκι σε καφε φόντο και κα λεει 0km/h. Απλά κάντε zoom out με την επιλογή -.

 

Καλησπέρα παίδες,

Έχω την συσκευή LG Gt505, προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση του "We Travel" το οποίο το κατέβασα απο εδώ "http://rapidshare.com/files/328175515/WeTravel_BY_LAKIS_DJ.rar" αλλά τίποτα όταν πατάω το αεχείο .jad ανοίγει το WiFi του κινητού και ψάχνει για διαθέσιμα δίκτυα και λέει προετοιμασία λήψης. Και μετά απο την αποτυχεία σύνδεσής μου βγάζει το μήνυμα "Υπαρχει η ίδια έκδοση του αρχείου Αντικατάσταση;"και άν πατήσω θετικά μου λέει αν θέλω να γίνει λήψη και αντικατάσταση του περιεχομένου: WeTravelMidletSuite...και ξανά προσπαθεί με το δίκτυο....

Ξέρει κανεις τι μπορεί να γίνεται?

 

Υ.Γ(Ακολούθησα κατα- γραμμα όλες τις παραπάνω οδηγείες)

Link to comment
Share on other sites

Πριν κάνεις όλα τα παραπάνω, σβήσε από το τηλέφωνο ό,τι αρχείο έχει να κάνει με το WeTravel (φακέλους, εικόνες, τα πάντα) και μετά ξαναπροσπάθησε να κάνεις την εγκατάσταση.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα

Είμαι και εγώ κάτοχος του LG GT505 και αποφάσισα να αγοράσω ένα Bluetooth μιας και τα ακουστικά που περιλάμβανε η συσκευασία δεν είναι και τα καλύτερα (λόγω κακής επαφής)με αποτέλεσμα να μη λειτουργει σωστά και το ραδιόφωνο. Σκέφτηκα πως χρειάζομαι ένα Bluetooth Handfree το οποίο:

1) Να έχει ραδιόφωνο ενσωματωμένο

2) Να είναι stereo

3) Να υπάρχει η δυανατότητα να βάζω τα δικά μου ακουστικά (θα μου πείτε να παρω κανά mp3player αλλά είχα και αποφάσισα πως θέλω να έχω ΜΙΑ συσκευη)

4 αλλά όχι τόσο απαραίτητο) Να έχει αναγνώριση κλήσεων.

 

Για παράδειγμα ένα που έχω δει και θεωρητικά με καλύπτει είναι τα:

 

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=gr&lc=el

 

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003763

 

τα οποία κοστίζουν 50 και 60 αντίστοιχα.

Το ερώτημα που μου έχει δημιουργηθεί είναι κατά πόσο οι συσκευές είναι συμβατές.

Και εννοώ σε όλες τις λειτουργίες. Δλδ να μπορώ να αλλαζω τραγούδι από το ΒΤ, να μου έχει κανονικά αναγνώριση κλήσεων (έστω τον αριθμό).

Θεώρησα πως το πιο σωστό είναι να απευθυνθώ στις ίδιες τις εταιρείες. Επικοινώνησα με Sony Ericsson Ελλάδας και Αγγλίας και δε γνωρίζουν και ότι είναι δική μου ευθύνη αν οι συσκευές δεν είναι συμβατές καθώς δεν έχουν ελεγχθεί από αυτες. Με παρέπεμψαν στην LG η οποία επίσης δεν ήξερε να μου απαντήσει.

Αν έχετε κάποια εμπειρία ή άποψη επί του θέματος θα με βοηθούσε ιδιαίτερα.

Edited by spitufos
Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη για την Of topic ερώτηση, αλλά δεν υπάρχει ανάλογο θέμα.

Αν περάσω το We-Travel στο Samsung B5310 Corby Pro τι θα γίνει; Λέτε υπάρχει περίπτωση να δουλέψει; Έχει οθόνη 2,8΄΄ με ανάλυση 240Χ320.

Link to comment
Share on other sites

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=gr&lc=el

 

Το ερώτημα που μου έχει δημιουργηθεί είναι κατά πόσο οι συσκευές είναι συμβατές.

 

Αν λάβεις υπόψη σου αυτό, τότε το συγκεκριμένο ακουστικό της Sony δεν είναι συμβατό.

 

Για το άλλο δε γνωρίζω κάτι. Ίσως αν έβρισκες κάποιο ακουστικό με παρόμοια χαρακτηριστικά σε κάποιο κατάστημα που θα μπορούσες να το δοκιμάσεις απευθείας, για να δεις αν είναι συμβατό με το κινητό.

Link to comment
Share on other sites

Από ότι μου είπε η Ericsson πιθανότατα να μην έχει ελεγχθεί η συμβατότητα και γι' αυτό να μη βρίσκεται στη λίστα.

 

Δυστυχώς σε όσα καταστήματα έχω απευθυνθεί κανένας δε μπορεί να μου πει σίγουρα ή να με βοηθήσει να το τεστάρω πριν την αγορά.

 

Επικοινώνησα και με την Procordia που είναι εξουσιοδοτημένο service και της LG και της SE και ούτε αυτή ξέρει.

 

Γι'αυτό απευθύνομαι σε εσάς μήπως υπάρχει κάποιος που τα έχει δοκιμάσει. Αν όχι τα συγκεκριμένα κάποια με αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Η LG πάντως δεν έχει κάτι αντίστοιχο. Γενικά έχει ελάχιστες επιλογές.

 

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά το http://www.gt505tools.tk δε λειτουργει;;;; πως θα παρω τα αρχεια τωρα;
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X
Link to comment
Share on other sites

Εχω τις εξης ερωτησεις για το κινητο:

 

1.Που φαινεται αν ειμαι συνδεδεμενος στην υπηρεσια δεδομενων και χρεωνομαι ;

2.Υπάρχει περίπτωση οταν το κινητο ειναι στην αναμονή ή κλειδωμένο να κατεβαίνουν δεδομένα ;

3.Μπορώ με κάποιο τρόπο να απενεργοποιήσω πλήρως τα data μέσω του δικτύου κινητής και να δουλεύω με data μόνο όταν χρησιμοποιώ wifi ;

 

Ευχαριστω.

Edited by pcseeker
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν χρησιμοποιεί κανείς Bluetooth με το LG gt505.

Ας κάνω μια άλλη ερώτηση λοιπόν.

Τα ακουστικά που περιλάμβανε η συσκευασία σας λειτουργούν κανονικά.

Γιατί εμένα δε κάνουν καλή επαφή με αποτέλεσμα κακό σήμα ραδιοφώνου, απότομο κλείσιμο γιατί αποσυνδέονται κλπ κλπ.

Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Και αν ναι πως το χειρίστηκε?

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν χρησιμοποιεί κανείς Bluetooth με το LG gt505.

Ας κάνω μια άλλη ερώτηση λοιπόν.

Τα ακουστικά που περιλάμβανε η συσκευασία σας λειτουργούν κανονικά.

Γιατί εμένα δε κάνουν καλή επαφή με αποτέλεσμα κακό σήμα ραδιοφώνου, απότομο κλείσιμο γιατί αποσυνδέονται κλπ κλπ.

Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Και αν ναι πως το χειρίστηκε?

 

 

Bluetooth χρησιμοποιώ εγώ στο αυτοκίνητο με το 505 για να συνδέεται με ραδιοσιντί μου το οποίο κι αυτό έχει bluetooth για να απαντάω κλήσεις και να ακούω τα τραγούδια που έχω στην κάρτα το τηλεφώνου!

 

Τώρα στο θέμα ότι αποσυνδέεται το ακουστικό σου μάλλον κάποιο θεματάκι θα έχεις εκεί!

Το δικό μου ποτέ δεν αποσυνδέθηκε! Όσο για το θέμα καλής λήψης των ραδιοφωνικών σταθμών

μάλλον δεν φταίει το ακουστικό που αποσυνδέεται μια και το ίδιο το τηλέφωνο

δεν έχει καθόλου καλή λήψη!

Link to comment
Share on other sites

Ξερει κανεις μεχρι ποτε θα κυκλοφορει το κινητο ???Επειδι ηδη το εχει βγαλει το site του Γερμανου , και η επιδοτηση μου ειναι τελη Αυγουστου ....:cry::cry::cry:
Πωλειται lg gt505...Pm me....
Link to comment
Share on other sites

Γεια σε όλους!! Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας.... Μπορεί κάποιος να μου πει τι υποδοχή είναι αυτή που έχει το GT505 για τα handsfree??

μου χάλασαν και θέλω να πάρω καινούργια και δεν είμαι σίγουρος.... 3.5mm είναι;; αυτά κάνουν;;

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....!!!!
Link to comment
Share on other sites

To 3.5 mm είναι το κλασικό βυσματάκι (jack ή καρφί μικρό) που χρησιμοποιούν οι περισσότερες συσκευές ήχου (iPod, MP3 players, PC, etc). Η υποδοχή του τηλεφώνου είναι Micro USB, αλλά για να μπορείς να χρησιμοποιείς καλύτερης ποιότητας ακουστικά after market, υπάρχουν αντάπτορες/καλώδια που μετατρέπουν το micro USB σε θηλυκό jack 3.5mm ώστε να βάζεις όποιο ακουστικό θέλεις. Κάποια ακουστικά, όπως αυτό που αναφέρεις, αποτελούνται από 2 κομμάτια: Το ένα είναι ο μετατροπέας microUSB σε jack 3.5mm (θηλυκό) και το άλλο είναι το κανονικό ακουστικό με το αρσενικό βύσμα jack 3.5mm. Αυτά τα ακουστικά μπορείς να χρησιμοποιείς και σε άλλες συσκευές ήχου.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...