Jump to content

SakisVolos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SakisVolos

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Θα το ψάξω κι εγώ λίγο καλύτερα κι' άν είναι έτσι θα τους πω άντε γεια να ησυχάσω!
  2. Έτσι μου είπε κι ένας γνωστός αλλά αυτοί για να φύγω ζητάνε να πληρώσω ποινή επειδή και καλά έχει ηχογραφηθεί η προφορική ανανέωση!
  3. :( Κατάλαβα.......... Μόλις ήρθα πάλι από το σπίτι, πήγα εκτάκτως στο σπίτι αυτή την ώρα μιας και πήγαν εκεί οι τεχνικοί της φόρθνετ....... Βάλανε αναλαϊζερ στη γραμμή και δείχνουν όλα καλά και σίγουρα είναι όλα καλά από εχθές το βράδυ....... μου έδωσε τηλ ο τεχνικός να του τηλεφωνήσω όταν θα υπάρχει το πρόβλημα μπας και φανεί κάτι εκεί τρελάθηκα αλλά τι να έκανα; Ήρθαν οι ίδιοι και πριν 15 περίπου μέρες! Τότε το μόντεμ αποσυγχρόνιζε συνεχώς αλλά δεν κοίταξαν τίποτα γιατί δεν είχα το μόντεμ το δικό τους! Θα περιμένω κι εγώ να λήξει το συμβόλαιο το οποίο ανανεώθηκε προφορικά στις 1-3-2014 και θα πάω σε άλλη εταιρία τους βαρέθηκα.... Μια τελευταία ερώτηση η ανανέωση του συμβολαίου προφορικώς ισχύει? :blink:
  4. Εντάξει καταλαβαίνω! Αλλά εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι όποτε ''θέλει'' η γραμμή μου αποσυγχρονίζει όποιο μόντεμ και να έχω σε λειτουργία! Τώρα εδώ που γράφω η σύνδεση μου δουλεύει κανονικά και δοκίμασα και έχω download 1,3Mb αν δευτερόλεπτο δουλεύει πάρα πολύ καλά...... Αυτό μπορεί να κρατήσει ώρες....μπορεί επίσης σε μισή ώρα πάλι να αρχίζει να αποσυγχρονίζει......
  5. Μα και με το δικό τους μόντεμ το πρόβλημα δεν αλλάζει ακριβώς το ίδιο συμβαίνει..... Επί δύο περίπου χρόνια με το D-Link δεν είχα θέμα!
  6. Καλησπέρα σας! Από τις 22 Σεπτέμβρη έχω ένα θέμα με το ίντερνετ με την συγκεκριμένη εταιρία... Έχω συνεχείς αποσυγχρονισμούς στα μόντεμ... Καλά διαβάσατε στα μόντεμ μιας κι έχω δοκιμάσει τέσσερα! Το ένα είναι το D-link dsl2680 το είχα σχεδόν δυο χρόνια με την forthnet και κανένα πρόβλημα δεν είχα ως τις 21 του περασμένου Σεπτέμβρη όπου και ξεκίνησε το πρόβλημα.... Το δεύτερο μόντεμ ου επίσης κατά την forthnet είναι κι αυτό προβληματικό είναι το TP-link TW-D8961.... Το τρίτο μόντεμ είναι το Thomson TG585 v8 κι αυτό κάνει το ίδιο πρόβλημα! Το τέταρτο μόντεμ που κι αυτό παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα είναι το Net Faster 1 ..... Τώρα να αναφέρω και πιο είναι το πρόβλημα που έχω.... μπορεί για κάποιες ώρες την μέρας να δουλεύει το ίντερνετ μου κανονικά! Όμως όταν το πιάνει η ''τρέλα'' του αρχίζει να αποσυγρονίζει κάθε 2 λεπτά και όταν ξανασυγχρονίζει ενώ τα στατιστικά του μόντεμ λένε ότι έχω download 13Mbps και upload κάπου 1020 Kbps δεν ανοίγει καμιά σελίδα και δεν υπάρχει γενικώς κίνηση δεδομένων στη γραμμή μου και φυσικά πριν περάσουν 2 λεπτά αποσυγχρονίζει...... Στη forthnet έχω που παίρνω τηλέφωνο και δηλώνω βλάβη από τότε που ξεκίνησε το πρόβλημα.... παίρνουν και καλά μετρήσεις από την γραμμή και τα βρίσκουν όλα καλά..... Εγώ από πλευράς μου λίγες μέρες μετά που άρχισε το πρόβλημα με το ίντερνετ άλλαξα όλη την καλωδίωση που έχει σχέση με την τηλεφωνική μου γραμμή ως το κουτί του ΟΤΕ από εκεί και μετά δεν μπορώ να επέμβω...... Δεν διορθώθηκε κάτι με αυτό αφού προφανώς το πρόβλημα είναι αλλού! Ήρθε τεχνικός εδώ στον χώρο μου δυο βδομάδες μετά που ξεκίνησε το πρόβλημα και ενώ έβλεπε οτι όσο ήταν εδώ το μόντεμ αποσυγχρόνιζε κάθε ένα λεπτό είπε ότι δεν μπορεί να κοιτάξει κάτι επειδή το μόντεμ που είχα δεν ήταν της εταιρίας και σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς να κάνει τίποτα! Ιντερνετ ακόμα δεν έχω όποτε θέλει δουλεύει και μου είπαν εχθές εκεί που για πολλοστή φορά πήρα τηλέφωνο να ξανακάνουν ένα ρεσέτ στη γραμμή μου γιατί μετά από αυτό συνήθως χαζοδουλεύει για λίγο όπως και τώρα! Μόλις χθες μου είπαν ότι δήλωσαν αυτοί την βλάβη στον ΟΤΕ γιατί τελικά λένε δεν είναι από αυτούς το πρόβλημα και περιμένουν τώρα λύση από τον ΟΤΕ ! Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος από την forthnet κάποιο πρόβλημα ανάλογο; Αν ναι πως ξέμπλεξε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υπομονή σας! :)
  7. SakisVolos

    ZTE Skate

    Καλημέρα! Πριν περίπου από δυο εβδομάδες πήρα το εν λόγω τηλέφωνο! Τίμιο για τα λεφτά που έδωσα ( 99€ )! Έκανα όμως μια χαζομάρα από λάθος έκανα φορμάτ την κάρτα SD που είχε και έχασα το MLS destinator.... Υπάρχει τρόπος να το βρω ξανά ή να το ξεχάσω? Ευχαριστώ!:)
  8. Λοιπόν σε ότι αφορά το market αυτό που περιγράφει ο tomgr έκανα μόλις και κατεβάζει πάλι κανονικά ! :) Thanks tom !!
  9. Κι εμένα σήμερα που δοκίμασα να κατεβάσω κάτι από το market σφάλμα βγάζει οπότε κάτι γίνεται με το market μην πειράζεις τις ρυθμίσεις σου δε φταίει ο τηλέφωνο σου!;)
  10. Τις έχω σε φάκελο στην επιφάνεια εργασίας και θα το δοκιμάσω ευχαριστώ!
  11. Καλησπέρα παίδες μόλις πήρα στα χέρια μου το Χ10 Mini.... Ξέρει κάποιος να μου πει πως θα μεταφέρω τις επαφές μου από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο? Υπάρχει κάποιος τρόπος ?
  12. Bluetooth χρησιμοποιώ εγώ στο αυτοκίνητο με το 505 για να συνδέεται με ραδιοσιντί μου το οποίο κι αυτό έχει bluetooth για να απαντάω κλήσεις και να ακούω τα τραγούδια που έχω στην κάρτα το τηλεφώνου! Τώρα στο θέμα ότι αποσυνδέεται το ακουστικό σου μάλλον κάποιο θεματάκι θα έχεις εκεί! Το δικό μου ποτέ δεν αποσυνδέθηκε! Όσο για το θέμα καλής λήψης των ραδιοφωνικών σταθμών μάλλον δεν φταίει το ακουστικό που αποσυνδέεται μια και το ίδιο το τηλέφωνο δεν έχει καθόλου καλή λήψη!
  13. Θα πας βοηθητικές εφαρμογές/ browser/ ρυθμίσεις/ προφίλ/ επιλέγεις Wi-Fi και είσαι εντάξει!
  14. 1) Το V10e είναι το τελευταίο και δυστυχώς πρέπει να πάει στην LG για να γίνει η αναβάθμιση! 2) Αυτό με ενδιαφέρει κι εμένα αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα!
  15. Δοκίμασε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κάνε πάλι και μια διαγραφή cookies και τι στο καλό εντάξει θα είναι!!
  16. Καλημέρα! Κάνε διαγραφή cookies και cache και μάλλον εντάξει θα είσαι!
  17. Δεν είναι σίγουρο αν θα το πάρεις ότι θα έχει και το τελευταίο λογισμικό! Πάντως δεν είναι και πολύ δύσκολο να γίνει η αναβάθμιση έρχονται και στο παίρνουν από το χώρο σου! Αν πάλι μένεις σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη το πας εσύ (γίνετε αυτό νομίζω) και στο κάνουν επιτόπου!
  18. Από το update σε V10e και μετά ένα πενθημεράκι βγάζει η μπαταρία του! Λίγο που ''έστρωσε'' η μπαταρία κάτι η αναβάθμιση μου βγάζει τρεις μέρες με τρεις γραμμές ένδειξη (φουλ δλδ) μια μέρα με δυο γραμμές και την 5η μέρα μια γραμμή και προς το βράδυ αρχίζει τα μπιπ-μπιπ (σπαστικό αυτό κάθε 2 λεπτά)! Στο θέμα της μπαταρίας ναι! Στην απόδοση μετά την αναβάθμιση είναι πιο γρήγορο σε όλα του αλλού είναι η διαφορά αισθητή και αλλού όχι!
  19. Το GT 505 δεν χρειάζεται playlist για να παίξει τα τραγούδια στη σειρά! Θα μαρκάρεις το κουτάκι που έχω βάλει σε άσπρο φόντο στη φωτογραφία και όσα τραγούδια έχει μέσα ο φάκελος από τον οποίο θα επιλέξεις να παίξει ένα κομμάτι θα τα παίξει στη σειρά!
  20. Το V10e θα σου αλλάξει το τηλέφωνο προς το καλύτερο διορθώνει πάρα πολλά θέματα!
  21. Φίλε Ilias εμένα πέρασαν πάρα πολλά κινητά από τα χέρια μου άλλα φτηνά και άλλα ακριβά και συμφωνώ με τον nikos330 στο θέμα της κάμερας που έχει το 505 ! Μόνο στην ηλιοφάνεια όπως λες κι εσύ τραβάει κάπως καλές φωτογραφίες οπουδήποτε αλλού το αποτέλεσμα δεν είναι καλό! Ξαναλέω ότι για τα λεφτά που κοστίζει το 505 είναι τουλάχιστον πολύ καλό αν όχι άριστο! Τέλος να ξέρετε ότι όταν ένα κινητό και ακόμα και φωτογραφικές μηχανές ψηφιακές που λένε ότι είναι 5 μεγκαπίξελ ΔΕΝ σημαίνει και ότι έχουν αισθητήρα 5 μαγκαπίξελ και αυτό φαίνεται πολύ εύκολα! Οπότε μην περιμένετε θαύματα από οποιοδήποτε κινητό στο θέμα φωτογραφία αν θέλετε καλές φωτογραφίες πάρτε μια φωτογραφική SLR και μετά φωτογραφία με το κινητό ΔΕΝ θα ξαναεπιχειρήσετε να βγάλετε!!:!: @Φίλε RAVER το GT505 αν έχει το λογισμικό V10e παίζει με τον browser του ΟΛΑ τα βίντεο από το youtube με τη διαφορά ότι όλα βίντεο που είναι σε format 16:9 τα παίζει σε 4:3 και τα δείχνει όλα μακρόστενα!;)
  22. Έτσι μου είπαν κι εμένα αλλά το πρόγραμμα που κάνει την αναβάθμιση δεν υποστηρίζει το 505 ! Θα καλέσεις ένα τηλέφωνο που ξεκινάει από 801 θα το βρεις στο site της lg και θα επικοινωνήσεις με το σέρβις!
  23. Οχι ρε Νίκο ακόμα! Εγώ προ μηνός το έστειλα στην LG αν έχεις το παλιό λογισμικό άλλαξε το αλλάζει όλο το τηλέφωνο προς το καλύτερο!
  24. Με το παλιό firmware (V10b) ούτε το δικό μου συνδεόταν μόλις μπήκε το (V10e) μια χαρά συνδέεται!
  25. Που το βρήκες το παιχνίδι αυτό να δοκιμάσω μήπως κάνει και το δικό μου τα ίδια??
×
×
  • Create New...