Jump to content

angelinho

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by angelinho

  1. Παιδια εγω εχω προβλημα με το youtube... στην αρχη επαιζε τα βιντεο απο το oyutube....τωρα εχει σταματησει να τα παιζει....γραφει συνδεση...κολλαει και μετα απο λιγο λεει αποτυχια αναπαραγωγης εξοδος...... τι ειναι αυτο τωρα? εχει βρεθει η αιτια?
  2. Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! νασαι καλα!!!!!!!!!!!! δουλεψαν και τα δυο!!!!!!!!
  3. την δευτερα το πηρα...στο wisepilot λεει: δεν υπαρχει θεση gps... οσο για το wetravel εχω κανει ολα τα βηματα...το ανοιγω και βλεπω το χαρτη..γραφει 0 χιλιομετρα και η κουκιδα πανω δεξια ειναι μπλε...δεν εχει βρει gps.... δεν ξερω τι γινεται..... μα και τα δυο να μην βρισκουν gps?????
  4. Παιδια εχω προβλημα.....και στο wisepilot και στο we-travel δεν βρισκει σημα-δορυφορους το κινητο για να δουλεψουν τα προγραμματα...... τι να κανω....περιμενα και στον δρομο για ποσα λεπτα αλλα τιποτα...... πρεπει να κανω καποια ρυθμιση???? στο wetravel εχω κανει τις ρυθμισεις με το internal gps... αλλα στο wisepilot δεν εχει......αν μπορειτε καποιος βοηθηστε με.....
  5. παντως εμενα το we-travel δεν μου δουλευει.... :(:(:(:(:(:(:( ψαχνει για δορυφορους και δεν βρισκει τιποτα.....περιμενα και 15 λεπτα..... ουτε το wisepilot μου δουλευει, πανω δεξια που γραφει GPS δεν εχει παυλιτσες....μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμιση????
×
×
  • Create New...