tedmanowar Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Να ρωτησω κατι? Στο κρυφο μενου του gt505 η επιλογη που λεει Streaming ειναι απενεργοποιημενη.:wacko: Και γενικα δεν μπορω να δω βιντεο απο κανενα site.:( Ξερει κανεις καμια λυση? Ευχαριστω. "κρυφο μενου" ??? Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade2386 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 καλησπέρα σε όλους σήμερα αγόρασα το λγ γτ505 αλλά παρατήρησα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ με wi-fi βγάζει το μήνυμα αποτυχία σύνδεσης ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 (edited) καλησπερα παιδια,εχω χασει το cd και θελω να κατεβασω το pc suite,εναι το lg pc suite iii?αμα ξερει καποιος απο που να το κατεβασω θα του ημουν υποχρεος Edited March 30, 2010 by nikos330 Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif_ Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 παιδια μπορει καποιος να μου στειλει την τελεθταια εκδοση του we travel.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvnho5 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 "κρυφο μενου" ??? Αυτο που εμφανιζεται οταν πληκτρολογεις 3845#*505#. Και μετα εχεις ολες τις επιλογες για ρυθμισεις κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Αυτο που εμφανιζεται οταν πληκτρολογεις 3845#*505#. Και μετα εχεις ολες τις επιλογες για ρυθμισεις κτλ. Εμενα γιατι δεν πιανει αυτο?Πληκτρολογω 3845#*505# και μετα το πρασινο κουμπι για κληση και μου γραφει αδυνατο δοκιμαστε ξανα:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 παιδια μπορει καποιος να μου στειλει την τελεθταια εκδοση του we travel.ευχαριστω http://www.gt505tools.tk/ Είναι το πρώτο αρχείο στην λίστα... Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_cha8 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Γεια σας και από μένα.Εδώ και λίγες μέρες έχω το κινητό στα χέρια μου και αντιμετωπίζω το εξής.Ενώ έχω την V-10e έκδοση λογισμικού δεν παίζει video στο youtube.Και με το wetravel έχω ένα προβληματάκι γιατί μου έβγαζε "πόβλημα ελέγχου ταυτότητας" αν θυμάμαι καλά αλλά τώρα που διάβασα όλο το post θα ξαναδοκιμάσω.Αλλά με το youtube ξέρει κανείς τι γίνεται????PLEASE:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Γεια σας και από μένα.Εδώ και λίγες μέρες έχω το κινητό στα χέρια μου και αντιμετωπίζω το εξής.Ενώ έχω την V-10e έκδοση λογισμικού δεν παίζει video στο youtube.Και με το wetravel έχω ένα προβληματάκι γιατί μου έβγαζε "πόβλημα ελέγχου ταυτότητας" αν θυμάμαι καλά αλλά τώρα που διάβασα όλο το post θα ξαναδοκιμάσω.Αλλά με το youtube ξέρει κανείς τι γίνεται????PLEASE:( Για το θέμα του WeTravel, ρίξε μία ματιά εδώ. Τώρα, για το YouTube γίνε λίγο πιο περιγραφικός όσων αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις... Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvnho5 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Εμενα γιατι δεν πιανει αυτο?Πληκτρολογω 3845#*505# και μετα το πρασινο κουμπι για κληση και μου γραφει αδυνατο δοκιμαστε ξανα:worry::worry: Οταν το πληκτρολογησεις σωστα χωρις να διορθωσεις κατι σου βγαζει το μενου χωρις να πατησεις τιποτα αλλο. Μολις πατησεις το 2ο "#" στο βγαζει. Πρεπει να το πληκτρολογησεις με τη μια χωρις λαθος. Αν κανεις λαθος απο την αρχη..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 καλησπερα παιδια,εχω χασει το cd και θελω να κατεβασω το pc suite,εναι το lg pc suite iii?αμα ξερει καποιος απο που να το κατεβασω θα του ημουν υποχρεος Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 καλησπερα, να ρωτησω κατι ? εχει κανενας το παιχνιδι " tetris mania " σε αναλυση 240*400 ? Θελω να το περασω σε ενα samsung που εχω, και αφου εχει ιδια αναλυση οθονης με το LG ειπα να ρωτησω και εδω. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Οταν το πληκτρολογησεις σωστα χωρις να διορθωσεις κατι σου βγαζει το μενου χωρις να πατησεις τιποτα αλλο. Μολις πατησεις το 2ο "#" στο βγαζει. Πρεπει να το πληκτρολογησεις με τη μια χωρις λαθος. Αν κανεις λαθος απο την αρχη..:) Δεν νομιζω να κανω τπτ λαθος......3-4 φορες το δοκιμασα,εκτος να παιζει ρολο το οτι η δικια μου συσκευη ειναι cosmote myview και ισως εχουν πειραξει κατι:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade2386 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Καλησπέρα παιδιά είχα ξανακάνει post αλλά δεν πήρα απάντηση εχθές αγόρασα το Gt505 αλλά παρατήρησα το ότι δεν μπορώ να συνδεθώ με wi-fι, σπίτι τουλάχιστον που το δοκίμασα μου βγάζει αποτυχία σύνδεσής έχω έκδοση V-10e και σαφώς το ασύρματο από το router μου είναι ανοικτό, θέλει κόπια ρυθμίσει το κινητό? plz help ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paspa1974 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 παιδια πως γινετε να διαγραψω το wetravel και να το ξαναεγκαταστησω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Ρε παιδιά στο GT505, υπάρχει η δυνατότητα να κλειδώσουμε σε 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_cha8 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Για το θέμα του WeTravel, ρίξε μία ματιά εδώ. Τώρα, για το YouTube γίνε λίγο πιο περιγραφικός όσων αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις... Φίλε μου πατάω watch video στο youtube και λέει φόρτωση.Μετά όμως μου εμφανίζει "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση" και μετά βγαίνει μόνο του.Σκέφτηκα να πάρω στην LG τηλέφωνο να ρωτήσω αλλά είπα μήπως ξέρει κάποιος εδώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Φίλε μου πατάω watch video στο youtube και λέει φόρτωση.Μετά όμως μου εμφανίζει "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση" και μετά βγαίνει μόνο του.Σκέφτηκα να πάρω στην LG τηλέφωνο να ρωτήσω αλλά είπα μήπως ξέρει κάποιος εδώ.. Και εγω αυτο ακριβως το προβλημα εχω,οσες φορες εχω δοκιμασει να δω βιντεο απο youtube και συνδεομαι στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου,μου βγαζει δεν είναι δυνατή η σύνδεση,δεν εχω δοκιμασει να μπω σε αλλο ασυρματο δικτυο και να προσπαθησω ξανα αλλα δεν νομιζω αυτο να εχει καποια σχεση.Τελικα ισως φταιει οτι οι συσκευες μας ειναι cosmote myview και ισως ειναι ''πειραγμενες''και για αυτο δεν μπορουμε να δουμε βιντεακια σε αντιθεση με αλλους που εχουν την ιδια συσκευη:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con7 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 ακουσα οτι καταγράφει βίντεο σε ανάλυση 320χ240...ισχυεί αυτό?...πάντος θα είναι απογοητευτικό αν ισχύει , καθώς άλλα κινητά όπως και το viewty που είχα καταγράφει βίντεο 640χ480 και έχει 5megapixels κάμερα όπως και το lg gt505... Σήμερα πήγα και το είδα και από κοντά...δοκίμασα το wifi και μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα άνοιγε τις σελίδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 ακουσα οτι καταγράφει βίντεο σε ανάλυση 320χ240...ισχυεί αυτό?...πάντος θα είναι απογοητευτικό αν ισχύει , καθώς άλλα κινητά όπως και το viewty που είχα καταγράφει βίντεο 640χ480 και έχει 5megapixels κάμερα όπως και το lg gt505... Σήμερα πήγα και το είδα και από κοντά...δοκίμασα το wifi και μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα άνοιγε τις σελίδες... Ισχύει ναι.Το viewty όμως όταν βγήκε ήταν ναυαρχίδα της Lg, πολύ ακριβοτερο από το GT505.To κινητό είναι πολύ φθηνό για να τραβάει σε καλή ανάλυση, εξάλλου υπάρχουν τα άλλα κινητά της LG που βιντεοσκοπούν σε 720χ480. Κάπου έπρεπε να υπάρξει περιορισμός. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con7 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Ισχύει ναι.Το viewty όμως όταν βγήκε ήταν ναυαρχίδα της Lg, πολύ ακριβοτερο από το GT505.To κινητό είναι πολύ φθηνό για να τραβάει σε καλή ανάλυση, εξάλλου υπάρχουν τα άλλα κινητά της LG που βιντεοσκοπούν σε 720χ480. Κάπου έπρεπε να υπάρξει περιορισμός. έχεις δίκαιο σε αυτό...σε ευχαριστώ πολύ που μου έλυσες την απορία:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carstenblue Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Γεια σας έχω το LG GT505 εδω και δύο μήνες σήμερα μου παρουσίασε ενα πρόβλημα όποια SIM και να βάλω δεν μου την αναγνωρίζει και μου βγάζει εισάγετε την SIM Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει να μου απαντήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 πήρα και εγώ το gt505, είμαι τελείως άσχετος με τα κινητά της LG, μέχρι τώρα είχα μόνο nokia. ποιές εφαρμογές προτείνετε για να τις εγκαταστήσω, και με ποιόν τρόπο γίνεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas8279 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Παιδιά για να συνδεθει ασύρματα με το router πρέπει να μπείτε στις ρυθμίσεις του και να επιτρέψετε να συνδέονται και άλλες συσκευες δίνοντας password ή να δηλώσετε το ip του κινητού στις ρυθμίσεις του router Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 που μας δίνει την ip του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts