Jump to content

LG GT505 / GT500

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι? Στο κρυφο μενου του gt505 η επιλογη που λεει Streaming ειναι απενεργοποιημενη.:wacko: Και γενικα δεν μπορω να δω βιντεο απο κανενα site.:( Ξερει κανεις καμια λυση? Ευχαριστω.

"κρυφο μενου" ???

Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books

Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent

LG GT505 White - anytime, anyplace

Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα σε όλους σήμερα αγόρασα το λγ γτ505 αλλά παρατήρησα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ με wi-fi βγάζει το μήνυμα αποτυχία σύνδεσης ξέρει κανείς τι παίζει?

καλησπερα παιδια,εχω χασει το cd και θελω να κατεβασω το pc suite,εναι το lg pc suite iii?αμα ξερει καποιος απο που να το κατεβασω θα του ημουν υποχρεος Edited by nikos330
του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές

"κρυφο μενου" ???

Αυτο που εμφανιζεται οταν πληκτρολογεις 3845#*505#. Και μετα εχεις ολες τις επιλογες για ρυθμισεις κτλ.

Αυτο που εμφανιζεται οταν πληκτρολογεις 3845#*505#. Και μετα εχεις ολες τις επιλογες για ρυθμισεις κτλ.

Εμενα γιατι δεν πιανει αυτο?Πληκτρολογω 3845#*505# και μετα το πρασινο κουμπι για κληση και μου γραφει αδυνατο δοκιμαστε ξανα:worry::worry:

παιδια μπορει καποιος να μου στειλει την τελεθταια εκδοση του we travel.ευχαριστω

http://www.gt505tools.tk/

Είναι το πρώτο αρχείο στην λίστα...

Γεια σας και από μένα.Εδώ και λίγες μέρες έχω το κινητό στα χέρια μου και αντιμετωπίζω το εξής.Ενώ έχω την V-10e έκδοση λογισμικού δεν παίζει video στο youtube.Και με το wetravel έχω ένα προβληματάκι γιατί μου έβγαζε "πόβλημα ελέγχου ταυτότητας" αν θυμάμαι καλά αλλά τώρα που διάβασα όλο το post θα ξαναδοκιμάσω.Αλλά με το youtube ξέρει κανείς τι γίνεται????PLEASE:(

Γεια σας και από μένα.Εδώ και λίγες μέρες έχω το κινητό στα χέρια μου και αντιμετωπίζω το εξής.Ενώ έχω την V-10e έκδοση λογισμικού δεν παίζει video στο youtube.Και με το wetravel έχω ένα προβληματάκι γιατί μου έβγαζε "πόβλημα ελέγχου ταυτότητας" αν θυμάμαι καλά αλλά τώρα που διάβασα όλο το post θα ξαναδοκιμάσω.Αλλά με το youtube ξέρει κανείς τι γίνεται????PLEASE:(

Για το θέμα του WeTravel, ρίξε μία ματιά εδώ.

Τώρα, για το YouTube γίνε λίγο πιο περιγραφικός όσων αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις...

Εμενα γιατι δεν πιανει αυτο?Πληκτρολογω 3845#*505# και μετα το πρασινο κουμπι για κληση και μου γραφει αδυνατο δοκιμαστε ξανα:worry::worry:

Οταν το πληκτρολογησεις σωστα χωρις να διορθωσεις κατι σου βγαζει το μενου χωρις να πατησεις τιποτα αλλο. Μολις πατησεις το 2ο "#" στο βγαζει. Πρεπει να το πληκτρολογησεις με τη μια χωρις λαθος. Αν κανεις λαθος απο την αρχη..:)

καλησπερα παιδια,εχω χασει το cd και θελω να κατεβασω το pc suite,εναι το lg pc suite iii?αμα ξερει καποιος απο που να το κατεβασω θα του ημουν υποχρεος
του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές

καλησπερα, να ρωτησω κατι ?

εχει κανενας το παιχνιδι " tetris mania " σε αναλυση 240*400 ?

Θελω να το περασω σε ενα samsung που εχω, και αφου εχει ιδια αναλυση οθονης με το LG ειπα να ρωτησω και εδω.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Οταν το πληκτρολογησεις σωστα χωρις να διορθωσεις κατι σου βγαζει το μενου χωρις να πατησεις τιποτα αλλο. Μολις πατησεις το 2ο "#" στο βγαζει. Πρεπει να το πληκτρολογησεις με τη μια χωρις λαθος. Αν κανεις λαθος απο την αρχη..:)

Δεν νομιζω να κανω τπτ λαθος......3-4 φορες το δοκιμασα,εκτος να παιζει ρολο το οτι η δικια μου συσκευη ειναι cosmote myview και ισως εχουν πειραξει κατι:worry:

Καλησπέρα παιδιά είχα ξανακάνει post αλλά δεν πήρα απάντηση εχθές αγόρασα το Gt505 αλλά παρατήρησα το ότι δεν μπορώ να συνδεθώ με wi-fι, σπίτι τουλάχιστον που το δοκίμασα μου βγάζει αποτυχία σύνδεσής έχω έκδοση V-10e και σαφώς το ασύρματο από το router μου είναι ανοικτό, θέλει κόπια ρυθμίσει το κινητό? plz help ευχαριστώ

Για το θέμα του WeTravel, ρίξε μία ματιά εδώ.

Τώρα, για το YouTube γίνε λίγο πιο περιγραφικός όσων αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις...

Φίλε μου πατάω watch video στο youtube και λέει φόρτωση.Μετά όμως μου εμφανίζει "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση" και μετά βγαίνει μόνο του.Σκέφτηκα να πάρω στην

LG τηλέφωνο να ρωτήσω αλλά είπα μήπως ξέρει κάποιος εδώ..

Φίλε μου πατάω watch video στο youtube και λέει φόρτωση.Μετά όμως μου εμφανίζει "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση" και μετά βγαίνει μόνο του.Σκέφτηκα να πάρω στην

LG τηλέφωνο να ρωτήσω αλλά είπα μήπως ξέρει κάποιος εδώ..

Και εγω αυτο ακριβως το προβλημα εχω,οσες φορες εχω δοκιμασει να δω βιντεο απο youtube και συνδεομαι στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου,μου βγαζει δεν είναι δυνατή η σύνδεση,δεν εχω δοκιμασει να μπω σε αλλο ασυρματο δικτυο και να προσπαθησω ξανα αλλα δεν νομιζω αυτο να εχει καποια σχεση.Τελικα ισως φταιει οτι οι συσκευες μας ειναι cosmote myview και ισως ειναι ''πειραγμενες''και για αυτο δεν μπορουμε να δουμε βιντεακια σε αντιθεση με αλλους που εχουν την ιδια συσκευη:worry:

ακουσα οτι καταγράφει βίντεο σε ανάλυση 320χ240...ισχυεί αυτό?...πάντος θα είναι απογοητευτικό αν ισχύει , καθώς άλλα κινητά όπως και το viewty που είχα καταγράφει βίντεο 640χ480 και έχει 5megapixels κάμερα όπως και το lg gt505...

Σήμερα πήγα και το είδα και από κοντά...δοκίμασα το wifi και μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα άνοιγε τις σελίδες...

ακουσα οτι καταγράφει βίντεο σε ανάλυση 320χ240...ισχυεί αυτό?...πάντος θα είναι απογοητευτικό αν ισχύει , καθώς άλλα κινητά όπως και το viewty που είχα καταγράφει βίντεο 640χ480 και έχει 5megapixels κάμερα όπως και το lg gt505...

Σήμερα πήγα και το είδα και από κοντά...δοκίμασα το wifi και μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα άνοιγε τις σελίδες...

Ισχύει ναι.Το viewty όμως όταν βγήκε ήταν ναυαρχίδα της Lg, πολύ ακριβοτερο από το GT505.To κινητό είναι πολύ φθηνό για να τραβάει σε καλή ανάλυση, εξάλλου υπάρχουν τα άλλα κινητά της LG που βιντεοσκοπούν σε 720χ480.

Κάπου έπρεπε να υπάρξει περιορισμός.

Ace of Hearts..

Ισχύει ναι.Το viewty όμως όταν βγήκε ήταν ναυαρχίδα της Lg, πολύ ακριβοτερο από το GT505.To κινητό είναι πολύ φθηνό για να τραβάει σε καλή ανάλυση, εξάλλου υπάρχουν τα άλλα κινητά της LG που βιντεοσκοπούν σε 720χ480.

Κάπου έπρεπε να υπάρξει περιορισμός.

έχεις δίκαιο σε αυτό...σε ευχαριστώ πολύ που μου έλυσες την απορία:D

Γεια σας έχω το LG GT505 εδω και δύο μήνες σήμερα μου παρουσίασε ενα πρόβλημα όποια SIM και να βάλω δεν μου την αναγνωρίζει και μου βγάζει εισάγετε την SIM Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει να μου απαντήση

πήρα και εγώ το gt505, είμαι τελείως άσχετος με τα κινητά της LG, μέχρι τώρα είχα μόνο nokia.

ποιές εφαρμογές προτείνετε για να τις εγκαταστήσω, και με ποιόν τρόπο γίνεται αυτό

Παιδιά για να συνδεθει ασύρματα με το router πρέπει να μπείτε στις ρυθμίσεις του και να επιτρέψετε να συνδέονται και άλλες συσκευες δίνοντας password ή να δηλώσετε το ip του κινητού στις ρυθμίσεις του router