Jump to content

paspa1974

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About paspa1974

  • Ημ. Γέννησης 23/03/1974

paspa1974's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια πως γινετε να διαγραψω το wetravel και να το ξαναεγκαταστησω??
  2. το θέμα είναι το δοκίμασες με ακουστικά ή χωρίς,διότι τα ακουστικά δουλεύουν ως κεραία...
  3. Και ο τι θαυμα η κλασικη υπαλληλικη νοοτροπια επικρατησε παλι.Βλεπω οτι παει μεσημερι της ημερας που θα παραλαμβανα το καινουργιο μου κινητουλι και το τηλεφωνο ΔΕΝ χτυπαει.....Αποφασιζω να παρω εγω...Το σηκωνουν,συστηνομαι (ουτε καν θυμοτανε το ονομα μαου και την παραγγελεια μου!!!!εψαξε να βρει τις σημειωσεις του και εκει τον χανω για λιγα δευτερολεπτα (μαλλον καταλαβε την βλακεια να μην παραγειλει το κινητο....) μου λεει "ειδα στο pc και η αποθηκη το αποδεσμευσε σημερα το κινητο,θελετε να ακυρωσετε την παραγγελεια σας?" ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ....ΡΕ ποιος σου ειπε οτι θελω να ακυρωσω την παραγγελεια μου??οχι το κινητο μου θελω του λεω!!!!Θα ειναι εδω την αλλη ΠΕΜΠΤΗ:!::!::!::!: Απο τα νευρα μου του το εκλεισα.Για να δουμε τι θα γινει τις επομενες μερες(και καλα για βλακα με περναει???15 μερες για ενα κινητο????vodafone πεζοδρομου καλαμαριας)
  4. Εχω παραγγειλει απο τη vodafone το lg gt 505.Ειναι η πρωτη φορα που θα εχω αλλο κινητο εκτος απο νοκια η ερικσον.Εχω διαβασει ολο το φορουμ σχεδον και ελπιζω να μην εχω πολλες αποριες.....Εις αυριον τα περισσοτερα!!! :cool: !!!
  5. kserei kaneis pos tha liso to provlima me to bt ma700 kai to panasonic x701 pou den to vlepei?please help eimai apelpismenos
×
×
  • Create New...