graceland Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Καλησπέρα απο ένα καινουργιο μέλος. Χθες μετα απο πολυ ψάξιμο σε διάφορα καταστήματα κατάφερα να βρω κι εγώ το GT500. Aπο την στιγμή που το πήρα ώμος μου έχει βγάλει την πίστη. Πρόβλημα πρώτο: Όσες φορες και να προσπαθήσω να μπω σε ασύρματο δίκτυο δεν τα καταφέρνω, προσπάθησα να μπω σε διάφορα routers και ανακάλυψα οτι δεν παίζει ρόλο το πόσο ισχυρό είναι το σήμα. Πρόβλημα δεύτερο: εγκαθιστώ το wetravel αλλα όταν προσπαθώ να βάλω τους χάρτες την τελευταία φορά που μου ζητά άδεια για να μπει στα αποθηκευμένα δεδομένα το κινητό ¨παγώνει¨ θεόρησα οτι θα θέλειλίγη λωρα για να τους φωρτόσει αλλα μετά απο μισή ωρα που περίμενα δεν ειδα φως. Είμαι πλήρως απογοητευμένος, διάλεξα αυτο το κινητό λόγω του wifi και του GPS και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτα απο τα 2. Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να απαντήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Καλησπέρα απο ένα καινουργιο μέλος. Χθες μετα απο πολυ ψάξιμο σε διάφορα καταστήματα κατάφερα να βρω κι εγώ το GT500. Aπο την στιγμή που το πήρα ώμος μου έχει βγάλει την πίστη. Πρόβλημα πρώτο: Όσες φορες και να προσπαθήσω να μπω σε ασύρματο δίκτυο δεν τα καταφέρνω, προσπάθησα να μπω σε διάφορα routers και ανακάλυψα οτι δεν παίζει ρόλο το πόσο ισχυρό είναι το σήμα. Πρόβλημα δεύτερο: εγκαθιστώ το wetravel αλλα όταν προσπαθώ να βάλω τους χάρτες την τελευταία φορά που μου ζητά άδεια για να μπει στα αποθηκευμένα δεδομένα το κινητό ¨παγώνει¨ θεόρησα οτι θα θέλειλίγη λωρα για να τους φωρτόσει αλλα μετά απο μισή ωρα που περίμενα δεν ειδα φως. Είμαι πλήρως απογοητευμένος, διάλεξα αυτο το κινητό λόγω του wifi και του GPS και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτα απο τα 2. Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να απαντήσει Για το GPS μπορώ να σου πω ότι το ίδιο έκανε και σε μένα εχθές, που προσπάθησα μετά από καιρώ να εγκαταστήσω το wetravel. Το μονό που έκανα ήταν να βγάλω την κάρτα και μέσου του ανταπτορα (SD) να περάσω το πρόγραμμα κατευθείαν στην κάρτα απο τον CART RIDER. Στο τηλέφωνο να βάλεις την ημερομηνία 01-06-2009 και προσπάθησε να κάνεις την εγκατάσταση του προγράμματος. Μόλις τελείωση όλη η διαδικασία ( και αφού τρέξεις το πρόγραμμα) τότε ξαναγύρνα στην σημερινή ημερομηνία.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cRiMiNaL Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 εμενα φιλε μου που εχω vodafone εχει επιλεγνεμο το vdf streaming Μπορεις φιλε μου να μου πεις τις ρυθμισεις στο vdf streaming? γιατι εχω παρει το κινητο απο cosmote με επιδοτηση αλλα εχω βαλει vodafone CU sim και εχω προβληματα με εφαρμογες στο internet. ευχαριστω Παράθεση ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
graceland Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλα το πρόβλημα μου είναι άλλο. η εγκατάσταση του wetrave γίνετε κανονικά. οι χάρτες είναι που δεν μπαίνουν με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Καλησπερα παιδια,σημερα το πρωι πηρα το gt505 και ψαχνωντας εντοπισα κατι και θελω να μου πειτε αν οντωσ συμβαινει αυτο η απλα εγω δν βλεπω καλα:p Λοιπον μπαινοντας στα αρχεια και πηγαινοντας στις εικονες η στους ηχους η στα βιντεο δν μπορω να δημιουργησω φακελους!!!!! Γινεται με καποιο τροπο να φτιαξω εκει φακελους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
graceland Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Καλησπερα παιδια,σημερα το πρωι πηρα το gt505 και ψαχνωντας εντοπισα κατι και θελω να μου πειτε αν οντωσ συμβαινει αυτο η απλα εγω δν βλεπω καλα:p Λοιπον μπαινοντας στα αρχεια και πηγαινοντας στις εικονες η στους ηχους η στα βιντεο δν μπορω να δημιουργησω φακελους!!!!! Γινεται με καποιο τροπο να φτιαξω εκει φακελους; Πάνω αριστερά έχει ένα τετραγωνάκι. το πατάς και επιλέγεις Δημιουργία νέου φακέλου (τουλάχιστον έτσι είναι στην κάρτα μνήμης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cRiMiNaL Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Αυτό που έχω να πω είναι ότι κατά τύχη βρήκα ότι μετά την αρχή του νέου έτους όταν πας να κάνεις εγκατάσταση του wetravel αποτυγχάνει, οπότε βάλτε τις ημερομηνίες σας στις 1-06-09 και μετά κάντε τα ακόλουθα. Όταν τελειώσετε τα πάντα ξαναγυρίστε την ημερομηνία στη φυσιολογική.:) Κάνω copy paste από αυτά που έγραψαν άλλοι του forum WE TRAVEL 1.Κάντε εξαγωγή του αρχείου WeTravel_Full_Screen_Greek_VoicePack_LG_GT505.rar απο τον υπολογιστή σας. 2.Συνδέστε το κινητό σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB με τον υπολογιστή σας.Απο το Κινητό επιλέξτε Μαζική Αποθήκευση. 3.Τοποθετήστε τον φάκελο We Travel στην κάρτα μνήμης της συσκευής σας. 4.Πατήστε “Έξοδος” στην οθόνη του κινητού σας. 5.Πηγαίνετε στον φάκελο We Travel που βρίσκεται στην κάρτα μνήμης (Μενού/Ψυχαγωγία/Αρχεία/Κάρτα Μνήμης... ) 6.Ανοίξτε το αρχείο WeTravel.jad.Θα ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης του προγράμματος.Μετά την εγκατάσταση θα ζητηθει να κάνετε εκκίνηση η να συνεχίσετε την περιήγηση.Μην επιλέξετε εκκίνηση αλλα επιλέξτε να συνεχίσετε την περιήγηση. 7.Πηγαίνετε στις εφαρμογές (Μενού/Ψυχαγωγία/Αρχεία/Εφαρμογές) και επιλέξτε το εικονίδιο επιλογών (βρίσκετε πάνω αριστερά) και επιλέξτε “Ορισμός άδειας”.Έπειτα επιλέξτε να ορίσετε άδεια στο WeTravel Midlet Suite. 8.Στα ακόλουθα επιλέξτε “Να επιτρέπεται πάντα” : - Τοπική Σύνδεση - Ανάγνωση πρόσβασης δεδομένων χρήστη - Καταγραφή πρόσβασης δεδομένων χρήστη - Τοποθεσία 9.Ανοίξτε την εφαρμογή.Θα ζητήσει να γίνει Search root. Πατήστε Yes.10. Μόλις τελειώσει η αναζήτηση θα σας εμφανίσει: "Use this as wetravel root? (Others/Wetravel). Πατήστε Yes. 10.Μετά θα σας ζητηθεί να βάλετε την πόλη και τον δρόμο σας.Πληκτρολογήστε το αρχικό γράμμα της πόλης και του δρόμου σας.Εάν δεν τα βρίσκει αφηστέ κενό και πατήστε Ok. 11.Μόλις ξεκινήσει το πρόγραμμα θα εμφανιστεί μία μπέζ οθόνη με ένα πράσινο βέλος και την ένδειξη 64Klm/H με την ώρα.Σημαίνει πως ψάχνει Δορυφόρο.Πατήστε Menu/Setting/GPS επιλέξτε Internal GPS και πατήστε Save. 12.Πατήστε Menu/settings/Advanced και κατεβείτε κάτω.Θα βρείτε την επιλογή Touchscreen. Επιλέξτε το ώστε να τικαριστεί το κουτάκι, μετα πατήστε το Αριστερό κουμπί επιλογής, και επιλέξτε Save. 13.Πατήστε Menu/Screen και επιλέξτε Fullscreen και εάν το επιθυμείτε επιλέξτε 3D απεικόνιση. 14.Κάντε έξοδο απο το πρόγραμμα και επανεκκινήστε το.Πλέον οι ρυθμλισεις σας εχουν εφαρμοστεί. 15.Για να μπορείτε να βρίσκετε σήμα πρέπει να είστε σε ανοιχτό χώρο και να έχετε υπομονή καθώς θα χρειαστούν λίγα λεπτά.Όταν η ένδειξη 64klm/h γίνει 0klm/h σημαίνει πως έχετε βρεί δορυφόρο.Εάν ο φόντος γίνει καφέ σημαίνει πως βρίσκεστε σε περιοχή που δεν υπάρχει χαρτογράφηση. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ: -Ορίσμός gps: Πηγαίνετε στο μενου-Settings-GPS- και επιλξτε Internal GPS. (εαν είναι ιδη επιλεγμενο παραβλεψτε αυτό το βημα) Επειτα, πατιστε το Αριστερό κουμπί επιλογης, και επιλεξτε Save. -Για touchscreen: Πηγαίνετε Menu-settings-Advanced. Κατεβείτε κάτω και βρείτε την επιλογη Touchscreen. Επιλεξτε το, μετα πατιστε το Αριστερό κουμπί επιλογης, και επιλεξτε Save. -Για fullscreen με επιλογες αφης: Αφου διαλεξετε touchscreen, πηγαίνετε στο αρχικό μενου και πατιστε Screen. Εκεί επιλεξτε Fullscreen. Βγείτε απο το πρόγραμμα και μόλις το ξανα ανοίξετε θα εχει επιλογες αφης στην επιφάνεια με το χαρτη. -Μην βιάζεστε, αν δείχνει οτι "παγωνει" στις αρχικες ρυθμησεις απλά περιμενετε και μην πατάτε πολλες φορες τα κουμπιά. -Για να καταλάβετε αν επιασε δορυφόρο, στην αρχικη σελίδα με το βελάκι, πάνω δεξιά πρεπει να λεει 0km/h. Αν λεει 64km/h απλά ψάχνει για σημα. Μόλις πιάσει σημα, κα εμφανίσει το χάρτη. Εάν βρίσκεστε σε περιοχη που δεν υπάρχει χαρτογράφηση, κα εμφανίσει το βελάκι σε καφε φόντο και κα λεει 0km/h. Απλά κάντε zoom out με την επιλογη -. -Για περισσότερες ρυθμίσεις και επιλογες, συμβουλευτείτε το http://we- travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=15&lang=en Εκεί θα βρείτε πως να κάνετε πλοηγηση σε ενα μερος, πρόθετες ρυθμησεις και πολλά άλλα. φιλε ωραιος ο οδηγος και ευχαριστω αλλα μπορεις να δωσεις και το link για το σιγκεκριμενο γιατι στο official site δεν μπορς να το βρω πουθενα. ευχαριστω Παράθεση ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
graceland Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Τελικά με το wetravel τα κατάφερα χάρη στη σελίδα gt505tools.tk που νομίζω είναι κάποιου μέλους του forum. Σας παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος για το αν έχει καταφέρει να μπει σε δίκτυο wifiκαι πως το έχει κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 οπως φαινεται στην εικονα απο το παλικαρι στη σελιδα 111 διπλα απο το λουλουδακι υπαρχει το ημερολογιο... δειχνει μονο τη μερα..εγω εκανα το εξης...πατησα πανω τ κ μ δειχνει ολο το μηνα...:wacko:.. πως μπορω να το μικρινω παλι?? μπορει να με βοιθησει κανεις αν εχει την καλοσυνη..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maranx Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 οπως φαινεται στην εικονα απο το παλικαρι στη σελιδα 111 διπλα απο το λουλουδακι υπαρχει το ημερολογιο... δειχνει μονο τη μερα..εγω εκανα το εξης...πατησα πανω τ κ μ δειχνει ολο το μηνα...:wacko:.. πως μπορω να το μικρινω παλι?? μπορει να με βοιθησει κανεις αν εχει την καλοσυνη..? Πάτα σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης εκτός του ημερολογίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Τελικά με το wetravel τα κατάφερα χάρη στη σελίδα gt505tools.tk που νομίζω είναι κάποιου μέλους του forum. Σας παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος για το αν έχει καταφέρει να μπει σε δίκτυο wifiκαι πως το έχει κάνει Βρησκεις ανοιχτα ασυρματα δικτυα, χωρις κωδικο δλδ και δεν μπορει να συνδεθει; Εμενα δεν το κανει αυτο, οταν δεν ειναι κλειδωμενα συνδεεται, απλα μου χει τυχει 2-3 φορες να μην συνδεεται με το μοντεμ μου γιατι τρωει σκαλωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisrs Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Τελικά με το wetravel τα κατάφερα χάρη στη σελίδα gt505tools.tk που νομίζω είναι κάποιου μέλους του forum. Σας παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος για το αν έχει καταφέρει να μπει σε δίκτυο wifiκαι πως το έχει κάνει Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα σε προσπάθεια συνδεσης σε wifi. Ισα ίσα είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Απλά επιλέγεις το δίκτυο και τελείωσες. **μην ξεχνάς να δώσεις το wep/wpa key σε περίπτωση που το δίκτυο σου είναι κλειδωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouri Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Με βάση τον οδηγό για την εγκατάσταση του Wetravel sto GT505 Στα ακόλουθα επιλέξτε “Να επιτρέπεται πάντα” : - Τοπική Σύνδεση - Ανάγνωση πρόσβασης δεδομένων χρήστη - Καταγραφή πρόσβασης δεδομένων χρήστη - Τοποθεσία Εμένα μονο στην Τοπική Σύνδεση έχει την επιλογή Να επιτρέπεται πάντα Στα υπόλοιπα 3 έχει μόνο Ερώτηση και Να μην επιτρέπετε :wacko::wacko: τι κάνω?? Παράθεση Mac Book Pro 13.3 2017 Ipad 2017 32 gb Xiaomi Mi Max 2 64gb --- 7.1.1 Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Το WE TRAVEL είναι ένα πρόγραμμα πλοηγήσεις JAVA ΜΕΣΑ ΣΤΟ RAR ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΌ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ . το μυστικό για να κάνετε εγκατάσταση του wetravel είναι, να βάλτε την ημερομηνία στις 1-06-09 στο τηλ. και οταν τελειώσετε την εγκατάσταση ξαναγυρίστε την ημερομηνία στη φυσιολογική. http://rapidshare.com/files/328175515/WeTravel_BY_LAKIS_DJ.rar Και εδω ο χαρτης της GARMIN http://rapidshare.com/files/328400845/MAP_GARMIN_FOR_WeTravel.rar απλά κάνουμε αντικατάσταση τον φάκελο MAP. http://s4.directupload.net/images/091231/wet87t6p.jpg Links checked on 12/01/10 by link checker bot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Να σας δωσω και μια εφαρμογη που εβαλα και λειτουργει αψογα. J2ME VNC Είναι ενα beta προγραμμα client με το οποίο εχουμε προσβαση στην επιφανεια εργασιας του Η/Υ μας στο σπιτι η στο γραφειο. TightVNC Είναι ενα freeware προγραμμα server που εγκαθίσταται στον Η/Υ που θελουμε να χειριζομαστε απο το κινητο. Ενεργοποιουμε τον server στον Η/Υ,ανοιγουμε μια πορτα (set port) στο Firewall η/και στο Router και ρυθμιζουμε αναλογως τις απαιτησεις μας πχ κωδικος προσβασης, συμπιεση εικονων,ερωτηση αποδοχης επισκεπτη κλπ κλπ. Εκτελουμε το J2MEVNC.JAD αρχειο στο κινητο,αποδεχομαστε την εγκατασταση, δηλωνουμε διευθυνση IP και Port και παταμε συνδεση. Εχουμε ολη την επιφανεια εργασιας του υπολογιστη μας στην οθονη του κινητου και μπορουμε να το χειριστουμε απο αποσταση σαν να ειμαστε μπροστα απο τον υπολογιστη!!! [/QΚαλημερα μπορεις να μας το εξηγησεις λιγο τπ πρωτο λινκ ειναι για το κινητο κ το δευτερο για τον υπολογιστη επισης στο δευτερο αρχειο ποια αρχεια τρεχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
graceland Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Βρησκεις ανοιχτα ασυρματα δικτυα, χωρις κωδικο δλδ και δεν μπορει να συνδεθει; Εμενα δεν το κανει αυτο, οταν δεν ειναι κλειδωμενα συνδεεται, απλα μου χει τυχει 2-3 φορες να μην συνδεεται με το μοντεμ μου γιατι τρωει σκαλωμα... Aκριβώς. Ούτε στα ανοικτά ουτε στα κλειστά. Ναι, όπου χρειάζετε βάζω τον κωδικό. Συνολικά έχω δοκιμάσει σε 5 διαφορετικά και κατάφερα να μπω μόνο στο ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
graceland Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Με βάση τον οδηγό για την εγκατάσταση του Wetravel sto GT505 Στα ακόλουθα επιλέξτε “Να επιτρέπεται πάντα” : - Τοπική Σύνδεση - Ανάγνωση πρόσβασης δεδομένων χρήστη - Καταγραφή πρόσβασης δεδομένων χρήστη - Τοποθεσία Εμένα μονο στην Τοπική Σύνδεση έχει την επιλογή Να επιτρέπεται πάντα Στα υπόλοιπα 3 έχει μόνο Ερώτηση και Να μην επιτρέπετε :wacko::wacko: τι κάνω?? είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Σβήσε το wetravel και ξανακατέβασε το απο το gt505tools.tk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis3d Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 εχει δοκιμασει κανεις κανενα προγραμματακι για encrypt ? η τελος παντων καποιον τροπο να κλειδωνει αρχεια η να ζηταει κωδικο στο ανοιγμα τους ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag1989 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 οπως φαινεται στην εικονα απο το παλικαρι στη σελιδα 111 διπλα απο το λουλουδακι υπαρχει το ημερολογιο... δειχνει μονο τη μερα..εγω εκανα το εξης...πατησα πανω τ κ μ δειχνει ολο το μηνα...:wacko:.. πως μπορω να το μικρινω παλι?? μπορει να με βοιθησει κανεις αν εχει την καλοσυνη..? Αν έχεις και αλλα widget στην αρχικη οθονη σου τοτε πατα οπουδηποτε στην οθονη και θα μικρανει. Αν είναι το μοναδικο, πολυ πιθανο να μην κλεισει με αυτο τον τροπο (ετσι συνεβη σε εμενα τουλαχιστον). Για να το μικρανεις, θα πατησεις στο κουμπι κατω δεξια που προσθετει τα widgets και θα προσθεσεις καποιο αλλο. Με την προσθηκη του αλλου αυτοματα μικραινει το ημερολογιο. Μετα μπορεις να αφαιρεσεις αυτο που προσθεσες. Εναλλακτικα μπορεις να κουνησεις αποτομα το κινητο σου για 'αυτοματη στοιχιση'. Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Aκριβώς. Ούτε στα ανοικτά ουτε στα κλειστά. Ναι, όπου χρειάζετε βάζω τον κωδικό. Συνολικά έχω δοκιμάσει σε 5 διαφορετικά και κατάφερα να μπω μόνο στο ένα. Μπορει να μην εχει συμβατοτητα με τα router... Εγω σε 2 hotspots δεν ειχα καταφερει να συνδεθω. Σε 1 μαλιστα, μπορουσα μονο να χρησιμοποιησω το ebuddy, ενω δεν δουλευε ο browser... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouri Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Σβήσε το wetravel και ξανακατέβασε το απο το gt505tools.tk Από το gt505tools.tk το είχα κατεβάσει...... Παράθεση Mac Book Pro 13.3 2017 Ipad 2017 32 gb Xiaomi Mi Max 2 64gb --- 7.1.1 Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) Από το gt505tools.tk το είχα κατεβάσει...... Για κατέβασε και βάλτο απο εδώ WeTravel_BY_LAKIS_DJ.rar http://rapidshare.com/files/328175515/WeTravel_BY_LAKIS_DJ.rar και ο χάρτης της GARMIN MAP_GARMIN_FOR_WeTravel.rar Edited January 17, 2010 by Spidey Όχι links Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground21 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) Για κατέβασε και βάλτο απο εδώ WeTravel_BY_LAKIS_DJ.rar http://rapidshare.com/files/328175515/WeTravel_BY_LAKIS_DJ.rar και ο χάρτης της GARMIN MAP_GARMIN_FOR_WeTravel.rar To GARMIN MAP το βαζουμε στον φακελο map του WETRAVEL? Το εχω ηδη στην συσκευη μ και λειτουργει οπως ηταν απο το gt505tools.tk Edited January 17, 2010 by Spidey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground21 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) Το WE TRAVEL είναι ένα πρόγραμμα πλοηγήσεις JAVA ΜΕΣΑ ΣΤΟ RAR ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΌ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ . το μυστικό για να κάνετε εγκατάσταση του wetravel είναι, να βάλτε την ημερομηνία στις 1-06-09 στο τηλ. και οταν τελειώσετε την εγκατάσταση ξαναγυρίστε την ημερομηνία στη φυσιολογική. http://rapidshare.com/files/328175515/WeTravel_BY_LAKIS_DJ.rar Και εδω ο χαρτης της ]απλά κάνουμε αντικατάσταση τον φάκελο MAP. http://s4.directupload.net/images/091231/wet87t6p.jpg Links checked on 12/01/10 by link checker bot Εγω παντως το εκανα εγκατασταση χωρις να αλλαξω ημερομηνια και λειτουργει κανονικα!Απλα δεν ξερω αν οι χαρτες που εχει αρχικα στο πακετο ειναι της Garmin οι αλλοι οποτε να βαλω τους νεους αν ειναι! Edited January 17, 2010 by Spidey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) Εγω παντως το εκανα εγκατασταση χωρις να αλλαξω ημερομηνια και λειτουργει κανονικα!Απλα δεν ξερω αν οι χαρτες που εχει αρχικα στο πακετο ειναι της Garmin οι αλλοι οποτε να βαλω τους νεους αν ειναι! Άλλαξε μόνο τον φάκελο Map!!! Στο WE TRAVEL δεν του έχω δώσει διαδρομή......το έχει κάνει κανείς? και αν ναι πως??? Edited January 17, 2010 by Spidey Xρησιμοποίησε την "Τροποποίηση" για να προσθέσεις κάτι στο μήνυμά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts