underground21 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Χμμ ναι το κατεβασα αυτο αλλα δεν βρισκει σημα καθολου μεσα στο σπιτι μου..Το εχεις δουλεψει εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vs6 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 underground21 said: Χμμ ναι το κατεβασα αυτο αλλα δεν βρισκει σημα καθολου μεσα στο σπιτι μου..Το εχεις δουλεψει εσυ? διαβασε λιγο τις προηγουμενες σελιδες ειδικα 25-29 περιπου και να (ξανα)ρωτησω και γω τωρα αν φορτωσω χαρτες απο το wifi του σπιτιου μου και δεν κλεισω το κινητο θα υπαρχουν στη μνημη για να τους χρησιμοποιησω μετα απο 2 ωρες χωρις wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimys_salonika Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 ...χρόνια πολλά σε όλους....απο προχθές έχω πρόβλημα και δεν μπορούν οι java εφαρμογές να εκμεταλευτούν το wifi και να συνδεθώ στο internet(πχ Opera)... οι ρυθμίσεις που έχω ειναι οι εξής: έχω δημιουργήσει δικο μου προφιλ internet κ το εχω ονομασει "Aσυρματο",με απενεργοποιημενο proxy και σημειο προσβασης το Wi-Fi.Και στο Java εχω επισης δημιουργησει δικο μου προφιλ,με προφιλ Internet το "Ασυρματο"... αν καποιος εχει καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ας βοηθησει...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 jimys_salonika said: ...χρόνια πολλά σε όλους....απο προχθές έχω πρόβλημα και δεν μπορούν οι java εφαρμογές να εκμεταλευτούν το wifi και να συνδεθώ στο internet(πχ Opera)... οι ρυθμίσεις που έχω ειναι οι εξής: έχω δημιουργήσει δικο μου προφιλ internet κ το εχω ονομασει "Aσυρματο",με απενεργοποιημενο proxy και σημειο προσβασης το Wi-Fi.Και στο Java εχω επισης δημιουργησει δικο μου προφιλ,με προφιλ Internet το "Ασυρματο"... αν καποιος εχει καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ας βοηθησει...:wacko: ΑΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΚΑΝΕ ΌΤΙ ΓΡΆΦΩ...!!! mariodj said: Πήγα να εγκαταστήσω το Εορτολόγιο 3.1 Full Screen και μου βγάζει αυτό http://s1.directupload.net/images/091218/24ri2md9.jpg το ίδιο μου έβγαζε και όταν πάω να εγκαταστήσω και το Wetravel του Jimdem και δεν αποθηκεύει της εφαρμογές.!!! νομίζω πως κάτι έσβησα..!!! Όλα διορθώνονται με την ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ πας ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ > ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ > ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ. SOS..!!! ΑΝ ΈΧΕΙΣ CARTA SD ΜΝΗΜΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΆΛΕΙΣ ΠΡΏΤΑ ΜΗΝ ΤΥΧΌΝ ΧΆΣΕΙΣ ΑΡΧΕΊΑ. ΚΆΛΟΥ ΚΑΚΟΎ ΚΑΝΕ ΈΝΑ ΜΠΑ ΚΑΠ ΤΟΥ ΤΗΛ. ΚΑΤΑΛΌΓΟΥ. ΣΕ ΈΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΧΤΗΚΕ ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΑ ΚΆΛΟΥ ΚΑΚΟΎ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 underground21 said: Χμμ ναι το κατεβασα αυτο αλλα δεν βρισκει σημα καθολου μεσα στο σπιτι μου..Το εχεις δουλεψει εσυ? Το έχω αλλά δεν "κλειδώνει" σε δορυφόρο. ------- @ mariodj με ΚΕΦΑΛΑΊΑ είναι σαν να φωνάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qoq4 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Ηθελα να ρωτήσω... υπάρχουν παιχνίδια αφής (γιατί στα απλά είναι πααααρα πολυ δύσκολο να παίξεις με τα βελάκια που έχει στην οθόνη) ; Ξέρετε που μπορώ να βρώ και γενικά μικροεφαρμογές και τέτοια....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stfpn Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 underground21 said: Χμμ ναι το κατεβασα αυτο αλλα δεν βρισκει σημα καθολου μεσα στο σπιτι μου..Το εχεις δουλεψει εσυ? Ειναι γνωστό οτι δύσκολα το κινητό κλειδώνει δορυφόρο μεσα στο σπίτι, και έξω οταν το βάζω στο αμάξι σε 2-3 λεπτά κλειδώνει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stfpn Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 vs6 said: διαβασε λιγο τις προηγουμενες σελιδες ειδικα 25-29 περιπου και να (ξανα)ρωτησω και γω τωρα αν φορτωσω χαρτες απο το wifi του σπιτιου μου και δεν κλεισω το κινητο θα υπαρχουν στη μνημη για να τους χρησιμοποιησω μετα απο 2 ωρες χωρις wifi? Νομίζω οτι θέλει συνέχεια επαφή με το net για να δουλέψει το wpilot, λίγο που το έψαξα μου μύρισε πολλές χρεώσεις και ασχολούμε μονο με το wetravel πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground21 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Μενω Καλλιθεα και ενω βρηκα την περιοχη μ στο wetravel δεν μπορω να βρω τις οδους!Μαλιστα παταω βγαζει γραμματα και δεν βγαζει επιλογες... Επισης εχει στην οθονη πανω δεξια μια μπιλια η οποια οταν το εβαλα το προγραμα ηταν πρασινη ενω μετα τις ρυθμισεις εγινε γκρι..Εχω κανει καποιο λαθος μαλλον?Απο το μπαλκονι μ παντως που μενω στον 3ο δεν μπορουσε να βρει δορυφορο τωρα πως θα βρει αν παω στο αμαξι δηλ καμια 30αρια μετρα πιο κατω δεν ξερω!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά ξανά! Σήμερα προσπαθούσα σε συνθήκες μηδαμηνού φωτισμού να βγάλω κάποιες φώτος. Πολλές φορές στη φωτογραφία με το φλας, έβγαινε η μιση φωτό. Η υπόλοιπη μισή φαινόταν σαν να είναι μαύρη από το ..κλείστρο! Δηλαδή από τα 2 πρόσωπα της φωτό το ένα φαινόταν και το άλλο ήταν κρυμμένο πίσω από μαύρο πλαίσιο. Δεν μου χε γίνει πότε και υποθέτω ότι ήταν κάτι ίσως αρρυθμίας του κλείστρου με το autofocus με το κουμπί λήψης που ίσως να μη πάταγα καλά κτλ. Απλά είπα να το αναφέρω μήπως έχει κανείς καμιά παρόμοια εμπειρία. Άσχετα από αυτά πάντως έχω εκπλαγεί ευχάριστα με το φλας το οποίο μπορεί να μην είναι xenon αλλά είναι... ΔΥΝΑΤΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maranx Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 NecroDemonNZXT said: Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά ξανά! Σήμερα προσπαθούσα σε συνθήκες μηδαμηνού φωτισμού να βγάλω κάποιες φώτος. Πολλές φορές στη φωτογραφία με το φλας, έβγαινε η μιση φωτό. Η υπόλοιπη μισή φαινόταν σαν να είναι μαύρη από το ..κλείστρο! Δηλαδή από τα 2 πρόσωπα της φωτό το ένα φαινόταν και το άλλο ήταν κρυμμένο πίσω από μαύρο πλαίσιο. Δεν μου χε γίνει πότε και υποθέτω ότι ήταν κάτι ίσως αρρυθμίας του κλείστρου με το autofocus με το κουμπί λήψης που ίσως να μη πάταγα καλά κτλ. Απλά είπα να το αναφέρω μήπως έχει κανείς καμιά παρόμοια εμπειρία. Άσχετα από αυτά πάντως έχω εκπλαγεί ευχάριστα με το φλας το οποίο μπορεί να μην είναι xenon αλλά είναι... ΔΥΝΑΤΟ! Το πιο κουφό θα ήταν να είχες κανένα δάκτυλο μπροστά στο φακό... :p Κατά τα άλλα, ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ mgmaps!! Είναι ένα πρόγραμμα παρόμοιο με το GoogleMaps, μόνο που σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις στην κάρτα μνήμης χάρτες της Google και να το δουλεύεις offline εντελώς. Επίσης έχει δυνατότητα να σου δείχνει GPS στίγμα και πυξίδα. Τα τελευταία δεν έχω καταφέρει να επιβεβαιώσω πως δουλεύουν αφού δεν κατάφερα να πιάσω δορυφόρους σήμερα (λόγω της συνεφιάς; θα δούμε...). Για την ώρα έχω εγκαταστήσει την υδρόγειο σε αδρό χάρτη, την ευρώπη σε λεπτομέρεια μέχρι τους κυρίως δρόμους (εθνικές και Α-roads) και την Ελλάδα μέχρι και αγροτικούς δρόμους (B-roads και λιγότερους) και έπεται συνέχεια. Ήδη πιάνουν πάνω από 1GB αυτά... Η διαδικασία έχει τη βαβούρα της. Το πρόγραμμα βρίσκεται στη σελίδα του, αλλά καλύτερα να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες για την εγκατάστασή του γιατί αλλιώς θα σας βγάζει συνέχεια μηνύματα για επιβεβαίωση ή δεν θα εγκατασταθεί καθόλου. Εγώ χρησιμοποιώ το "LG version v1.42.01, for most LG touchscreens and some Samsung touchscreen phones." Για τη χρήση του και την εγκατάσταση χαρτών έχει ένα καλό tutorial. Καλό προγραμματάκι και αξίζει την φασαρία.΄:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick44 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 παιδια μπορειτε να μου πειτε πως να βαλω το V10e firmware???εχω το V10a και δεν μπορω να συνδεθω σε κανενα wifi...στο pc εχω vista.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 nick44 said: παιδια μπορειτε να μου πειτε πως να βαλω το V10e firmware???εχω το V10a και δεν μπορω να συνδεθω σε κανενα wifi...στο pc εχω vista.... Πόσες φορές θα το πούμε;!; ;) έχω βαρεθεί να το λέω. Δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση ακόμα από τον Η/Υ, μόνο σε μαγαζί. Πίεσε τον υπάλληλο να στην κάνει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 isidorosr20595 said: Πόσες φορές θα το πούμε;!; ;) έχω βαρεθεί να το λέω. Δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση ακόμα από τον Η/Υ, μόνο σε μαγαζί. Πίεσε τον υπάλληλο να στην κάνει.;) Ισίδωρε το παιδί που ρώτησε είναι νέο μέλος.Δεν υποχρεούται να ξέρει όσα εσύ και άλλα μέλη του φόρουμ.Την επόμενη φορά να είσαι πιο ευγενικός σε νέα μέλη,ασχέτως αν δεν έχεις κακές προθέσεις, γιατί ένα νέο μέλος δε σε ξέρει :).Σ 'ευχαριστώ. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Οταν ειναι branded απο την cosmote ξερετε αν εχει κλειδωματα καπου?Πχ στο wifi?Το μενου ειναι διαφορετικο ετσι?Ειναι του cosmote my view??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REAPER1615 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Για αρχη, καλησπερα και χρονια πολλα.... Ειμαι νεος στο αθλημα, οποτε κατι αποριες τις εχω... Αδελφε, ενω γενικα προσπαθω να ακολουθησω τις οδηγίες που αναφερονται σκορπια στισ σελιδες σχετικα με το Gps της We-Travel, θα ηταν ιδιαιτερα χρησιμο αν εκανες ενα κοπο και μου εστελνες ολες τις σχετικες οδηγιες σε ενα mailακι, οπως το link του ακριβους προγραμματος που πρεπει να κατεβασω, τον τροπο εγκαταστασης και γενικα τι προτεινεις... Sorry αν ειναι κωπος, αλλα εχω φαει τρελες ωρες διαβαζοντας τισ σελιδες και προσπαθωντας ανεπιτυχως να κανω την εγκατασταση της εφαρμογης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isp4nos Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 yiannisbot said: Φίλε Necrodemon και υπόλοιποι... Δοκίμασα να κατεβάσω τη φωτογραφία που ανέβασα στο forum και να τη βάλω στο κινητό. Έτσι πάτησα τη φωτογραφία, μου την έβγαλε στο μοτζίλα σε ξεχωριστό παράθυρο, και πάτησα save as jpg που ήδη ήτανε. Μαντέψτε: Τη φωτογραφία το κινητό μου τη διαβάζει κανονικά και όχι μόνο αυτό αλλά μπορώ να την επεξεργαστώ κι όλας! Γιατί; Τι παίζει; Η φωτογραφία δεν είναι ακριβώς η ίδια! Αυτή που τράβηξα με τη μηχανή μου ήταν 2500χ κάτι ενώ αυτή που κατέβασα απ το φόρουμ που είχα ανεβασει ήταν μόλις 900χ1200. Μήπως παίζει αυτό ρολο; Μήπως ήταν πάρα πολύ μεγάλη η προηγούμενη; Επίσης γιατί εγώ μπόρεσα να την επεξεργαστώ και ο Necrodemon δεν μπόρεσε; Μιλάμε για την ίδια φωτογραφία και τα ίδια μοντέλα κινητών. Αυτά φίλοι μου Ελπίζω να βρούμε κάποια άκρη:blink: αυτο γινετε διοτι οταν τν ανεβαζεις στο ιντερνετ και συγκεκριμενα σε καποιο site η αναλυση της φοτογραφιας μειωνετε για αφτο αν παρατηρησεις οτι αφου τν κατεβασεις απο τ σιτε(με τν τροπο που ειπεσ save image as)εχει μεγεθος κατι kbs...τωρα αν θες να ψαξω να βρω κανενα προγραμμα τ οποιο μειωνει τις διαστασεισ-μεγεθος τησ εικονας να το κανω...:)αυτη ειναι η εξηγηση στο οτι γτ μπορεις να τν επεξεργαστεις και γτ σ τν διαβαζει κανονικα τ κινητο σ...τωρα γτ δν ανοιγει στον necrodemon δεν ξερω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Argonath said: Οταν ειναι branded απο την cosmote ξερετε αν εχει κλειδωματα καπου?Πχ στο wifi?Το μενου ειναι διαφορετικο ετσι?Ειναι του cosmote my view??:( Απο καταστημα germanos οταν πηγα να παρω την επιδοτηση η συσκευη που ειχε στην βιτρινα ΝΑΙ ειχε την συντομευση του cosmote my view. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosk23 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Argonath said: Οταν ειναι branded απο την cosmote ξερετε αν εχει κλειδωματα καπου?Πχ στο wifi?Το μενου ειναι διαφορετικο ετσι?Ειναι του cosmote my view??:( εγω το εχω απο κοσμοτε ναι εχει το view αλλα δεν εχει τιποτα κλειδωμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microtera Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Καλώς σας (ξανα)βρήκα μετά από χρόνια... Ενδιαφέρομαι για το 505 αλλά θα ήθελα να βεβαιωθώ για το εξής: Μπορεί η συσκευή να λειτουργήσει σαν modem για το computer, δηλαδή να μοιραστεί το (3G) internet του κινητού μέσω bluetooth ή usb ή wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 ναι φίλε μου μέσω usb και bluetooth, το δα στο βιβλιαράκι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FouThou Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Παρατηρώ πως έχει πολύ χαμηλή ένταση στην αναπαραγωγή ήχων από τα ακουστικά που δίνει η lg.. Έχει δοκιμάσει κανείς με αντάπτορα και κανονικά ακουστικά να μας πει πως παίζει..; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisbot Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Isp4nos said: αυτο γινετε διοτι οταν τν ανεβαζεις στο ιντερνετ και συγκεκριμενα σε καποιο site η αναλυση της φοτογραφιας μειωνετε για αφτο αν παρατηρησεις οτι αφου τν κατεβασεις απο τ σιτε(με τν τροπο που ειπεσ save image as)εχει μεγεθος κατι kbs...τωρα αν θες να ψαξω να βρω κανενα προγραμμα τ οποιο μειωνει τις διαστασεισ-μεγεθος τησ εικονας να το κανω...:)αυτη ειναι η εξηγηση στο οτι γτ μπορεις να τν επεξεργαστεις και γτ σ τν διαβαζει κανονικα τ κινητο σ...τωρα γτ δν ανοιγει στον necrodemon δεν ξερω.... Φίλε Isp4nos σ ευχαριστώ για την απάντηση. Γενικά έχω προσπαθήσει να τις μικρύνω μέσω photoshop. Τις μετέτρεψα απλά σε φωτογραφίες για internet που γίνονται πολύ ελαφρύτερες. Δεν πέτυχα τπτ. Αν τώρα εσύ ξέρεις κανένα απλό προγραμματάκι που να κάνει αυτή τη δουλειά, πολύ ευχαρίστως φίλε μου βόηθα:) Στον necrodemon ήταν λάθος δικό μου. Απ ότι μου είπε διορθώνοντάς με, μπορεί κι αυτός να τις επεξεργαστεί. Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου:happy: να σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisbot Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 FouThou said: Παρατηρώ πως έχει πολύ χαμηλή ένταση στην αναπαραγωγή ήχων από τα ακουστικά που δίνει η lg.. Έχει δοκιμάσει κανείς με αντάπτορα και κανονικά ακουστικά να μας πει πως παίζει..; :) Αν ψάξεις στο συγκεκριμένο thread θα βρεις σε κάποια σελίδα (από 80-τώρα) δεν θυμάμαι που, έψαξα λίγο αλλά δεν το βρήκα. κάποιον φίλο που αγόρασε ακουστικά (χωρίς αντάπτορα). Είναι τα ακουστικά με το ελαστικό πλαστικό που το βάζεις στο αυτί και γίνεσαι τούρμπο γιατί δεν ακούς τπτ εξωτερικό, ενώ το ηχείο μπαίνει πολύ μέσα στο αυτί. Είμαι πολύ σίγουρος ότι ναι, με αυτά θα ακούς πολύ δυνατότερα. Βασικά τα έχω για τον υπολογιστή μου και κάθε φορά που αλλάζω και βάζω του στυλ του κινητού, ακούω πολύ πολύ πολύ χαμηλότερα:down: Αν έτυχε να διαβάσεις για το ανταπτοράκι, πάλι στις ίδιες σελίδες που σου σύστησα, κάποιος φίλος διευκρινίζει τη διαφορά του mini απ το micro. Οπότε να προσέξεις τη διαφορά αν τυχόν πάρεις. Γεια χαρά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisbot Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 FouThou said: Παρατηρώ πως έχει πολύ χαμηλή ένταση στην αναπαραγωγή ήχων από τα ακουστικά που δίνει η lg.. Έχει δοκιμάσει κανείς με αντάπτορα και κανονικά ακουστικά να μας πει πως παίζει..; :) Αν ψάξεις στο συγκεκριμένο thread θα βρεις σε κάποια σελίδα (από 80-τώρα) δεν θυμάμαι που, έψαξα λίγο αλλά δεν το βρήκα. κάποιον φίλο που αγόρασε ακουστικά (χωρίς αντάπτορα). Είναι τα ακουστικά με το ελαστικό πλαστικό που το βάζεις στο αυτί και γίνεσαι τούρμπο γιατί δεν ακούς τπτ εξωτερικό, ενώ το ηχείο μπαίνει πολύ μέσα στο αυτί. Είμαι πολύ σίγουρος ότι ναι, με αυτά θα ακούς πολύ δυνατότερα. Βασικά τα έχω για τον υπολογιστή μου και κάθε φορά που αλλάζω και βάζω του στυλ του κινητού, ακούω πολύ πολύ πολύ χαμηλότερα:down: Αν έτυχε να διαβάσεις για το ανταπτοράκι, πάλι στις ίδιες σελίδες που σου σύστησα, κάποιος φίλος διευκρινίζει τη διαφορά του mini απ το micro. Οπότε να προσέξεις τη διαφορά αν τυχόν πάρεις. Γεια χαρά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts