potsikas_78 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Να ρωτησω κατι ψιλοασχετο......Στο Viewty πως ανεβαινει ο ηχος μιας εισερχομενης κλισεις κατα την διαρκεια της δηλ. Οταν μιλαμε με τον αλλον και δεν τον ακουμε καλα μπορουμε να αυξησουμε καπως το επιπεδο της εντασεις ωστε να ακουγεται δυνατοτερα ο συνομιλητης μας....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Να ρωτησω κατι ψιλοασχετο......Στο Viewty πως ανεβαινει ο ηχος μιας εισερχομενης κλισεις κατα την διαρκεια της δηλ. Οταν μιλαμε με τον αλλον και δεν τον ακουμε καλα μπορουμε να αυξησουμε καπως το επιπεδο της εντασεις ωστε να ακουγεται δυνατοτερα ο συνομιλητης μας....? Τελείως άσχετο. Εδώ ρώτα. Κάθε κινητό έχει και το δικό του θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potsikas_78 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Τελείως άσχετο. Εδώ ρώτα. Κάθε κινητό έχει και το δικό του θέμα. Μαλιστα κυριε Isidore δεν θα ξαναεπαναληφθει......:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Είχες δίκιο.Στα 3 μεγκαπίξελ έχει ζουμ μέχρι 1,2χ, στα 2 μεκ. μέχρι 1,6χ, στο 1 μεγκαπίξελ 2χ, σε vga πάλι 2χ, και σε qvga 4x. Είμαι ο μόνος που τέτοια ηλιθιότητα (δεν μπορούσα να βρω άλλη λέξη) δεν έχω ξαναδεί σε κινητό? Απαράδεκτο.... δεν είναι ηλιθιότητα, είναι οι δυνατότητες του hardware (μνήμη-επεξεργαστής) και είναι αρκετά συχνό σε πολλές μάρκες. π.χ. στο SE W890i έχει zoom μόνο σε VGA mode. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Μαλιστα κυριε Isidore δεν θα ξαναεπαναληφθει......:D Δεν μου αρέσει το "κύριε";):p ΙΣΊΔΩΡΟΣ! δεν είναι ηλιθιότητα, είναι οι δυνατότητες του hardware (μνήμη-επεξεργαστής) και είναι αρκετά συχνό σε πολλές μάρκες. π.χ. στο SE W890i έχει zoom μόνο σε VGA mode. Εκτός από αυτό είναι ότι κάνει ΜΌΝΟ 200 ευρώ. Τι άλλο θες;;):confused: Τα πάντα έχει. Αν ήταν και τέλειο στην κάμερα τότε γιατί υπάρχουν τα ακριβά; Satio, Pixon κλπ. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάποιες θήκες που με ενδιαφέρουν. Έχει αγοράσει κάποιος κάτι από το ebay ? Αξίζει (ως προς την τιμή και τα έξοδα αποστολής και όλα τα σχετικά) να αγοράσω κάτι τέτοιο http://cgi.ebay.com/Silicone-Case-Soft-Skin-Cover-for-LG-GT505-White_W0QQitemZ290376966505QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item439bd0e169 ή θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι. Μήπως να προτιμήσω κάτι σε ελληνικό μαγαζί, όπως αυτό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006054 Ποια είναι η γνώμη σας ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάποιες θήκες που με ενδιαφέρουν. Έχει αγοράσει κάποιος κάτι από το ebay ? Αξίζει (ως προς την τιμή και τα έξοδα αποστολής και όλα τα σχετικά) να αγοράσω κάτι τέτοιο http://cgi.ebay.com/Silicone-Case-Soft-Skin-Cover-for-LG-GT505-White_W0QQitemZ290376966505QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item439bd0e169 ή θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι. Μήπως να προτιμήσω κάτι σε ελληνικό μαγαζί, όπως αυτό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006054 Ποια είναι η γνώμη σας ?? Σου προτείνω την θήκη από το e-shop. Είναι πιο όμορφη και είναι από ελληνικό "μαγαζί" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Σου προτείνω την θήκη από το e-shop. Είναι πιο όμορφη και είναι από ελληνικό "μαγαζί" Κι εγώ προς αυτήν καταλήγω, γιατί που να μπλέκεις τώρα με ebay και σχετικά. Παρόλο, που δε σου κρύβω ότι θα προτιμούσα μια θήκη σιλικόνης... Γιατί δεν κυκλοφορούν και στο Ελλάντα σιλικονούχες θήκες για το κινητό μας ??? Μήπως να περιμένω λίγο μπας και φέρει κανείς ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Κι εγώ προς αυτήν καταλήγω, γιατί που να μπλέκεις τώρα με ebay και σχετικά. Παρόλο, που δε σου κρύβω ότι θα προτιμούσα μια θήκη σιλικόνης... Γιατί δεν κυκλοφορούν και στο Ελλάντα σιλικονούχες θήκες για το κινητό μας ??? Μήπως να περιμένω λίγο μπας και φέρει κανείς ?? Πιστεύω πως είναι χαμένος χρόνος και άδικος. Δεν μου αρέσει αυτό το κόσμημα μέσα σε μια θήκη σιλικόνης.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Καλησπέρα παιδια! Είμαι καινούριος. Μια ερωτησούλα έχω. Το πρόγραμμα που έχει το κινητο για να διαβάζεις αρχεία κειμένου (text) είναι κάπως δύσχρηστο.Μου θυμίζει λίγο pdf. Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει αν υπάρχει άλλος τρόπος να ανοίξω ένα text αρχείο; Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxitas Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Καλησπέρα παιδια! Είμαι καινούριος. Μια ερωτησούλα έχω. Το πρόγραμμα που έχει το κινητο για να διαβάζεις αρχεία κειμένου (text) είναι κάπως δύσχρηστο.Μου θυμίζει λίγο pdf. Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει αν υπάρχει άλλος τρόπος να ανοίξω ένα text αρχείο; Ευχαριστώ πολυ! Άλλος τρόπος δεν υπάρχει... Ισως υπάρχουν εφαρμογές για το κινητό που να επεξεργάζονται αρχεία κειμένου.Πρέπει να το ψάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouri Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Εγω πήρα μια απο Κοτσόβολο 10 ευρώ Frutta σε σχήμα κάλτσας και ειναι μια χαρά:lol::lol: Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάποιες θήκες που με ενδιαφέρουν. Έχει αγοράσει κάποιος κάτι από το ebay ? Αξίζει (ως προς την τιμή και τα έξοδα αποστολής και όλα τα σχετικά) να αγοράσω κάτι τέτοιο http://cgi.ebay.com/Silicone-Case-Soft-Skin-Cover-for-LG-GT505-White_W0QQitemZ290376966505QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item439bd0e169 ή θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι. Μήπως να προτιμήσω κάτι σε ελληνικό μαγαζί, όπως αυτό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006054 Ποια είναι η γνώμη σας ?? Παράθεση Mac Book Pro 13.3 2017 Ipad 2017 32 gb Xiaomi Mi Max 2 64gb --- 7.1.1 Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouri Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Μηπώς έχει βρει κανείς κάποιο Handset theme σε καποιο site?:p Παράθεση Mac Book Pro 13.3 2017 Ipad 2017 32 gb Xiaomi Mi Max 2 64gb --- 7.1.1 Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Εγω πήρα μια απο Κοτσόβολο 10 ευρώ Frutta σε σχήμα κάλτσας και ειναι μια χαρά:lol::lol: Όταν το έχεις μέσα στη θήκη και χτυπάει, το ακούς το τηλέφωνο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάποιες θήκες που με ενδιαφέρουν. Έχει αγοράσει κάποιος κάτι από το ebay ? Αξίζει (ως προς την τιμή και τα έξοδα αποστολής και όλα τα σχετικά) να αγοράσω κάτι τέτοιο http://cgi.ebay.com/Silicone-Case-Soft-Skin-Cover-for-LG-GT505-White_W0QQitemZ290376966505QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item439bd0e169 ή θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι. Μήπως να προτιμήσω κάτι σε ελληνικό μαγαζί, όπως αυτό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006054 Ποια είναι η γνώμη σας ?? εγω ειμαι κατα της θηκης,κρατα το ετσι να το χαρεις,το πολυ πολυ βαλε μια προστασια οθωνης Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Θες να μας εξηγήσεις τη διαφορά? Μα για αυτό έβαλε σύνδεσμο ο Χριστιανός... Για να διαβάσεις την διαφορά... Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouri Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Όταν το έχεις μέσα στη θήκη και χτυπάει, το ακούς το τηλέφωνο ??? Ναι εννοείτε πως το ακούς :) Παράθεση Mac Book Pro 13.3 2017 Ipad 2017 32 gb Xiaomi Mi Max 2 64gb --- 7.1.1 Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouri Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 εγω ειμαι κατα της θηκης,κρατα το ετσι να το χαρεις,το πολυ πολυ βαλε μια προστασια οθωνης Προστασίας οθόνης έχει........μέσα σε τσαντάκια και στις τσέπες πως θα το προστατέψεις απο γραντζουνιές κτλπ γι αυτο είναι οι θήκες:p Παράθεση Mac Book Pro 13.3 2017 Ipad 2017 32 gb Xiaomi Mi Max 2 64gb --- 7.1.1 Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Είχες δίκιο.Στα 3 μεγκαπίξελ έχει ζουμ μέχρι 1,2χ, στα 2 μεκ. μέχρι 1,6χ, στο 1 μεγκαπίξελ 2χ, σε vga πάλι 2χ, και σε qvga 4x. Είμαι ο μόνος που τέτοια ηλιθιότητα (δεν μπορούσα να βρω άλλη λέξη) δεν έχω ξαναδεί σε κινητό? Απαράδεκτο.... Άκου φίλε, ίσως δυσκολευτώ να στο μεταδώσω αλλά θα το παλέψω... :) Όταν μία συσκευή δεν διαθέτει οπτικό ζουμ αλλά μόνο ψηφιακό τότε όσο περισσότερο ζουμ κάνεις τόσο μικρότερο κομμάτι της ίδιας φωτογραφίας βλέπεις. Είναι λοιπόν λογικό, από την στιγμή που τραβάς μια φωτογραφία στο maximum setting του κινητού σου να μην μπορεί (λόγο hardware συνήθως) να κάνει on-the-fly επεξεργασία της εικόνας και να σου δείξει μικρότερη... Νομίζω πως πολλά SE, ακόμα και Cybershot δεν έχουν καν ζουμ σε καμία ψηφιακή ανάλυση για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Έχει κανείς το λευκό ή είναι λίγο gay; :O :X LG GT505 WHITE 3G Εγώ πάντως το βρίσκω πολύ cool... Έχω έτοιμη την παραγγελία στο e-shop με μνήμη, θήκη & screen protector. APACER 8GB MICRO SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY CLASS 4 SCREEN PROTECTOR ΓΙΑ LG GT505 ΘΗΚΗ VERTICAL BODY GLOVE NUBUCK BLACK - GREY Ρίξτε μια ματιά εσείς που ξέρετε πολλά και ο νου σας κατεβάζει και επίσης πείτε μου εάν έλυσε κανείς το θέμα του GPS! Εάν όχι πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου... Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 εχουν παρει το κινητο αυτο ο αδερφος μου και η κοπελα μου. και οι δυο σε λευκο..η κοπελα μου πριν ειχε το viewty σε λευκο και ο αδερφος μου το viewty σε μαυρο. τους πηρα απο ebay αυτες τις θηκες σιλικονης (παντα αγοραζω θηκες σιλικονης για ολα τα κινητα μας) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280420897404&ssPageName=STRK:MEWNX:IT ο τυπος δινει 2 θηκες σιλικονης + 2 screen protectors (+ 2 πανακια καθαρισμου) με 4.60 δολλαρια (καπου 2.10 ευρω)! τους πηρα απο ενα σετ του καθενα να εχουν και ανταλλακτικα :) στην κοπελα μου παντως κανει αρκετα κολληματα το κινητο..και κανα restart επισης. στον αδερφο μου παει καλα ως τωρα...και ειναι ακριβως τα ιδια, ιδιο firmware..τα παντα...με μια μερα διαφορα τα πηραν απο το ιδιο καταστημα! τεσπα..θα δειξει. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 τους πηρα απο ebay αυτες τις θηκες σιλικονης (παντα αγοραζω θηκες σιλικονης για ολα τα κινητα μας) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280420897404&ssPageName=STRK:MEWNX:IT ο τυπος δινει 2 θηκες σιλικονης + 2 screen protectors (+ 2 πανακια καθαρισμου) με 4.60 δολλαρια (καπου 2.10 ευρω)! τους πηρα απο ενα σετ του καθενα να εχουν και ανταλλακτικα :) Να σε ρωτήσω κάτι ? Τα ταχυδρομικά έξοδα που σε χρέωσαν ήταν πολλά? Γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για κάτι τέτοιες θήκες (που τις βρίσκεις μόνο στο ebay), αλλά σκέφτομαι μήπως μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι, αν υπολογιστούν και ταχυδρομικά έξοδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Να σε ρωτήσω κάτι ? Τα ταχυδρομικά έξοδα που σε χρέωσαν ήταν πολλά? Γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για κάτι τέτοιες θήκες (που τις βρίσκεις μόνο στο ebay), αλλά σκέφτομαι μήπως μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι, αν υπολογιστούν και ταχυδρομικά έξοδα... Όσες φορές πάντως είχα pouch για την συσκευή μου διατηρήθηκε για τουλάχιστον 2 χρόνια σε άριστη κατάσταση. Καλές οι σιλικόνες και οι προσόψεις αλλά τα pouches, ιδιίως αυτά από μαλακό δέρμα, είναι κορυφαία από πλευράς προστασίας... Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Έχει κανείς το λευκό ή είναι λίγο gay; :O :X LG GT505 WHITE 3G Εγώ πάντως το βρίσκω πολύ cool... Έχω έτοιμη την παραγγελία στο e-shop με μνήμη, θήκη & screen protector. APACER 8GB MICRO SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY CLASS 4 SCREEN PROTECTOR ΓΙΑ LG GT505 ΘΗΚΗ VERTICAL BODY GLOVE NUBUCK BLACK - GREY Ρίξτε μια ματιά εσείς που ξέρετε πολλά και ο νου σας κατεβάζει και επίσης πείτε μου εάν έλυσε κανείς το θέμα του GPS! Εάν όχι πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου... Μέσα σε λιγότερο από 4 ώρες, η παραπάνω παραγγελία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο... Ελπίζω το αργότερο μέχρι αύριο να το έχω στα χέρια μου, οπότε και θα ακολουθήσει review & οδηγίες για Opera & GPS... (Εάν βρω πρώτα την άκρη :D) Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wonderkid1986 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Εγω θελω να κανω μια αλλη ερωτηση. Τι πρεπει να ρυθμισω ωστε οι εφαρμογες να χρησιμοποιουν internet μονο οταν συνδεομαι μεσω wifi κ οχι απο τον παροχο μου (vodafone). Μια ακρη εχω βρει αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Παω Μενου>Ψυχαγωγια>Παιχν&εφαρμ>Εφαρμογες και απο τις επιλογες πανω αριστερα Ορισμος Αδειας. Εκει εχει επιλογες για καθε εφαρμογη που εχουμε, κ μπορουμε να τις ρυθμισουμε ξεχωριστα. Αλλα δεν ξερω τι να επιλεξω κ τι οχι. Οποιος γνωριζει ρε παιδες ας δωσει λιγη HELP :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts