Jump to content

LG GT505 / GT500

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ειμαι καινουριο μελος και νεος κατοχος του LG GT 505 V10e αν ξερει καποιος να μου πει αν ειναι συμβατο με micro sdhc 8gb,οι οδηγιες αναφερουν micro sd και οχι micro sdhc,

micro sd μπορεις να βρεις μεχρι 2Gb.απο 4 και ανω αναγκαστικα ειναι Micro sdhc! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια ειμαι καινουριο μελος και νεος κατοχος του LG GT 505 V10e αν ξερει καποιος να μου πει αν ειναι συμβατο με micro sdhc 8gb,οι οδηγιες αναφερουν micro sd και οχι micro sdhc,

Του έχω βάλει 4Gb micro SDHC και παίζει μια χαρά και μπαίνει μέχρι 8Gb !!

micro sd μπορεις να βρεις μεχρι 2Gb.απο 4 και ανω αναγκαστικα ειναι Micro sdhc! ;)

αγορασα σημερα μια kingston micro sdhc 8gb την τοποθετησα χωρις κανενα προβλημα,ευχαριστω

αγορασα σημερα μια kingston micro sdhc 8gb την τοποθετησα χωρις κανενα προβλημα,ευχαριστω

ποσο την αγορασες?

του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές

Παιδιά να υποθέσω πως με την αναβάθμηση του λογισμικού η συσκευή επανέρχεται στην εργοστασιακή της κατάσταση... ε? ??? :confused:

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι για την περίφημη αναβάθμιση... Το πρόβλημα έλλειψης ακρίβειας στην ένδειξη πληρότητας της μπαταρίας διορθώθηκε? Είναι αρκετά ενοχλητικό σε ένα κατά τα άλλα πολύ καλό κινητό.

Παιδιά να υποθέσω πως με την αναβάθμηση του λογισμικού η συσκευή επανέρχεται στην εργοστασιακή της κατάσταση... ε? ??? :confused:

ναι χανει οτι υπαρχει αποθηκευμενο στην μνημη του τηλεφωνου

του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές

ναι χανει οτι υπαρχει αποθηκευμενο στην μνημη του τηλεφωνου

Έχω κάνει αναβάθμιση σε νέο LG (Cookie) και δεν χάθηκε απολύτως τίποτα! Μόνο τα νέα features μπήκαν.

Παιδιά, καλησπέρα κι από μένα..να σας πω τις εντυπώσεις μου...Πριν δυο μέρες το πήρα με την έκδοση GT505-10Ve του λογισμικού μέσω επιδότησης της Vodafone. To Wise-Pilot που έχει ενσωματωμένο θέλει οπωσδήποτε σύνδεση στο Ιντερνετ για να λειτουργήσει. Αν υπάρχει Wi-Fi δεν χρεώνεται, αλλά δεν είναι χρήσιμο. Εγκατέστησα το We-Travel και είναι πολύ καλό!!Περιοχή Πάτρα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος στη λειτουργία του. Βέβαια είναι ένα πρόβλημα με τους δρόμους και την ονομασία τους, αλλά το χρησιμοποίησα για να μου δείχνει την θέση μου και ήταν πολύ καλό!Έχει τα πάντα!! Η μπαταρία όντως κράτησε για 1,5 μέρα αλλά τις 7 ώρες είχα ανοιχτό Wi-Fi μίλησα περίπου 1 ώρα και γενικά ήταν όλο αναμένη η οθόνη γιατί το έψαχνα. Ένα πρόβλημα είναι ότι όταν εμφανίζει δύο γραμμές μπαταρία δε σημαίνει ότι είναι στη μέση, αλλά μετά από λίγη ώρα πάει στη μία γραμμή...κοκ. Αξίζει για τα λεφτά του και με το παραπάνω!! Βίντεο από youtube παίζει κανονικά. Βέβαια έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις για Σύνδεση στο Internet και για τις Java εφαρμογές να χρησιμοποιούν μόνο Wi-Fi. Αν δεν έχω συνδεθεί μέσω Wi-Fi δεν ανοίγει τίποτα!! Πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα αξίζει αυτή η αγορά!

Υπάρχει πρόγραμμα για αυτό το κινητό με το οποίο να συνδέεται στο skype και να κάνει κλίσεις μέσω wifi? Για λίγο που έβαλα το skype δε βρήκα κάπου την επιλογή.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

παιδια γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα για προστασια στο internet κι αν ναι ποιο και που το βρισκουμε?

παιδια γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα για προστασια στο internet κι αν ναι ποιο και που το βρισκουμε?

το κινητο εχει κλειστο λειτουργικο και δεν χρειαζεσαι να ανησυχεις!

επισης τετοιο προγραμμα που θελεις δεν υπαρχει σε java.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το κινητο εχει κλειστο λειτουργικο και δεν χρειαζεσαι να ανησυχεις!

επισης τετοιο προγραμμα που θελεις δεν υπαρχει σε java.

οκ ευχαριστω

Να ρωτήσω και εγώ πότε θα είναι διαθέσιμη και για εμάς η v10e έκδοση μέσω του online της LG.

Ξέρω ότι μπορώ να το στείλω στο service αλλά δεν θέλω να μείνω χωρίς κινητό για 5 μέρες.

Παύλος

Ένα πρόβλημα είναι ότι όταν εμφανίζει δύο γραμμές μπαταρία δε σημαίνει ότι είναι στη μέση, αλλά μετά από λίγη ώρα πάει στη μία γραμμή...κοκ.

Άρα το πρόβλημα αυτό (το έχει και το δικό μου) είναι θέμα hardware και δεν θα λυθεί με αναβάθμιση. Η μπαταρία πάντως ¨στρώνει" και κρατάει περισσότερο μετά από 3-4 κύκλους φορτησης.

Να ρωτήσω και εγώ πότε θα είναι διαθέσιμη και για εμάς η v10e έκδοση μέσω του online της LG.

Ξέρω ότι μπορώ να το στείλω στο service αλλά δεν θέλω να μείνω χωρίς κινητό για 5 μέρες.

Παύλος

Άρα το πρόβλημα αυτό (το έχει και το δικό μου) είναι θέμα hardware και δεν θα λυθεί με αναβάθμιση. Η μπαταρία πάντως ¨στρώνει" και κρατάει περισσότερο μετά από 3-4 κύκλους φορτησης.

@Pavlos01 Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα. Σήμερα το είδα. Μόλις βγει θα σας ενημερώσω.

@Bee Στο Cookie είχα το ίδιο πρόβλημα. Μετά από 2-3 μήνες λύθηκε μόνο του.:)

Υπάρχει πρόγραμμα για αυτό το κινητό με το οποίο να συνδέεται στο skype και να κάνει κλίσεις μέσω wifi? Για λίγο που έβαλα το skype δε βρήκα κάπου την επιλογή.

Όχι, δεν υπάρχει... Το skype που λες μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο για IM.

Δεν υπάρχει καμία Voip εφαρμογή για το κινητό αυτό. Εγώ τουλάχιστον που το ψάχνω καιρό τώρα δεν έχω βρει τίποτα.

@Bee Στο Cookie είχα το ίδιο πρόβλημα. Μετά από 2-3 μήνες λύθηκε μόνο του.:)

Οπότε παίζει κατά τα Χριστούγεννα να λυθεί και στο δικό μου. :p

Καλησπέρα!

Πριν λίγο αγόρασα κι εγώ ένα GT 500 απ την cosmote κι όσο περνάει η ώρα και το ανακαλύπτω τόσο πιο πολύ μ αρέσει. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι ότι έχε περασμένο το my view της cosmote ενώ στο κουτί δεν φέρει τίποτα διακριτικά ούτε μου το είπαν στο κατάστημα,αλλά νταξ,μικρό το κακό.

Συνδέθηκα και στο ίντερνετ με wi-fi και μου κανε εντύπωση γιατί φόρτωνε σχετικά γρήγορα τις σελίδες! :D:D

Βασικά ήθελα να ρωτήσω 2-3 γιατί δεν πρόλαβα να διαβασω οολες τις σελίδες.

Αρχικά ήθελα να ρωτήσω πως βλέπουμε την έκδοση του λογισμικού που έχει το κινητό. Απ ότι κατάλαβα απ τα ποστς σας, να κάνουμε αναβάθμιση μόνοι μας δεν παίζει,ε?

Και κάτι τελευταίο: για ποιες λειτουργίες του κινητού χρεώνεσαι? Για το gps μπαίνει και κατεβάζει τους χάρτες? Αν είσαι συνδεδεμένος σε wifi εκείνη την ώρα μήπως γίνεται τσαμπέ? :ninja::ninja:

Βασικά ήθελα να ρωτήσω 2-3 γιατί δεν πρόλαβα να διαβασω οολες τις σελίδες.

Αρχικά ήθελα να ρωτήσω πως βλέπουμε την έκδοση του λογισμικού που έχει το κινητό. Απ ότι κατάλαβα απ τα ποστς σας, να κάνουμε αναβάθμιση μόνοι μας δεν παίζει,ε?

Και κάτι τελευταίο: για ποιες λειτουργίες του κινητού χρεώνεσαι? Για το gps μπαίνει και κατεβάζει τους χάρτες? Αν είσαι συνδεδεμένος σε wifi εκείνη την ώρα μήπως γίνεται τσαμπέ? :ninja::ninja:

Πας: ρυθμίσεις > ρυθμίσεις τηλεφώνου > πληροφοριες > πληροφοριες τηλεφωνου.

Εσύ είναι πολύ πιθανό να έχεις ούτως η άλλως την τελευταία έκδοση λογισμικού (V10e). Εγώ πάντως με την παλιότερη (V10b) δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Θα περιμένω να κάνω την αναβαθμιση όταν θα βγει στο σαιτ της LG.

Το wisepilot (GPS) για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνρτ. Αν συνδέεσαι με WiFi και όχι μεσω του δικτύου κινητής, τότε είναι τσάμπα.

Πας: ρυθμίσεις > ρυθμίσεις τηλεφώνου > πληροφοριες > πληροφοριες τηλεφωνου.

Εσύ είναι πολύ πιθανό να έχεις ούτως η άλλως την τελευταία έκδοση λογισμικού (V10e). Εγώ πάντως με την παλιότερη (V10b) δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Θα περιμένω να κάνω την αναβαθμιση όταν θα βγει στο σαιτ της LG.

Το wisepilot (GPS) για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνρτ. Αν συνδέεσαι με WiFi και όχι μεσω του δικτύου κινητής, τότε είναι τσάμπα.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Κοίταξα και έχω την έκδοση V10a. Βασικά ήθελα να του κάνω αναβάθμιση τώρα που είναι άδεια ακόμα το τηλέφωνο γιατί μετά φοβάμαι πως τα σβήνει όλα όπως στα SE :O

Η αναβάθμιση της LG ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Για το GT500 δεν υπάρχει ακόμα αναβάθμιση.

god bless LG τότε! :bow::up:

Γιατί το παλιό μου SE είχε φάει ουκ ολίγες κατάρες :O