RAVER Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Παιδια θελω μια διευκρινηση..εφοσον συνδεθεις σε "κλειδωμενο" δικτυο και περασεις κανονικα τον κωδικο..και σερφαρεις κανονικα..την επομενη φορα που θα ξανασυνδεθεις..ο κωδικος θα ειναι ηδη αποθηκευμενος..η θα χρειαστει να τον ξαναπερασεις?? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathgr Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Ο κωδικός αποθηκεύεται και δεν χρειάζεται να τον ξαναπεράσεις όταν συνδεθείς ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Ο κωδικός αποθηκεύεται και δεν χρειάζεται να τον ξαναπεράσεις όταν συνδεθείς ξανά. ok! eυχαριστώ για την αμεση σου απαντηση ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maranx Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Ποιά είναι η μεγαλύτερη κάρτα που μπορεί να πάρει; Τί ταχύτητα κάρτας χρειάζεται/μπορεί να εκμεταλλευτεί; Μόλις το παρέλαβα από vodafone. To είχα παραγγείλει πριν γραφτούν αυτά για κλείδωμα. Τώρα είναι σε φόρτιση. Πάντως το κουτί του ήταν σφραγισμένο και δεν έχει διακριτικά της vodafone πουθενά πάνω του. Να δούμε αν θα ψάχνω για ξεκλειδώματα τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisVolos Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Παιδια θελω μια διευκρινηση..εφοσον συνδεθεις σε "κλειδωμενο" δικτυο και περασεις κανονικα τον κωδικο..και σερφαρεις κανονικα..την επομενη φορα που θα ξανασυνδεθεις..ο κωδικος θα ειναι ηδη αποθηκευμενος..η θα χρειαστει να τον ξαναπερασεις?? :blink: Προφανώς εννοείς να συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο με Wi-Fi ε?? Όταν συνδέεται για πρώτη φορά σε ένα δίκτυο με κωδικό αμέσως μετά τη σύνδεση σε ρωτάει αν θέλεις να αποθηκευτεί το προφίλ αν πατήσεις ναι δεν χρειάζεται να βάζεις πάντα κωδικό για να συνδεθεί στο δίκτυο αυτό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maranx Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Λίγα λόγια ακόμα: Mου ήρθε με το V10e. Είναι το μαύρο χρώμα. Aρκετά intuitive το μενού του και γρήγορο. Συνδέθηκα εύκολα με wifi στο ρούτερ μου. Ο browser είναι απλός, αλλά διαβάζεις και γράφεις ελληνικά χωρίς πρόβλημα, ακόμα σε φορα κλπ. Youtube μου έπαιξε άνετα και αρκετά γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisVolos Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Λίγα λόγια ακόμα: Mου ήρθε με το V10e. Είναι το μαύρο χρώμα. Aρκετά intuitive το μενού του και γρήγορο. Συνδέθηκα εύκολα με wifi στο ρούτερ μου. Ο browser είναι απλός, αλλά διαβάζεις και γράφεις ελληνικά χωρίς πρόβλημα, ακόμα σε φορα κλπ. Youtube μου έπαιξε άνετα και αρκετά γρήγορα. Με το V10e δουλεύει μια χαρά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ως τώρα! Όταν είχα το V10b είχα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Εγω πηγα να το παρω με επιδοτηση απο cosmote αλλα με μεγαλη μου λυπη..διαπιστωσα οτι το κινητο ηταν "κλειδωμενο" με το μενου myview :down: :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tskoutar Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Αρκετά χρήσιμες οι πληροφορίες που δίνεις maranx! όταν θα έχεις και άλλες παρατηρήσεις πες τες μας να μάθουμε κι έμεις που δεν το έχουμε αγοράσει ακόμα ;) νομίζω παίρνει max 8 GB microSD το μαύρο είναι όμορφο??? αφήνει δακτυλιές από πίσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerinosgr Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Με το V10e δουλεύει μια χαρά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ως τώρα! Όταν είχα το V10b είχα πρόβλημα! παιδια ειμαι καινουριο μελος και νεος κατοχος του LG GT 505 V10e αν ξερει καποιος να μου πει αν ειναι συμβατο με micro sdhc 8gb,οι οδηγιες αναφερουν micro sd και οχι micro sdhc, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maranx Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 το μαύρο είναι όμορφο??? αφήνει δακτυλιές από πίσω??? Προτιμήσεις είναι αυτά. Προσωπικά δε θα μπορούσα να κυκλοφορώ με άσπρο κινητό. Χτυπάει πολύ στο μάτι. Την ίδια επιλογή είχα και στο προηγούμενο κινητό μου και είχα διαλέξει και πάλι το μαύρο. Δαχτυλιές αφήνει. Απλώς είναι λίγο σαγρέ το φινίρισμα στα πλαστικά του μπρος πίσω και δεν είναι τόσο έντονες. Update. Δοκίμασα το Google maps με αυτόνομο GPS, και wifi. Άνοιξε το χάρτη αμέσως και έχοντας εντοπισμένη κατά προσέγγιση τη θέση μου σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 παιδια ειμαι καινουριο μελος και νεος κατοχος του LG GT 505 V10e αν ξερει καποιος να μου πει αν ειναι συμβατο με micro sdhc 8gb,οι οδηγιες αναφερουν micro sd και οχι micro sdhc, micro sd μπορεις να βρεις μεχρι 2Gb.απο 4 και ανω αναγκαστικα ειναι Micro sdhc! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisVolos Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 παιδια ειμαι καινουριο μελος και νεος κατοχος του LG GT 505 V10e αν ξερει καποιος να μου πει αν ειναι συμβατο με micro sdhc 8gb,οι οδηγιες αναφερουν micro sd και οχι micro sdhc, Του έχω βάλει 4Gb micro SDHC και παίζει μια χαρά και μπαίνει μέχρι 8Gb !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerinosgr Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 micro sd μπορεις να βρεις μεχρι 2Gb.απο 4 και ανω αναγκαστικα ειναι Micro sdhc! ;) αγορασα σημερα μια kingston micro sdhc 8gb την τοποθετησα χωρις κανενα προβλημα,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 αγορασα σημερα μια kingston micro sdhc 8gb την τοποθετησα χωρις κανενα προβλημα,ευχαριστω ποσο την αγορασες? Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerinosgr Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ποσο την αγορασες? 20.50 απο e-shop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 20.50 απο e-shop οκ ευχαριστω Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirmis Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Παιδιά να υποθέσω πως με την αναβάθμηση του λογισμικού η συσκευή επανέρχεται στην εργοστασιακή της κατάσταση... ε? ??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bee Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι για την περίφημη αναβάθμιση... Το πρόβλημα έλλειψης ακρίβειας στην ένδειξη πληρότητας της μπαταρίας διορθώθηκε? Είναι αρκετά ενοχλητικό σε ένα κατά τα άλλα πολύ καλό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos330 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Παιδιά να υποθέσω πως με την αναβάθμηση του λογισμικού η συσκευή επανέρχεται στην εργοστασιακή της κατάσταση... ε? ??? :confused: ναι χανει οτι υπαρχει αποθηκευμενο στην μνημη του τηλεφωνου Παράθεση του φευγάτου η μανα χαίρετε 2 φορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Παιδιά να υποθέσω πως με την αναβάθμηση του λογισμικού η συσκευή επανέρχεται στην εργοστασιακή της κατάσταση... ε? ??? :confused: ναι χανει οτι υπαρχει αποθηκευμενο στην μνημη του τηλεφωνου Έχω κάνει αναβάθμιση σε νέο LG (Cookie) και δεν χάθηκε απολύτως τίποτα! Μόνο τα νέα features μπήκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
connex Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Παιδιά, καλησπέρα κι από μένα..να σας πω τις εντυπώσεις μου...Πριν δυο μέρες το πήρα με την έκδοση GT505-10Ve του λογισμικού μέσω επιδότησης της Vodafone. To Wise-Pilot που έχει ενσωματωμένο θέλει οπωσδήποτε σύνδεση στο Ιντερνετ για να λειτουργήσει. Αν υπάρχει Wi-Fi δεν χρεώνεται, αλλά δεν είναι χρήσιμο. Εγκατέστησα το We-Travel και είναι πολύ καλό!!Περιοχή Πάτρα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος στη λειτουργία του. Βέβαια είναι ένα πρόβλημα με τους δρόμους και την ονομασία τους, αλλά το χρησιμοποίησα για να μου δείχνει την θέση μου και ήταν πολύ καλό!Έχει τα πάντα!! Η μπαταρία όντως κράτησε για 1,5 μέρα αλλά τις 7 ώρες είχα ανοιχτό Wi-Fi μίλησα περίπου 1 ώρα και γενικά ήταν όλο αναμένη η οθόνη γιατί το έψαχνα. Ένα πρόβλημα είναι ότι όταν εμφανίζει δύο γραμμές μπαταρία δε σημαίνει ότι είναι στη μέση, αλλά μετά από λίγη ώρα πάει στη μία γραμμή...κοκ. Αξίζει για τα λεφτά του και με το παραπάνω!! Βίντεο από youtube παίζει κανονικά. Βέβαια έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις για Σύνδεση στο Internet και για τις Java εφαρμογές να χρησιμοποιούν μόνο Wi-Fi. Αν δεν έχω συνδεθεί μέσω Wi-Fi δεν ανοίγει τίποτα!! Πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα αξίζει αυτή η αγορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Υπάρχει πρόγραμμα για αυτό το κινητό με το οποίο να συνδέεται στο skype και να κάνει κλίσεις μέσω wifi? Για λίγο που έβαλα το skype δε βρήκα κάπου την επιλογή. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerinosgr Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 παιδια γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα για προστασια στο internet κι αν ναι ποιο και που το βρισκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 παιδια γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα για προστασια στο internet κι αν ναι ποιο και που το βρισκουμε? το κινητο εχει κλειστο λειτουργικο και δεν χρειαζεσαι να ανησυχεις! επισης τετοιο προγραμμα που θελεις δεν υπαρχει σε java. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts