Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Έτσι είναι. Στην παρούσα μορφή του forum, δεν μπορούν να γίνουν και πολλά. Φαντάζομαι ότι πρέπει να αλλάξει ριζικά η μορφή για να γίνει υπο-φόρουμ για κάθε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 μια λυση που μου ερχεται ειναι η δημιουργια θεματος για τα πειραγματα των συσκευων.. οπως υπαρχει θεμα για εφαρμογες android, να υπαρχει και κεντρικο θεμα που να περιλαμβανει την ολη συζητηση περι rooting, roms κλπ κρατωντας καθαρα τα αντιστοιχα θεματα των συσκευων... δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο, αλλα ετσι το θεωρω ιδανικο και πρακτικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Υπαρχει το xda για τετοια θεματα. Το myphone ειναι πιο γενικο Sent from my lunchbox using Tapatalk Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MysteryGuy Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 athanaso77 said: Έτσι είναι. Στην παρούσα μορφή του forum, δεν μπορούν να γίνουν και πολλά. Φαντάζομαι ότι πρέπει να αλλάξει ριζικά η μορφή για να γίνει υπο-φόρουμ για κάθε συσκευή. :!:Επισης θα ηταν πολυ καλο και ικανοποιητικο αν γινοταν ενα επισημο forum για καθε συσκευη που βγαινει και ακομα καλυτερα ενα review για επισης καθε συσκευη!(το λεω αυτο επειδη θα βοηθουσε παραπολυ να βλεπαμε και τα αρνητικα καθε τηλεφωνου, οχι μονο τα θετικα απο τις σελιδες αγορας και τις ψευτικες περιγραφες με σκοπο την αγορα του τηλεφωνου και το κερδος την εταιριας!).....Αν ειναι εφικτο βεβαια!!:!::this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Σεβαστές οι απόψεις σου αλλά γράφεις σε λάθος μέρος. Απευθύνσου στο σωστό και το συγκεκριμένο ας κλειδωθεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=170799 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=744363 δημιουργει symlink(κατι σαν shortcut) για τα fonts και αρα μπορεις να τα αλλαξεις απο το τηλεφωνο κατευθειαν, για οσους εχουν root αλλα οχι write δικαιωματα στο system. αρκετα εξυπηρετικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Είπα να ανοίξω αυτό το thread για να μαζέψουμε τις δημοφιλέστερες, χρησιμότερες και πιο αγαπημένες εφαρμογές (και παιχνίδια) για το HTC Desire. Έτσι και για να γλυτώσουμε λίγες ώρες αναζήτησης στο android market και μερικά ανούσια downloads!! (οταν σε πιάνει να θες να εγκαταστήσεις κάτι και δε ξέρεις τι! :p ). Το ξέρω οτι υπάρχει γενική συζήτηση για τα android αλλά είπα να το κάνω λίγο πιο συγκεκριμένο για να αποφύγουμε θέματα ασυμβατότητας.. Ξεκινάω λοιπόν, Apps File manager Sygic (mobile maps 10) Πολύ καλό, το μόνο ΜΕΓΑΛΟ μείον : δεν μπορείς να βάλεις οδό πρώτα και μετά περιοχη.. αν κάνω λάθος διορθώστε με, το εύχομαι :P Rock player (αναπαραγωγή βίντεο - σχεδόν τα πάντα!) 3banana (άψογο για να κρατάτε σημειώσεις) 3g watchdog (έλεγχος του mobile internet για εμας που δεν έχουμε unlimited data plan) shazam (αναγνώριση τραγουδιών) Games World Abduction ( το full version) 2 player reactor (ή ακόμα καλύτερα το 4 player reactor - full ) Edited August 21, 2010 by whatever123 Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές εεπιπλέον στο section του Android έχει ήδη τόπικς για εφαρμογές διαφόρων τύπων... search is your friend..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Καλημερα ,κατεβασα αυτην εκδοση HTC Sync for Android 2.1 & 2.2 η ποια κανει για το Desire μου http://www.htc.com/uploadedImages/Common/Software_Download/images/Sync3.0_Willdfire%202%20(1).JPG αλλα ενω κανει sync μου βγαζει μηνυμα λαθους ( unknown error ), αν προσπα8ησεις να κανεις 2η φορα συνεχόμενη sync δεν κανει τιποτα . Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 sorry αμα το ποστ αυτο ειναι off-topic, αλλα δεν ηξερα πιο θρεντ ειναι καταλληλο... εχω ακουσει οτι η εκδοση 2.1 τρεχει συνεχως vpn, το οποιο τρωει μπαταρια... με ποιο τροπο απενεργοποιειται? (εχω ακουσει οτι δεν αρκει ν το ρυθμισουμε μονο απο το μενου των ρυθμισεων) Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Παιδιά εχω το hero και την Villain ROM 9.0 αν θυμαμαι καλα με το utility Villain rom updater, εμφάνισε ενα μικρό fix για τις λίστες APN ως αναβαθμισουλα το οποιο κατεβασα. Εδωσα δικαιωματα superuser και βγηκε το κινητο σε command line καπως για να περασει το πακετο. Ειχε επιλογες οπως reboot, flash in rom και αλλες επιλογες. Πως θα περασω το πακετο αναβαθμισης και με ποια εντολη η οποια εχει ενα καλο γραφικο περιβαλλον απλο αλλα χρησιμο. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 καλημέρα σε όλους...:) με αφορμή το χτεσινό πρόβλημα-κόλλημα του market, και για να μη γεμίζουμε όλα τα υπόλοιπα τόπικς κάθε συσκευής με ποστς περί αυτού, ανοίγουμε αυτό το τόπικ και ασχολούμαστε εδώ και μόνο, για ό,τι έχει να κάνει με το μάρκετ. Ενημερωτικά, λοιπόν, τα χτεσινά προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και λογικά το μάρκετ δουλεύει και πάλι κανονικά...όσοι δεν το είδατε ήδη, κυκλοφορεί νέα έκδοση google maps 4.6 με αρκετές βελτιώσεις.:) enjoy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 φαίνεται ΟΚ τώρα , τα maps βεβαια δεν τα βρίσκω στο market (cm6.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Καλή φάση γιατί αναμένεται νέα έκδοση του market όπου να'ναι :D sfortis said: φαίνεται ΟΚ τώρα , τα maps βεβαια δεν τα βρίσκω στο market (cm6.1) Βάλε Αμερική με market enabler ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Έχει καταντήσει αηδία το μαρκετ...Πάλι νεκρωσε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 (edited) 1) Καποιες εφαρμογες τις βλεπω αλλα οταν προσπαθω να τις κατεβασω δεν λενε να κατεβουν (download unsuccessful) φταιει το market ή μπορει να συμβαινει και κατι αλλο? 2) Οταν κατεβαζω με QR καποιες φορες μου λεει "There are no matches in Android Market for the search:" ταδε (Η version ειναι συμβατη) Edited October 30, 2010 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με το market... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 nomedor said: Βάλε Αμερική με market enabler ;) Αφού αλλάξουμε σε Αμερική και κατεβάσουμε ό,τι θέλουμε (στην προκειμένη περίπτωση το Google Maps) ποια επιλογή πρέπει να επιλέξουμε για το δικό μας το Market; Δηλαδή πριν την επιλογή της Αμερικής, το Market Enabler ποια επιλογή είχε ως standar; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Βλεπει κανεις αλλος το Market με paid εφαρμογες ? Σημερα 1/11 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Εγώ με wildfire δεν βλέπω paid...Εσένα τις εμφανίζει κανονικά ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 (edited) οπως ειπα και στο topic Deisre αλλα καποιος διαχειριστης το εσβησε, τελος παντων να ενημερωσω ηθελα και τωρα πρεπει να τα ξαναγραψω , σημερα το πρωί ανοιγοντας το μαρκετ ειδα ενα νεο tab "Κορυφαιες εφαρμογες επί πληρωμη " και στα παιχνιδια υπαρχει μια ιδια !!!! Κανοντας search π.χ greek δεν μου δειχνει τις εφαρμογες που μπορεις να αγορασεις αλλα μονο τις δωρεαν. Τα ποσα ειναι σε ευρω. Το desire 2.2 δεν ειναι root και μεχρι εχθες το βραδυ γυρω στις 11 που μηκα στο market δεν ειχε ανοιξει !!! Τι να πω , δεν ξερω ........και δεν κανω πλακα ! ανεβασα φωτο http://i56.tinypic.com/1zl6j3d.jpg Edited November 1, 2010 by Operater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Εγω τωρα που το δοκιμασα δεν μου βγαζει paid εφαρμογες, ειναι ακριβως οπως ηταν και χθες που λειτουργουσε κανονικα το market. με 2.2 ειμαι και εγω και επισης χωρις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 κι εγω τωρα παλι το δοκιμασα και παραμενει το ιδιο...καμια αλλαγη:wacko: htc desire offficial 2.2 froyo Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 να ρωτησω... πλεον εχουνε βγει και τα apps επι πληρωμη?? (χωρις βεβαια με root). αυτα που λενε π.χ. -0,73Ε τι ειναι?? ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Εγώ δεν είχα κανενα πρόβλημα με το merket τις προηγούμενες ημέρες ούτε και τώρα, αλλά paid εφαρμογές δεν βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts