Jump to content

MysteryGuy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MysteryGuy

  1. Γεια σου.

    Διαβασα ενα σχετικο φορουμ με το galaxy S 2

    το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα οταν το ειδα ειναι οτι ειναι ασχημο!(γιατι δεν εκαναν παλι ωραιες στογγλυεμενες γωνιες μονο εκαναν ενα κουτι)

    Και το πρωτο που σκεφτηκα ειναι οτι δεν ειναι τοσο υπερβολικο οσο λενε θελω να πω δεν ειναι κατι το εξωπραγματικο για ενα κινητο..Βεβαια δεν μπορω να πω!

  2. Ποια ακριβως εφαρμογη? Ετσι και αλλιως αν κανεις λογαριασμο απλα πατας χωρα αλλα και σου εχει ολες τις εφαρμογες ετοιμες ωραιες ωραιες!
  3. Σκοπευω να αγορασω tablet μου φαινονται αντιθετα πολυ χρησιμοτερα και πολυ καλυτερα απο τα πολυ "γρηγορα" Netbook Απλα οχι τωρα γιατι αυτου του ειδους συσκευη κανει τωρα τα πρωτα της βηματα και δεν ειναι ολοκληρωμενη..... Απλα περιμενουμε να γεννηθει το γλυκουλι μου!:grin::grin:
  4. Συγγνωμη για ακομα μια φορα..δεν μπορω να ξαναστειλω για 120 λεπτα..Αχχ για my phone Αχχ!!

    >_<

  5. Συγγνωμη δεν μπορω να στειλω αλλα μυνηματα αν δεν περασουν 120 λεπτα κραταω το θεμα στην αναμονη και το συζηταμε απο αυριο!
  6. Γεια σου...Μπορω να σε ρωτησω κατι για την συσκευη galaxy S...

    Ενδιαφερομαι για αυτη αλλα πρεπει να ξερω οτι δεν εχει κανενα προβλημα..

    Αντιμετοπιζεις καποιο προβλημα στην συσκευη? οποιοδηποτε μικρο-προβλημα..

  7. Γεια σας, ενδιαφερομαι για την συγκεκριμενη συσκευη... Ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με την συσκευη: Ποια ειναι η αυτονομια της συσκευης και ποσο καλυτερη ειναι σε εφαρμογες απο αλλες οπως το htc desire; Ποια ειναι τα προβληματα που εχει η συγκεκριμενη συσκευη απο ολους τους τομεις...; Μπορειτε να γραψετε ποιες ειναι οι καλυτερες και οι πιο χρησιμες εφαρμογες (πιστευω αυτο θα οφελησει πολλους),(και αν ειναι δυνατον και μια εφαρμογη player). Ευχαριστω!:happy::happy:
  8. Παιδιά γειά σας, ενδιαφέρομαι για το Galaxy S το κινητό της Samsung.

    Παρακαλω όποιος έχει το συγκεκριμένο κινητό να επικοινωνήσει μαζί μου, για κάποιες ερωτήσεις περι αυτό...Ευχαριστώ.

  9. Γιατι χωρις αποδειξεις ...... οταν υποψιαζεσαι καποιον πρεπει και ειναι αναγκασμενος να δεχτει να τον ψαξεις η να πει εστω και ψεματα...βασικα ειναι περιπου σαν να παιρνεις τον νομο....αλλα ετσι ειναι αυτα ...κανεις δεν νοιαζεται για κανεναν! Για την κατω βολτα και εγω το ιδιο επαθα αλλα με διαφορετικη περιπτωση!
  10. Εχεις δικιο και..λυπαμαι :(:wacko: Εντξει δεν λεω ειναι πολλα τα λευτα αλλα οταν εισαι κολλημενος gadgetακιας δεν μπορεις να κανεις τιποτα προσωπικα εχω τρια κινητα ενα που ηταν το πρωτο μου δε θυμαμαι ακριβως ποσο εκανε .... ενα τορινο που εκανε 445 και επισης ενα τορινο που κανει 499! Επισης να σημειωσω οτι φερει πολυ μεγαλη ευθυνη και μπορει αν ειναι αντικειμενο μεγαλης αξιας να γινει μυνηση με την οποια του παιρνουν την αδεια του γυμναστηριου....Φερει λοιπον εξισου μεγαλη ευθυνη γιατι ηταν μεσα στο γυμναστηριο του με αλλους που υποτιθεται ηταν καλοι ανθρωποι ωστε να μπορουν να εγγραφουν....και τι εκανες τελικα?
  11. Εμενα παραδοξως δεν μου το εχουν κλεψει αν και πολλες υπηρχαν αποπειρες κλοπης και κατεληξε με μια δικαιολογια που δεν ηταν και πολυ πρωτοτυπη..... Βεβαια απο δικο μου φταιξιμο εχω χασει πολλες φορες το κινητο μου και μερικες φορες κανω μερες να το βρω! Οσο για την αυξηση των κλοπων θα συμφωνησω εφοσον 6 φιλοι τους εχουν κλεψει τα κινητα! Τα μετρα δε, ειναι πολλα κορδονακι και στον λαιμο και αλλα οπως ειπε ο φιλος παραπανω...αλλα καποια στιγμη δεν θα αφησουμε εκτεθημενο το κινητο μας η τελοςπαντων κατι δεν θα τυχει....Προσωπικα προσεχω παραπολυ το κινητο μου λογο του οτι δεν ειναι και το πιο φθηνο και του οτι το παιρνω παντου...(σχολειο,κ.α.):knife::knife::knife:
  12. :!:Επισης θα ηταν πολυ καλο και ικανοποιητικο αν γινοταν ενα επισημο forum για καθε συσκευη που βγαινει και ακομα καλυτερα ενα review για επισης καθε συσκευη!(το λεω αυτο επειδη θα βοηθουσε παραπολυ να βλεπαμε και τα αρνητικα καθε τηλεφωνου, οχι μονο τα θετικα απο τις σελιδες αγορας και τις ψευτικες περιγραφες με σκοπο την αγορα του τηλεφωνου και το κερδος την εταιριας!).....Αν ειναι εφικτο βεβαια!!:!::this:
  13. Καλοριζικη η στηλη!! Πολυ ευχρηστη!!
  14. τι εννοεις?:O
  15. Παιδια hi χρειαζομαι καινουργιο κινητο και επειδη ειμαι fan της htc μωλις ειδα το ηδ2 τρελθηκα μηπως μπορειται να με βοηθησετε με τα χαρακτηριστικα του ...και επειδη δεν ειμαι και ο πιο μεγαλος και η τιμη τσούζει μηπως εχετε καμια αλλη προταση
×
×
  • Create New...