doganos Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Παιδια μια ερωτηση. Στην wikipedia ειδα οτι στην Ελλαδα καποιος δεν μπορει να αγορασει εφαρμογη απο το android store. Ισχυει; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Γεια σου φίλε,σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία,αλλά μάλλον δε με κατάλαβες.Δε γίνεται αυτό που σου είπα.Δείχνει όλες μαζί τις πληροφορίες και δεν τις ξεχωρίζει.Αν έχεις κάποιο άλλο νέο στο άμεσο μέλλον και δε σου είναι κόπος θα ήθελα να μ'ενημερώσεις σχετικά.Πάντως και πάλι σ'ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να με βοηθήσεις........... Ψάξε στο androlib. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για τη διαχείριση μητρώου κλήσεων. Δες ποια σε καλύπτει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή για χρηματιστήριο και ελληνικές μετοχές; Επίσης ψάχνω για ένα καλό msn client που να μπορώ να βάλω περισσότερους από έναν λογαριασμούς. Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Παιδια μια ερωτηση. Στην wikipedia ειδα οτι στην Ελλαδα καποιος δεν μπορει να αγορασει εφαρμογη απο το android store. Ισχυει; Κατεβάζουμε μόνο τις free. Για μπορείς και να αγοράσεις αλλά πρέπει να κάνεις το τηλέφωνο root. Απλά το android έχει πολλές καλές free εφαρμογές που θα σε καλύψουν στο 95% των περιπτώσεων. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Κατεβάζουμε μόνο τις free. Για μπορείς και να αγοράσεις αλλά πρέπει να κάνεις το τηλέφωνο root. Απλά το android έχει πολλές καλές free εφαρμογές που θα σε καλύψουν στο 95% των περιπτώσεων. Γιατί ετσι; Οχι και τοσο καλο αυτο... :( Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Γιατί ετσι; Οχι και τοσο καλο αυτο... :( γιατι στην Ελλαδα δεν ειναι ενεργοποιημενες οι paid απο τη google. υπαρχουν λυσεις ομως, δεν ειναι τιποτα τρομερο..ουτε καν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 γιατι στην Ελλαδα δεν ειναι ενεργοποιημενες οι paid απο τη google. υπαρχουν λυσεις ομως, δεν ειναι τιποτα τρομερο..ουτε καν. Δηλαδη δεν ειναι λογος σοβαρος για να με αποτρεψει να παρω ενα android Κινητο; :O Δεν ασχοληθηκα ποτε με Android για αυτο ρωταω Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Κοιτα, με ενα απλο rooting της συσκευης (που ειναι σαν το jailbreak στο iPhone) μπορεις να ενεργοποιησεις την δυνατοτητα να αγορασεις οποιαδηποτε εφαρμογη θελεις. Δεν νομιζω οτι ειναι λογος να σε αποτρεψει απο το Android, οπως εχει ειπωθει παλι υπαρχουν πολεεεες free εφαρμογες και με φοβερες δυνατοτητες. Προσωπικα κατέφυγα στα "μαγαζακια" μονο 2 φορες, οι υπολοιπες 129 εφαρμογες ειναι free απο το Market. Δεν θελει τιποτα επιστημονικο για να κανεις το παραπανω, μονο ενα 20λεπτο για το root. [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Κοιτα, με ενα απλο rooting της συσκευης (που ειναι σαν το jailbreak στο iPhone) μπορεις να ενεργοποιησεις την δυνατοτητα να αγορασεις οποιαδηποτε εφαρμογη θελεις. Δεν νομιζω οτι ειναι λογος να σε αποτρεψει απο το Android, οπως εχει ειπωθει παλι υπαρχουν πολεεεες free εφαρμογες και με φοβερες δυνατοτητες. Προσωπικα κατέφυγα στα "μαγαζακια" μονο 2 φορες, οι υπολοιπες 129 εφαρμογες ειναι free απο το Market. Δεν θελει τιποτα επιστημονικο για να κανεις το παραπανω, μονο ενα 20λεπτο για το root. Και για τα "μαγαζάκια" δεν χρειάζεσαι καν root... Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Κοιτα, με ενα απλο rooting της συσκευης (που ειναι σαν το jailbreak στο iPhone) μπορεις να ενεργοποιησεις την δυνατοτητα να αγορασεις οποιαδηποτε εφαρμογη θελεις. Δεν θελει τιποτα επιστημονικο για να κανεις το παραπανω, μονο ενα 20λεπτο για το root. Εκτός αν πάρεις το SE XPERIA x10 το οποίο ακόμα δεν έχει γίνει root εκεί θα περιορίζεσαι λιγάκι αλλά τα "μαγαζάκια" πάντα σε βγάζουν ασπροπρόσωπο. Τώρα το κατά πόσο αξίζει η συσκευή ας μην το πιάσουμε εδώ γιατί θα βγούμε off-topic περισσότερα στο αντίστοιχο thread. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikaios_ Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Ψάξε στο androlib. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για τη διαχείριση μητρώου κλήσεων. Δες ποια σε καλύπτει. στο Androidlib πρεπει να γραφτεις για να κατεβασεις τις εφαρμογες ?? γιατι καπου να λεει 'Dowload' δεν βλεπω.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:X www.roloi-kosmima.com -Τα παντα εξελισσονται!- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 στο Androidlib πρεπει να γραφτεις για να κατεβασεις τις εφαρμογες ?? γιατι καπου να λεει 'Dowload' δεν βλεπω.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:X Και να γραφτείς δεν μπορείς να κατεβάσεις τις εφαρμογές, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν εφαρμογές για κατέβασμα. Εάν δεις ότι κάποια εφαρμογή σου ταιριάζει, την κατεβάζεις από το market, εφόσον είναι free. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Παιδιά, ψάχνω μια εφαρμογή που να κάνει το εξής: Όταν η συσκευή κατεβάζει δεδομένα, να γυρίζει αυτόματα σε 3G. Όταν η σύνδεση είναι ενεργή μεν, αλλά δεν υπάρχει κίνηση δεδομένων, να παραμένει σε 2g. Λέτε να υπάρχει κάτι τέτοιο? Θα ήταν φοβερά εξυπηρετικό!! MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Παιδιά, ψάχνω μια εφαρμογή που να κάνει το εξής: Όταν η συσκευή κατεβάζει δεδομένα, να γυρίζει αυτόματα σε 3G. Όταν η σύνδεση είναι ενεργή μεν, αλλά δεν υπάρχει κίνηση δεδομένων, να παραμένει σε 2g. Λέτε να υπάρχει κάτι τέτοιο? Θα ήταν φοβερά εξυπηρετικό!! Φίλε μου δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Αλλά και να υπήρχε τι θα κέρδιζες? Ίσως λίγο εξοικονόμιση μπαταρίας? Επίσης θα έχανες πράγματα όπως το push mail και το google chat. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Φίλε μου δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Αλλά και να υπήρχε τι θα κέρδιζες? Ίσως λίγο εξοικονόμιση μπαταρίας? Επίσης θα έχανες πράγματα όπως το push mail και το google chat. Δεν θα εχανα το push. Το push κατεβαζει δεδομενα μονο οταν υπαρχει κατι νεο. Ολη την υπολοιπη ωρα απλα κραταει ανοιχτη τη συνδεση data. Ε, την ωρα αυτη δεν χρειαζομαι 3g. Δεν λεω να κλεινει τη συνδεση, απλα να γυρναει αυτοματα σε 2g. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 εχω αρχισει και μπαινω σιγα σιγα στο νοημα του android. εβαλα 3gwatchdog και APNdroid, πυξιδα, φακο και 1-2 παιχνιδακια να περναει η ωρα οταν βαριεμαι. Ποιά πυξίδα και ποιον φακό έβαλες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Μπορεί να μου πεις κάποιος τι κάνει ο συνδυασμος APNdroid-3gWatchdog? Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Μπορεί να μου πεις κάποιος τι κάνει ο συνδυασμος APNdroid-3gWatchdog? με το apndroid απενεργοποιεις γρηγορα τα apns για να μην κατεβαζει δεδομενα και με το 3g watchdog βλεπεις ποσα κατεβαζεις μεσω mobile data. καλος συνδυασμος δηλαδη για να ελεγχεις τα δεδομενα σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Για τους κολλημένους με την μπάλα :D What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Για τους κολλημένους με την μπάλα :D δοκιμασες καποια; ποια ειναι καλυτερη; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 (edited) Δεν θα εχανα το push. Το push κατεβαζει δεδομενα μονο οταν υπαρχει κατι νεο. Ολη την υπολοιπη ωρα απλα κραταει ανοιχτη τη συνδεση data. Ε, την ωρα αυτη δεν χρειαζομαι 3g. Δεν λεω να κλεινει τη συνδεση, απλα να γυρναει αυτοματα σε 2g. Ναι αλλά χωρίς 3g πως θα ξέρει ότι υπάρχει κάτι νέο? Μπορεί να κάνω λάθος σε αυτό που λέω, απλά αυτό μου φαίνεται πιο λογικό να συμβαίνει. δοκιμασες καποια; ποια ειναι καλυτερη; :p Από αυτές που δοκίμασα καλύτερη μου φαίνεται το world cup 2010. Κάποιες είναι πιο πλήρεις με περισσότερες πληροφορίες αλλά η συγκεκριμένη έχει την καλύτερη ενημέρωση στα αποτελέσματα και για αυτό την προτίμησα. Edited June 12, 2010 by Boss82 Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 (edited) Ναι αλλά χωρίς 3g πως θα ξέρει ότι υπάρχει κάτι νέο? Μπορεί να κάνω λάθος σε αυτό που λέω, απλά αυτό μου φαίνεται πιο λογικό να συμβαίνει. Μαλλον δεν με καταλαβες. Εγω το τηλεφωνο το εχω παντα σε 2g για οικονομια στην μπαταρια. Μονο οταν θελω να μπω στο ιντερνετ η να κατεβασω κατι το γυριζω χειροκινητα σε 3g. Το τηλ ειναι παντα συνδεδεμενο στο ιντερνετ. Δηλαδη παντα υπαρχουν τα 2 τοξακια διπλα απο τις μπαρες του σηματος. Απλα ειναι σε 2g. Αυτο που θα ηθελα ειναι ενα προγραμμα που οταν ανοιγω τον browser η το μαρκετ να αλλαζει το σημα αυτοματα σε 3g , αν βεβαια ειναι διαθεσιμο εκεινη τη στιγμη. Αυτο. Edited June 12, 2010 by ddr2 MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Παιδιά, ψάχνω μια εφαρμογή που να κάνει το εξής: Όταν η συσκευή κατεβάζει δεδομένα, να γυρίζει αυτόματα σε 3G. Όταν η σύνδεση είναι ενεργή μεν, αλλά δεν υπάρχει κίνηση δεδομένων, να παραμένει σε 2g. Λέτε να υπάρχει κάτι τέτοιο? Θα ήταν φοβερά εξυπηρετικό!! κατι τετοιο δεν ξερω αν υπαρχει αλλα εχεις δοκιμασει το 2g/3g widget?Πιστευω οτι θα σε βολεψει ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Μπορεί να μου πεις κάποιος τι κάνει ο συνδυασμος APNdroid-3gWatchdog? To 3g watchdog κανει παπαδες,του βαζεις ποσο δωρεαν ογκο εχεις,και οταν πλησιασεις κλεινει μονο του το 3g εντελως,μεσω του apn με το οποιο συνεργαζεται,για αυτο τα αναφερουν μαζι συνηθως. Sent from my Milestone using Tapatalk Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 κατι τετοιο δεν ξερω αν υπαρχει αλλα εχεις δοκιμασει το 2g/3g widget?Πιστευω οτι θα σε βολεψει Τα ξέρω τα widgets και τα έχω δοκιμάσει και έχω καταλήξει στο quick settings που το θεωρώ πιο εύχρηστο. Αυτό που θα ήθελα από μια εφαρμογή ήταν η εναλλαγή από 2g σε 3g να γίνεται αυτόματα, ανάλογα με την ποσότητα δεδομένων που κατεβάσω. Πχ, ανοίγω το browser, αυτόματα το σήμα γίνεται 3g. Κλείνω τον browser , ξαναγυρίζει αυτόματα σε 2g. Γαμ@το θα ήταν....:rolleyes: MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts