sakiss Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Αυτό....;) http://www.appbrain.com/app/blue-skies-live-wallpaper/fishnoodle.clouds_freeEυχαριστω :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Έχει να μου προτείνει κάποιος ένα καλό player για videos που να μην κολλάει? είχα το RockPlayer Universal αλλά μου κόλλαγε. Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε ένα widget που θα μου δείχνει το υπόλοιπο της μπαταρίας, χωρίς όμως να μου τρώει μπαταρία :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Καλησπέρα σας! Επειδή αρκετές φορές έχω δει να ζητάει κόσμος για παρόμοια εφαρμογή, θα ήθελα να κάνω μια μικρή παρουσίαση μιας εφαρμογής, την οποία χρησιμοποιώ ανελλιπώς και βοήθησα κι εγώ-ελάχιστα- στην ανάπτυξή της, κάνοντας την ελληνική μετάφραση και παρέχοντας πληροφορίες για υποστήριξη συσκευών... Η εφαρμογή droidstats λοιπόν, επιτρέπει να καθορίσουμε όρια σε χρόνο ομιλίας, sms και όγκο δεδομένων (wifi και 2g/3g) και μας ειδοποιεί για το πότε τα πλησιάζουμε ή τα προσπερνάμε. Επιπλέον, μας δίνει κάποια στατιστικά δεδομένα, σχετικά με τη διάρκεια των κλήσεων, τα sms και τον όγκο δεδομένων, τα οποία περιλαμβάνουν πχ τους κορυφαίους προορισμούς μας (για κλήσεις και sms), τη διάρκεια των κλήσεων (συνολική, ημερήσια, ανά αριθμό) κλπ. Γενικά τη θεωρώ από τις καλύτερες του είδους της και όχι επειδή ασχολήθηκα μαζί της. Το ότι μου άρεσε με έκανε να θέλω κι εγώ να ασχοληθώ και να τη μεταφράσω. Έχει επιπλέον και widget που δείχνει το χρόνο ομιλίας, τα sms ή τα mb δεδομένων που απομένουν... Πλησιάζοντας τα όρια που έχουμε καθορίσει, μας ειδοποιεί και με notification. Γενικότερα τη συστείνω ανεπιφύλακτα :) H επίσημη σελίδα της εφαρμογής είναι αυτή. Καλή χρονιά σε όλους :) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Βοηθεια: εχω εγκαταστησει το tapatalk αλλα δεν μπορω να γραψω, παρα μονο να διαβασω το φορουμ. Γιατι ρε παιδια αυτο; iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Βοηθεια: εχω εγκαταστησει το tapatalk αλλα δεν μπορω να γραψω, παρα μονο να διαβασω το φορουμ. Γιατι ρε παιδια αυτο; Η δωρεάν εφαρμογή σε αφήνει μόνο να διαβάσεις. Για να γράψεις και τις υπόλοιπες δυνατότητες πρέπει να αγοράσεις την φουλ έκδοση. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Έχεις την δωρεάν έκδοση.γράφουμε μόνο από την αγορασμένη. Sent from my HTC Desire Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 εγω δεν το βρισκω πλεον στο market εδω και αρκετο καιρο. το ειχα καποτε αλλα μετα δεν το ξαναβρηκα. εσεις που βρηκατε την free εκδοση??:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 εγω δεν το βρισκω πλεον στο market εδω και αρκετο καιρο. το ειχα καποτε αλλα μετα δεν το ξαναβρηκα. εσεις που βρηκατε την free εκδοση??:O για symbian που εβρισκες Αρη; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ουτε καν περασε απο το μυαλο μου, το ειχα ξεχασει τελειως. ευχαριστω πολυ!!:p:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ουτε καν περασε απο το μυαλο μου, το ειχα ξεχασει τελειως. ευχαριστω πολυ!!:p:p Αυτά δεν ξεχνιούνται βρε. Είναι....all time classic :lol: LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Έχεις την δωρεάν έκδοση.γράφουμε μόνο από την αγορασμένη. Sent from my HTC Desire Τώρα εξηγείται...ευχαριστώ παιδιά, αν έχετε κι ενα λινκ για την πλήρη έκδοση... iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Έχει να μου προτείνει κάποιος ένα καλό player για videos που να μην κολλάει? είχα το RockPlayer Universal αλλά μου κόλλαγε. Mvideo player. Υποστηρίζει υπότιτλους και παίζει τα παντα Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Mvideo player. Υποστηρίζει υπότιτλους και παίζει τα παντα Και ο Vplayer είναι καλός απ' όσα έχω ακούσει αν και δεν τον έχω χρησιμοποιήσει πολύ. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Υπαρχει καποια εφαρμογη για offline ραδιο; Το lg μου δεν εχει και τοσο καλο προγραμμα για ραδιο και θα προτιμουσα να εβαζα καποιο αλλο αν υπηρχε. All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ξερει κανεις ποιο ειναι το live wallpaper στην αρχη του video? Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Καλησπέρα σας! Επειδή αρκετές φορές έχω δει να ζητάει κόσμος για παρόμοια εφαρμογή, θα ήθελα να κάνω μια μικρή παρουσίαση μιας εφαρμογής, την οποία χρησιμοποιώ ανελλιπώς και βοήθησα κι εγώ-ελάχιστα- στην ανάπτυξή της, κάνοντας την ελληνική μετάφραση και παρέχοντας πληροφορίες για υποστήριξη συσκευών... Η εφαρμογή droidstats λοιπόν, επιτρέπει να καθορίσουμε όρια σε χρόνο ομιλίας, sms και όγκο δεδομένων (wifi και 2g/3g) και μας ειδοποιεί για το πότε τα πλησιάζουμε ή τα προσπερνάμε. Επιπλέον, μας δίνει κάποια στατιστικά δεδομένα, σχετικά με τη διάρκεια των κλήσεων, τα sms και τον όγκο δεδομένων, τα οποία περιλαμβάνουν πχ τους κορυφαίους προορισμούς μας (για κλήσεις και sms), τη διάρκεια των κλήσεων (συνολική, ημερήσια, ανά αριθμό) κλπ. Γενικά τη θεωρώ από τις καλύτερες του είδους της και όχι επειδή ασχολήθηκα μαζί της. Το ότι μου άρεσε με έκανε να θέλω κι εγώ να ασχοληθώ και να τη μεταφράσω. Έχει επιπλέον και widget που δείχνει το χρόνο ομιλίας, τα sms ή τα mb δεδομένων που απομένουν... Πλησιάζοντας τα όρια που έχουμε καθορίσει, μας ειδοποιεί και με notification. Γενικότερα τη συστείνω ανεπιφύλακτα :) H επίσημη σελίδα της εφαρμογής είναι αυτή. Καλή χρονιά σε όλους :) Την εχω ήδη φίλε.Πραγματικά εξαιρετική.Πολύ καλύτερη από παρόμοιες και πολύ πιο πλήρης. Ευχαριστούμε. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ξερει κανεις ποιο ειναι το live wallpaper στην αρχη του video? coca-cola holiday wallpaper :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Mvideo player. Υποστηρίζει υπότιτλους και παίζει τα παντα Και ο Vplayer είναι καλός απ' όσα έχω ακούσει αν και δεν τον έχω χρησιμοποιήσει πολύ. Ευχαριστώ πολύ, θα τα δοκιμάσω και τα δυο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Πώς λεγεται η εφαρμογή που κατεβάζουμε τραγουδια απο το youtube; Το είχα και τώρα με την αλλαγή της rom δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ Δοκίμασε το JetVD Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ρε παιδιά υπάρχει δυνατότητα να έχω δόνηση στις κλήσεις αλλά όχι στα notifications ? Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Η εφαρμογή droidstats λοιπόν, επιτρέπει να καθορίσουμε όρια σε χρόνο ομιλίας, sms και όγκο δεδομένων (wifi και 2g/3g) και μας ειδοποιεί για το πότε τα πλησιάζουμε ή τα προσπερνάμε. Επιπλέον, μας δίνει κάποια στατιστικά δεδομένα, σχετικά με τη διάρκεια των κλήσεων, τα sms και τον όγκο δεδομένων, τα οποία περιλαμβάνουν πχ τους κορυφαίους προορισμούς μας (για κλήσεις και sms), τη διάρκεια των κλήσεων (συνολική, ημερήσια, ανά αριθμό) κλπ. Πολύ καλή εφαρμογή, αλλά.... Δεν βρήκα κάπου μια ρύθμιση που αφορά τον χρόνο ομιλίας προς τα ίδια δίκτυα, και τον χρόνο προς ξένα δίκτυα. Οι περισσότεροι έχουν τέτοιου είδους συμβόλαια και είναι νομίζω απαραίτητο για τέτοιες εφαρμογές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Αν κατάλαβα καλά, αυτό που λες είναι πχ να ορίσεις ότι έχεις χ λεπτά σε βόνταφον ας πούμε και ψ σε κοσμοτέ... Το έχω επισημάνει κι εγώ στον developer αυτό το πράγμα και μου λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει, αλλά δουλεύει εδώ και πολύ καιρό πάνω σε αυτό... Εγώ απλά τυχαίνει να έχω 1500 σε βόνταφον και 20 σε άλλους, οπότε τα 1500 τα βάζω σαν free, μιας και δεν πρόκειται να τα περάσω ;) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Πώς λεγεται η εφαρμογή που κατεβάζουμε τραγουδια απο το youtube; Το είχα και τώρα με την αλλαγή της rom δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ Αν εννοείς να τα κατεβάζεις σε μορφή mp3 υπάρχει και το mp3 music download. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 το ξέρω κι αυτό αλλά πριν είχα ένα που ήταν ίδιο με το youtube απλά πατούσες και κατέβαζες τραγούδια σε όποια μορφή ήθελες freedi youtube Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Αν κατάλαβα καλά, αυτό που λες είναι πχ να ορίσεις ότι έχεις χ λεπτά σε βόνταφον ας πούμε και ψ σε κοσμοτέ... Το έχω επισημάνει κι εγώ στον developer αυτό το πράγμα και μου λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει, αλλά δουλεύει εδώ και πολύ καιρό πάνω σε αυτό... Εγώ απλά τυχαίνει να έχω 1500 σε βόνταφον και 20 σε άλλους, οπότε τα 1500 τα βάζω σαν free, μιας και δεν πρόκειται να τα περάσω ;) Ψιλο-αδύνατο το κόβω αυτό, με την φορητότητα ειναι πλέον αδύνατο να ξέρεις τι δίκτυο έχει αυτός που καλείς εκτός αν τον ξέρεις προσωπικά και τον έχεις ρωτήσει! Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts