BestMan Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Android System Info NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Android System Info Αυτο εχω αλλα δεν μου δειχνει ποια προγραμματα ειναι στην μνημη του τηλεφωνου, οχι στη ram που τα βλεπουμε απο την καρτελα tasks αλλα στην εσωτερικη μνημη Καμια αλλη προταση? Edited December 20, 2010 by thanevi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_kal_77 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Απο την προηγούμενη εβδομάδα έγινα και εγώ κάτοχος του Ζ απο το πλαίσιο. Δύο ερωτήσεις θα ήθελα να σας κάνω. Ψάχνω ένα καλό πρόγραμμα voice dialing (αν το λέω σωστά) free ή και επι πληρωμή. Στα HTC με WM είχαν default. Να μπορώ να πατάω το κουμπί στο bluetooth και να μπορώ να αναφέρω το όνομα αυτού που θέλω να καλέσω και να το καλεί το τηλέφωνο χωρίς να πατάω κουμπιά στο κινητό. Ξέρετε κάπια εφαρμογή σαν το sports24 στο iphone, που μπορώ να διαβάζω αθλητικά, εκτός απο το vodafone league ? Σας ευχαριστώ Htc 10, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4, Htc Desire Z, Sony Ericsson X2, iPhone 3GS, Htc S740, Touch Pro, iPhone, Htc TyTN II, Neonode N2, Htc 4350, Qtek 9100, 02 XDA EXEC, 8500, Qtek S100 & 8020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Αυτο εχω αλλα δεν μου δειχνει ποια προγραμματα ειναι στην μνημη του τηλεφωνου, οχι στη ram που τα βλεπουμε απο την καρτελα tasks αλλα στην εσωτερικη μνημη Καμια αλλη προταση? Δοκίμασε το netqin mobile guard. :) "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Στα εορτολόγια που κυκλοφορούν υπάρχει δυνατότητα να σου υπενθυμίζει ΜΟΝΟ τα ονόματα που εσύ διαλέγεις? Ή σου λέει κάθε μέρα ποιος γιορτάζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή για μη rooted συσκευές που να μπλοκάρει τις διαφημίσεις των άλλων εφαρμογών απο το android market? Είχα ακούσει για μια εφαρμογή που εμποδίζει τη μετάδοση δεδομένων από άλλες εφαρμογές σε απομακρυσμενους servers. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Ψάχνω αλλά δε βρίσκω κάτι σχετικό. Ίσως δεν υφίσταται τέτοια εφαρμογή. Τι νσ πω. :confused: "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Στα εορτολόγια που κυκλοφορούν υπάρχει δυνατότητα να σου υπενθυμίζει ΜΟΝΟ τα ονόματα που εσύ διαλέγεις? Ή σου λέει κάθε μέρα ποιος γιορτάζει? Το δεύτερο! Στις εφαρμογές που είναι στημένες σαν εορτολόγια δεν νομίζω να βρεις τέτοια επιλογή. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι στο ημέρολόγιο που συγχρονίζεις να βάλεις τις γιορτές που θέλεις και να περαστούν στο κινητό. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 @eclair Μάλλον εννοείς την εφαρμογή droidwall! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Παιδιά θέλω την βοήθειά σας...Έχω τον LauncherPro Plus και το WidgetLocker περασμένα στο τηλέφωνό μου...Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω έτσι ώστε: 1)Να μην "τρώει" κολλήματα η συσκευή και 2)Ο WidgetLocker να είναι το προκαθορισμένο πρόγραμμα για το κλείδωμα της συσκευής???Έχω παρατηρήσει ότι όταν πατάω το πάνω κουμπί για ξεκλείδωμα δεν μου εμφανίζει τη lockscreen του WidgetLocker κατευθείαν αλλά στιγμιαία τη lockscreen του Xperia... Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Δοκίμασε το netqin mobile guard. :) ευχαριστω θα το δοκιμασω. Παρεπιπτοντως εβαλα το DiskUsage ενα ωραιο προγραμματακι που σου δειχνει ολα τα προγραμματα ποσο χωρο τρωνε απο τη μνημη και μετα μπορεις χειροκινητα να καταργησεις το προγραμμα ή τα δεδομενα του για να γλυτωσεις χωρο. Το προβλημα μου τελικα πιστευω οτι δεν ειναι ο διαθεσιμος χωρος που εχω, αλλα η καινουργια βερσιον 2.2 που εβαλα στο legendaki μου και αγκομαχαει σαν ατμομηχανη:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Μια ερώτηση. Υπάρχει κανένα εναλλακτικό πρόγραμμα dialer να βάλω στο κινητό μου και να μην χρησιμοποιώ του κινητού εάν χρειαστεί; Έφαγε ένα κόλλημα το κινητό με τον δικό του dialer και χρειάστηκε να κάνω reset χάνοντας επαφές κλπ κλπ και χρειάστηκε από την αρχή να ξαναβάλω προγράμματα και ρυθμίσεις. Αν υπάρχουν περισσότερα του ενός, ποιοι θεωρείτε το καλύτερο; Θέλω ένα προγραμμάκι με τη βασική λειτουργία dialing, να βγάζει το καντράν και να παίρνω τα νούμερα εγώ. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Μια ερώτηση. Υπάρχει κανένα εναλλακτικό πρόγραμμα dialer να βάλω στο κινητό μου και να μην χρησιμοποιώ του κινητού εάν χρειαστεί; Έφαγε ένα κόλλημα το κινητό με τον δικό του dialer και χρειάστηκε να κάνω reset χάνοντας επαφές κλπ κλπ και χρειάστηκε από την αρχή να ξαναβάλω προγράμματα και ρυθμίσεις. Αν υπάρχουν περισσότερα του ενός, ποιοι θεωρείτε το καλύτερο; Θέλω ένα προγραμμάκι με τη βασική λειτουργία dialing, να βγάζει το καντράν και να παίρνω τα νούμερα εγώ. Ευχαριστώ. ο dialer one ειναι ενας απο τους καλυτερους και με ελληνικο smartdial. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 καλησπερα! υπαρχει μηπως καποια εφαρμογη αντιστοιχη με την εκπομπη "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" της ΝΕΤ? κατι που να λεει για γεγονοτα που εγιναν την ιδια μερα με την σημερινη? ευχαριστω! Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 καλησπερα! υπαρχει μηπως καποια εφαρμογη αντιστοιχη με την εκπομπη "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" της ΝΕΤ? κατι που να λεει για γεγονοτα που εγιναν την ιδια μερα με την σημερινη? ευχαριστω! στο galaxy s η samsung μας δινει καποιες εφαρμογες δωρο μεσα απο το samsung apps center που εχει. μεσα λοιπον εχει και μια εφαρμογη που κανει αυτο που θελεις. ονομαζεται this day in history. πηγαινε στο market και κανε αναζητηση το "this day in history". θα σου βγαλει αρκετες που σου κανουν αυτο που θελεις φιλε μου. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 'Ανοιξε ξανά το swype beta program :) http://beta.swype.com/ http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 στο galaxy s η samsung μας δινει καποιες εφαρμογες δωρο μεσα απο το samsung apps center που εχει. μεσα λοιπον εχει και μια εφαρμογη που κανει αυτο που θελεις. ονομαζεται this day in history. πηγαινε στο market και κανε αναζητηση το "this day in history". θα σου βγαλει αρκετες που σου κανουν αυτο που θελεις φιλε μου. σε ευχαριστω,αλλα κατι τετοιο ειχα ηδη(today in history), εψαχνα κατι με πιο πολλες ελληνικες αναφορες. σε ευχαριστω παντως για τον χρονο σου:) Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 παιδιά έχω κάνει την πατέντα με τους δυο αριθμούς σε μία κάρτα. έχω το x10 mini. μέχρι πριν κάνω ενημέρωση λογισμικού μπορούσα να αλλάξω τους δύο αριθμούς. τώρα αν το κάνω, δεν μπορεί κανείς να με πάρει τηλέφωνο μετά. μόνο να πάρω μπορώ. υπάρχει κανένα προγραμματάκι που μπορεί να με βοηθήσει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 παιδια μια ερωτηση !εβαλα πριν απο λιγο μια ρομ στο galaxy μου και εγκατεστησα το adfree αλλα οταν παταω download & install hosts κανει connecting αλλα περνανε και πεντε λεπτα και δεν κανει τπτ !καμια λυση ?ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα εγκαταστήσω το TapaTalk? Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ρίξτε μια ματιά στο wiFest στο Market. Είναι σαν chat αλλά με βίντεο και ήχο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Υπαρχει εφαρμογη να δειχνει live παιχνιδια μπασκετ? Να συμπεριλαμβανεται το ελληνικο πρωταθλημα και η Euroleague. Oπως αντιστοιχα το Soccer Livescores για το ποδοσφαιρο, που ειναι top! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ψάχνω ένα καλό πρόγραμμα voice dialing (αν το λέω σωστά) free ή και επι πληρωμή. Στα HTC με WM είχαν default. Να μπορώ να πατάω το κουμπί στο bluetooth και να μπορώ να αναφέρω το όνομα αυτού που θέλω να καλέσω και να το καλεί το τηλέφωνο χωρίς να πατάω κουμπιά στο κινητό. Και μένα μου λείπει πολύ. Το είχα σε WM αλλά και σε ένα φτηνό NOKIA. Δούλευε άψογα. Το μόνο σχετικό που βρήκα για ANDROID είναι το Voice Search της GOOGLE, αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά. Για να πάρεις τηλ. ας πούμε τον Γιάννη Παπαδάκη, πρέπει αφού την ενεργοποιήσεις (με το χέρι), να πεις πχ. "Κωλ Γκιάνις Παπαντάκις", δυνατά και με αγγλική προφορά (στο τηλέφωνο, δε δουλεύει από bluetooth), και μετά να πατήσεις και κανα δυο κουμπια για να προχωρήσει στην κλήση. Καμμία σχέση με to WM ή το NOKIA που απλώς πάταγες το κουμπί του bluetooth, ψιθύριζες "Γιάννης Παπαδάκης" και μίλαγες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Ρε παιδες να ρωτησω κατι...εχω την JPX και εχω κατεβασει την εφαρμογη foursquare ενω πριν με την 2.1 χωρις ρουτ κλπ μου δουλευε αψογα τωρα μου βγαζει ενα σφαλμα.Εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη και ξανά εγκατασταση και τωρα μου βγαζει η σφαλμα η δεν αναγνωριζει το username/password.Ξερετε τι μπορει να φταιει;;; Αν καποιος εχει την jpx ας κανει μια δοκιμη παρακαλω. Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Υπαρχει εφαρμογη να δειχνει live παιχνιδια μπασκετ? Να συμπεριλαμβανεται το ελληνικο πρωταθλημα και η Euroleague. Oπως αντιστοιχα το Soccer Livescores για το ποδοσφαιρο, που ειναι top! εγω φιλε μου χρησιμοποιω to Live Basket. Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_kal_77 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Και μένα μου λείπει πολύ. Το είχα σε WM αλλά και σε ένα φτηνό NOKIA. Δούλευε άψογα. Το μόνο σχετικό που βρήκα για ANDROID είναι το Voice Search της GOOGLE, αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά. Για να πάρεις τηλ. ας πούμε τον Γιάννη Παπαδάκη, πρέπει αφού την ενεργοποιήσεις (με το χέρι), να πεις πχ. "Κωλ Γκιάνις Παπαντάκις", δυνατά και με αγγλική προφορά (στο τηλέφωνο, δε δουλεύει από bluetooth), και μετά να πατήσεις και κανα δυο κουμπια για να προχωρήσει στην κλήση. Καμμία σχέση με to WM ή το NOKIA που απλώς πάταγες το κουμπί του bluetooth, ψιθύριζες "Γιάννης Παπαδάκης" και μίλαγες... Πάνε τα ωραία χρόνια που πάταγες το bluetooth και έκανες τη δουλειά σου απλά και ωραία ! θα κάνω μια προσπάθεια να δώ αν με βολεύει αυτό που το πρόγραμμα, αν και έτσι όπως το βλέπω...δύσκολο το βλέπω...:( Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση, γιατί νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που χρησιμοποιούσα παρόμια εφαρμογή. Htc 10, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 4, Htc Desire Z, Sony Ericsson X2, iPhone 3GS, Htc S740, Touch Pro, iPhone, Htc TyTN II, Neonode N2, Htc 4350, Qtek 9100, 02 XDA EXEC, 8500, Qtek S100 & 8020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts