Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous

Recommended Posts

Δημ.
Sorry, εγώ δεν διευκρίνισα αυτό που ήθελα να πω, εννοούσα χωρίς να αφήσω κενό, με κάποιο τρόπο να γίνουν resize ώστε να χωράει μόνο 4. Αλλά μάλλον αυτό δεν γίνεται...:rolleyes:

ναι αυτο δε γινεται. πιθανον αν τον μονταρεις αλλα θελει χρονο και γνωσεις(τρεχα γυρευε δηλαδη).

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημ.
ναι αυτο δε γινεται. πιθανον αν τον μονταρεις αλλα θελει χρονο και γνωσεις(τρεχα γυρευε δηλαδη).

Όντως τρέχα γύρευε.... Κανέναν άλλο launcher που να μπορεί να το κάνει αυτό ίσως;

Δημ.

Εξαρτάται απο τις δυνατότητες του imap server με τον οποίο συνδέεσαι. Αν υποστηρίζει IDLE τότε το push δουλεύει. Ο server μου είναι dovecot που υποστηρίζει IDLE και το κ-9 δεν έχει κανένα προβλημα, μου δείχνει τα μηνήματα όταν έρχονται.

/Νίκος

Δημ.
Είμαι rooted!Τνχ!!!
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s
Δημ.
παιδια ξερετε καμια εφαρμογη με την οποια να εχουμε wifi σε λειτουργια πτησης;
Δημ.
Στο Χ10mini που έχω, αν δοκιμάσεις να ενεργοποιήσεις το Wifi όταν είσαι σε λειτουργία πτήσης, ενεργοποιείται κανονικά...
Δημ.
Στο Χ10mini που έχω, αν δοκιμάσεις να ενεργοποιήσεις το Wifi όταν είσαι σε λειτουργία πτήσης, ενεργοποιείται κανονικά...

Και στο wildfire μου...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”
Δημ.

Παιδιά υπάρχει κανένα πρόγραμμα slide για τις επιφάνειες εργασίας ας το πώ, με το οποίο να ορίζουμε τι πρόγραμμα θέλουμε να τρέχει όταν κάνουμε slide προς τα επανω, η προς τα κάτω;

Όπως έχει το ADW Launcher;

Ευχαριστώ.

Κωστας - Κατερινη
Δημ.
θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο προγραμμα που να αντικαθιστα το ραδιφωνο του κινητου και να αλλαζουν οι σταθμοι απο τα ακουστηκα

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Δημ. (edited)

ρε παιδια εχει 10 λεπτα σπασαν τα νευρα μου...Πως αφηνεις την φωτογραφια που ειχες ορισει πριν στο google αμα συγχρονισει-συνδεσεις την επαφη με αυτη στο facebook???

aσε το βρηκα!!!Στραβωθηκα εντελως ομως!!!ολοκληρο τοξο διπλα απο την φωτο πως κ δεν το ειδα???:P

Edited by darkpain
Δημ.
Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη για download ελληνικα mp3;;

Επισης υπαρχει εφαρμογη για download βιντεακια απο youtube;

Σημειωνω οτι δεν ειμαι root.

Tubemate για το youtube. Για ξενα τραγουδια χρησιμοποιω το music junk, μπορει να χει κι ελληνικα.

Sent from my Samsung Galaxy Tab

Δημ.
Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη για download ελληνικα mp3;;

Επισης υπαρχει εφαρμογη για download βιντεακια απο youtube;

Σημειωνω οτι δεν ειμαι root.

Υπάρχουν για mp3 download αλλά όχι αποκλειστικά για ελληνικά. Το MP3 Download κάνει αυτή τη δουλειά κι έχει αρκετά ελληνικά αλλά όχι όλα.

Για βιντεάκια από το YouTube δοκίμασε το FREEdi YouTube Downloader, είναι καλό!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δημ.

εφαρμογή για facebook photo viewer όπως αυτό που έχει το htc sense μαμά ξέρει κανείς;

δλδ να βλέπεις τις φωτογραφίες σαν gallery, να περιμένεις μία φορά να φορτώσουν 20 πχ και μετά να τις βλέπεις όλες απροβλημάτιστα !

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Δημ.
εφαρμογή για facebook photo viewer όπως αυτό που έχει το htc sense μαμά ξέρει κανείς;

δλδ να βλέπεις τις φωτογραφίες σαν gallery, να περιμένεις μία φορά να φορτώσουν 20 πχ και μετά να τις βλέπεις όλες απροβλημάτιστα !

Για δοκιμασε το just pictures. Πανω κατω ετσι ειναι...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δημ.

Καλημέρα φίλε,

Μάλλον ψάχνεις για το bff photo facebook upload. Είναι δωρεάν στο market. Το δουλεύω και είναι μία χαρά.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Δημ.
Για να κάνουμε σύνδεση Lan απο τον es file με το laptop μας τι ονομα συσκευης και ποιο password πρεπει να βάλουμε, μετά την ανίχνευση που κάνει και βρίσκει τη συνδεσή μας; Προσπάθησα να βάλω το όνομα και το password της σύνδεσης του adsl μου αλλά δε συνδέθηκε

Καλημέρα,

Δεν χρειάζεται το όνομα και ο κωδικός της adsl σου.

Χρειάζεται το όνομα του λογαριασμού σου στα windows και ο κωδικός σου.

Όταν ανοίγεις τον υπολογιστή σου, πριν μπεις στα windows, πατάς πάνω στο εικονίδιο του λογαριασμού σου, δίνεις τον κωδικό και μπαίνεις. Αυτά θέλει. Το όνομα χρήστη και τον κωδικό.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Δημ.
ψάχνω εφαρμογή για να μαθαίνω πληροφορίες για τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στη δικιά μου (εννοώ σύνδεση μέσω hotspot).
Δημ.

παιδιά δοκιμάστε το google maps 5.0

αυτό με τα 3D κτήρια.

δυστυχώς σε εμένα δεν δουλεύει το rotation με το χέρι.

Δημ.
Καλημέρα,

Δεν χρειάζεται το όνομα και ο κωδικός της adsl σου.

Χρειάζεται το όνομα του λογαριασμού σου στα windows και ο κωδικός σου.

Όταν ανοίγεις τον υπολογιστή σου, πριν μπεις στα windows, πατάς πάνω στο εικονίδιο του λογαριασμού σου, δίνεις τον κωδικό και μπαίνεις. Αυτά θέλει. Το όνομα χρήστη και τον κωδικό.

Εγώ δεν εχω κωδικό, γιατί μου ζητάει;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δημ.
Παιδια επειδη κανω αναβαθμιση,πηρα backup με το titanium και τα εχει στην sd μπορω να τα κανω ολα μαζι η θελει επαναφορα 1-1....:(
android or ios or wm......who cares.....???
Δημ.
σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εννοείς στο εικονίδιο του τηλ; ή στο εικονίδιο του pc; δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, το όνομα και τον κωδικό που βάζω στο pc για να ανοίξουν τα windows; Αυτό θα βάλω και στο τηλ; κι αν κάποιος δεν έχει κωδικό βάλει στο pc;

Το όνομα και τον κωδικό που βάζεις στο pc για να μπεις στα windows, αυτά πρέπει να βάλεις φίλε.

Εγώ δεν εχω κωδικό, γιατί μου ζητάει;

Αν δεν έχεις κωδικό άστο κενό να δείς αν μπει, αν και πιστεύω ότι δεν θα μπει.

Για να μπορέσεις να κάνεις απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή σου, θα πρέπει να έχεις βάλει κωδικό απ' όσο γνωρίζω. Είναι θέμα ασφάλειας.

Επίσης πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης στον υπολογιστή σας.

Στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, κάντε δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου", και επιλέξτε ιδιότητες. Εκεί έχει μία καρτέλα για την απομακρυσμένη σύνδεση και θα πρέπει να την έχετε τσεκαρισμένη.

Βάλτε και κωδικό για να μπαίνετε στα windows και μετά θα σας δουλέψει.

Παιδια επειδη κανω αναβαθμιση,πηρα backup με το titanium και τα εχει στην sd μπορω να τα κανω ολα μαζι η θελει επαναφορα 1-1....:(

Το titanium μπορεί να στα επαναφέρει όλα μαζί μία χαρά.

LG G2 32GB D800 LTE

Δημ.
Το όνομα και τον κωδικό που βάζεις στο pc για να μπεις στα windows, αυτά πρέπει να βάλεις φίλε.

Αν δεν έχεις κωδικό άστο κενό να δείς αν μπει, αν και πιστεύω ότι δεν θα μπει.

Για να μπορέσεις να κάνεις απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή σου, θα πρέπει να έχεις βάλει κωδικό απ' όσο γνωρίζω. Είναι θέμα ασφάλειας.

Επίσης πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης στον υπολογιστή σας.

Στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, κάντε δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου", και επιλέξτε ιδιότητες. Εκεί έχει μία καρτέλα για την απομακρυσμένη σύνδεση και θα πρέπει να την έχετε τσεκαρισμένη.

Βάλτε και κωδικό για να μπαίνετε στα windows και μετά θα σας δουλέψει.

.

Πάντως σε εμένα δεν μου δουλεύει με κανέναν τρόπο

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δημ.
ευχαριστουμε πολυ για τις απαντήσεις!! Παρεπιπτόντως και ασχετο βέβαια με τα εδω,πολύ ωραίο το blockspot σου και πολύ θετικό για όσους έχουν samsung. Πολύ ωραία και τα άρθρα σου, ειδικά τα 12 για το facebook, κατατοπιστικό και με χιουμορ!!

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Αυτές τις μέρες θα ανεβάσω και το πρώτο μου video review και θα ακολουθήσουν κι' άλλα :).

Τελικά κατάφερες να συνδεθείς με τον υπολογιστή σου φίλε ?

Πάντως σε εμένα δεν μου δουλεύει με κανέναν τρόπο

Μήπως έχεις κάποιο firewall που δεν σε αφήνει να συνδεθείς?

Τι windows έχεις ?

LG G2 32GB D800 LTE

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.

• Create New...