Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μακάρι να έχεις δίκιο και να βγει και άλλη αναβάθμιση

Προσωπικα δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος να ΜΗΝ βγάλουν κι άλλη αναβάθμιση. Σκέψου, και κανένα bug να μη διορθώσουν ποτέ ξανά, ενσωματώνουν σε νέα έκδοση το πρόγραμμα με τους χάρτες και μας δίνουν το πακετακι με ότι όνομα θες 53,60, 70 κλπ. Ειδικά τώρα που η 3.06 δουλεύει με νέο σετ χαρτών δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δώσουν.Τρώει και τσάμπα χώρο η προεγκατεστημένη 3.04 που δουλεύει με τους παλιούς χάρτες.

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση.

Μια αλλαγή που παρατήρησα και δεν την έχει γράψει κανένας εδώ είναι ότι στο qwerty έχει μεγαλώσει η γραμματοσειρά και υπάρχει ένα μικρό κενό ανάμεσα στη τελευταία γραμμή με την από πάνω.

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση.

η συσκευη μου δεν αντιμετωπιζε τα γνωστα προβληματα με rds κτλ, οποτε δεν καταλαβαινω ουσιαστικες διαφορες σε σχεση με την προηγουμενη version

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την τελευταία αναβάθμιση εκτός από το RDS μου ξαναδουλεύει και το backup ρυθμίσεων μέσα από την διαχείριση αρχείων.

Πριν έβγαζε ότι δε του φτάνει η μνήμη.

Με την τελευταία αναβάθμιση εκτός από το RDS μου ξαναδουλεύει και το backup ρυθμίσεων μέσα από την διαχείριση αρχείων.

Πριν έβγαζε ότι δε του φτάνει η μνήμη.

στο θεμα της μνημης υπαρχει σαφης διαφορα. αυτο ξεχασα να το αναφερω παραπανω

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα παλι η μνημη ειναι στα ιδια ακριβως επιπεδα με πριν απο το update...

52 περιπου μετα το boot και πεφτει στα 46-48 συνηθως για αρκετες ωρες και σιγα σιγα προς τα κατω με λιγοτερο που να εχω δει τα 30+ και εκει του κανω reboot απο μονος μου αλλα αυτο μετα απο μερες φυσικα...

Αναβαθμιση λογισμικου fota V.52.0.007. Ορματε.

κι εγω που ορμησα τι καταλαβα?:( to ovi maps δεν ανοιγει οπως ανοιγε με την παλια εκδοση. δεν κλειδωνει δορυφορο ουτε σε ανοικτο χωρο, ουτε απο wifi :mad:

καποιος φιλος μηπως εχει δει κατι αλλο?

κι εγω που ορμησα τι καταλαβα?:( to ovi maps δεν ανοιγει οπως ανοιγε με την παλια εκδοση. δεν κλειδωνει δορυφορο ουτε σε ανοικτο χωρο, ουτε απο wifi :mad:

δοκιμασε ενα hard format:hypno:

σε μενα η αναβαθμιση δεν επηρεασε καθολου την λειτουργια των χαρτων

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι ότι έχεις πρόβλημα. Το πιο πιθανό είναι να σβήστηκαν τα data από τους δορυφόρους και θα πρέπει να τα ξαναμαζέψει.

Αν έχεις το Υποβοηθούμενο GPS κλειστό, να το ανοίξεις.

Αν δε θες να χρεώνεσαι (αν και είναι πολύ μικρή η χρέωση), φόρτωσε την Τοποθεσία -> δεδομένα GPS .

Επιλέγεις Κατάσταση Δορυφόρου από τις επιλογές και περιμένεις μέχρι να βγάλει χρωματιστές μπάρες. (στην αρχή βγάζει μονόχρωμες, αλλά μόλις κλειδώσει χρωματίζονται).

Μπορεί να περιμένεις και 30 λεπτά για αυτό. Φρόντισε να είναι φορτισμένο το τηλέφωνο.

Ακόμα το kinetic λείπει από μερικά υπομενού. Θα έπρεπε αν το προσέξουν αυτό καθώς τομενού έχει μια εκνευριστική ασυνέχεια. Αλλού σκρολάρεις αρκετά γρήγορα και αλλού πρέπει να χρησιμοποιείς την δεξιά μπάρα.

Επίσης, επιμένει να αποσυνδέεται συνέχεια με ένα Nokia Bluetooth Headset BH-108 που χρησιμοποιώ. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αποσυνδέσεις από τα ΒΤ εξαρτήματα που χρησιμοποιείτε;

Εννοείται πως μετά την αναβάθμιση (over the air), έκανα hard reset σε τηλέφωνο και κάρτα χωρίς να επαναφέρω τις ρυθμίσεις.

Κατ` αρχην ευχαριστω:) τους φιλους για τις συμβουλες.

Νομιζω ομως πως το προβλημα μου λυθηκε κανοντας ανανεωση το χαρτη μου με το ovi maps insaller_3.04_2010.

Μαλλον το καινουργιο λογισμικο δεν ηταν συμβατο με το χαρτη που ειχα, κι ετσι τον αναβαθμισα κι αυτον.

Μπορει καποιος ομως να μου πει πως γινεται το hard reset?Εχω τη συσκευη 2 χρονια και δεν του εχω κανει ποτε.

Edited by vounisios7

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Εννοείται πως μετά την αναβάθμιση (over the air), έκανα hard reset σε τηλέφωνο και κάρτα χωρίς να επαναφέρω τις ρυθμίσεις.

χαράς το κουράγιο που έχεις να τα ξαναπερνάς όλα....

@mirror με το bh-104 δεν παρατηρώ αποσυνδέσεις. Έχω την τελευταία φυσικα κ έχω κάνει hard reset
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

χαράς το κουράγιο που έχεις να τα ξαναπερνάς όλα....

Και να φανταστείς η γυναίκα μου χρησιμοποιεί το 5800 πλέον. :) Αλλά και μένα μου φαίνεται περίεργο που κάνει αποσυνδέσεις γιατί όταν το χρησιμοποιούσα με το Nokia Bluetooth Headset BH-901 λειτουργούσε μια χαρά ενώ τώρα με το ΒΗ-108 αποσυνδέεται συνέχεια παρόλο που είναι αναβαθμισμένο και φορμαρισμένο σε τηλέφωνο και κάρτα. Ίσως φταίει το ακουστικό.

έβαλα και γω με τη σειρά μου την αναβάθμιση γενικά στην απόκριση του κινητού δεν βλέπω και πολλά αλλά ίσως την επόμενη φορά σου θα το φλασαρω από την αρχή παρατηρήσω κάποια αλλαγή.

Εμένα αυτό που με εντυπωσίασε για αρχή είναι ο browser παλαιότερα πάντα έκλεινε όταν προσπαθούσα να μπω στην πλήρη έκδοση του facebook μακάρι όντως να τον έχουν φτιάξει... Αυτα από μένα.

κάποιος φίλος ανέφερε παραπάνω ότι υπάρχει νέα έκδοση του browser στην νέα αναβάθμιση
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό τι πιστεύετε αξίζει τα λεφτά του αυτή την περίοδο ?? και αν μπορεί να μου κάποιος ποια η διαφορά του με το navigation

παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό τι πιστεύετε αξίζει τα λεφτά του αυτή την περίοδο ?? και αν μπορεί να μου κάποιος ποια η διαφορά του με το navigation

Καμια διαφορα δεν εχει πλεον το XM και το Navigation. Aκριβως τα ιδια. Δωρεαν χαρτες για παντα εχουν.

Πολυ καλο το 5800 μετα τα συνεχομενα Updates (Και μαλλον περιμενουμε και αλλο ενα Major).

Ποσο το βρηκες αν επιτρεπεται?

υγ: παντως μεταχειρισμενο το βρισκεις ακομα και 110-120 ευρω

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καμια διαφορα δεν εχει πλεον το XM και το Navigation. Aκριβως τα ιδια. Δωρεαν χαρτες για παντα εχουν.

Πολυ καλο το 5800 μετα τα συνεχομενα Updates (Και μαλλον περιμενουμε και αλλο ενα Major).

Ποσο το βρηκες αν επιτρεπεται?

υγ: παντως μεταχειρισμενο το βρισκεις ακομα και 110-120 ευρω

φιλε δεν ξέρω μεταχειρισμένα δεν τα πολύ εμπιστεύομαι γιατί πολύ άπλα κανείς δεν μου εγκιαται την ποιότητα τούς

το navigation το βρηκα 197 και το αλλο 198

Φιλε μου γεια σου. Ελπιζω να μην ενοχλω ειμαι καινουργιος και θ΄λω να υποβαλω ενα ερωτημα αλλα δεν ξερω πως. Μπορεις να με βοηθησεις; Το ερωτημα ειναι πως να βαλω στο 5800 Nokia την σωστη ημερομηνια. Ευχαριστω εκ των προτερων