impreza_sti Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Στο back up είχες κρατήσει και τις ρυθμίσεις η μόνο επαφές-σημειώσεις-μηνύματα-ημερολόγιο;Γιατί αν είχες κρατήσει σε αυτό και τις ρυθμίσεις και το έκανες επαναφορά τότε το format που έκανες δεν έχει νόημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis13 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 το κανα ξανα μη κρατοντας τις ρυθμισεις και παλι το ιδιο προβλημα μου βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 ρε παιδες συγνωμη αν εχει ειπωθει αλλα για hard format ζηταει κωδικο κλειδωματος πιος ειναι? Tι firmware έχεις? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis13 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 την τελευταια φιλε μου απο τοτε αρχισαν τα προβληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimjim23 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Γεια σας Απο χθες εχω στα χέρια μου το 5800 XpressMusic. Το κινητό το γνωρίζω εδω και 1 χρόνο ακριβως. Το εχει δουλέψει ο αδελφός μου. Ειναι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Εγω ειμαι ενθουσιασμένος με οτι κάνει το 5800. Εφαγα ομως ενα κρύο ντουζ με το που άνοιξα τη συσκευασία. Απο μέσα έλειπαν: 1. Music Headset HS-45, AD-54 της Nokia αντ' αυτού εχει ενα handsfree της πλάκας WH 205 2. Video-out Cable (CA-75U) 3. Extra pen stylus 4. Connectivity Cable (CA-101) αντ΄αυτού εχει το CA 101D η διαφορά ειναι οτι το 101D ειναι μόλις 10 εκατοστά. Ενω το CA 101 ειναι περίπου 70-80εκαστοστά. 5. Carrying Case (CP-305) 6. Stand (DT-29) Νομίζω πως ειναι ΝΤΡΟΠΗ για την Νοκια. Ουτε την τιμή κατέβασε απο πέρσι. 330€ ειχε και πέρσι στην vodafone, 330€ εχει και φέτος ενα χρονο ακριβώς μετά. Πήρα μερικά τηλέφωνα ρώτησα και μου ειπαν οτι μετά τον Οκτώβρη το κινητό ερχεται με ελλειπή αξεσουάρ. Αυτά που πραγματικά ηθελα πιο πολύ απο αυτα τα 6 παραπάνω ειναι το καλώδιο σύνδεσης με την TV, και το handsfree HS-45, AD-54 Ουτε το σταντακι με ενδιέφερε ουτε το δευτερο πενάκι, ουτε η θηκη, ουτε το μεγάλο καλώδιο σύνδεσης. Γι΄αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι ακόμα ενδιαφέρεστε για αυτό το κινητό. Ρωτήστε αν υπάρχουν αυτά μέσα. Οπως σας ειπα το κινητό αγοράστηκε απο την vodafone λογω επιδότησης. Μπορεί σε αλλα καταστήματα να υπάρχει σε στοκ πριν να αρχίσει η Νοκια να το "αδειάζει" το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.:) Αυτό έγινε λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του 5800 οπότε είναι αδύνατον να υπάρχουν ακόμα συσκευασίες με τα αρχικά περιεχόμενα. http://img28.imageshack.us/img28/7981/38010116.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 (edited) Αυτά που πραγματικά ηθελα πιο πολύ απο αυτα τα 6 παραπάνω ειναι το καλώδιο σύνδεσης με την TV, και το handsfree HS-45, AD-54 Φίλε μου, την ίδια απογοήτευση με εσένα ένιωσα κι εγώ όταν άνοιξα τη συσκευασία, ένα μήνα πριν που αγόρασα το κινητό. Έχοντας παρακολουθήσει διάφορα unboxing βίντεο στο youtube, περίμενα να δω διάφορα "καλούδια" στη συσκευασία. Μάλιστα βιάστηκα να κατηγορήσω το κατάστημα απ'όπου το πήρα, νομίζοντας ότι είναι κουτσουρεμένη έκδοση διότι ήταν παρα-εισαγωγής. Με έναν έλεγχο στο site της Nokia όμως, είδα ότι αυτά είναι πλέον τα περιεχόμενα. Ευτυχώς εμένα είχε το κανονικό hands-free, και όχι αυτό που αναφέρεις, αλλά έλειπαν όλα τα άλλα. Όσον αφορά το καλώδιο για την τηλεόραση, εγώ το αγόρασα από εδώ με λιγότερο από 3,5€: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31498 Είναι το original καλώδιο της Nokia και δουλεύει μια χαρά! Kαι το hands-free: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24661 Edited March 12, 2010 by vdanasto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georg_eins Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς πώς απενεργοποιείται το μπιπ κατά την ηχογράφηση; Έψαξα αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς πώς απενεργοποιείται το μπιπ κατά την ηχογράφηση; Έψαξα αλλά δεν... πρεπει να hack-αρεις το κινητο σου(με flash ειναι μονος τροπος) να εγκαταστησεις το rom patcher και να κανεις apply to patch.ενα search στο s60 hacks and patches θα σε βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karol Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Εγώ να ρωτήσω, μετά από ενάμισυ χρόνο που το έχω και με περασμένη και την τελευταία αναβάθμιση... αυτές τις αποσυνδέσεις/συνδέσεις των (όποιων) bluetooth ακουστικών δε θα τις ξεφορτωθώ ποτέ? Υπάρχει κανένας τρόπος να απαλλαγούμε από αυτό το τόσο ενοχλητικό bug??? Κατά τα άλλα, το κινητό έχει στρώσει πολύ αν και μετά την τελευταία αναβάθμιση η οθόνη επαφής έγινε πολύ πιο "δύσκολη" και αργή. Παράθεση Iphone 3GS 16G, Nokia 5800ΧΜ και...ενίοτε...ταχυδρομικό περιστέρι:pig:[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Κατά τα άλλα, το κινητό έχει στρώσει πολύ αν και μετά την τελευταία αναβάθμιση η οθόνη επαφής έγινε πολύ πιο "δύσκολη" και αργή. Μαλλον στο δικο σου κινητο ισχυει κατι τετοιο γιατι κατα γενικη ομολογια,το touch κομματι βελτιωθηκε αρκετα και με την προσθηκη του kinetic scrolling,ιλαμε για αλλο κινητο..ασε που εχουν boostαρει και την cpu;) Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 δηλαδη ποσο την εκαναν τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Η συχνότητα άλλαξε με την έκδοση v21, πήγε στα 434Mhz. Δεν έχει ξαναμεταβληθεί έκτοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliaspr Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 παιδια εχω το 5800 εδω και κανα 2 μηνες το πηρα απο καταστημα και ειναι παραεισαγωγης αλλα δεν με πειραζει αυτο του εκανα αναβαθμιση και του περασα ελληνικα.... ολα οκ.... μερικες φορες και εντελως ξεκαρφωτα μου πεταει οτι η "αφαιρεση της καρτας μνημης πρεπει να γινεται.... μπλα μπλα μπλα...." χωρις να εχω ακουμπησει καν την καρτα μνημης... και το προβλημα ειναι οτι αν δεν την βγαλω-βαλω δεν διαβαζει τα δεδομενα της.... ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 παιδια εχω το 5800 εδω και κανα 2 μηνες το πηρα απο καταστημα και ειναι παραεισαγωγης αλλα δεν με πειραζει αυτο του εκανα αναβαθμιση και του περασα ελληνικα.... ολα οκ.... μερικες φορες και εντελως ξεκαρφωτα μου πεταει οτι η "αφαιρεση της καρτας μνημης πρεπει να γινεται.... μπλα μπλα μπλα...." χωρις να εχω ακουμπησει καν την καρτα μνημης... και το προβλημα ειναι οτι αν δεν την βγαλω-βαλω δεν διαβαζει τα δεδομενα της.... ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Για κοίτα, κλείνει καλά το πορτάκι της μνήμης ?? Επίσης θα πρότεινα να της κάνεις ένα backup στο PC σου και μετά να της κάνεις μία διαμόρφωση μέσω της επιλογής του κινητού. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 παιδια εχω το 5800 εδω και κανα 2 μηνες το πηρα απο καταστημα και ειναι παραεισαγωγης αλλα δεν με πειραζει αυτο του εκανα αναβαθμιση και του περασα ελληνικα.... ολα οκ.... μερικες φορες και εντελως ξεκαρφωτα μου πεταει οτι η "αφαιρεση της καρτας μνημης πρεπει να γινεται.... μπλα μπλα μπλα...." χωρις να εχω ακουμπησει καν την καρτα μνημης... και το προβλημα ειναι οτι αν δεν την βγαλω-βαλω δεν διαβαζει τα δεδομενα της.... ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Προφανώς δεν κάνει καλή επαφή και με κάποιο μικροκούνημα φεύγει από την θέση της. Όταν την τοποθετείς, σου δίνει την αίσθηση ότι έχει κουμπώσει καλά; Μηπως δεν την βάζεις σωστά και κουνιέται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisxania Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 παιδια που μπορω να κανω αναβαθμιση στο κινητο.Αν παω στην Νοκια θα μου κανει δωρεαν.Εχω το κινητο τωρα και ενα χρονο αλλα τωρα τελευτλλαια τρωει καποια ψιλοκοηματα και δεν παει αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Θα στο κάνουν, αλλά γιατί να μην το κάνεις μόνος σου. Οδηγίες υπάρχουν στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 παρατήρησε κανείς καθυστέρηση στο να στείλει μυνήματα sms? δείχνει για πολύ ώρα το "Sending message" και το progress bar.... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Καλησπέρα παιδιά! πέρασα προχτές το καινούριο firmware..ολα καλα κ ωραία...το κινητό πετάει..σήμερα απο το πρωί όμως..εχω το εξής πρόβλημα........ενώ βρίσκει το router και συνδέεται μέσω wifi μολις πάω να ανοίξω μια σελίδα, κολλάει και μου βγάζει το μήνυμα "no gateway reply'' τι είναι αυτό? τι κάνω???? δεν εχω πειράξει κατι...και δεν μου το ειχε παρουσιασει ποτέ ξανά στον 1 χρόνο που το έχω.... Ευχαριστώ Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Καλησπέρα παιδιά! πέρασα προχτές το καινούριο firmware..ολα καλα κ ωραία...το κινητό πετάει..σήμερα απο το πρωί όμως..εχω το εξής πρόβλημα........ενώ βρίσκει το router και συνδέεται μέσω wifi μολις πάω να ανοίξω μια σελίδα, κολλάει και μου βγάζει το μήνυμα "no gateway reply'' τι είναι αυτό? τι κάνω???? δεν εχω πειράξει κατι...και δεν μου το ειχε παρουσιασει ποτέ ξανά στον 1 χρόνο που το έχω.... Ευχαριστώ μου το έκανε και εμένα σε ένα "free wi-fi" που πήγα σε μια καφετέρια. σπίτι όμως δεν μου το κάνει.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Καλησπέρα παιδιά! πέρασα προχτές το καινούριο firmware..ολα καλα κ ωραία...το κινητό πετάει..σήμερα απο το πρωί όμως..εχω το εξής πρόβλημα........ενώ βρίσκει το router και συνδέεται μέσω wifi μολις πάω να ανοίξω μια σελίδα, κολλάει και μου βγάζει το μήνυμα "no gateway reply'' τι είναι αυτό? τι κάνω???? δεν εχω πειράξει κατι...και δεν μου το ειχε παρουσιασει ποτέ ξανά στον 1 χρόνο που το έχω.... Ευχαριστώ Εμενα το λεει αυτο οταν το δικτυο αυτο δεν εχει ιντερνετ και ειναι απλα lan πχ για τα pda της καφετεριας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 (edited) παρατήρησε κανείς καθυστέρηση στο να στείλει μυνήματα sms? δείχνει για πολύ ώρα το "Sending message" και το progress bar.... nop....ολα οκ απο αυτην την αποψη σε μενα φιλε.. μου το έκανε και εμένα σε ένα "free wi-fi" που πήγα σε μια καφετέρια. σπίτι όμως δεν μου το κάνει.. και σε μενα σε αλλα spots δεν μου το κανει..........μονο στο σπιτι!!! κ εν τω μεταξυ...στο συγκεκριμενο router συνδεονται μεσω wifi αλλα 2 laptops κ αλλα κινητα χωρις κανενα προβλημα....μονο στο 5800 μου το βγαζει.....:fool: Edited March 16, 2010 by Itchrist86 Συνεχομενα μηνυματα, χρησιμοποιησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEVEL Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Το καλό με το 5800 είναι ότι είναι σχετικά αξιόπιστο. Γενικότερα το σέρβις της Nokia είναι για τα μπάζα - κατά γενική ομολογία, συνεπώς η αξιοπιστία παίζει σημαντικό ρόλο. αλλος ενας που το επιβεβαιωνει...3η φορα που μου το εστειλαν εξωτερικο(για το ιδιο προβλημα)..τωρα τουλαχιστον ειναι ολα οκ και μου περασαν και το v40 που το βλεπω αρκετα καλυτερο χωρις το παραμικρο προβλημα...αλλα 1 μηνα εκανε αυτο ειναι το κακκο Παράθεση http://team-ep789.gr/smf/index.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 τουσ τελευταιους δυο μηνες να εχετε υποψη για το σερβις της νοκια, οτι ειναι σε δικαστικη διαμαχη με την αλφα κοπυ..επεται κ συνεχεια. οχι οτι κ παλιοτερα δεν ηταν χαλια..αλλα τωρα εχουν κ λογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts