Jump to content

karol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by karol

  1. karol

    iPhone 4S

    Το δοκίμασα και δεν έχει διαφορά. Το κινητό φορτίζει πλέον μονάχα κλειστό. Σ' ευχαριστώ πάντως!
  2. karol

    iPhone 4S

    Καλησπέρα σε όλους! Μετά από πολύ καιρό επανέρχομαι με ένα πρόβλημα στο 4S μου που πριν ένα μήνα έκλεισε δυό χρόνια στα χέρια μου. Χωρίς jb, και μετά την τελευταία αναβάθμιση (κάτι τρέχει με την apple θαρρώ)..., άρχισε να μη φορτίζει με τη μία όταν συνδεόταν στον φορτιστή. Με δυό τρία μπες βγες άρχιζε η φόρτιση. Μετά πείσμωνε πιο πολύ και χρειαζόταν να το κλείσω και μετά να το συνδέσω στο φορτιστή, όπου άναβε αμέσως το μήλο και άνοιγε η συσκευή μόνη της και με το σήμα της φόρτισης οκ. Δυό τρεις μέρες πήγε καλά (φόρτιζε χωρίς να χρειαστεί να το κλείσω) και σήμερα τέλος. Άρχισε να πέφτει γρήγορα η μπαταρία όπου στο 16% άρχισε να κλείνει μόνο του. Συγκεκριμένα το κλείνω ή του κάνω hardreset και κατόπιν το συνδέω στο φορτιστή, ανοίγει μόνο του και...κλείνει μόνο του. Ξανά και ξανά και ξανά τα ίδια. Το άφησα στο φορτιστή κλειστό και φόρτισε λίγο αλλά χωρίς να δείχνει τον κεραυνό. Το σύνδεσα στον υπολογιστή και ενώ φορτίζει αργά, δεν το αναγνωρίζει το itunes. Το έχετε συναντήσει το πρόβλημα αυτό? Προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  3. Καμία λύση δυστυχώς...

    Μου έχει σπάσει τα νεύρα αφού χρησιμοποιώ συχνότατα bluetooth. Αν και στην επόμενη αναβάθμιση δε γίνει κάτι......

  4. Εγώ να ρωτήσω, μετά από ενάμισυ χρόνο που το έχω και με περασμένη και την τελευταία αναβάθμιση... αυτές τις αποσυνδέσεις/συνδέσεις των (όποιων) bluetooth ακουστικών δε θα τις ξεφορτωθώ ποτέ? Υπάρχει κανένας τρόπος να απαλλαγούμε από αυτό το τόσο ενοχλητικό bug??? Κατά τα άλλα, το κινητό έχει στρώσει πολύ αν και μετά την τελευταία αναβάθμιση η οθόνη επαφής έγινε πολύ πιο "δύσκολη" και αργή.
  5. Τέσσερις μήνες κάτοχος του 3GS και ένα τόσο δα μικρό πεσιματάκι το άφησε με μια οθόνη θρύψαλα και εμένα χωρίς το αγαπημένο μέσο επικοινωνίας. Αφού η λειτουργία αφής δεν επηρεάστηκε, ήταν εμφανές πως η απώλεια αφορούσε μονάχα το εξωτερικό τζαμάκι οπότε άρχισα να ψάχνω "γρήγορο" και πλέον οικονομικό τρόπο επισκευής. Το τι είδα-άκουσα δε λέγεται... Από ebay μονάχα όπως ένας καλός συμφορουμίτης πρότεινε αλλλλά ...οι πιθανότητες να κάνω πατάτα καθώς ξεκολούσα τα εξαρτηματάκια μόνη μου ήταν πολλές. Να μη μακρυγορώ βρήκα στο net το iphonerepair (αν θεωρείται διαφήμιση ας διαγραφεί) όπου πήγα, το άφησα τρία τέταρτα (ω ναι!) και τα παιδιά το έφτιαξαν καινούργιο παρακαλώ!!! Το κόστος 135 ευρώπουλαμε απόδειξη και με τα όλα;) Θεώρησα πως άξιζε να το αναφέρω μιας και οι σπασμένες οθόνες είναι σύνηθες φαινόμενο στο ευαίσθητο εργαλείο μας και η αντικατάσταση είναι χρονοβόρα και αρκετά ακριβότερη αλλού.
  6. Αστεία αστεία με τις αναβαθμίσεις μέχρι στιγμής έχουμε ένα πολύ γρήγορο σε απόκριση κινητό αφής!!! Μόλις πέρασα κι εγώ μέσω FOTA την 21 και με εξέπληξε ευχάριστα η αναβαθμισμένη ευαισθησία στην αφή και η ταχύτητα στην περιστροφή οθόνης. Για να δούμε αν θα σταματήσουν και οι ξαφνικές συνδέσεις/αποσυνδέσεις από το ΒΤ... Στο τέλος θα το κάνουν άψογο οι φίλοι Φιλανδοί το κινητάκι μας. Κανα δυό τρεις αναβαθμίσεις ακόμα;)
  7. Όμως έχω δοκιμάσει με τρία διαφορετικά, ακόμα και το blue & me στο αυτοκίνητο. Αποσυνδέεται (όταν του καπνίσει) και συνδέεται και πάλι... μέχρι να κάνω δυό τρεις επανεκκινήσεις... Απογοήτευση και για μένα... Η μόνη μου ελπίδα (απ' ότι βλέπω) είναι η 21 που αναμένεται
  8. Να ρωτήσω άλλη μια φορά παιδιά: Με τις "κρίσεις" σύνδεσης /αποσύνδεσης από (όποιο) bluetooth που το πιάνει κατά καιρούς, υπάρχει κανένα γιατρικό? Η αλήθεια είναι πως μου έχει σπάσει τα νεύρα...:(
  9. Να ρωτήσω και εύχομαι να μην έχει απαντηθεί ήδη και δεν το έχω βρει... Τις φωτος τις έχω ομαδοποιήσει σε φακέλλους που ως γνωστόν είναι ολοι ίδιοι και χωρίς να φαίνεται το όνομά τους (αν δεν πατήσεις πάνω). Πολύ ενοχλητικό. Υπάρχει κάποιος τρόπος με αντίστοιχη εφαρμογή πχ να αλλάξουμε εικονίδια ή έστω να φαίνεται ο τίτλος τους μόνιμα?
  10. Το κινητό το έχω 40 μέρες στα χέρια μου και με χρήση εξαντλητική. Ελληνικό, μπλε, με τη σχισμούλα του:rolleyes:, με τις περίεργες αποσυνδέσεις του απ' το bluetooth που θελουν επανεκκίνηση για να σταματήσουν, με μερικά κολληματάκια "πριν την τελευταία αναβάθμιση" και ήρθε η ώρα του απολογισμού, θαρρώ. Τα ταπεινά μου συμπεράσματα είναι πως αναμφίβολα μιλάμε για ένα κινητό gadgetάκι, αξιολάτρευτο, με εξαιρετικές δυνατότητες που όμως... η βιασύνη της μαμάς Νόκια να το ρίξει στην αγορά, το άφησε με παιδικές ασθένειες που χαλάνε το ίματζ της και τη γυρνούν χρόνια πίσω. Σαν... Έρικσον μοιάζει:O (αστειάκι) Παρόλ' αυτά, πιστεύω πως αν επρόκειτο να αγοράσω πάλι κινητό, θα το έπαιρνα με τα χίλια. Το γουστάρω, πώς να το πώ? Αξίζει σίγουρα και το τελευταίο του ευρώ και μάλιστα...πήρε την πρώτη θέση κι από το αγαπημένο μου Ν95 8G:D Αυτά από μένα. Α και... ό,τι κινητό πιάνω πια στα χέρια μου...πατάω την οθόνη του αντί για τα (παλιομοδίτικα) κουμπάκια του;)
  11. Και όμως ναι!!! Σε κατάστημα Νόκια έγινε. Ότι είναι άκυρο όχι μόνο το ξέρω αλλά έκανα τέτοια φασαρία που χωρίς λέξη μου μέτρησαν 350 ευρώ αμέσως. Οι άθλιοι! Όχι φίλε μου, δεν μου έδωσαν δωράκι. Αλλά μικρό το κακό. Με το καλό να το αποκτήσεις!
  12. Ευτυχής κάτοχος εδώ και 4 μέρες κι εγώ. Η σχισμή φυσικά υπάρχει (μπλε) αλλά ;) ήμουν προετοιμασμένη. Κολλήματα όχι αν και δεν το έχω αφήσει σε ησυχία. Για το θέμα με τις παραεισαγωγές όμως να πω κι εγώ την εμπειρία μου: Ένα κόκκινο που αγόρασα από Νόκια Σοπ (κανονικά θάπρεπε να πω ποιο να τους κάνω ρόμπα αλλά ...οκ) με ΜΟΝΟ μια λευκή ταινία χωρίς το λαμπυρίζον κομματάκι πάνω, δεν είχε καν ελληνικά περασμένα και το προσπέκτους ήταν ..."φωτοτυπία"!!! Φυσικά όταν πήγα εκεί και έκανα φασαρία μου έδωσαν επιτόπου τα χρήματα πίσω αφού πρώτα μου είπαν...πως τα καινούργια Νόκια έχουν Ελληνικά μόνο με κάρτα Κοσμοτέ:cry::cry::cry::!: Το μπλεδάκι αγοράστηκε με πολλή προσοχή και με τσεκάρισμα του ΙΜΕΙ στην Άλφα Κόπυ. Προσοχή παιδιά! Παίζει πολλή λαμογιά εκεί έξω!
  13. Να ρωτήσω κάτι. Επειδή έχει γίνει ένας πανικός με αυτό το τηλεφωνάκι και επειδή οι παραεισαγωγές (και χωρίς ελληνικά στη συσκευή μάλιστα) έχουν πάρει και δώσει... Τι made in είναι τα τηλέφωνα που έχετε? Hungury ας πούμε από Νόκια σόπ?
  14. Προσπαθώ να βρω κάτι σχετικό αλλά μάλλον είναι πολλές οι σελίδες. Ξεκινώ το update μέσω ΗΥ(έχω κάνει τα δέοντα και όλα οκ, έχω adsl με ασύρματο router), βλέπει το τηλέφωνο, βρίσκει την ενημέρωση και ξεκινά την εγκατάσταση. μέχρι 7ΜΒ έφτασε κι αυτό μόνο μία απότις άπειρες φορές που προσπάθησα. Κόβει τη σύνδεση κάθε φορά. Έχω απενεργοποιήσει firewall και antivirus. Τι γίνεται παιδιά? Τι κάνω? Α και....ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
  15. Το θέμα φίλε μου είναι πως είμαι σε θέση να γνωρίζω (απόλυτα) πως δεν υπάρχει συνδεδεμένο fax η συναγερμός στους εν λόγω αριθμούς.... Και... αλήθεια, πώς θα το προλάβεις άπαξ και χρεωθεί? Αυτό ακριβώς προσπάθησα να εξηγήσω. Δεν υπάρχει (κατά τη forthnet) τρόπος απόδειξης. Και αναρωτιέμαι: Αν χρεώνει 3-5 ευρώ σε κάθε έναν έτσι από... αδυναμία απόδειξης του αντιθέτου, τι έσοδα έχει από αυτό???
  16. Διαβάζω καιρότώρα τις απόψεις, τα προβλήματα αλλά και τις λύσεις που γράφονται στο forum και τώρα νιώθω πως πρέπει να ενημερώσω για κάτι ...ιδιαίτερα ύποπτο που κάνει η forthnet. Λοιπόν, σήμερα έλαβα τον πρώτο "κανονικόλογαριασμό" από τότε που ενεργοποιήθηκε η 2 play σύνδεσή μου. Και να που κοιτάζοντας τον αναλυτικό λογαριασμό βρήκα την... πατάτα. Σε δύο νούμερα αστικά που πολλές φορές επαναλαμβάνονται με μηδέν (φυσικά) χρέωση, χρεώνει σε τρεις περιπτώσεις με Τύπο Κλήσης: data fax αστική. :worry: Παίρνω τηλέφωνο και ο υπάλληλος έχει καταπιεί μια κασέτα και ό,τι κι αν (πολύ ευγενικά) του λέω μου απαντά: μόνο αν υπάρχει fax ή συναγερμός χρεώνουμε. Μετά από καμιά δεκαριά επαναλήψεις, βαριέται και με πασάρει στο τεχνικό τμήμα για να δουν τι ακριβώς χρέωσαν. Αλί! Εκεί μια καλή κοπελίτσα (πλην άσχετη) με βάζει τρεις φορές αναμονή για να με ρωτήσει εντέλει αν έχω το μόντεμ του υπολογιστή μου συνδεδεμένο να στέλνει fax:cry::!: Αφού τη διαβεβαιώνω πως δεν έχω θείο...έ παρντόν fax θέλω να πω μήτε και συναγερμό, και της εξηγώ πως δεν συνδέομαι μέσω μόντεμ υπολογιστή αλλά με το δικό τους routerάκι που μου έστειλαν, έτσι κι αλλιώς... με παραπέμπει στο τμήμα "λογαριασμών" (είπε αλλά....μπααααα). Εκεί μιλώ με μια καθόλου συμπαθητική κοπελίτσα (αλλά πιο άσχετη ακόμα) που αρνείται επίμονα να ασχοληθεί και μου λέει να πάρω αύριο 9-5 το λογιστήριο και να τους το πω. :mad: Τότε νευρίασα!!! Και εγώ πώς θα αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας? Τι να μου κάνει το λογιστήριο? Θα δεχτεί να πιστώσει κάτι που δε μπορεί να αποδειχθεί? Τη ρώτησα επανειλημμένα να μου πει το όνομα κάποιου υπευθύνου και μου έδωσε ένα νούμερο φαξ για να στείλω στο....:blink: λογιστήριο....!!!!!!!!!! Δεν ξέρει λέει ποιός θα δουλεύει αύριο για να μου δώσει όνομα. Και καταλήγω: Αποφύγετε τη forthnet συνforumίτες. Λυπούμαι που το λέω αλλά εταιρεία που το προσωπικότης ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανένα όνομα υπευθύνου και που ό,τι γουστάρει χρεώνει χωρίς τρόπο να αποδείξεις το παράτυπο του πράγματος.... είναι για τα μπάζα! Ο ΙΝΚΑ φυσικά και θα λάβει γνώση και καλά θα κάνουμε να είμαστε επιθετικοί με τις "απίθανες" εταιρείες... Λέω τώρα και φυσικά ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.
  17. Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Το site speedtest.net το ξέρει κανείς? Θεωρείται αξιόπιστο? Αν το χρησιμοποιείτε, τι αποτελέσματα σας δίνει με 2play?
  18. Το πρόβλημα του κολλήματος το είχα κι εγώ. Λύθηκε οριστικά μόλις απενεργοποίησα τη λειτουργία "νάρκης" του κινητού. Στις ρυθμίσεις -τηλέφωνο-προβολή και μετά όλα ο.κ. με το ξυπνητήρι.
  19. Σ΄ευχαριστώ πολύ porfyra για την απάντησή σου αλλά το τηλέφωνο δεν ανοίγει και ο υπολογιστής μου εννοείται πως ΔΕΝ το βλέπει... Το κατάστημα είναι το Nokia Κερατσινίου και καλό είναι να το αποφεύγουμε πιά (παλιά λειτουργούσε υπό άλλη διεύθυνση και πραγματκά τα παιδιά ήταν τσακάλια. Τώρα..... :X Θα αποφύγω να γράψω λεπτομέρειες για το βλακώση τρόπο που προσπάθησαν να το μπαλώσουν και φυσικά δεν τους άφησα με τίποτα το κινητό μέχρι την Πέμπτη όοοοσο κι αν επέμεναν. Μάλλον δεν το βλέπω να υπάρχει λύση έ????
  20. Εδώ και μια βδομάδα απέκτησα το Ν73 το απλό και πραγματικά ενθουσιάστηκα με την ανάλυση οθόνης του και τις υπέροχες - γνωστές - δυνατότητες του λογισμικού του. Έχω ήδη ενημερωθεί από εσάς για προβληματάκια και άλλα του κινητού μας και αφού είχα δυό τρία κολληματάκια και το βράχνιασμα στον ήχο (με απενεργοποιημένους τους 3d), είπα να το πάω σήμερα στη Nokia για την πρώτη του αναβάθμιση. Όμως... όταν πήγα να το πάρω μου ανακοίνωσαν πως το κινητό μου.... ΠΕΘΑΝΕ!!! :mad: Συνέβει κάτι στη διαδικασία και κόλλησε με αποτέλεσμα να μην ανοίγει πλέονκαθόλου. Τη λύση - είπαν - μπορεί να δώσει μόνο η Νόκια στα κεντρικά της από Πέμπτη όμως ... Βοήθεια παιδιά! Υπάρχει τίποτα που μπορεί να γίνει μπαςκαι κάνω Πρωτοχρονιά με το τηλεφωνάκι μου???:wacko:
×
×
  • Create New...