Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενεργοποιησε το Αgps. θα κλειδωνει σε δευτερολεπα

Ναι... φτάνει να μη του βάλει internet μέσω WAP.

Αν έχει μόνο WAP καλύτερα να μη το βάλει, δεν κάνει τίποτα.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σας.Σχετικα με το ποσο γρηγορα πιανει δορυφορο νομιζω πως εχει σχεση και το δικτυο.Οταν ειχα vodafon κλειδωνε πολυ πιο γρηγορα απο τα 20''.Μετα τη φορητοτητα που εκανα στην cosmote δε μπορουσε να κλειδωσει με τιποτα.Εφαγα αρκετες ωρες να μιλαω με cosmote και germano αλλα ακρη δεν εβγαλα.Προ ημερων δοκιμασα και wind και κλειδωνει εξισου γρηγορα με τη vodafon καρτα.τωρα τελευταια οφειλω να πω πως και με την κοσμοτε καρτα κλειδωνει καποια στιγμη αλλα θελει αρκετα λεπτα.

Ποιο Wap της Cosmote βρε παιδιά φταίει?

Εγώ ξέρω ότι χωρίς να του έχω πει να τραβάει το A-Gps από Wap ή 3G, κλειδώνει σε μερικά δεύτερα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ποιο Wap της Cosmote βρε παιδιά φταίει?

Εγώ ξέρω ότι χωρίς να του έχω πει να τραβάει το A-Gps από Wap ή 3G, κλειδώνει σε μερικά δεύτερα.

Άσε μόνο το ενσωματωμένο GPS ενεργό, και πήγαινε κατάσταση δορυφόρου.

Σε περιοχή που δεν γνωρίζει, μου έχει κάνει πάνω από 30 λεπτά.

Άσε μόνο το ενσωματωμένο GPS ενεργό, και πήγαινε κατάσταση δορυφόρου.

Σε περιοχή που δεν γνωρίζει, μου έχει κάνει πάνω από 30 λεπτά.

πριν βαλω την τελευταια εκδοση στη καβυλη που ημουν μετα απο 20 λεπτα και δεν ειχε γινει τιποτα ουτε με ovi αλλα ουτε και με sygic...

μετα την αναβαθμιση , προφανως καποια βελτιωση αλγοριθμουν θα εγινε , παντα κλειδωνει σε δευτερολεπτα...

Γεία σας... Είμαι καινούριος στο φόρυμ αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου (ΝΟΚΙΑ 5800), όταν πάω να κάνω edit μια εικόνα, πατάω add effect και με βγάζει στην αρχική οθόνη.

Ξέρετε σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό;;;:ninja::ninja::ninja:

αν η φωτό είναι πολύ μεγάλης ανάλυσης και αρκετά μεγάλη σαν αρχείο, ίσως να τίθεται θέμα πως τρώει πολύ μνήμη εκείνη την ώρα για να την επεξεργαστεί και στην ουσία σε κλείνει για να ελευθερώσει μνήμη. Αν η φωτό είναι μικρού μεγέθους και στο κάνει και σε άλλες τότε ένα φορματ είναι μονόδρομος
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι είναι γεμάτη η κάρτα μνήμης? Επίσης πως μπορώ να κάνω φορμάτ?

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι είναι γεμάτη η κάρτα μνήμης? Επίσης πως μπορώ να κάνω φορμάτ?

Όλα οκ. Κοίταξα το φόρυμ και έκανα φορμάτ. Λύθηκε και το πρόβλημα με το edit στις φωτογραφίες. Όμως παρουσιάστηκε νέο ''πρόβλημα''. Μου ζητάει τον κωδικό της κάρτας μνήμης και δεν ξέρω ποιος ειναι και , αφού έκανα φορμάτ δεν θα έπρεπε ο κωδικός ασφαλείας να γίνει πάλι 12345?

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Όλα οκ. Κοίταξα το φόρυμ και έκανα φορμάτ. Λύθηκε και το πρόβλημα με το edit στις φωτογραφίες. Όμως παρουσιάστηκε νέο ''πρόβλημα''. Μου ζητάει τον κωδικό της κάρτας μνήμης και δεν ξέρω ποιος ειναι και , αφού έκανα φορμάτ δεν θα έπρεπε ο κωδικός ασφαλείας να γίνει πάλι 12345?

μηπως ειναι 0000 η 00000?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι..

Πως κάνω format στο κινητό και στην κάρτα μνήμης;

Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπέρα σε όλους. Πριν από λίγο έκανα update τους το πρόγραμμα ovi maps στο κινητό. Πάω να το ανοίξω να δω τι νέο έχει και μόλις πατάω αν δω που είμαι το κινητό σβήνει και εμφανίζονται στα δεξιά της οθόνης γραμμές με διάφορα χρώματα. ο κάνει μόνο στο πρόγραμμα αυτο. Έχει κανεις καμιά ιδέα σχετικά του τι πρέπει να κάνω..?? Να ανφέρω οτι έχω την 50 έκδοση μέσα.

Ξήλωσε τελείως το ovi maps, nokia χάρτες και ότι άλλο σχετικό βρεις με χάρτες και ξανάκανε εγκατάσταση. Αν δεις ότι συνεχίζεις και έχεις προβλήματα, ίσως θα ήταν καλύτερα να περάσεις στην έκδοση 51 πριν ξαναδοκιμάσεις να περάσεις τους χάρτες.

Αν συνεχίζει και στο κάνει δοκίμασε να ξεκινήσεις το κινητό χωρίς την κάρτα μνημης, μήπως κάτι μπλοκάρει από εκεί.

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε το Client Host Name που εμφανίζεται στο ρούτερ μας όταν συνδεόμαστε πάνω του;

Πχ, εμένα λέει Unknown.

Παιδιά υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε το Client Host Name που εμφανίζεται στο ρούτερ μας όταν συνδεόμαστε πάνω του;

Πχ, εμένα λέει Unknown.

Από το κινήτο νομίζω δεν γίνεται..

Οπότε ανάλογα το router..

Unknown e? Thomson έχεις?

Αν συνεχίζει και στο κάνει δοκίμασε να ξεκινήσεις το κινητό χωρίς την κάρτα μνημης, μήπως κάτι μπλοκάρει από εκεί.

Ξεκίνησα το πρόγραμμα χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα και δεν έκανε κανένα κόλλημα, αλλά δνε έδειχνε καθόλου τον χάρτη...ξαναβάζω λοιπόν την κάρτα μέσα τρέχω το πρόγραμμα και ως δια μαγείας δεν κολλάει καθόλου και όλα βαίνουν καλώς...Τι να πεις....

παιδια σας παρακαλω οποιος ξερει ας με βοηθησει...πριν 1ωρα εκει που πηγα να στειλω μνμ εκλεισε το κινητο μου nokia 5800 απο μπαταρια,το βαζω να φωρτησει και παω να το ανοιξω και κολαγε στο ανοιγμα μετα τον κωδικο,βγαζω την μπαταρια το ανοιγω παλι και ολα οκ...παω να μπω στα μνμ να δω αν το εστειλε η αν αποθηκευτηκε και βλεπω οτι δεν εχω κανενα μνμ ενω ειχα και στα προχειρα και στα εισερχομενα και στουσ φακελους...χαθηκαν ολα γιατι???μονο οι αναφορες υπαρχουν...τι εγινε ρε παιδια και χαθηκαν,εχω συμαντηκα στοιχεια και αν μπορει ας μου πει καποιος πως θα τα ξανα ανακτησω....

Καταρχήν καλώς ήρθες.. :)

Ρίξε μια ματιά στο Ανάκτηση αρχείων. Εάν έχεις την εργοστασιακή κάρτα άλλαξε την πολλές φορές δημιουργούν τέτοια προβλήματα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καταρχήν καλώς ήρθες.. :)

Ρίξε μια ματιά στο Ανάκτηση αρχείων. Εάν έχεις την εργοστασιακή κάρτα άλλαξε την πολλές φορές δημιουργούν τέτοια προβλήματα.

δεν εχω την εργοστασιακια καρτα,εχω βαλει αλλη...μπηκα εκει που μου ειπες αλλα :wacko: το αρχειο των μνμ ειναι vmg,τι θα κανω???

Edited by mirrorofsorrow
Διόρθωση παράθεσης

Ο ξάδελφός μου έχει το Nokia 5800 XpressMusic με ενεργοποιημένο το Απεριόριστα Cosmote 45 με Internet. Αν βρίσκεται σε κάποιο μέρος με ασύρματο Internet, πώς επιλέγει να συνδεθεί από το hotspot και όχι από το wap;

Ο ξάδελφός μου έχει το Nokia 5800 XpressMusic με ενεργοποιημένο το Απεριόριστα Cosmote 45 με Internet. Αν βρίσκεται σε κάποιο μέρος με ασύρματο Internet, πώς επιλέγει να συνδεθεί από το hotspot και όχι από το wap;

Εργαλεία-ρυθμίσεις-Συνδεσιμότητα-Wireless lan, βρίσκει το δίκτυο που θέλει και το επιλέγει για σύνδεση.

Amazon Fire stick 4k max

Η εγγύηση είναι διετής.

Το πρόβλημα της οθόνης είναι από τα πλέον γνωστά!

Πήγαινε σε κάποιο άλλο Nokia Shop να εξυπηρετηθείς.

Θα σου πρότεινα είτε αυτό στη Κατεχάκη 51 είτε στο Φάληρο (Αφροδίτης 39).

Δεν θα έχεις πρόβλημα.

Εφόσον επανέφερες το κανονικό firmware δεν μπορούν να διαπιστώσουν κάτι.

Έχω εξυπηρετηθεί στο συγκεκριμένο κατάστημα (Αιγάλεω) πολλες φορές και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Το ΜΟΝΟ που μπορώ να σκεφτώ για τα κορίτσια, ειναι να μην είχαν πρόσβαση στο σύστημα τους εκείνη την ημέρα. Εννοείται οτι από το ΙΜΕΙ φαίνεται η εγγύηση. Εγώ συγκεκριμένα δεν έχω καν την απόδειξη αγοράς της συσκευής μου μαζι μου οταν πάω εκεί !!!!! Για μένα είναι το καλύτερο ΝΟΚΙΑ Care, και έχω πάει σε πολλά (Αθηνών και επαρχίας!).

Καλησπέρα.Κάτι έχω πειράξει στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και δεν ενημερώνομαι με ήχο όταν έχω εισερχόμενο μήνυμα.Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος;

Καλησπέρα.Κάτι έχω πειράξει στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και δεν ενημερώνομαι με ήχο όταν έχω εισερχόμενο μήνυμα.Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος;

Ρυθμίσεις / προσωπικό / προφίλ , επιλεγεις το προφίλ που χρησιμοποιείς, διαμόρφωση και από κει διαλέγεις έναν ήχο για τα μηνύματα

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800