impreza_sti Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Το ότι έβαλες κάποιο πρόγραμμα στο κινητό δεν έχει να κάνει τίποτα με την κάρτα sim.Επίσης όταν λες ότι έβαλες το nokia software updater τι ακριβώς εννοείς; Με άλλη κάρτα sim δοκίμασες να δεις τι γίνεται;Μηπως αυτή που έχεις τώρα είναι παλιά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio07 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Δοκιμσα και με αλλη καρτα ΣΙΜ αλλα τιποτα!! Την ΣΙΜ που εχω την πειρα πριν 3 μηνεσ το πολυ!! Οσο για το σοφτγουερ το κατβασα απο την νοκια και συνδεω το pc με το κινητο και ανοιγω την εφαρμογη της νοκια και ουσιαστικα κανει νομιζω αναβθμισεις γωστε το κινητο να μπορει να υποστηριξει νεες δυνατοτητες , ενημερωσεις και βελτιωση στη λειτουργεια του νοκια!!! Ομως ξεχασα να ενημερωσω οτι : το κινητο μου ηρθε απο Αγγλια και ηταν κλειδωμενο στην βονταφον Αγγλιας!! εδω ομως μου ηρθε ξεκλειδωτο και το δουλευα κανονικα!!! Με βαση αυτα που ειπα και τα προηφουμενα θεωρω οτι τωρα εχει ξανακλειδωσει !!! Τι συμπερασμα βγαζεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parianos85 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 παίδες καλησπέρα και χρόνια πολλά!γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό το περίοδος αυτόματου κλειδώματος στο τηλε΄φωνο και καρτα σιμ???ρωτάω γιατι το κλείδωμα του πληκτρολογίου το έχει σε άλλη καρτέλα να το ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Κλειδώνει το τηλέφωνο στον χρόνο που θα ορίσεις εσύ και μετά για να ξεκλειδώσει χρειάζεται ο κωδικός κλειδώματος.Αν θέλεις να έχεις πρόσβαση μόνο εσύ στην συσκευή σου τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio07 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Τελικα βρηκα μια ιστοσελιδα ωπου ξεκλειδωνουν κινητα!! Τι λετε ειναι αξιοπιστη μεθοδο για τα κινητα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Να σας ρωτησω, ποσο σας κρατάει εσάς η μπαταρία? Το εχω σχεδον μια βδομαδα και θελει καθε μερα φορτισμα... Αλλα με πολύ σκάλισμα! Ποσο ειναι το λογικό? Με μέτρια χρήση ποσο σας κρατάει? Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Με πολυ σκαλισμα οπως λες και εσυ, ομιλια και μηνυματα και σε μενα μια μερα κραταει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Το δικό μου με μέτριο σκάλισμα (τ/φ, ραδιόφωνο, b/t κλπ) κρατάει χαλαρά 3-4 μέρες Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 οχι και 3-4 μερες ειπαμε.... με λιγο παιξιμο και ομιλια 2,5 μερες το πολυ με gps 1 μερα! Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Εεεεμμ! Γιαυτο...! Το ειχα και εγω το GPS ανοιχτό επι 1-2 ωρες, σε ενα ταξιδι αυτες τις μέρες πιο πολυ για test-drive, να δω πως παει και... παει η μπαταρια..! Το πρωι το εβγαλα απο την μπριζα και το απογευμα ηθελε παλι φορτισμα!:) Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλά σε όποιον το GPS κρατάει μια μέρα, να μου το δώσει να του το αγοράσω..:lol::lol: ΜΕ χρήση GPS σε 1-2 ώρες το κινητό έχει σβήσει από full φόρτιση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratarg_89 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Χριστός Ανέστη! Δυστυχώς δεν κατάφερα να έχω το 5800 μου το Πάσχα και θέλω τη βοήθειά σας. Ξαφνικά μια μέρα ενώ τραβούσα βίντεο, το κινητό κολλούσε και η ξεκολλούσε μόνο του ή έβγαζα την μπαταρία (δε λειτουργούσε τίποτα άλλο). Μετά από 2-3 κολλήματα αποφάσισα να το αφήσω στην ησυχία του, αλλά αρκετή ώρα μετά έκλεισε και από τότε δεν ανοίγει με τίποτα. Το πήγα για "διάγνωση" και έχει λέει κολλήσει το λογισμικό και πρέπει να μου το ξαναπεράσει. Με την απόδειξη αγοράς δεν έχει χρέωση ενώ χωρίς την απόδειξη 30€. Επειδή την απόδειξη θα την έχω την άλλη εβδομάδα, υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξει το κινητό, ή να κάνω hard format, ή θα περιμένω 1 βδομάδα ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Χρονια πολλα σε ολους... να ρωτησω κατι που ισως φανει βλακεια? οταν λαμβανω μηνυμα..ειναι λογικο να ακουγεται μονο ο ηχος μηνυματος χωρις να αναβει η οθονη?η ειδοποιηση με τον ειδικο φωτισμο στο κουμπακι ενταξει αναβοσβηνει. Η οθονη δεν επρεπε να αναβει?οταν ειναι στο αθορυβο πως μπορει να καταλαβω ενα εισερχομενο μηνυμα? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Χρονια πολλα σε ολους... να ρωτησω κατι που ισως φανει βλακεια? οταν λαμβανω μηνυμα..ειναι λογικο να ακουγεται μονο ο ηχος μηνυματος χωρις να αναβει η οθονη?η ειδοποιηση με τον ειδικο φωτισμο στο κουμπακι ενταξει αναβοσβηνει. Η οθονη δεν επρεπε να αναβει?οταν ειναι στο αθορυβο πως μπορει να καταλαβω ενα εισερχομενο μηνυμα? Ευχαριστω! Όταν είναι κλειδωμένο δε νομίζω να ανάβει η οθόνη σε νέο μήνυμα. Πάντως είμαι σίγουρος ότι όταν είναι στο αθόρυβο δεν υπάρχει τρόπος να το καταλάβεις για το μήνυμα εκτός αν δεις τον ειδικό φωτισμό στο μεσαίο κουμπάκι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλά σε όποιον το GPS κρατάει μια μέρα, να μου το δώσει να του το αγοράσω..:lol::lol: ΜΕ χρήση GPS σε 1-2 ώρες το κινητό έχει σβήσει από full φόρτιση. Το κινητο μετα απο πληρη φορτιση δεν αντεξε τις 2 ωρες απο Θεσσαλονικη μεχρι Ξανθη. Παντως καπως διορθωνεται η κατασταση τουλαχιστον οταν με το Sygic βαζεις εξοικονομηση ενεργειας οποτε σβηνει η οθονη... Εκει ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα... @stratarg_89 λογικα με ενα hard format θα λυθει το προβλημα σου. Δεν ειμαι κ κανενας ειδημων αλλα νομιζω οτι δεν θα εχεις καποιο προβλημα. Το FAQ λεει πως μπορεις να κανεις hard format στο 5800. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavi03ab Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Εγώ παιδιά από τότε που έκανα ανανέωση με το τελευταίο λογισμικό μου κολλάει συχνά... Αρχίζει και μου τη δίνει. Άσε που όταν το έχω ανοιχτή ακρόαση δεν με ακούνε...Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Το GPS όντως καταναλώνει όλη τη μπαταρία σε 1 το πολύ 2 ώρες, οπότε αναγκαστικά φορτιστή αυτοκινήτου... Παράθεση Πεινάω...πριν βγω κοιτάω τις κριτικές στο athensmenu.gr και όταν χορτάσω γράφω την δική μου κριτική για να ξέρουν οι επόμενοι..... Όλα τα εστιατόρια της Αθήνας, μαζί με κριτικές στο www.athensmenu.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Εγώ παιδιά από τότε που έκανα ανανέωση με το τελευταίο λογισμικό μου κολλάει συχνά... Αρχίζει και μου τη δίνει. Άσε που όταν το έχω ανοιχτή ακρόαση δεν με ακούνε...Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Το GPS όντως καταναλώνει όλη τη μπαταρία σε 1 το πολύ 2 ώρες, οπότε αναγκαστικά φορτιστή αυτοκινήτου... Αν μετά την αναβάθμιση δεν έκανες φορμά στην συσκευή καλό είναι να κάνεις ένα φορμάτ και να δεις αν συνεχίζονται τα κολλήματα. Αν συνεχίζονται μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις ξανά το τελευταίο firmware. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Γεια σας. Αγορασα πριν απο 6 μερες ενα Νοκια 5800 απο το e-shop.gr 270 Ευρω. Για κακη μου τυχη ομως επεσα σε παραεισαγωγη. (Προχειρες φωτοτυπιες μεσα αντι για Ελληνικο manual, το κουτι λεει απο εξω "Garanzia Italy", κτλπ.) Μπορω να παω στο καταστημα και να τους την πω και να ζητησω μια αλλη συσκευη, ή τα χρηματα μου πισω? Υπαρχει περιπτωση να μου πει δεν γινεται και να μεινω με αυτην την συσκευη? Δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αλλα λεμε τωρα.. Μην το σβεισετε αν ειμαι off-topic... Μεχρι να δω τι θα κανω. Ευχαριστω. Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Μπορούσες να ρωτήσεις και στο επίσημο θέμα του 5800.:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=249259 Νομίζω πως αν πήγαινες την ίδια μέρα που το πήρε κάτι θα κατάφερνες αλλά μετά απο τόσες μέρες δεν ξέρω κατά πόσο θα το δεχθούν πίσω. Βέβαια και να το κρατήσεις δεν πειράζει μιας και ισχύει η πανευρωπαϊκή εγγύηση και αν σε περίπτωση αναβάθμισης χάσεις τα Ελληνικά τα ξαναπερνάς εύκολα μόνος σου.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) Γεια σας. Αγορασα πριν απο 6 μερες ενα Νοκια 5800 απο το e-shop.gr 270 Ευρω. Για κακη μου τυχη ομως επεσα σε παραεισαγωγη. (Προχειρες φωτοτυπιες μεσα αντι για Ελληνικο manual, το κουτι λεει απο εξω "Garanzia Italy", κτλπ.) Μπορω να παω στο καταστημα και να τους την πω και να ζητησω μια αλλη συσκευη, ή τα χρηματα μου πισω? Υπαρχει περιπτωση να μου πει δεν γινεται και να μεινω με αυτην την συσκευη? Δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αλλα λεμε τωρα.. Μην το σβεισετε αν ειμαι off-topic... Μεχρι να δω τι θα κανω. Ευχαριστω. Στο e-shop και στα περισσότερα καταστήματα μπορείς να επιστρέψεις το προιον σε 7 ημερες στη συσκευασία του. Οπως όμως ήδη απάντησαν δεν έχεις να φοβηθείς τιποτα σχετικά με την εγγύηση. Άλλωστε σε γνωστά μεγάλα καταστήματα είναι επίσης παραεισαγωγές. ------------------------------ Αν θέλουμε να αλλάξουμε τα εξωτερικά καλύματα του 5800 και το πλαστικό της οθόνης, τι πρέπει να περιέχει το "πακέτο ανταλλακτικών"? Ρωτάω ειδικά για την οθόνη (εξωτερικό κάλυμα) που δεν γνωρίζω αν και με ποιο τρόπο αντικαθίσταται. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited April 6, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Εγώ παιδιά από τότε που έκανα ανανέωση με το τελευταίο λογισμικό μου κολλάει συχνά... Αρχίζει και μου τη δίνει. Άσε που όταν το έχω ανοιχτή ακρόαση δεν με ακούνε...Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Το GPS όντως καταναλώνει όλη τη μπαταρία σε 1 το πολύ 2 ώρες, οπότε αναγκαστικά φορτιστή αυτοκινήτου... Εγώ πέρασα moddarismeno firm χωρίς φορμάτ μετά και το κινητό δουλεύει μια χαρά. Καμιά φορά μπορεί να βαρέσει κανένα restart στο άσχετο, αλλά τουλάχιστον διορθώθηκε το βασικό πρόβλημα που κάποιες φορές δεν με άκουγε ο συνομιλητής σε κανονική ακρόαση (όχι ανοιχτή). Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parianos85 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 παιδια καλησπέρα μία ερώτηση θέλω να φτιάξω μία συτνόμευση για μία εφαρμογή ώστε κάθε φορά να μην μπαίνω μενου εφαρμογες και να πηγαίνω κάτω κάτωνα τη βρώ, αλλά με το που μπαίνω στο βασικό μενου(ασπρο μεσαίο πλήκτρο) να μου την εμφανίζει μαζί με τα υπόλοιπα όπως χάρτες, ημ/γιο, κατάλογος, έκθεση...γίνεται??και εαν ναί πως???κάπου παιότερα το είχε παρει το μάτι μου σε μία εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει ότι το είχε κάνει μόνη της αλλά δεν θυμάμαι πλέον:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Δεν καταλαβα.. :O Αφου κανεις εγκατασταση μια εφαρμογη μπορεις να την βρεις στο φακελο Εφαρμογες και μετα μπορεις να μετακινησεις το εικονιδιο της εφαρμογης οπου θελεις π.χ. στο βασικο μενου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Αυτο ενοεί. Οταν θα είσαι στο φακελο με τις εφαρμογές θα πατήσεις Options - Organise - και θα την μεταφέρεις στο Root Folder. Στα Ελληνικα λογικά θα είναι Επιλογές - Οργάνωση. O Root Folder είναι πανω πανω αριστερα το πρωτο εικονιδιο. Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) Παιδιά ίσως έχει αναφερθεί ξανά η "περίεργη" επιμονή στην σύνδεση μέσω wifi του τηλεφώνου. Η προσπάθεια μάλιστα για αποσύνδεση αποτυγχάνει μιας και αμέσως μετά ξανασυνδέεται στο δίκτυο!! Το θέτω ως προβληματισμό γιατί με απασχολεί συνεχώς όταν επιστρέφω στο σπίτι ή όταν μπαίνω εντός εμβέλειας "γνωστού" δικτύο, αφού το τηλέφωνο συνδέεται από μόνο του και παραμένει πεισματικά συνδεδεμένο με αυτό με ότι συνεπάγεται αυτό για την κατανάλωση της μπαταρίας! Να σημειώσω πως έχω την τελευταία αναβάθμιση και απενεργοποιημένη φυσικά την [Προβολή διαθεσίμ. WLAN] και οποιαδήποτε αυτόματη αναζήτηση ή σύνδεση WLAN από τις εφαρμογές που έχω στο κινητό! Υποψιάζομαι πως κάποια εφαρμογή που καλείται στο backround κάνει τη δουλειά αλλά αδυνατώ να καταλάβω πως μπορεί να γίνεται αυτό στα καλά καθούμενα και χωρίς να είναι ρυθμισμένο να το κάνει αυτό!!! Πριν αρχίσω να .... ξηλώνω εφαρμογές θα ήθελα την γνώμη σας και την εμπειρία σας με εφαρμογές για XM5800 που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο !!! Edit: Βρήκα ένα τρόπο να απαλλαγώ από την μη επιθυμητή σύνδεση με τα γνωστά WLAN [Μενου]->[Ρυθμίσεις]->[Συνδεσιμότητα]->[Προορισμοί]->[Διαδίκτυο]->Επιλέγουμε το WLAN που επιθυμούμε να μη συνδέεται αυτόματα->Επιλογές->Επεξεργασία->Χρήση σημείου προσβ. -> Επιλέγουμε "Με επιβεβαίωση" Το θέμα με την μη εξουσιοδοτημένη αυτόματη και επίμονη σύνδεση παραμένει! Είναι πάντως απαράδεκτο να έχουμε τέτοια συμπεριφορά από ένα smartphone! Θα έπρεπε να λειτουργεί περισσότερο "διάφανα" σε σχέση με τέτοιες εφαρμογές και να αποκλείει από μόνο του, και όχι με δική μας ρύθμιση τέτοιες συνδέσεις. Έρχεται στο προσκήνιο για άλλη μια φορά το θέμα των "περίεργων" εφαρμογών σε Symbian συσκευές και η δυνατότητα υποκλοπής μέσω τέτοιων εφαρμογών προσωπικών στοιχείων!!! Edited April 9, 2010 by xamurabi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts