dimitris15 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 παιδια εκανα την εξης βλακεια πριν στρωσω την μπαταρια συνδεσα το κινητο στο pc με αποτελεσμα να φορτιζει η μπαταρια χωρις να εχει τελειωσει λετε να χαλασα την μπαταρια? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 παιδια εκανα την εξης βλακεια πριν στρωσω την μπαταρια συνδεσα το κινητο στο pc με αποτελεσμα να φορτιζει η μπαταρια χωρις να εχει τελειωσει λετε να χαλασα την μπαταρια? δεν χαλασες τιποτα. το στρωσιμο της μπαταριας θα το κανεις απο εδω και περα. με μια φορα και για λιγη ωρα δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 αυτο με το στρωσιμο της μπαταριας ειναι και λιγο μυθος. μην ανχωνεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 αυτο με το στρωσιμο της μπαταριας ειναι και λιγο μυθος. μην ανχωνεσε δεν ειναι ακριβως μυθος. με ενα προσεκτικο χειρισμο της μπαταριας επιτυγχανεις καλυτερη αποδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Το φαινομενο μνημης που ειχαν οι παλιοτερες μπαταριες, που επρεπε να τις φορτιζεις μονο μετα απο πληρη αποφορτιση για να εχουν μεγιστη αποδοση, δεν ισχυει για τις καινουριες μπαταριες λιθιου. Θεωρητικα υπαρχει ζητημα μονο στον "περιορισμενο" αριθμο πληρων φορτισεων που αντεχει η μπαταρια μεχρι να αρχισει να χανει τη μεγιστη αποδοση της σιγα σιγα. Απλα η μπαταρια θελει 2-3 πληρεις φορτισεις - αποφορτισεις αρχικα για να φτασει στο μεγιστο της αποδοσης της. Απο εκει και περα οσο λιγοτερες φορτισεις της κανουμε τοσο μεγαλυτερος θα ειναι ο κυκλος ζωης της θεωρητικα. Παντως φαινομενο μνημης δεν υφισταται. Και προ παντων ΜΗΝ αφηνετε την μπαταρια για 8-12 ωρες, 1 μερα , 1 μηνα, 1 χρονο :p συνεχεια στο φορτιστη κατα τις πρωτες φορτισεις... Αφηστε τη μεχρι μεχρι να σας βγαλει την ειδοποιηση οτι φορτιστηκε πληρως. Αν επιμενει για το αντιθετο ο υπαλληλος στο μαγαζι με τα κινητα, πειτε του απο μενα οτι ειναι ντενεκες! :lol: :lol: Περα απο την πλακα, δεν κερδιζει απολυτως τιποτα η μπαταρια απο αυτη τη διαδικασια 8 ωρης φορτισης. Ασκοπο ρευμα χαλατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Kαλησπέρα , εχω παραγγείλει το N86 λόγω επιδότησης. Ημουν ανάμεσα στο Ν85 και αυτό, αλλά διάβασα πολλά αρνητικά σχόλια για το Ν85 και το Ν86 μου φάνηκε πιο αξιόπιστη επιλογή. Αυτό το καιρό έχω το iPhone και επειδή με κούρασαν οι ελλείψεις του είπα να παω σε nokia ή sony ericsson. Βέβαια απ οσο είδα η S.E. δεν έχει κάτι αξιόλογο αυτό τον καιρό... Θέλω να ρωτήσω κάτι πραγματάκια για όποιον μπορεί να με βοηθήσει... Το iPhone εχει google maps αλλά δεν μου φαίνονται πολύ ακριβείς όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει (δείχνει οτι είμαι αρκετά τετράγωνα παραπέρα).. Οι χάρτες του Ν86 είναι καλοί? Φορτώνουν γρήγορα? Επίσης, το iPhone έχει το εξής σπαστικό. Οταν βάζω το ξυπνητήρι για το πρωί θα πρέπει να έχω το τηλέφωνο ανοιχτό για να χτυπήσει. Αυτό ισχύει και με το nokia ή λειτουργεί το ξυπνητήρι ακομη κι αν είναι κλειστό? Τέλος, υποθέτω πως αναφορά παράδοσης sms έχει, γιατι με το iPhone τα έχω ξεχάσει αυτά... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 αναφορα παραδοσης εννοειται πως εχει, και για το ξυπνητηρι και να το κλεισεις παλι θα χτυπησει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 βγηκε σε ασπρο παιδια !! επιτελους :) Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 βγηκε σε ασπρο παιδια !! επιτελους :) σε ποιο καταστημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Kαλησπέρα , εχω παραγγείλει το N86 λόγω επιδότησης. Ημουν ανάμεσα στο Ν85 και αυτό, αλλά διάβασα πολλά αρνητικά σχόλια για το Ν85 και το Ν86 μου φάνηκε πιο αξιόπιστη επιλογή. Αυτό το καιρό έχω το iPhone και επειδή με κούρασαν οι ελλείψεις του είπα να παω σε nokia ή sony ericsson. Βέβαια απ οσο είδα η S.E. δεν έχει κάτι αξιόλογο αυτό τον καιρό... Θέλω να ρωτήσω κάτι πραγματάκια για όποιον μπορεί να με βοηθήσει... Το iPhone εχει google maps αλλά δεν μου φαίνονται πολύ ακριβείς όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει (δείχνει οτι είμαι αρκετά τετράγωνα παραπέρα).. Οι χάρτες του Ν86 είναι καλοί? Φορτώνουν γρήγορα? Επίσης, το iPhone έχει το εξής σπαστικό. Οταν βάζω το ξυπνητήρι για το πρωί θα πρέπει να έχω το τηλέφωνο ανοιχτό για να χτυπήσει. Αυτό ισχύει και με το nokia ή λειτουργεί το ξυπνητήρι ακομη κι αν είναι κλειστό? Τέλος, υποθέτω πως αναφορά παράδοσης sms έχει, γιατι με το iPhone τα έχω ξεχάσει αυτά... Καλορίζικο.:) - Το πρόγραμμα που έχει ενσωματωμένο από τη "μάνα" του το N86 είναι το Nokia Maps. Περιέχει αρκετά λεπτομερείς χάρτες, αλλά για να κάνεις πλοήγηση θα πρέπει να πληρώσεις τη σχετική άδεια. Ευτυχώς υπάρχουν εναλλακτικές γι αυτή τη δουλεία, όπως το Garmin, Sygic, NDrive κλπ. Διάβασε αυτό για μπεις στο νόημα. - Μπορείς να κλείνεις τη συσκευή έχοντας ενεργοποιημένη την αφύπνιση. - Φυσικά. Αυτά είναι δεδομένα. -->Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ<-- Πριν ρωτήσεις το οτιδήποτε, ρίχνεις μια ματιά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolok Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Χαιρετω ολους τους κατοχους Ν86 και οχι μονο!!! Εδω και 3 μηνες εχω το Ν86 και ειμαι παρα μα παρα πολυ ικανοποιημενος. Πριν ειχα το Κ750. Βασικα θελω να ρωτησω αν υπαρχει στο ημερολογιο επιλογη για γενεθλια και να ειδοποιουμε εγκαιρα και να αποθηκευεται αυτοματα και για το επομενο ετος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Χρησιμοποίησε το Best Birthday της smartphoneware είναι πολύ καλό κάνει όσα ζητάς και μερικά ακόμα παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιλογή Επέτειος. Θα έχεις για όλες τις χρονιές τις καταχωρήσεις γενεθλίων που θέλεις μαζί και ειδοποίηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 καλημερα. Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου? Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 H 20.115 είναι η τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadBill Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλημέρα σε όλους... Έχω 2 προβληματάκια σε σχέση με το gps: Όταν ανοίγω τους χάρτες (για το OVI μιλάω) και μέσα από τις ρυθμίσεις πάω στην "Πλοήγηση" με πετάει έξω και κλείνει το gps.Και το 2ο είναι ότι έχει χαθεί η "Κατάσταση δορυφόρων" από τις επιλογές μέσα στα "Δεδομένα GPS"... Καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Και μια ερώτηση...Τι είναι αυτό το "Python" που μου βγάζει στην αναβάθμιση? Παράθεση :shifty: try again... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλημέρα σε όλους... Έχω 2 προβληματάκια σε σχέση με το gps: Όταν ανοίγω τους χάρτες (για το OVI μιλάω) και μέσα από τις ρυθμίσεις πάω στην "Πλοήγηση" με πετάει έξω και κλείνει το gps.Και το 2ο είναι ότι έχει χαθεί η "Κατάσταση δορυφόρων" από τις επιλογές μέσα στα "Δεδομένα GPS"... Καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Και μια ερώτηση...Τι είναι αυτό το "Python" που μου βγάζει στην αναβάθμιση? εγω δεν εχω τετοια προβληματα.... ισα ισα που βρισκει δορυφορο σε χρονο μηδεν.... αυτο το python που λες δεν το καταλαβα...!!!!!!!!!!!!!! κανε ενα φορματ να βρεις την υγειά σου.....!!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 μαλλον η μονη λυση ειναι το φορματ και περασμα των χαρτων εκ νεου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadBill Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Δεν τα είχα από την αρχή αυτά τα προβλήματα...Έχω την εντύπωση ότι προέκυψαν μετά την αναβάθμιση των χαρτών πρόσφατα. Ουφ...Μπελάς στα καλά καθούμενα...... Καλά καμία αναβάθμιση χωρίς προβλήματα δε θα βγάλουν? Παράθεση :shifty: try again... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Δεν τα είχα από την αρχή αυτά τα προβλήματα...Έχω την εντύπωση ότι προέκυψαν μετά την αναβάθμιση των χαρτών πρόσφατα. Ουφ...Μπελάς στα καλά καθούμενα...... Καλά καμία αναβάθμιση χωρίς προβλήματα δε θα βγάλουν? διεγραψε τους χαρτες και ξαναπερνα μονο αυτους αν πιστευεις οτι απο εκει προερχεται το προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadBill Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Αν κάνω φορματ όλα επανέρχονται στην κατάσταση που ήταν όταν το έβγαλα από το κουτί? Γμτ...αρχίζει και με απογοητεύει το κινητό.Κάθε αναβάθμιση και..υποβάθμιση. Έτσι θα χάσω και τις δωρεάν άδειες για παιχνίδια και πλοήγηση σωστά? Παράθεση :shifty: try again... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Αν κάνω φορματ όλα επανέρχονται στην κατάσταση που ήταν όταν το έβγαλα από το κουτί? ακριβως. χανεις τα παντα Γμτ...αρχίζει και με απογοητεύει το κινητό.Κάθε αναβάθμιση και..υποβάθμιση. δεν ειναι βεβαιο οτι φταιει η αναβαθμιση μπορει να ειναι και συμπτωματικο. κανε ενα hard format και κατα πασα πιθανοτητα θα λυθει το προβλημα Έτσι θα χάσω και τις δωρεάν άδειες για παιχνίδια και πλοήγηση σωστά? χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος,νομιζω πως ναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolok Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Χρονια πολλα σε ολους Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να αναπαραγω τα mp-3 που εχω σε φακελους αυτονομα? (πχ εχω 3-4 φακελους με ελληνικα,disko,... , και θελω να ακουσω πχ μονο ελληνικα ,γινεται ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Για μένα ο καλύτερος τρόπος είναι να φτιάξεις λίστες μέσω υπολογιστή πχ με το winamp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolok Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα ηχογραφησης συνομιλιας στο Ν86? Για μένα ο καλύτερος τρόπος είναι να φτιάξεις λίστες μέσω υπολογιστή πχ με το winamp. Αντε και τις εφτιαξα μετα ? Πρεπει να περασω τις λιστες στο Ν86 ? Σε ποιο φακελο? Σε ποια μνημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts