Jump to content

[Επίσημο] Nokia N86

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@maverick_ Μήπως οι εφαρμογές που προσπαθείς να περάσεις χρειάζονται πρώτα <<ψηφιακή υπογραφή>>;Ρίξε μια ματιά στο ανάλογο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed

Για το Garmin μπορείς να απευθύνεις την ερώτηση σου εδώ Garmin Maps Mobile™ XT

Στο FAQ της πρώτης σελίδας αναφέρεται πως ακριβώς μπορείς να κάνεις format Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nα κανω μια ερωτηση.. Τις συντομευσεις που εμφανιζονται στην αρχική οθόνη μπορώ να τις βγαλω? Δε θέλω όλες να τις βγαλω αλλα να εμφανιζω οποιες θελω εγω και οχι ή ολες ή καμια. Γινεται? Αν ναι, πως?

Nα κανω μια ερωτηση.. Τις συντομευσεις που εμφανιζονται στην αρχική οθόνη μπορώ να τις βγαλω? Δε θέλω όλες να τις βγαλω αλλα να εμφανιζω οποιες θελω εγω και οχι ή ολες ή καμια. Γινεται? Αν ναι, πως?

εργαλεια, ρυθμισεις, γενικες, προσωπικες ρυθμισεις, κατασταση αναμονης, θεμα αναμονης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξαφνικα το κινητο μου σταματησε απο την μια μερα στην αλλη να μπορει να στειλει και να λαβει mms.. τι μπορει να φταιει? εψαξα τις ρυθμισεις και δεν εχει αλλαξει κατι.
Don't give up! :!:

ξαφνικα το κινητο μου σταματησε απο την μια μερα στην αλλη να μπορει να στειλει και να λαβει mms.. τι μπορει να φταιει? εψαξα τις ρυθμισεις και δεν εχει αλλαξει κατι.

μηπως ειναι προβλημα του δικτυου και οχι της συσκευης;

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπάρχει περίπτωση να βγει κι άλλο up date για την συσκευή που να ενσωματώνει κ τους χάρτες σε αυτο?

Ίσως να βγει, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σίγουρα.

Οι χάρτες πάντως είναι διαθέσιμοι από εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

με ηλιο, στην οθονη δεν φαινεται απολυτως τιποτα.

Απορώ πως συνεχίζουν και τις βγάζουν αυτές τις οθόνες...και γω έχω το N85 Που έχει και αυτό amoled οθόνη....και δεν βλέπω τίποτα στον ήλιο! Και είναι πάρα πολύ εκνευριστικό...ειδικά σε μια χώρα που έχεις τις περισσότερες μέρες ήλιο....! και οκ προτιμώ να βλέπω στον ήλιο. παρά να έχω τα ατελείωτα ζωντανά χρώματα....!

• 2 weeks later...
Αξιζει η αγορα του αυτη την εποχη;

Mαζι με το Samsung Ιnnov8 ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει ακομα στην αγορα ως καινουργιο.

Μιλαμε παντα για κινητα ΜΗ αφης. Οποτε ναι αν θελεις κατι στην κατηγορια αυτην, ειναι απλα το καλυτερο!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αξιζει η αγορα του αυτη την εποχη;

αν το βρεις σε τιμη κοντα στα 300-350 μην το σκεφτεσε καθολου

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=114661

315 ευρώ στον Κωτσόβολο (αγορά από ίντερνετ)

τοτε μιλαμε ξεκαθαρα για μια value for money συσκευη. σε αυτη την τιμη ειναι σκετη προκληση και οτι καλυτερο στην αγορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

τοτε μιλαμε ξεκαθαρα για μια value for money συσκευη. σε αυτη την τιμη ειναι σκετη προκληση και οτι καλυτερο στην αγορα
Όλα τους είναι ανοιχτά από εκθεσιακά εκθέματα....;)
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Όλα τους είναι ανοιχτά από εκθεσιακά εκθέματα....;)

σιγουρα ειναι ενα μειονεκτημα αυτο, αλλα απο την στιγμη που συνοδευονται απο εγγυηση εισαι καλυμενος

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως κανω απενεργοποιηση το light sensor?οταν ειναι κλειστο εχει ενα μικρο τζογο στο κατω μερος.οταν ειναι ανοιχτο μια χαρα.ειναι λογικο? Edited by tolispao13

πως κανω απενεργοποιηση το light sensor?οταν ειναι κλειστο εχει ενα μικρο τζογο στο κατω μερος.οταν ειναι ανοιχτο μια χαρα.ειναι λογικο?

κανεις??????

γιά n97 κ mini βγήκε αναβάθμιση για να δούμε γιά το δικό μας...

τι προβλημα αντιμετωπιζεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο τζογος στα πανω μερος ειναι λογικο οταν ειναι κλειστο το κινητο απο οτι μου ειπαν σε 2 νοκια care.μονο τοτε εχω τζογο.και στα δικα σας ετσι ειναι?

Στα θετικά του ο δυνατός ήχος κλήσης που όμως στα τραγούδια τσιρίζει....(οι κινέζοι είναι πραγματικά βασιλιάδες στον τομέα αυτό).

Στα αρνητικά του το κρύσταλλο που καλύπτει όλη την πρόσοψη και το οποίο γεμίζει συνέχεια δαχτυλιές και θαμπάδες κάνοντας ακόμα δυσκολότερη την θέαση της οθόνης ειδικά την ημέρα....Και φυσικά το αναχρονιστικό βάρος του, το οποίο τεντώνει τσέπες.....:O

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

οταν κανει δονηση ομως τριζει.και ειναι 1 μολισ μερα που το εχω.μετα απο μηνες θα το παρω στα χερια?

Το εχω 9 μηνες και εχει απειροελαχιστο τζογο. Το τριξιμο σε καμια περιπτωση δεν ειναι φυσιολογικο

[sIGPIC][/sIGPIC]