impreza_sti Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 @maverick_ Μήπως οι εφαρμογές που προσπαθείς να περάσεις χρειάζονται πρώτα <<ψηφιακή υπογραφή>>;Ρίξε μια ματιά στο ανάλογο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed Για το Garmin μπορείς να απευθύνεις την ερώτηση σου εδώ Garmin Maps Mobile™ XT Στο FAQ της πρώτης σελίδας αναφέρεται πως ακριβώς μπορείς να κάνεις format Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverick_ Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Θα τα κοιταξω και ελπιζω να βγαλω καποια ακρη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Nα κανω μια ερωτηση.. Τις συντομευσεις που εμφανιζονται στην αρχική οθόνη μπορώ να τις βγαλω? Δε θέλω όλες να τις βγαλω αλλα να εμφανιζω οποιες θελω εγω και οχι ή ολες ή καμια. Γινεται? Αν ναι, πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Nα κανω μια ερωτηση.. Τις συντομευσεις που εμφανιζονται στην αρχική οθόνη μπορώ να τις βγαλω? Δε θέλω όλες να τις βγαλω αλλα να εμφανιζω οποιες θελω εγω και οχι ή ολες ή καμια. Γινεται? Αν ναι, πως? εργαλεια, ρυθμισεις, γενικες, προσωπικες ρυθμισεις, κατασταση αναμονης, θεμα αναμονης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 ξαφνικα το κινητο μου σταματησε απο την μια μερα στην αλλη να μπορει να στειλει και να λαβει mms.. τι μπορει να φταιει? εψαξα τις ρυθμισεις και δεν εχει αλλαξει κατι. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 ξαφνικα το κινητο μου σταματησε απο την μια μερα στην αλλη να μπορει να στειλει και να λαβει mms.. τι μπορει να φταιει? εψαξα τις ρυθμισεις και δεν εχει αλλαξει κατι. μηπως ειναι προβλημα του δικτυου και οχι της συσκευης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 υπάρχει περίπτωση να βγει κι άλλο up date για την συσκευή που να ενσωματώνει κ τους χάρτες σε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Ίσως να βγει, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σίγουρα. Οι χάρτες πάντως είναι διαθέσιμοι από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 με ηλιο, στην οθονη δεν φαινεται απολυτως τιποτα. Απορώ πως συνεχίζουν και τις βγάζουν αυτές τις οθόνες...και γω έχω το N85 Που έχει και αυτό amoled οθόνη....και δεν βλέπω τίποτα στον ήλιο! Και είναι πάρα πολύ εκνευριστικό...ειδικά σε μια χώρα που έχεις τις περισσότερες μέρες ήλιο....! και οκ προτιμώ να βλέπω στον ήλιο. παρά να έχω τα ατελείωτα ζωντανά χρώματα....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Αξιζει η αγορα του αυτη την εποχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Αξιζει η αγορα του αυτη την εποχη; Mαζι με το Samsung Ιnnov8 ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει ακομα στην αγορα ως καινουργιο. Μιλαμε παντα για κινητα ΜΗ αφης. Οποτε ναι αν θελεις κατι στην κατηγορια αυτην, ειναι απλα το καλυτερο! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Αξιζει η αγορα του αυτη την εποχη; αν το βρεις σε τιμη κοντα στα 300-350 μην το σκεφτεσε καθολου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=114661 315 ευρώ στον Κωτσόβολο (αγορά από ίντερνετ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=114661 315 ευρώ στον Κωτσόβολο (αγορά από ίντερνετ) τοτε μιλαμε ξεκαθαρα για μια value for money συσκευη. σε αυτη την τιμη ειναι σκετη προκληση και οτι καλυτερο στην αγορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 τοτε μιλαμε ξεκαθαρα για μια value for money συσκευη. σε αυτη την τιμη ειναι σκετη προκληση και οτι καλυτερο στην αγοραΌλα τους είναι ανοιχτά από εκθεσιακά εκθέματα....;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Όλα τους είναι ανοιχτά από εκθεσιακά εκθέματα....;) σιγουρα ειναι ενα μειονεκτημα αυτο, αλλα απο την στιγμη που συνοδευονται απο εγγυηση εισαι καλυμενος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 (edited) πως κανω απενεργοποιηση το light sensor?οταν ειναι κλειστο εχει ενα μικρο τζογο στο κατω μερος.οταν ειναι ανοιχτο μια χαρα.ειναι λογικο? Edited July 9, 2010 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 γιά n97 κ mini βγήκε αναβάθμιση για να δούμε γιά το δικό μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 πως κανω απενεργοποιηση το light sensor?οταν ειναι κλειστο εχει ενα μικρο τζογο στο κατω μερος.οταν ειναι ανοιχτο μια χαρα.ειναι λογικο? κανεις?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 γιά n97 κ mini βγήκε αναβάθμιση για να δούμε γιά το δικό μας... τι προβλημα αντιμετωπιζεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 ο τζογος στα πανω μερος ειναι λογικο οταν ειναι κλειστο το κινητο απο οτι μου ειπαν σε 2 νοκια care.μονο τοτε εχω τζογο.και στα δικα σας ετσι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 ναι ετσι ειναι μην τρελενεσαι λιγο μποσικο ειναι λογικο αλλιως δεν θα ανοιγε λλολλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 οταν κανει δονηση ομως τριζει.και ειναι 1 μολισ μερα που το εχω.μετα απο μηνες θα το παρω στα χερια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Στα θετικά του ο δυνατός ήχος κλήσης που όμως στα τραγούδια τσιρίζει....(οι κινέζοι είναι πραγματικά βασιλιάδες στον τομέα αυτό). Στα αρνητικά του το κρύσταλλο που καλύπτει όλη την πρόσοψη και το οποίο γεμίζει συνέχεια δαχτυλιές και θαμπάδες κάνοντας ακόμα δυσκολότερη την θέαση της οθόνης ειδικά την ημέρα....Και φυσικά το αναχρονιστικό βάρος του, το οποίο τεντώνει τσέπες.....:O Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 οταν κανει δονηση ομως τριζει.και ειναι 1 μολισ μερα που το εχω.μετα απο μηνες θα το παρω στα χερια? Το εχω 9 μηνες και εχει απειροελαχιστο τζογο. Το τριξιμο σε καμια περιπτωση δεν ειναι φυσιολογικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts