Jump to content

[Επίσημο] Nokia N86

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι εσωτερικό δίκτυο αυτό που έχετε στην δουλειά? Ο συναδερφός σου τι ρυθμίσεις έχει κάνει στο iPhone του για να συνδέεται?

Και οι 2 συσκευές έχουν και άλλες επιλογές εκτός από το να βάλεις μια σταθερή ΙΡ? Υπάρχουν οι Subnet Mask (Μάσκα), Gateway (Δρομολογητής), DNS. Αυτά τα συμπλήρωσες? Για να σου βγάζει μήνυμα "Μη έγκυρος διακομιστής" πάει να πει ότι κάτι έχεις περάσει λάθος ή το έχεις βάλει σε λάθος πεδίο.

ΠΑΙΔΙΑ μαλλον εδω κατι θα πρεπει να παιζει....

κωδικο δεν εχει το δικτυο ειναι ελευθερο...απλα θελει να βαλεις την ιπ....που μου εδωσε αυτος...

στο iphone εχει επιλογη για να βαλεις την ip(192.168 κτλ....) στο νοκια 86 δεν μπορω να βγαλω ακρη....αυτες οι επιλογες για μασκα και δρομολογητη που ακριβως ειναι....?

ευχαριστω για την βοηθεια παιδια....:)

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήγαινε Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις και Σύνδεση > Προορισμοί > Σημείο πρόσβ. θα επιλέξεις της δουλειάς σου και θα πατήσεις επιλογές > προχωρημένες ρυθμίσεις. Εκεί θα βρεις όλες τις ρυθμίσεις που σου είπα. Επίσης αν έχεις δίπλα σου τις οδηγίες πήγαινε στην σελίδα 191, αν όχι μπες στο http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N86_8MP_UG_el.pdf

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εδώ, βάζεις το product code και βλέπεις ποια είναι η τελευταία έκδοση για την συσκευή σου.

Παιδιά με την αναβάθμιση τι παίζει???'Εχω την 11.043 είναι η τελευταία???

Οχι δεν ειναι, ειναι η νεοτερη της αρχικης υπαρχει η πιο νεοτερη 20.115

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Πήγαινε Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις και Σύνδεση > Προορισμοί > Σημείο πρόσβ. θα επιλέξεις της δουλειάς σου και θα πατήσεις επιλογές > προχωρημένες ρυθμίσεις. Εκεί θα βρεις όλες τις ρυθμίσεις που σου είπα. Επίσης αν έχεις δίπλα σου τις οδηγίες πήγαινε στην σελίδα 191, αν όχι μπες στο http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N86_8MP_UG_el.pdf

παιδια σας ευχαριστω ολους....

ηταν πολύτιμη η βοηθεια σας.......:)

εχω ακομη προβληματακια αλλα θα τα λυσω ολα τωρα μια και καταλαβα τι παιζει.....:)

ασχετο το κινητο το βραδυ βγαζει πιο καλες photos αν το εχεις στα 2 δευτερόλεπτα η ακομη καλυτερα στα 10.........

εκει βγαινουν πιο καθαρες.....

στο κατευθείαν θα βγουν κατα 90%θολες...

το δε βιντεο απαιχτο.......:)

Δοκιμασα να υπογραψω εφαρμογη με τα cer απο opda αλλα δεν την δεχετε με τιποτα, λατι για ληγμενα γραφει... και απο το σαιτ κατευθειαν να κατεβασω παλι δεν την δεχεται...
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Καλησπέρα παιδια.. Έχει ακούσει κανείς αν τελικά θα κυκλοφορίσει σε λευκο???
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Όταν είναι ελεύθερο τι δίκτυο, δεν χρειάζεται να κάνεις καμία ρύθμιση.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εμένα σήμερα μου κάηκε το επάνω ηχείο !!! Το πήγα στην Nokia και μου λένε πρέπει να το στείλουμε στα κεντρικά.

Με ξάφνιασε η ερώτηση που μου έκαναν "Δεν πιστεύω να το αφήνεις το βράδυ στον φορτιστή μέχρι το πρωί ???" Αυτό έτσι και αλλιώς δεν το κάνω ποτέ...αλλά σε ερώτηση μου τι σχέση έχει το ηχείο με την φόρτιση μου είπε, ότι τους έχουν πάει πολλά με βραχυκυκλωμένη πλακέτα από τις πολλές ώρες φόρτισης !!! Οπότε προσοχή !!!

Χαζομάρες.. εγώ το Ν81 που έχω σχεδόν πάντα έτσι το φορτίζω.. το αφήνω όλο το βράδυ μέχρι το πρωί και δεν έχει πάθει τίποτα (χτύπα ξύλο) :p Έτσι κι αλλιώς όταν το κινητό φορτίσει σταματάει να παίρνει ρεύμα από το καλώδιο.

Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Εδώ και πολλά χρόνια φορτίζω έτσι τα κινητά μου και μάλιστα καθημερινά (σπάνια με βγάζουν πάνω από μέρα λόγω βαριάς χρήσης) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Γενικά, ότι θέλουν λένε στα service.

Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Εδώ και πολλά χρόνια φορτίζω έτσι τα κινητά μου και μάλιστα καθημερινά (σπάνια με βγάζουν πάνω από μέρα λόγω βαριάς χρήσης) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Γενικά, ότι θέλουν λένε στα service.

Και εγώ δεν το έχω ξανακούσει ποτέ αυτό....εκείνος όμως επέμενε ότι ισχύει !!!

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι 99.99% είναι βλακεία αυτό....Στο φινάλε λέει πουθενά στο εγχειρίδιο χρήσης να μην το κάνει κάποιος ????

τελικα στα σερβις λενε οτι χαζομαρα θελουνε, και επιμενουνε κιολας. καπου το ακουσε και ηθελε να το πει. ακου να καει το ηχειο επειδη φορτιζεις το κινητο. τα αλλο θα ακουσουμε?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαζομάρες.. εγώ το Ν81 που έχω σχεδόν πάντα έτσι το φορτίζω.. το αφήνω όλο το βράδυ μέχρι το πρωί και δεν έχει πάθει τίποτα (χτύπα ξύλο) :p Έτσι κι αλλιώς όταν το κινητό φορτίσει σταματάει να παίρνει ρεύμα από το καλώδιο.

Συμφωνώ. Χρόνια τώρα έτσι τα φορτίζω κι' εγώ, όλο το βράδυ, και βέβαια χωρίς πρόβλημα.

Αλλά μου προέκυψε απορία: Το κύκλωμα που διακόπτει την τροφοδοσία όταν γεμίσει η μπαταρία, βρίσκεται στον φορτιστή ή στο τηλέφωνο; Γιατί αν βρίσκεται στο τηλέφωνο πάει καλά. Αν βρίσκεται όμως στον φορτιστή (της πρίζας), τι γίνεται αν το αφήσω όλη νύχτα στον φορτιστή του USB στο Laptop ή ακόμη χειρότερα στον φορτιστή του αυτοκινήτου (κινέζικο) ; :worry:

Συμφωνώ. Χρόνια τώρα έτσι τα φορτίζω κι' εγώ, όλο το βράδυ, και βέβαια χωρίς πρόβλημα.

Αλλά μου προέκυψε απορία: Το κύκλωμα που διακόπτει την τροφοδοσία όταν γεμίσει η μπαταρία, βρίσκεται στον φορτιστή ή στο τηλέφωνο; Γιατί αν βρίσκεται στο τηλέφωνο πάει καλά. Αν βρίσκεται όμως στον φορτιστή (της πρίζας), τι γίνεται αν το αφήσω όλη νύχτα στον φορτιστή του USB στο Laptop ή ακόμη χειρότερα στον φορτιστή του αυτοκινήτου (κινέζικο) ; :worry:

εχω την εντυπωση οτι το κυκλωμα βρισκεται στο τηλεφωνο, και αυτο το λεω γιατι στα καινουρια νοκια οταν φορτιστουνε πληρως βγαζει μηνυμα στην οθονη βγαλτε τον φορτιστη απο την μπριζα για να μην καταναλωνει ρευμα(καπως ετσι το λεει). αρα το κυκλωμα ειναι στο τηλεφωνο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα ειχα λαθος ημερομηνια για αυτο δεν μπορουσα να εγκαταστησω εφαρμογη αν και την υπεγραψα, τωρα ειναι ΟΚ. κανα παιχνιδακι με Motion control εχετε, ειχε ενα ο ξαδερφος μου σε 5800 αλλα δεν ξερω αν θα παιζει χωρις αφη.

καλησπερα! εχω ενα προβλημα..αν μπορει ας βοηθησει καποιος γιατι εχω σαλταρει.χω ενα νοκια ν86 με αγγλικο μενου.απο οτι διαβασα απο εδω..κατεβασα το NSS και το νοκια software update κ ξεκινισα τη διαδικασια..ενω εβαλα το νεο product code στη συνεχεια ξεκινισα να κανω το update αλλα αφου βρηκε τη συσκευη και ξεκινισε την αναβαθμιση σταματησε και τωρα δεν το αναγνωριζει...καθως και το πιο καλο....δεν ανοιγει πλεον το κινιτο....δοκιμασα και το hard reset αλλα τιποτα ..οποιος μπορει ας μου πει κατι!!!ευχαριστωωω...

βγαλε την μπαταρια και ξαναδοκιμασε. αν εχεις καρτα μνημης βγαλε και αυτην. αν παλι δεν αναψει θελει να το πας σε καποιο νοκια σοπ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

βγαλε την μπαταρια και ξαναδοκιμασε. αν εχεις καρτα μνημης βγαλε και αυτην. αν παλι δεν αναψει θελει να το πας σε καποιο νοκια σοπ.

δοκιμασα αλλα παλι δεν ανοιγει...ουτε το βλεπει το pc μου

δοκιμασα αλλα παλι δεν ανοιγει...ουτε το βλεπει το pc μου

κατα πασα πιθανοτητα κολλησε στη διαρκεια της αναβαθμισης. θα χρειαστει νοκια σοπ για να στο ξεμπλοκαρουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

κατα πασα πιθανοτητα κολλησε στη διαρκεια της αναβαθμισης. θα χρειαστει νοκια σοπ για να στο ξεμπλοκαρουν

κοιτα τι παθαμε απο το πουθενα....ειναι λογικο να μην κανει ουτε hard reset?πριν δεν εκανε τιποτα..τωρα αναβει μονο το πανω λαμπακι στη θυρα usb

Και στο νοκια σοπ οπως παντα θα σου πουνε διαφορα πραγματα που δεν ισχυουν.........

Εγω που το εχω το τηλεφωνο 2 μηνες σχεδον γιατι δεν εχει παθει τιποτα ??(χτυπα ξυλο δηλαδη)

kai τα προβληματα συνεχιζονται....

Πριν 1 εβδομαδα χαθηκαν ολα τα αρχεια απο την μαζική μνήμη, τα εικονίδια των πρωην φωτογραφιών είναι σαν κατεστραμενα και δεν διαγραφονται καν.. (ΕΧΩ 2.500 εικονιδια χωρισ να μπορω να τα δω) και ήρθε σήμερα το τελιωτικο... ΔΕΝ φορτιζει πλεον... παλιοτερα δεν εκανε καλη επαφη ο φορτιστής... τωρα παει... Ουτε καν φορτιζει και να διευκρινίσω δεν μου έχει πεσει ουτε μια φορα κατω και από χρηση ΑΡΙΣΤΗ...

Και σε ολα αυτα εχω να ρωτησω.. ΤΟ λευκο Ν86 πότε θα κυκλοφορισει???

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

εχω το τηλ σχεδον 3 μηνες οποτε ας πω και εγω τη βλακεια μου.

Ο κυριος λογος που το επελεξα εναντι του n97 ειναι γιατι εχει "αναισθητη" :lol: οθονη! Ειχα ενα samsung με οθονη

αφης πριν απο αυτο, πολυ καλο αλλα δεν με επειθε ο τροπος χρησης :grin: πολλες περιτες κινησεις για απλα πραγματα.

Ναι ειχε και stylus αλλα μου φτανουν τα 5 δαχτυλα μου δεν θελω και 6ο, ειμαι ιδιοτροπος τελικά:X.

Μπορω να κανω τα παντα με το ενα χερι ποιο ευκολα και ποιο γρηγορα "τυφλά" σχεδόν ειδικα τα sms μιας και στελνω πολλα,

σερφαρισμα και youtube μεσω wifi πανευκολα. Παιχνίδι με το fm transmitter λιγο την εμβελεια να μεγαλωναν θα ηταν τελειο.

Η ποιοτητα κατασκευης ειναι η καλυτερη σε σχεση με τα προηγουμενα nokia που ειχα n73,n85,n82 δεν εχει τριξιματα

και η οθονη παραμενει χωρις γρατζουνιες. Ο τζογος κλειστο ειναι ελαχιστος και ανοιχτο ανυπαρκτος δεν το προσεχω

και ιδιαιτερα το εχω χυμα παντου! Ολα τα κουμπια πιεζοντε ευκολα χωρις νυχι με τις γκουμουτσοδαχτυλαρες μου.

Το joystick ειναι πολυ καλό και μαλλον χρειάζετε αρκετή προσπάθεια για να χαλάσει.

Τα ηχεια τα ηθελα λιγο καλυτερα με περισσοτερο μπάσο, την κατασταση σωζουν ευτυχως τα ακουστικα ελπιζω να μην

κουφαθώ στο τέλος:music:.

Ωραια τα dedicated keys τα εχω χρησιμοποιήσει σπάνια για μουσικες και βίντεο, πιστευω ειναι περισσότερο χρήσιμα για τα παιχνίδια.

Το gps το χρειάστηκα πραγματικά 1 φορα, κλείδωσε αμέσως σε βροχερή μερα και με ψηλά κτηρια τριγύρω. Πρώτη φορά στην

Αθήνα ηθελα να πάω στο mall τρομάρα μου :lol:.

Ενα παραπονο εχω μετα την τελευταια αναβάθμιση μου χαλασε το rotatation της οθονης εγινε ποιο αργό και χωρις το εφέ που είχε

ελπιζω να μου το φτιαξουν με την επόμενη!

Την καμερα οποτε την χρειάστηκα με ικανοποιησε αρκετά, τη νύχτα βγαινουν λιγο ποιο λευκές οι κοντινες σε πρόσωπα αλλα οχι

τοσο "σκληρές" οπως του n82. Απο τις εφαρμογες που του εχω βαλει ξεχωρίζω μια που λέγετε guardian mobile και πιστευω οτι πρεπει

να την ενσωματώσουν σε ολα τα τηλέφωνα.

Αυτα τα ολιγα:!: