varajohn Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Σ' ευχαριστώ πολύ. Τον έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο και έμεινες ικανοποιημένος; Θέλω να πω τουλάχιστον βγάζει πάνω από 1Α και ζει ακόμα; Τον εχω και ειναι αψογος. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Παλικάρια καλησπέρα, Έχω ένα ukitel k6000 pro και ένα teclast x98 plus (το οποίο ήρθε χωρίς φορτιστή) Επειδή στο σπίτι παίζουν άλλα δύο κινητά, ποιόν σοβαρό φορτιστή τοίχου μου προτείνεται να αγοράσω? Παραπάνω διάβασα για Orico ή Choetech Κάτι τέτοιο? http://www.banggood.com/Original-ORICO-CSK-4U-Universal-4-Port-USB-Desktop-Charger-Intelligent-Charging-IC-Power-p-1122119.html?rmmds=search Κάτι σε choetech υπάρχει να μου προτείνεται? Ή μήπως να πάρω κάτι τέτοιο? http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?rmmds=detail-left-hotproducts http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-QC2_02_4A-30W-Dual-USB-EU-Charger-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1020008.html?rmmds=search Ένας λόγος που ψάχνομαι είναι γιατί τα ψιλοέπαιξε ο φορτιστής του oukitel φορτίζοντας μια μέρα το tablet και παραζεστάθηκε - μύρισε άσχημα (5v 2A) Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Αν κανω στο κινητο μου τρεις τεσσερις μικρες φορες αντι μιας μεγαλης,του κανω ζημια;η στην μπαταρια η καπου αλλου;λογικα οι τρεις τεσσερις φορτισεις θεωρουνται ενας κυκλος φορτισης η οχι; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Επειδή ξέχασα το καλώδιο του tvbox. Αυτός ο μετασχηματιστής θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα; http://image.ibb.co/dB1EJ5/IMG_20170412_151940.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Οχι θα το καψεις. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) παιδια κανενα καλο φορτιστη για iphone 6s?και για αυτοκινητο επισης Edited April 26, 2017 by prometheus_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Αν κανω στο κινητο μου τρεις τεσσερις μικρες φορες αντι μιας μεγαλης,του κανω ζημια;η στην μπαταρια η καπου αλλου;λογικα οι τρεις τεσσερις φορτισεις θεωρουνται ενας κυκλος φορτισης η οχι; το ίδιο πράγμα είναι. όπως θες φορτιζε το Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Διπλό USB για αυτοκίνητο και γρήγορο; υπάρχει; να φορτίζουν δηλαδή και οι δύο υποδοχές το ίδιο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Διπλό USB για αυτοκίνητο και γρήγορο; υπάρχει; να φορτίζουν δηλαδή και οι δύο υποδοχές το ίδιο γρήγορα Είναι πανάκριβα... http://www.electroholic.gr/gr/tilefonia/axesouar/fortistes/acsnor05253/fortistis-autokinitou-duracell-me-dipli-eksodo-usb-4-8a-mauro Αν δε σου είναι τόσο απαοραίτητο, πάρε ένα απλό 2.1+1.0 με 4 ευρώ και καθάρισες.... Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Είναι πανάκριβα... http://www.electroholic.gr/gr/tilefonia/axesouar/fortistes/acsnor05253/fortistis-autokinitou-duracell-me-dipli-eksodo-usb-4-8a-mauro Αν δε σου είναι τόσο απαοραίτητο, πάρε ένα απλό 2.1+1.0 με 4 ευρώ και καθάρισες.... 17€ φορτιστης πανακριβος; ο_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 17€ φορτιστης πανακριβος; ο_0 Ε τι είναι, φθηνός; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Ε τι είναι, φθηνός; Ναι. Σοβαρος φορτιστης με 2 εξοδους τοσο εχει το λιγοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω το κινητό μου έχει για φόρτιση type c, με νε τον παλιο φορτιστή -καλώδιο USB υπάρχει πρόβλημα να βάλω ανταπτορακι; σε ταχυφορτιστη θα κάνει γρήγορη φόρτιση με ανταπτορακι; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Παίδες έχει πάρει η κοπέλα ενός φίλου δώρο για αυτό 6 έναν φορτιστή guardian έχει 5 θύρες και φορτίζει 3 ipad και δύο κινιτα μαζί, που στο διαολο βρίσκουμε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Για vfm φορτιστη αυτοκινητου με 4 θυρες και ολες quick charge ψαξτε για της Vodool τον βρισκεις και με 7-8€ ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω το κινητό μου έχει για φόρτιση type c, με νε τον παλιο φορτιστή -καλώδιο USB υπάρχει πρόβλημα να βάλω ανταπτορακι; σε ταχυφορτιστη θα κάνει γρήγορη φόρτιση με ανταπτορακι; ευχαριστώ Δες τα ampere του νεου φορτιστη και συγκρινε τα με τον παλιο σου. Λογικα ο παλιος σου θα ειναι πιο αδυναμος. Θα φορτιζει με ενα καλο micro usb καλωδιο + το ανταπτορακι, αλλα μαλλον πιο αργα. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλησπέρα! Βρήκα εναν φορτιστή αυτοκινήτου διπλό (η μια έξοδος 2.1 και η άλλη 4.2) ο οποίος γράφει ότι είναι fast charger! Εαν τον πάρω θα έχω πρόβλημα με την μπαταρία του κινητου; Εχω ένα cubot cheetah 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλησπέρα! Βρήκα εναν φορτιστή αυτοκινήτου διπλό (η μια έξοδος 2.1 και η άλλη 4.2) ο οποίος γράφει ότι είναι fast charger! Εαν τον πάρω θα έχω πρόβλημα με την μπαταρία του κινητου; Εχω ένα cubot cheetah 2! Κανενα προβλημα δεν θα εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 ψαχνω για καλωδιο φορτισης micro usb εχω παρει 2 belkin ix it up το ενα σταματησε να φορτιζει το αλλο δεν κουμπωνει καλα και φιρτζεθ πιο αργα θελω 1.8 με 2 μετρα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Γεια χαρά σε όλους θέλω να αγοράσω ένα φορτιστή αυτοκινήτου για το Samsung note 3 ο κανονικός φωρτιστής που έχει ειναι 5.3V και 2.0Α ο φορτιστής που θέλω να αγοράσω για το αυτοκίνητο ειναι5V και2.000mA και είναι της Samsung από το eShop (τον έχει προσφορά) θα φορτίζει το τηλέφωνο κανονικά ή θα έχω πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Γεια χαρά σε όλους θέλω να αγοράσω ένα φορτιστή αυτοκινήτου για το Samsung note 3 ο κανονικός φωρτιστής που έχει ειναι 5.3V και 2.0Α ο φορτιστής που θέλω να αγοράσω για το αυτοκίνητο ειναι5V και2.000mA και είναι της Samsung από το eShop (τον έχει προσφορά) θα φορτίζει το τηλέφωνο κανονικά ή θα έχω πρόβλημα Μια χαρά είναι ο φορτιστής και σε εξαιρετική τιμή, παρτον. Sent from my Lumia 950XL through mTalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Σ' ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 ρε παιδια εριξα περιπου μισο ποτηρι νερο στον ασυρματο ψες τον εβαλα ολο το βραδυ σε αεροστεγες δοχειο με ρυζι, ποσο λετε να τον αφησω εκει μεσα? να δοκιμασω αν φορτιζει ή ειναι ρισκο? σε ηλιο καθολου λετε ε? θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Troll_Hunter Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 ψαχνω για καλωδιο φορτισης micro usb εχω παρει 2 belkin ix it up το ενα σταματησε να φορτιζει το αλλο δεν κουμπωνει καλα και φιρτζεθ πιο αργα θελω 1.8 με 2 μετρα Τα Belkin Mix It up των 2 μέτρων μου έχουν βγάλει μόνιμο πρόβλημα να ξεκολλάει και να ξεγυμνώνεται το καλώδιο από την πλευρά της USB (που κουμπώνει στο φορτιστή), ενώ κατά τα άλλα δουλεύουν ρολόι. Το 3 μέτρων που έχει βγάλει είναι πιο χοντρό και δεν παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα. Πρόσφατα πήρα αυτό της Hama και σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα: http://www.e-shop.gr/hama-78419-micro-usb-connecting-cable-18m-black-p-PER.752968 Μόνο που είναι πιο παχύ από ό,τι συνήθως. Είναι όμως στιβαρό και κουμπώνει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 ρε παιδια εριξα περιπου μισο ποτηρι νερο στον ασυρματο ψες τον εβαλα ολο το βραδυ σε αεροστεγες δοχειο με ρυζι, ποσο λετε να τον αφησω εκει μεσα? να δοκιμασω αν φορτιζει ή ειναι ρισκο? σε ηλιο καθολου λετε ε? θενκς Αστο 2-3 μερες (καλυτερα παραπανω) Εχεις να κάνεις με πριζα/ρευμα! Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts