stayra23 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 πολλες αλλα ειναι κ περιεργος κ μου ανεθεσε το ονομα κιολας....δεν βγαζεις ακρη Θεε μου!!!!προς το παρον του αρεσει το ΝΤΕΡΛΙΚΩΜΑ που του ειχα προτινει το οποιο το ειχα δει απο μια συζητηση του νετ!αλλα εγω θελω να μαθω κι αλλα!!!!να εχω ιδεες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 ΤΟσουβλάκι.gr :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 masa-soura Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 "Το παραδοσιακό" ή κάτι με τοπική παράδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Το ¨Καλύτερο Κρητικό Σουβλάκι Είναι Εδώ¨ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 από το ψηλορείτης --> ψησταρίτης από το κουζουλός και το σουβλάκι --> κουζουλάκι από το τσιτσι+ρακι -->τσιτσιρακί απο σοβαρά (και βαρετά) ονόματα έχουμε χορτάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Αυτό εξαρτάται από την περιοχή "τι σηκώνει". Αν έχει πολλά μαγαζιά με πρωτότυπα ή ξένα ονόματα η έμφαση πρέπει να δοθεί αλλού όπως η ποιότητα ή παράδοση που ανέφερα παραπάνω ή οτιδήποτε με ιδιατερότητα είτε στο τοπικό χαρακτήρα είτε τι προσφέρουμε παραπάνω σε σχέση με άλλους:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (edited) SOS SOS SOS SOS SOS SOSΓεια σας ο αντρας μου θα ανοιξει ενα σουβλατζιδικο - ψησταρια σε ενα χωριο της Κρητης στο ν. Λασιθιου.ειναι επειγον ψαχνουμε ονομα SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS διεγράφη.:mad: Edited November 12, 2010 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Oρεξη να 'χεις Το κατι αλλο Αν βαλετε καλης ποιοτητας κρεας ισως κερδισετε και την πελατεια των αλλων 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelin Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 σουβλακάαακης ωρε αδέρφια η ντακοσουβλακο η γαμοσουβλακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 myσουβλάκι.gr "Για την όρεξη" ή αλλιώς "Για την όρεξη και όχι μόνο." αν και το πρώτο μου φαίνεται καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonhonda Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Τα 3 αδελφια.Πρωτοτυπο ε?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathis2011 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 παιδια καλησπερα. ειμαι νεος στο παιχνιδι και απο οτι ειδα ολοι εχετε πολυ καλες ιδεες για καποια θεματα. Γιαυτο θελω την βοηθεια σας. ψαχνω ονομα για μαγαζι παραλιακο εκτος Αθηνων (κοντα σε χαλκιδα-ερετρια) το οποιο δεν θελω να ακουγεται ψαροταβερνα αλλα ουτε και ψησταρια.. θα ειναι εστατοριο και ξεχωριστος χωρος καφε καθως και σερβιρισμα καφε στην παραλια σε ξαπλωστρες. αποκλειουμε τα παρακατω γιατι μας προλαβαν και ειναι κατοχυρωμενα στο επιμελητηριο.. ΕΝ ΠΛΩ ΑΜΜΟΣ ΚΟΧΥΛΙ ΒΡΑΧΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΚΥΡΑ ΚΟΡΑΛΛΙ Ψαχνουμε κατι που να παραπέμπει σε παραλια-θαλασσα αλλα να μπορει να το προφερει και ο 60χρονος που δεν τα παει καλα με τα αγγλικα ελπιζω στην βοηθεια σας και ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) παιδια καλησπερα. ειμαι νεος στο παιχνιδι και απο οτι ειδα ολοι εχετε πολυ καλες ιδεες για καποια θεματα. Γιαυτο θελω την βοηθεια σας. ψαχνω ονομα για μαγαζι παραλιακο εκτος Αθηνων (κοντα σε χαλκιδα-ερετρια) το οποιο δεν θελω να ακουγεται ψαροταβερνα αλλα ουτε και ψησταρια.. θα ειναι εστατοριο και ξεχωριστος χωρος καφε καθως και σερβιρισμα καφε στην παραλια σε ξαπλωστρες. αποκλειουμε τα παρακατω γιατι μας προλαβαν και ειναι κατοχυρωμενα στο επιμελητηριο.. ΕΝ ΠΛΩ ΑΜΜΟΣ ΚΟΧΥΛΙ ΒΡΑΧΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΚΥΡΑ ΚΟΡΑΛΛΙ Ψαχνουμε κατι που να παραπέμπει σε παραλια-θαλασσα αλλα να μπορει να το προφερει και ο 60χρονος που δεν τα παει καλα με τα αγγλικα ελπιζω στην βοηθεια σας και ευχαριστω εκ των προτερων ΑΝΑΤΟΛΉ-ΔΎΣΗ (η σκέτο το ένα η το άλλο) ΦΑΡΟΣ ΛΊΜΝΗ ΜΈΡΑ ΜΕΣΗΜΈΡΙ edit: ακρωτήρι ( με κάποια άλλη λέξη πχ το μπλε ακρωτήρι.) Edited March 21, 2011 by PARASwrite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 τι το ψαχνεις τοσο? οπως και να το ονομασεις θα πατωσει. ολα κλεινουν τωρα Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Πολυ αισιοδοξια ρε συ, του εκανες την καρδια περιβολι του ανθρωπου!:rolleyes: Εμενα μου εκατσε το Γυαλος. Βαλε και κανα επιθετο μπροστα να δειχνει πιο groovy. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 το ΒΟΤΣΑΛΟ πως σου ακουγεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Εάν θέλετε να βοηθήσετε, κάντε το, εάν όχι, δεν υπάρχει λόγος να ποστάρουμε. Θενξ :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Γιατι δεν χρησιμοποιεις κατι που παραπεμπει σε ναυτικες ορολογιες? Του στυλ "Οκιο", "Μποτζι".... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 το Εν Πλω μαρεσε :p ισως και κατι με την αμμουδια ? ακυρο αλλα απο πιο μικρος ηθελα να ανοιξω γραφειο τελετων "το αναποδο ραδικι" λετε να πιασει? :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας, εγώ προτείνω το όνομα "μπλε στρείδι". ... Θα έχει σίγουρη πελατεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Τα Μεζεδάκια της Θάλασσας Το Δίκτυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) παιδια καλησπερα. ειμαι νεος στο παιχνιδι και απο οτι ειδα ολοι εχετε πολυ καλες ιδεες για καποια θεματα. Γιαυτο θελω την βοηθεια σας. ψαχνω ονομα για μαγαζι παραλιακο εκτος Αθηνων (κοντα σε χαλκιδα-ερετρια) το οποιο δεν θελω να ακουγεται ψαροταβερνα αλλα ουτε και ψησταρια.. θα ειναι εστατοριο και ξεχωριστος χωρος καφε καθως και σερβιρισμα καφε στην παραλια σε ξαπλωστρες. αποκλειουμε τα παρακατω γιατι μας προλαβαν και ειναι κατοχυρωμενα στο επιμελητηριο.. ΕΝ ΠΛΩ ΑΜΜΟΣ ΚΟΧΥΛΙ ΒΡΑΧΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΚΥΡΑ ΚΟΡΑΛΛΙ Ψαχνουμε κατι που να παραπέμπει σε παραλια-θαλασσα αλλα να μπορει να το προφερει και ο 60χρονος που δεν τα παει καλα με τα αγγλικα Χίλιες δύο ονομασίες μπορείς να βρεις. Σημασία έχει, το καλό φαγητό και κατάλληλη διακόσμηση. :) Παμε λοιπόν... "ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ" "ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ" "ΔΕΛΦΊΝΙ" "VΑΜΜΟΣ" "ΦΟΥΣΚΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ" Μπορείς να πάρεις κάτι από την μυθολογία: "Γοργόνες" "τρίαινα" Μπορείς να τα μεταφράσεις και σε άλλες γλώσσες. Edited March 21, 2011 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 παιδια καλησπερα. ειμαι νεος στο παιχνιδι και απο οτι ειδα ολοι εχετε πολυ καλες ιδεες για καποια θεματα. Γιαυτο θελω την βοηθεια σας. ψαχνω ονομα για μαγαζι παραλιακο εκτος Αθηνων (κοντα σε χαλκιδα-ερετρια) το οποιο δεν θελω να ακουγεται ψαροταβερνα αλλα ουτε και ψησταρια.. θα ειναι εστατοριο και ξεχωριστος χωρος καφε καθως και σερβιρισμα καφε στην παραλια σε ξαπλωστρες. αποκλειουμε τα παρακατω γιατι μας προλαβαν και ειναι κατοχυρωμενα στο επιμελητηριο.. ΕΝ ΠΛΩ ΑΜΜΟΣ ΚΟΧΥΛΙ ΒΡΑΧΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΚΥΡΑ ΚΟΡΑΛΛΙ Ψαχνουμε κατι που να παραπέμπει σε παραλια-θαλασσα αλλα να μπορει να το προφερει και ο 60χρονος που δεν τα παει καλα με τα αγγλικα ελπιζω στην βοηθεια σας και ευχαριστω εκ των προτερων 1) Εις τον αφρό της θάλασσας 2) Το στέκι του Ποσειδώνα 3) Το πούσι (να θυμηθούμε λίγο και Καββαδία.....) 4) Η πεσκανδρίτσα 5) Η καλύβα του κυρ-(το όνομά σου) 6) Η ταβέρνα του κυρ-(το όνομά σου) 7) Φάτε μάτια ψάρια 8) Φλοίσβος και 9) το καλύτερο για το τέλος "η ταπεινή τσιπούρα", ομόρρυθμη εταιρεία, με συνεταίρο την Ματίνα Μανταρινάκη!!!!! Όχι, πλάκα κάνω, το 9) Χάρυβδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Καλημέρα...:) Πρόσφατα αγόρασε η οικογένεια της κοπέλας μου ένα δεύτερο μαγαζί με αντρικά ρούχα. Κι έχουν μπει στη διαδικασία για αναζήτηση ονόματος, μιας και δεν θέλουν να έχουν το ίδιο όνομα με το πρώτο τους. Μου είπε ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όνομα ενός άλλου γυναικείου μαγαζιού, που να μη παραπέμπει σε γυναίκα εννοείται, απλά για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. Το πρώτο τους έχει ιταλικό όνομα, οπότε θα ήταν προτιμότερο κάτι από Ιταλία, αλλά δεν είναι δεσμευτικό αυτό. Eγώ μέχρι τώρα έχω σκεφτεί τα "Prive", "iN (fashion)", "Bellini", "Mystique", "Fascino"(=γοητεία)... Λοιπόν? :p Edited February 16, 2012 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts