thePRODIGY Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Απλα πραγματα. Στην εσωτερικη μνημη του κινητου , ποσο ελευθερο χωρο εχεις? Για δοκιμασε να τους βαλεις παλι να δουμε τι θα σου πει... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Τωρα εχω 9.2 και εκανα την εγκατασταση του χαρτη 3,4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Τωρα εχω 9.2 και εκανα την εγκατασταση του χαρτη 3,4. Αρα ειμαστε οκ? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Ε ναι...μια χαρα, ευχαριστω. Οτι αλλο θελησω εδω ειμαστε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MILTOSP Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Να ρωτήσω κάτι, εχει ξεφλουδιδθεί το εξωτερικο ασημενιο χρώμα και φαίνεται ενα πλαστικό απο κάτω. Συνέβη σε κάποιον αλλο το ίδιο? Για ένα τοσο ακριβό κινητό πιστεύω οτι ειναι γελοίο. :confused::confused::confused: Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Έχει συμβεί το ίδιο και με μένα .... Αλλά δεν μπορώ να πω ότι το προσέχω και ιδιαίτερα .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ενα νεο προβληματακι...εβαλα τον 3.4 χαρτη και κατω δεξια δεν μου βγαζει την μπαρα του δορυφορου, αυτες τις γραμμουλες...ενω βρισκει δορυφορους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ετσι πρέπει...περιμένεις την κοκκινη βούλα να σταματήσει να αναβοσβήνει και έχεις δορυφόρους...ούτε εμένα μαρέσει αλλά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ετσι πρέπει...περιμένεις την κοκκινη βούλα να σταματήσει να αναβοσβήνει και έχεις δορυφόρους...ούτε εμένα μαρέσει αλλά..... Α, μαλιστα...και παταγα την κοκκινη βουλα(λεω τι ειναι αυτο;) Αλλα βρηκε σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 κανένα καινούριο firmware πρόκειται να βγεί; γιατί με το 22 που έβαλα τά παιξε το gps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 shift + sym αλλαζει απο αγγλικα σε ελληνικα; Οταν ειμαι στα τραγουδια και θελω να βρω τραγουδι με ελληνικους χαρακτηρες παταω τα δυο πληκτρα αλλα δεν αλλαζει η γλωσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaranBini Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 shift + sym αλλαζει απο αγγλικα σε ελληνικα; Οταν ειμαι στα τραγουδια και θελω να βρω τραγουδι με ελληνικους χαρακτηρες παταω τα δυο πληκτρα αλλα δεν αλλαζει η γλωσσα. Δεν λειτουργεί στη μουσική. Και γενικότερα λειτουργεί μόνο μέσα σε πλαίσια κειμένου (εκεί που μπορείς να γράψεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek-Lord Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Επειδή έχω παιδευτεί αρκετά ψάχνοντας για πρόγραμμα GPS μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο με το οποίο θα δουλεύει αποκλειστικά με gps και χωρίς χρήση internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Garmin Maps Mobile XT NDrive Sygic Mobile OVI Maps Επιλέγεις όποιο εσύ θέλεις και το εγκαθιστάς. Για το καθένα υπάρχει αντίστοιχο θέμα με οδηγίες εδώ στην ενότητα των S60 5th Edition. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DolceVii Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 :lol: έστειλα και εγώ για επισκευή του GPS και πλαστικού κυλήματος.. εμμ στις 18 Οκτωβρίου.. και ακόμα αναμένω, ουδεμία απάντηση από τα κεντρικά.. τελικά ποιος είπε ότι τα πράματα διορθώθηκαν;; (Αλεξανδρούπολη). :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniss2k Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) Kαλησπέρα σε όλη την παρέα! Πως μπορώ να βάλω ελληνικό menu στο Nokia N97 Black. Διάβασα τον οδηγό που βρήκα εδώ μέσα το έκανα βήμα βήμα και όταν κάνω update βρίσκει την έκδοση που έχω current:22.0.110.01.01, και το νέο update όπου είναι Update:22.0.110.09.01 αλλα μου γραφή update startup failed. Mήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος αναλυτικά βήμα βήμα μιας και είμαι άσχετος?Eυχαριστώ πολύ περιμένω απαντήσεις.. Kαλησπέρα σε όλη την παρέα! Πως μπορώ να βάλω ελληνικό menu στο Nokia N97 Black. Διάβασα τον οδηγό που βρήκα εδώ μέσα το έκανα βήμα βήμα και όταν κάνω update βρίσκει την έκδοση που έχω current:22.0.110.01.01, και το νέο update όπου είναι Update:22.0.110.09.01 αλλα μου γραφή update startup failed. Mήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος αναλυτικά βήμα βήμα μιας και είμαι άσχετος?Eυχαριστώ πολύ περιμένω απαντήσεις.. Aν δεν καταλαβαίνετε κάτι απλά ρωτήστε να δώσω κι άλλες πληροφορίες,ευχαριστώ. Edited November 12, 2010 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Καλησπέρα.:) Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό που υπάρχει στο FAQ:Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Η τελευταία έκδοση λογισμικού που είναι διαθέσιμη αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia N97 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniss2k Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 (edited) Καλησπέρα.:) Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό που υπάρχει στο FAQ:Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Η τελευταία έκδοση λογισμικού που είναι διαθέσιμη αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia N97 Καλησπέρα φιλε impreza_sti έκανα ότι έγραφε ο οδηγός αλλα μου γραφή update startup failed οταν κανω update. Mέσα δεν έχει ελληνικά έχει μονο English-Nederlands-Francais-Deutsch-και άλλη μια ακαταλαβίστικα :). Μπήκα στον οδηγό που μου υπέδειξες και κάνω τα πάντα βήμα βήμα με Product Code το 0576375 και μετά πάω να κάνω update και μου δείχνει το firmware που έχει το κινητό αυτή την στιγμή και το νέο update που έχουν ως εξής: Current:22.0.110.01.01 Update:22.0.110.09.01 Το Product Code που είχε ηταν 0570817. Όταν πατήσω να κάνει το update μετά από λίγο μου γραφή (update startup failed). Eδώ είναι και κάποια αλλα στοιχεια του N97 Black. Έκδοση λογισμικού V22.0.110 software version date 11-06-2010 custom version 22.0.110.C01.01 custom version date 11-06-2010 language set 1 model N97 type RM-505 latest update not update Sorry για το μεγάλo post. Mήπως μπορείς να βοηθήσεις σε παρακαλώ? Edited November 13, 2010 by antoniss2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarinho46 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Καλησπέρα σε όλους!! Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με την μνήμη του τηλεφώνου μου και ήθελα την βοήθειά σας. Εδώ και μια βδομάδα μου εμφανίζει: Phone Memory 912KB ελεύθερα από 73,0ΜΒ σε αντίθεση με την Mass Memory που εμφανίζει: 29GB ελεύθερα από 29,8GB. Το πρόβλημά μου τώρα είναι ότι όταν μπαίνω στην Διαχείριση αρχείων να δω τι είναι αυτό που μου τρώει τόσο πολύ από την Phone Memory, δε βρίσκω κανένα μεγάλο αρχείο να σβήσω... (σημ. Videos, Photos, Messages, κλπ -τα έχω όλα στην Mass Memory). Τι κάνουμε σ αυτήν την περίπτωση ρε παίδες? Πως απελευθερώνω χώρο στην Phone Memory? (Το συνέδεσα και στο Pc Suite μπας και "ανακαλύψω" τίποτα, αλλά δε βρήκα ούτε την τύφλα μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Θα εγκαταστήσεις το x-plore και αρχικά θα πατήσεις menu - tools - messaging και θα πάρεις όλ ατα αρχεία και θα τα μεταφέρεις στην κάρτα ή στην μαζική μνήμη. Μετά θα πας menu - tools - configuration και θα επιλέξεις τα 4 πρώτα τετραγωνάκια. Μετά χειροκίνητα θα ψάξεις όλους τους φακέλους του C και θα διαγράψεις ή θα μεταφέρεις στη μαζική μνήμη ότι αρχείο κρίνεις ότι δεν πρέπει να είναι στο C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souftasuk Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Καλησπέρα φιλε impreza_sti έκανα ότι έγραφε ο οδηγός αλλα μου γραφή update startup failed οταν κανω update. Mέσα δεν έχει ελληνικά έχει μονο English-Nederlands-Francais-Deutsch-και άλλη μια ακαταλαβίστικα :). Μπήκα στον οδηγό που μου υπέδειξες και κάνω τα πάντα βήμα βήμα με Product Code το 0576375 και μετά πάω να κάνω update και μου δείχνει το firmware που έχει το κινητό αυτή την στιγμή και το νέο update που έχουν ως εξής: Current:22.0.110.01.01 Update:22.0.110.09.01 Το Product Code που είχε ηταν 0570817. Όταν πατήσω να κάνει το update μετά από λίγο μου γραφή (update startup failed). Eδώ είναι και κάποια αλλα στοιχεια του N97 Black. Έκδοση λογισμικού V22.0.110 software version date 11-06-2010 custom version 22.0.110.C01.01 custom version date 11-06-2010 language set 1 model N97 type RM-505 latest update not update Sorry για το μεγάλo post. Mήπως μπορείς να βοηθήσεις σε παρακαλώ? Μου το εχει κανει και εμενα. Αν σου βγαζει" update startup failed" no software updates is currently available for your device, τοτε ασε το software updater. Kατεβασε το ovi suite και κανε την αναβαθμιση μεσω του ovi προγραμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kornsak Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 - Μετά από 1,5 χρόνο, έστειλα με κούριερ το δικό μου Ν-97 για επισκευή στην Νοκια care στην Κατερίνη - Πιερίας. Μου επιδιόρθωσαν - άλλαξαν την κεραία του GPS, την φωτογραφική μηχανή, την κεραία σήματος και πριν μου το επιστρέψουν μου τηλεφώνησαν για να με ενημερώσουν σχετικά με το τηλέφωνό μου και εκτός των άλλων με ευχαρίστησαν που τους έδωσα την ευκαιρία να με εξυπηρετήσουν. -Δαπάνη για μένα μηδενική, όλα μέσα στην εγγύηση.- Αποτέλεσμα του σέρβις ???? -Το τηλέφωνο έχει πολύ καλύτερο σήμα.- -Το gps του κλειδώνει πλέον σε 20 - 45 δεύτερα.- -Η φωτογραφική του είναι καινούργια και βγάζει φώτο μέρα νύχτα πολύ καλές και το καπάκι της δεν γρατζουνάει πλέον τον φακό. - Για όλους τους παραπάνω λόγους τους ευχαριστώ και δημόσια.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπερα παιδια.εχω εδω και 2 χρονια το ν95 8gb αλλα μου εσπασε η οθονη και θελω να παρω κατι φθηνο αλλα να εχει gps.ειδα ενος φιλου το Χ6 και εντυπωσιαστηκα απο το ποσο γρηγορα κλειδωνε τον δορυφορο σε σχεση με το παλιο ν95 που ειχα.το n97 πως τα παει στο θεμα αυτο?ειναι γρηγορο οποως το χ6 η θα ειναι οπως το ν95 που ειχα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπερα παιδια.εχω εδω και 2 χρονια το ν95 8gb αλλα μου εσπασε η οθονη και θελω να παρω κατι φθηνο αλλα να εχει gps.ειδα ενος φιλου το Χ6 και εντυπωσιαστηκα απο το ποσο γρηγορα κλειδωνε τον δορυφορο σε σχεση με το παλιο ν95 που ειχα.το n97 πως τα παει στο θεμα αυτο?ειναι γρηγορο οποως το χ6 η θα ειναι οπως το ν95 που ειχα??? Συγκεκριμενα το n97 mini που εχει ενας φιλος κλειδωνει ποιο γρηγωρα δορυφορους απο το x6 που εχω.Αλλα αν εχεις ενεργοποιημενο το a-gps δεν εχεις σε κανενα προβλημα κλειδωνει κατευθειαν.Σε χρεωνει 4κβ στο internet τα οποια η χρεωση τους ειναι μηδαμινη.Μην παρεις το Ν97 προτειμησε το Ν97 ΜΙΝΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathinaikara Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 παίδες, έχω ενα φίλο με nokia n97 και θέλει να το ξεκλειδώσει. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη συσκευή του, το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει περασμένη την τελευταία firmware version : Έκδοση λογισμικού V22.0.110 software version date 11-06-2010 custom version 22.0.110.C01.01 custom version date 11-06-2010 language set 1 model N97 type RM-505 θα μπορούσατε να με κατευθύνετε πού να ψάξω να διαβάσω για noob friendly οδηγό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts