Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους...εχω καιρο να παρακολουθησω το forum λογω δουλειας και θα ηθελα να κανω 3 ερωτησεις.

1)Το κινητο μου το εκαναν δωρο, οποτε δεν εχω αποδειξη αγορας και κατ επεκταση εγγυηση. Θελω να αλλαξω το τζαμακι της καμερας επειδη εχει γεμισει γρατζουνιες και μου βγαζει την ασπριλα οπως επισης και να φτιαξω την κεραια του GPS...Αν παω σε ενα καταστημα Νοκια θα μου τα κανουν ή θα μου ζητησουν την αποδειξη?

2)εχει βγει καποια εναλλακτικη ΡΟΜ ή καποιος αλλος τροπος ετσι ωστε να γινεται πιο γρηγορο το λογισμικο?

3)Υπαρχει καποιος τροπος οτι περναμε στο κινητο να αποθηκευεται μονο στην 32αρα μνημη και να μην μας τρωει τσαμπα ΡΟΜ?

Ευχαριστω

Πήγαινε στo Nokia Care.Πές τους οτι σου το κάνανε δώρο και από το ΙΜΕΙ σου θα δούν ότι είσαι εντός εγγύησης.Και εφόσον είσαι εντός μπορούν να σου τα αλλάξουν όλα.Μην ανησυχείς

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήγαινε στo Nokia Care.Πές τους οτι σου το κάνανε δώρο και από το ΙΜΕΙ σου θα δούν ότι είσαι εντός εγγύησης.Και εφόσον είσαι εντός μπορούν να σου τα αλλάξουν όλα.Μην ανησυχείς

συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα το nokia care που ειναι? Γιατι το μοναδικο nokia που ξερω ειναι στην κηφισια.ειμαι νεοσ στην αθηνα και ακομα δεν τα εχω μαθει..ευχαριστω για την απαντηση

Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!!

Λίστα καταστημάτων...

http://www.nokia.gr/find-a-store

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καλησπερα..Εγω το πηγα το πρωι του εξηγησα για την καμερα το φλας και οτι ποτε δεν επιασα σημα στο gps και το ανελαβε απλα κρατησα την μπαταρια και το πισω καλυμμα.μου πε να παρω αυριο να δω αν το χει ετοιμο

συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα το nokia care που ειναι? Γιατι το μοναδικο nokia που ξερω ειναι στην κηφισια.ειμαι νεοσ στην αθηνα και ακομα δεν τα εχω μαθει..ευχαριστω για την απαντηση

Όπως σου έγραψε ο Inchrist μπορείς να δείς την λίστα με τα καταστήματα.Αν δεν έχει κάποιο άλλο τότε καλό είναι να κάνεις τον κόπο να πας μέχρι την Κηφισιά

καλησπερα..Εγω το πηγα το πρωι του εξηγησα για την καμερα το φλας και οτι ποτε δεν επιασα σημα στο gps και το ανελαβε απλα κρατησα την μπαταρια και το πισω καλυμμα.μου πε να παρω αυριο να δω αν το χει ετοιμο

Οπότε πετάξου αύριο να δείς αν είναι έτοιμο.Δεν γνωρίζω πλέον αν διορθώνουν εδώ το gps και την κάμερα.Μακάρι.Διότι όταν είχα δώσει εγώ πριν κανα 5μηνο το Ν97 μου,το έστειλαν εξωτερικό να το επισκευάσουν και περίμενα καιρό

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

πηρα τηλεφωνο τωρα παιδες και μου παν να παει στα κεντρικα πρεπει και θα το παρω σε 10-15 μερες...Μηπως το μπερδεψαν με αλλο τηλεφωνο?αφου στα αλλα νοκια το αλαλζουν επιτοποπυ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ Ν-GAGE ΓΙΑ NOKIA N97???ΑΝ ΝΑΙ Κ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΧΩ Κ ΤΟ EMAIL ευχαριστω..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by stendor
Αφαίρεση διεύθυνσης e-mail για προστασία. Για επικοινωνία υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ Ν-GAGE ΓΙΑ NOKIA N97???ΑΝ ΝΑΙ Κ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΧΩ Κ ΤΟ EMAIL ευχαριστω..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Εννοείς αυτό : http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/gr/en/get_ngage/devicespecificdload/n97.html ?????

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Παιδες τωρα εγω να το αφησω να το πανε στα κεντρικα?ή να το παρω να το παω σε αλλη νοκια..ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ 1 ΜΕΡΑΣ? να το κρατησουν 15?

Γεια σας. Πήγα το κινητό το nokia n97 σε nokia care να μου αλλάξουν την κάμερα , αφού την άλλαξαν παρατήρησα ότι μου έκανε πρόβλημα με το σήμα π.χ. έχω τίγκα σήμα και όποιος με παίρνει δείχνει ότι δεν έχει σήμα , τους το πήγα ξανά και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο κινητό και μήπως είναι η εταιρία η wind δε το πιστεύω αυτό. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό και τι μπορώ να Κάνο ?

Γεια σας. Πήγα το κινητό το nokia n97 σε nokia care να μου αλλάξουν την κάμερα , αφού την άλλαξαν παρατήρησα ότι μου έκανε πρόβλημα με το σήμα π.χ. έχω τίγκα σήμα και όποιος με παίρνει δείχνει ότι δεν έχει σήμα , τους το πήγα ξανά και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο κινητό και μήπως είναι η εταιρία η wind δε το πιστεύω αυτό. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό και τι μπορώ να Κάνο ?

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε ορισμένες συσκευές όσον αφορά την λήψη και ποιότητα σηματος. Αν διαβάσεις το θέμα θα δεις ότι υπάρχουν πολλοί κάτοχοι με αυτό το πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας και απο μενα!Αν και διαβαζω συνεχεια τα θεματα σημερα χρειαζομαι και γω μια συμβουλη.Μου εσπασε και εμενα ο πλα'ι'νος διακοπτης κλειδωματος-ξεκλειδωματος.υπαρχει τροπος να επισκευασθει δωρεαν η πρεπει να σκασω 50ευρω?εχει τυχει προσφατα σε καποιο αλλο μελος?ευχαριστω πολυ

Κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε η Νοκια να το επισκευάζει δωρεάν καθότι είναι κατασκευαστικό λάθος. Είναι σίγουρο οτι θα σπάσει σε όλους. Και σε μένα έσπασε...

Πρόσφατα έκανα hard format στο Ν97 και μετά ξαναπέρασα τις φωτογραφίες που είχα πριν, αλλά τώρα πλέον είναι όλες μαζί στις λήψεις και όχι ξεχωριστά κατά μήνες. Πως μπορώ να το κάνω ώστε να φαίνονται και πάλι κατά μήνες?

-Δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί η ερώτηση μου, αλλά τρελάθηκα να διαβάζω, δεν βρήκα τίποτα και γι΄αυτό ρωτάω.-

Ευχαριστώ.-

@kornsak

Αν πριν το format τις είχες κάνει αντιγραφή/επικολληση στον υπολογιστή,κάνε τώρα το αντίστροφο.

Ερώτηση:Τα προβλήματα που έιχε ξεπεράστηκαν?

Σκέφτομαι να το πάρω γιατί έχει καλή μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη(σε σχέση με το Ν86 που έχω) για ίντερνετ.

Edited by billys_541

1.--Αυτό έκανα αλλά δυστυχώς τις εμφανίζει όλες μαζί, ενώ σαν αρχεία είναι χωριστά σε μήνες.-

-Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.-

2.- Προβλήματα υπήρχαν στα πρώτα κινητά Ν -97 αλλά και αυτά επιλύονται με service. Τα καινούργια δεν έχουν τις ασθένειες των πρώτων.-

Είναι επειδή πρέπει να τις τραβήξεις εσύ ο ίδιος τις φωτό για να κάνει tag (ετικέτες) και το μήνα ... Εναλλακτικά, (& κουραστικά :p) δεν ορκίζομαι ότι θα λειτουργήσει, αλλά δοκίμασε να πας στις λήψεις και να tagάρεις κατά ομάδες τις φωτό ....

Αν δεν πετύχει και αυτό, βάλτες σε φακέλους με το αντίστοιχο όνομα ...

καλησπερα σε ολους,

ακουσα προσφατα οτι στο htc hd2 μπορεις να περασεις android λογισμικο και να επιλεγεις με ποιο απο τα 2 λογισμικα να bootareis το τηλεφωνο. μπορει να γινει κατι τετοιο στο Ν97?

Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!!

καλησπερα σε ολους,

ακουσα προσφατα οτι στο htc hd2 μπορεις να περασεις android λογισμικο και να επιλεγεις με ποιο απο τα 2 λογισμικα να bootareis το τηλεφωνο. μπορει να γινει κατι τετοιο στο Ν97?

Όχι δεν έχει ακουστεί να γίνεται κάτι τέτοιο στα κινητά της Nokia με Symbian. Αυτό γίνεται μόνο στο Ν900 το οποίο φοράει Maemo και υπάρχει εφαρμογή η οποία σου επιτρέπει να έχεις και Android.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ρε παιδια για βοηθηστε με λιγο γιατι κόλλησα....:)

κατεβαζεις ενα αρχειο απο το ιντερνετ και αποθηκευεται στην εξωτερικη καρτα μνημης..

πως το αλλαζεις ωστε να αποθηκεύεται το αρχειο στην εσωτερική μνημη....?

το ψαχνω για το ν97 ενος φιλου μου και δεν μπορω να το βρω...

ρε παιδια για βοηθηστε με λιγο γιατι κόλλησα....:)

κατεβαζεις ενα αρχειο απο το ιντερνετ και αποθηκευεται στην εξωτερικη καρτα μνημης..

πως το αλλαζεις ωστε να αποθηκεύεται το αρχειο στην εσωτερική μνημη....?

το ψαχνω για το ν97 ενος φιλου μου και δεν μπορω να το βρω...

Με τι το κατέβασε το αρχείο ????

SymTorrent ???? Opera ???? Με τον απλό browser του κινητού ????

Με τι το κατέβασε το αρχείο ????

SymTorrent ???? Opera ???? Με τον απλό browser του κινητού ????

με τον απλο browser....

βασικα οτι κατεβαζει αποθηκεύεται στην καρτα μνημης.....το δοκιμασα με βιντεακι που κατεβασαμε πριν απο λιγο ....

καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το n97 σε περίπτωση που το πάρω καινούριο αυτα τα προβλήματα που αναφαίρετε για το καπάκι της κάμερας το gps και αυτά θα ειναι διορθωμένα ? η θα πρέπει να το αγοράσω και μετα να το δώσω για φτιάξιμο ?

με τον απλο browser....

βασικα οτι κατεβαζει αποθηκεύεται στην καρτα μνημης.....το δοκιμασα με βιντεακι που κατεβασαμε πριν απο λιγο ....

Υποχρεωτικά στην κάρτα μνήμης αποκλείεται, θα εννοείς στην μεγάλη την μνήμη, την 32άρα ... Θα πρέπει να υπάρχει ένας φάκελος που λέει downloads ή attachments, στο κεντρικό μενού, μόλις ανοίγεις το μενού της μνήμης μαζικής αποθήκευσης ....

καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το n97 σε περίπτωση που το πάρω καινούριο αυτα τα προβλήματα που αναφαίρετε για το καπάκι της κάμερας το gps και αυτά θα ειναι διορθωμένα ? η θα πρέπει να το αγοράσω και μετα να το δώσω για φτιάξιμο ?

Κατα την γνωμη μου μη παρεις Ν97.

Πλεον υπαρχουν καλυτερες συσκευες στην ιδια κατηγορια τιμης η και φτηνοτερα.

Ειμαι πρωην κατοχος ν97... και θα ελεγα και power user