Jump to content

gnrakopoulos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gnrakopoulos

  1. Και μενα αλλαχθηκε το πισω μερος της καμερας.ειναι και ο διακοπτης κλειδωματος εκει?αν ναι τοτε τζαμπα μου τα πηρε τα50 ευρω το nokia care ιωαννινων
  2. Τελικα μου διορθωσανε gps και καπακι καμερας εντος εγγυησης και με χρεωσαν 50 ευρω για τον διακοπτη κλειδωματος-ξεκλειδωματος γιατι αλλαξε ολη η πλατη.καποιο μελος εδω ειχε πει οτι του αλλαχθηκε δωρεαν μαζι με το καπακι της καμερας.μετα απο αυτο τελος η νοκια για μενα.
  3. Γεια σας!με πηρανε σημερα απ την νοκια,ηρθε το N97 μου,γινανε οι αλλαγες σε gps και καπακι καμερας,αλλα για τον διακοπτη κλειδωμαος-ξεκλειδωματος πρεπει να πληρωσω 50 ευρω επειδη αλλαχθηκε η πλατη μου ειπανε.Ισχυει κατι τετοιο?
  4. Πήγα σημερα το n97 σε nokia care για τον διακοπτη κλειδωματος που εσπασε και του ειπα επι ευκαιρεια να αλλαχθει καπακι καμερας και να γινει και η βελτιωση για το θεμα του gps αφου το κινητο ανηκει στις πρωτες αχρηστες παρτιδες και ειναι ακομη εντος εγγυησης.Θα το στειλει αθηνα μου ειπε και υπαρχει περιπτωση να μην αλλαξουν το καπακι της καμερας γιατι δν ισχυει πλεον.παλια ισχυε.Μα λεω απ οτι διαβαζω σε φορουμς τα nokia care το αλλαζουν εντος εγγυησης.Η απαντηση ηταν να μην διαβαζεις τι λενε τα φορουμσ!!χαχα!!θα δουμε τωρα σε 10-15 μερες που θα το εχω πισω τι θα γινει.Μηπως με δουλευουν λιγο και θελουν το πενηντάευρο για τον διακοπτη?
  5. Γεια σας και απο μενα!Αν και διαβαζω συνεχεια τα θεματα σημερα χρειαζομαι και γω μια συμβουλη.Μου εσπασε και εμενα ο πλα'ι'νος διακοπτης κλειδωματος-ξεκλειδωματος.υπαρχει τροπος να επισκευασθει δωρεαν η πρεπει να σκασω 50ευρω?εχει τυχει προσφατα σε καποιο αλλο μελος?ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...