Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω παλι δεν εχω το παραπανω προβλημα που λετε....

και εχω βαλει άπειρες εφαρμογές.....δεν εχω προβλημα με το gps δεν εχω προβλημα με το καπακι δεν μου κολλάει το κινητό δεν κανει restart τιποτα απολυτως....

απλα βγαινω εκτος δικτύου....τι να πεις........:lol:

ελπιζω ολα αυτα να τα διορθώσει η 21 αναβαθμιση....

σε σας γιατι εγω την αλφα κοπυ δεν την γλιτωνω.......

Αν και εγώ το πήρα τώρα στα κοντά έχω παρατηρήσει και εγω αυτό με το σήμα....

Προσπαθώ να κάνω αναβάθμηση λογισμηκού γιατί οπως είπα το κινητό ειναι σχετικά καινούριο δηλαδή την έκδοση με την οποία βγαίνει και τρέχω το Nokia Software Updater. κάνει Download.... προσπαθεί 3 φορές και μετά μου πέταει ένα μυνημα οτι απέτυχε ειτε επειδή δεν εχω ομαλή ταχυτητα ειτε καποιο firewall το εμποδίζει..... και δεν ισχύει τιποτα απο τα 2 :mad: Ηεκδοση λογισμικού που έχω τώρα ειναι 12,0,026

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by impreza_sti

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι κι εγω ενας απο τους "τυχερούς",που κολλάγε η συσκευή μου στο λογότυπο της NOKIA.Με τα χίλια κόλπα, καταφέρνω να αποφύγω το format(ευχαριστώ τα παιδιά εδω, που βοηθάνε άσχετους σαν εμενα).Αυτό που θέλω να πω ομως ειναι:μήπως φταίμε κι εμείς λίγο??Οταν περνάμε στο τηλ.εφαρμογές h******* μήπως το "τρελαίνουμε" με συνέπεια ολα αυτά που συμβαίνουν.Το λεω αυτό γιατι εδώ και δέκα μέρες(και μετα hard format) εγκατέστησα μονο 3 εφαρμογές(αγορασμένες) και το τηλέφωνο ειναι super.Και είμαι και απο τα πρώτα "θύματα"που αγόρασαν το Ν97.Και φυσικά εχω δεκάδες h**** προγράμματα.Ξέρω οτι δεν είναι και εύκολο ,να πετάμε λεφτά ,σε δεκάδες εφαρμογές...αλλα ας είμαστε και λιγο αντικειμενικοί,και να δούμε:μήπως έχουμε ενα ποσοστό ευθύνης στην δυσλειτουργία του κινητού??Δεν κάνω το δικηγόρο του διαβόλου.Απλά η αποψή μου(και διαπίστωση) είναι αυτή.

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι κι εγω ενας απο τους "τυχερούς",που κολλάγε η συσκευή μου στο λογότυπο της NOKIA.Με τα χίλια κόλπα, καταφέρνω να αποφύγω το format(ευχαριστώ τα παιδιά εδω, που βοηθάνε άσχετους σαν εμενα).Αυτό που θέλω να πω ομως ειναι:μήπως φταίμε κι εμείς λίγο??Οταν περνάμε στο τηλ.εφαρμογές h******* μήπως το "τρελαίνουμε" με συνέπεια ολα αυτά που συμβαίνουν.Το λεω αυτό γιατι εδώ και δέκα μέρες(και μετα hard format) εγκατέστησα μονο 3 εφαρμογές(αγορασμένες) και το τηλέφωνο ειναι super.Και είμαι και απο τα πρώτα "θύματα"που αγόρασαν το Ν97.Και φυσικά εχω δεκάδες h**** προγράμματα.Ξέρω οτι δεν είναι και εύκολο ,να πετάμε λεφτά ,σε δεκάδες εφαρμογές...αλλα ας είμαστε και λιγο αντικειμενικοί,και να δούμε:μήπως έχουμε ενα ποσοστό ευθύνης στην δυσλειτουργία του κινητού??Δεν κάνω το δικηγόρο του διαβόλου.Απλά η αποψή μου(και διαπίστωση) είναι αυτή.

Έχεις σε μεγάλο βαθμό δίκιο σε αυτό που λες!

Μια εφαρμογή τρίτου, σπ*σμένη από τέταρτο, modded και repacked από πέμπτο, θα μπορούσε να προκαλεί δυσλειτουργίες.

Ειδικά όταν περιλαμβάνει processes τα οποία τρέχουν στο background από το startup της συσκεύης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

δεν υπαρχει αυτο που λες...

n95 n95 8g n82 και n86 ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στις εφαρμογες και δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα.......οταν λεμε ποτε ποτε....

και στο n97 που εχω τωρα εχω βαλει της παναγιας τα ματια και δεν εχω ουτε ενα restart.......

Αν και εγώ το πήρα τώρα στα κοντά έχω παρατηρήσει και εγω αυτό με το σήμα....

και ενα αλλο παιδι απο δω μεσα το ειχε στο n97 mini....

για βοηθα με λιγο ρε φιλε....

με τι σύνδεση το ειδες....?

με wind cosmote.....vodafone....?

δεν νομιζω οτι επεσα σε ενα απλα προβληματικο κινητο αφου ολα δειχνουν οτι παρα πολλα ν97 εχουν παρομοιο προβλημα...(δεν υπαρχει φορουμ στο ιντερνετ που να μην αναφερει το προβλημα...)

εδω μιλαμε για παρτίδες.....

και πολυ φοβαμαι οτι ακομη και αν μου το αλλαξουν στην αλφα κοπυ θα μου βγει προβλημα αλλου...

(gps καπακια κτλ....:worry:)

Edited by freddaras

n95 n95 8g n82 και n86 ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στις εφαρμογες και δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα.......οταν λεμε ποτε ποτε....

και στο n97 που εχω τωρα εχω βαλει της παναγιας τα ματια και δεν εχω ουτε ενα restart.......

Μην ξεχνάς όμως (και είναι κάτι που το ξεχνάς συχνά στις παρατηρήσεις/σχολιά σου) ότι μιλάμε για S60 5th edition πλέον και οι διαφορές με τα προγενέστερα S60 είναι πάρα πολύ μεγάλες. Άρα η σύγκριση στην οποία συχνά καταφεύγεις είναι λίγο έως πολύ άτοπη. ;)

Ας μην ξεχνάμε ότι και πριν τα 5th edition, υπήρχαν τα 1st, 2nd, 3rd, FP1, FP2.....

Κάθε ένα με διαφορετικά ελαττώματα και... "ζουζούνια" :lol::lol:

Όσο για το τι δεν έχει πάθει η συσκεύη σου, θα σου πω απλά να φυλάς τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά!

Οτιδήποτε συμβαίνει σε εμάς τους υπόλοιπους μπορεί σε κάποιο σημείο να συμβεί και στη δική σου συσκεύη.

Δεν πήρες το Holy Grail N97, ένα N97 μεταγενέστερης παραγωγής πήρες, με ίσως βελτιωμένο hardware σε μικρά σημεία και το ίδιο ακριβώς λογισμικό με εκατομμύρια άλλα.

Φιλικά πάντα! ;)

Edited by White_butter_fly

[sIGPIC][/sIGPIC]

White_butter_fly σου ειπα και πιο πανω...εχω βαλει απειρες εφαρμογες και δεν εχω κανενα κόλλημα......:)

(οτι πιο χαζο μπορεις να φανταστεις....)

τωρα σταματησα να βαζω γιατι εχω ξενερωσει και περιμενω την δευτερα να δω τι θα γινει......:lol:

και κατι αλλο ισως να παιζει ρολο και αυτο..

οταν το πηρα ειχα την 12.....

οταν εβαλα την 20 version εκανα φορματ το κινητο την μαζικη μνημη και την καρτα μνημης...και οτι εβαλα το εβαλα απο το μηδεν.......

Edited by freddaras

Καλησπέρα.

Η συζήτηση έχει ξεφύγει λίγο.Το θέμα μας εδώ είναι το n97.Για οτιδήποτε έχει σχέση με εφαρμογές παρακαλώ να απευθυνόμαστε στο κατάλληλο θέμα που είναι [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4 & v9.5

Ευχαριστώ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

και ενα αλλο παιδι απο δω μεσα το ειχε στο n97 mini....

για βοηθα με λιγο ρε φιλε....

με τι σύνδεση το ειδες....?

με wind cosmote.....vodafone....?

δεν νομιζω οτι επεσα σε ενα απλα προβληματικο κινητο αφου ολα δειχνουν οτι παρα πολλα ν97 εχουν παρομοιο προβλημα...(δεν υπαρχει φορουμ στο ιντερνετ που να μην αναφερει το προβλημα...)

εδω μιλαμε για παρτίδες.....

και πολυ φοβαμαι οτι ακομη και αν μου το αλλαξουν στην αλφα κοπυ θα μου βγει προβλημα αλλου...

(gps καπακια κτλ....:worry:)

Cosmote καρτοκινητό.... μου έτυχε εκεί μου μηλάω να κοπεί η συνδεση. (να προσθέσω οτι δεν μένω σε πόλη για να έχω σήμα καμπάνα δεν ξέρω αν παιζει ρόλο) ίσως να φταιει οτι δεν έχει και πολύ καλό σήμα στην περιοχή αν το παρατηρήσω και εντος πόλης θα το κοιτάξω..

GhostRideRSpeeD δεν ειναι καλο σημαδι και μενα ετσι ξεκινησε το κακο....

συμβαινει σε περιοχες που το σημα δεν ειναι καλο ετσι και αλλιως.......

εκει που οι αλλοι εχουν μετριο σημα...εσυ ψαχνεις να βρεις το σημα σου...:lol:

μεσα στην πολη η σε περιοχες με φουλ σημα φουλ θα εισαι και εσυ....

τεσπα ελπιζω απλα να σου ετυχε και να μην ειναι προβλημα οπως ειναι σε μενα.....

GhostRideRSpeeD δεν ειναι καλο σημαδι και μενα ετσι ξεκινησε το κακο....

συμβαινει σε περιοχες που το σημα δεν ειναι καλο ετσι και αλλιως.......

εκει που οι αλλοι εχουν μετριο σημα...εσυ ψαχνεις να βρεις το σημα σου...:lol:

μεσα στην πολη η σε περιοχες με φουλ σημα φουλ θα εισαι και εσυ....

τεσπα ελπιζω απλα να σου ετυχε και να μην ειναι προβλημα οπως ειναι σε μενα.....

επειδή ακόμα δεν έχω βάλει τιποτα το κινητό, υπάρχει καμία αναβάθμηση που πρέπει να κάνω ή να περιμένω για αυτήν που μηλάτε στα προηγούμενα Post?

ποια εκδοση λογισμικου εχεις.....?

αν δεν ξερεις πως να την δεις κανε αυτο

πλήκτρολογησε στην οθόνη αναμονής *#0000# και πες μας τι σε βγαζει......:)

κανε ενα φορματ στα παντα...και στις 2 μνημες και στο κινητο και βαλε την 20......

σε λιγες μερες βγαινει και η 21...αν θες περιμενε αλλα για μενα δεν υπαρχει λογος....

με το Nokia software udater μου λεει οτι το λογισμικό της συσκευής σας ειναι είδη ενημερομένο.... αν θέλετε μπορείτε να το επανεγκαταστήσετε :(

με το Nokia software udater μου λεει οτι το λογισμικό της συσκευής σας ειναι είδη ενημερομένο.... αν θέλετε μπορείτε να το επανεγκαταστήσετε :(

αρα εχεις την 20......

μηπως εχεις κανει καποιο λαθος....και την 20 την διαβασες 20....?

:lol:

αρα εχεις την 20......

όχι... κοίτα

http://img13.imageshack.us/img13/8173/35968506.jpg

υπάρχει κάτι διαφορετικό η κάπως αλιώς να το κάνω ? :(

αρα εχεις την 20......

Φυσικά και δεν έχει κάνει λάθος.

Προφανώς για το product code της συσκεύης του δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμη η ανάβαθμιση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φυσικά και δεν έχει κάνει λάθος.

Προφανώς για το product code της συσκεύης του δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμη η ανάβαθμιση!

Και τί μπορώ να κάνω.....

Και τί μπορώ να κάνω.....

Να κοιτάξεις αν το product code σου ταιριάζει με τα Ελληνικά που αναφέρονται στο Product Codes και αν είναι διαφορετικό από αυτό που έχει το κινητό σου μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) και να αλλάξεις μόνο σου το product code και μετά να κάνεις αναβάθμιση στην ν20.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

το πηγα σημερα τελικα το δικο μου αλφα κοπυ.....

μου ειπαν θα το δουν αυριο τελικα γιατι ο τεχνικος λειπει...(τετραήμερο....:lol::lol:)

τι να δουν δηλαδη αφου ειμαι σιγουρος 90%οτι θα το στειλουν για σερβις.....

καλο πασχα τωρα....:(

το πηγα σημερα τελικα το δικο μου αλφα κοπυ.....

μου ειπαν θα το δουν αυριο τελικα γιατι ο τεχνικος λειπει...(τετραήμερο....:lol::lol:)

τι να δουν δηλαδη αφου ειμαι σιγουρος 90%οτι θα το στειλουν για σερβις.....

καλο πασχα τωρα....:(

Χαχαχα!4ήμερο έγινε τώρα το 3ήμερο.Καλός αυτός πάντως.Βγάζει τα ρεπό ο ίδιος! :D Μην στεναχωριέσαι feedara.Και το δικό μου ταξίδι το βλέπω να φεύγει Φιλανδία :lol:

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Ρε παιδιά.Πώς γίνεται ενώ έχω το κινητό 2.5 μήνες να ξεχαρβαλώθηκε το χρώμα από το κουμπί της κάμερας γύρω-γύρω;!Δεν χρησιμοποιώ την κάμερα συχνά.Αλλά σπάνια.Το έχω πάντα μέσα στην θήκη το κινητό.Και εννοώ την θήκη της Nokia.Πήγα να ρωτήσω για αλλαγή του κουμπιού και τι μου είπαν.Ότι επειδή βρίσκεται στο κάτω μέρος του κινητού δεν αλλάζει μόνο του το κουμπί αλλά πρέπει όλος ο μηχανισμός slide.Και αυτό κοστίζει 135 €.Έλεος;!Δεν υπάρχει λύση η μου λένε ανοησίες;

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal