Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα , αρχικα :)

Ειχα στο ν97 οταν το πρωτοπηρα την εκδοση 19.0.11 αν θυμαμαι καλά , και το κινητό ήταν μια χαρα λειτουργούσε άψογα τα πάντα και κυρίως το ιντερνετ που με ενδιαφέρει. Μέχρι που άρχισε τα περίεργα , εμπαινα στο Ιντερνετ με wlan απο τον γείτονα που μου είχε δώσει το κωδικό και οταν πάταγα "Σύνδεση" μου έβγαζε να πατίσω κωδικό , τον έβαζα και περίμενα δεν έκανα τίποτα και όταν πάταγα "Εναρξη Περιήγησης Ιστού" το κινητό έσβηνε, η οθονη γινόταν μαύρη και μου εβγαζε κάτι γραμμές πράσινες σαν καμμένα πιχελ κ λέω να κάνω αναβαθμιση και όταν το έκανα ήταν η 20.0.019 μέσω υπολογιστή βήμα βήμα αλλά συνεχίζω να έχω τα ίδια προβλήμα με το ιντερνετ , συν ότι αργεί το κινητο σε όλες τις εφαρμογες. Ξέρει κανείς τι φταίει;

Πολύ πιθανό κάποια εφαρμογή που έβαλες ή κατέβασες να δημιουργεί το πρόβλημα.

Συνήθως η σίγουρη λύση είναι hard format (πρώτα back-up τα κρίσιμα) στο τηλέφωνο και φορματ και στην κάρτα μνήμης.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμ.. βασικά πέρα από τα κολλήματα που τρώει και διάφορα μικροπροβληματάκια που έχω.

Αναβοσβήνει και σε σας η οθόνη ρε παιδιά όταν κλειδώνετε το κινητό απο το πλάι; Κάτι έχω πειράξει και απο τώρα καθε 2-3 λεπτά ανάβει το φως της οθόνης κ ξανακλείνει μετά από λίγο!

Σαν φάρος και μου τη σπάει πολύ.. Έχω ψάξει ότι ρύθμιση μπορούσα να βρώ και δεν έχω καταλήξει κάπου.

P.S. 'Ακουσε κανείς τίποτα για το hackαρισμα της 20? Γιατί ειναι κουραστικό αυτό το sign των εφαρμογών!

Currently : Galaxy S3 I9305-GT rXTREME.v13.0 Past : Motorola Droid3/Steel Droid 5.0 (4" we love you) Nokia N97/Phorepoc CFW ( crazy HDD back-up ) Sony Ericsson K800i CFW(miss you)

Υπάρχει περίπτωση να αδειάσει ΕΝΤΕΛΩΣ η μπαταρία ενώ το κινητό είναι σε stand by (με καμιά εφαρμογή ανοιχτή, απενεργοποιημένο το wireless κ.τ.λ.) και αφού φορτίζει;

Δοκίμασα να το ξαναφορτίσω σήμερα και δείχνει ότι φορτίζει κανονικά, ενώ με ένα utility βλέπω ότι η μπαταρία είναι ok.

Το έχει ξανασυνατήσει κανείς αυτό;

Υ.Γ. Επίσης, είναι φυσιολογικό να είναι τόσο ζεστός ο μετατροπέας (μεταξύ φορτιστή και τηλεφώνου) του ρεύματος σε USB ;

Thanks!

Device: Samsung Galaxy S III 32GB

Device: Motorola XOOM 3G

Device: HTC Desire

Device: iPhone 4 16GB

Device: iPad Mini 16GB

Υπάρχει περίπτωση να αδειάσει ΕΝΤΕΛΩΣ η μπαταρία ενώ το κινητό είναι σε stand by (με καμιά εφαρμογή ανοιχτή, απενεργοποιημένο το wireless κ.τ.λ.) και αφού φορτίζει;

Δοκίμασα να το ξαναφορτίσω σήμερα και δείχνει ότι φορτίζει κανονικά, ενώ με ένα utility βλέπω ότι η μπαταρία είναι ok.

Το έχει ξανασυνατήσει κανείς αυτό;

Υ.Γ. Επίσης, είναι φυσιολογικό να είναι τόσο ζεστός ο μετατροπέας (μεταξύ φορτιστή και τηλεφώνου) του ρεύματος σε USB ;

Thanks!

Τι utility??? (σόρρυ για το άσχετο, αλλά εννοείται ότι το πρώτο που λες δεν γίνεται και ότι το δεύτερο που αναφέρεις είναι πάνω κάτω φυσιολογικό).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

ΒΟΗΘΕΙΑ..

Εκλεισα το κινητο και τωρα που παω να το ανοιξω δεν ανοιγει με τιποτα.παραμενει κολλημενο στην αρχικη οθονη ( ΝΟΚΙΑ ). Εβγαλα την μπαταρια για αρκετη ωρα, αλλαξα και ΣΙΜ μηπως παιζει ρολο...καρτα μνημης δεν εχω. Εβαλα το κινητο να φορτιζει στο PC και δεν κανει τπτ,δεν αναβει καν το λαμπακι που αναβει οταν φορτιζει το κινητο. Το ιδιο και με τον κανονικο φορτιστη.

Παιδια ΑΚΥΡΟΝ

Προσπαθουσα να ανοιξω το κινητο βαζοντας και βγαζοντας μπαταρια και φορτιστες για πανω απο μια ωρα.Τελικα δοκιμασα και εβαλα μια καρτα μνημης και το κινητο ανοιξε κανονικα ευτυχως...Δεν μπορω να καταλαβω τι συνεβη. Το μονο που εκανα πριν το παθει αυτο ηταν να απεγκαταστησω ενα θεμα.

Απορώ γιατί δε διαβάζετε τα προηγούμενα. Έχει ειπωθεί σε τι οφείλεται αυτό. Μου έχει συμβεί καμιά 10αριά φορές, καθώς έχω την τάση να εγκαθιστώ και να δοκιμάζω οτιδήποτε υπάρχει, και κάθε φορά αναγκαζόμουν να κάνω hard reset και ξανα εγκατάσταση όλα από την αρχή. Τελικά, μετά από τόσες φορές κατέληξα στο συμπέρασμα ότι συμβαίνει αν εγκαταστήσεις κάτι και το απεγκαταστήσεις χωρίς να έχει προηγηθεί restart. Είσαι πολύ τυχερός που επανήλθε χωρίς hard reset, να ξέρεις όμως πως είναι πολύ πιθανό να σου το ξανακάνει. Άπαξ και εμφανιστεί μια φορά συνήθως επανέρχεται. Ακόμη και μετά το hard reset θα σου ξανασυμβεί κάποια στιγμή, και τίποτα να μην κάνεις εσύ, εκτός αν κάνεις full format και τη μνήμη μαζικής αποθήκευσης (και την κάρτα μνήμης, αν έχεις) και ξανά hard reset. Εκνευριστικότατο, το έχω ήδη αναφέρει στη Nokia και περιμένω να δω αν θα το διορθώσουν σε επόμενη αναβάθμιση.

Απορώ γιατί δε διαβάζετε τα προηγούμενα. Έχει ειπωθεί σε τι οφείλεται αυτό. Μου έχει συμβεί καμιά 10αριά φορές, καθώς έχω την τάση να εγκαθιστώ και να δοκιμάζω οτιδήποτε υπάρχει, και κάθε φορά αναγκαζόμουν να κάνω hard reset και ξανα εγκατάσταση όλα από την αρχή. Τελικά, μετά από τόσες φορές κατέληξα στο συμπέρασμα ότι συμβαίνει αν εγκαταστήσεις κάτι και το απεγκαταστήσεις χωρίς να έχει προηγηθεί restart. Είσαι πολύ τυχερός που επανήλθε χωρίς hard reset, να ξέρεις όμως πως είναι πολύ πιθανό να σου το ξανακάνει. Άπαξ και εμφανιστεί μια φορά συνήθως επανέρχεται. Ακόμη και μετά το hard reset θα σου ξανασυμβεί κάποια στιγμή, και τίποτα να μην κάνεις εσύ, εκτός αν κάνεις full format και τη μνήμη μαζικής αποθήκευσης (και την κάρτα μνήμης, αν έχεις) και ξανά hard reset. Εκνευριστικότατο, το έχω ήδη αναφέρει στη Nokia και περιμένω να δω αν θα το διορθώσουν σε επόμενη αναβάθμιση.

Σε μενα αυτο εδω δεν εχει συμβει ποτε οταν κανω κατι εγκατασταση και δεν μου αρεσει το απεγκαταστω αμεσως και δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα

Καλημέρα σε όλους,

Χθες, μετά από αναμονή 1,5 μήνα περίπου λόγω καταστροφής της αποθήκης της NOKIA (αυτή τη δικαιολογία πήρα),

Παρέλαβα ένα Ν-97 μαύρο. Το θέμα είναι ότι δεν έχει ελληνικά πάνω στο πληκτρολόγιο και το product code είναι 0586701

Αντί του 0576375 που ήξερα ότι έχουν τα μαύρα και ελληνικά. Να σημειώσω ότι το αγόρασα από το NOKIA CLUB της Ηλιούπολης.

Δεν είναι από την ελληνική αντιπροσωπία, σωστά???

Να τους το γυρίσω πίσω? Τα δικά σας έχουν και τα ελληνικά γράμματα στα πληκτρολόγια, έτσι δεν είναι?

Καλημέρα σε όλους,

Χθες, μετά από αναμονή 1,5 μήνα περίπου λόγω καταστροφής της αποθήκης της NOKIA (αυτή τη δικαιολογία πήρα),

Παρέλαβα ένα Ν-97 μαύρο. Το θέμα είναι ότι δεν έχει ελληνικά πάνω στο πληκτρολόγιο και το product code είναι 0586701

Αντί του 0576375 που ήξερα ότι έχουν τα μαύρα και ελληνικά. Να σημειώσω ότι το αγόρασα από το NOKIA CLUB της Ηλιούπολης.

Δεν είναι από την ελληνική αντιπροσωπία, σωστά???

Να τους το γυρίσω πίσω? Τα δικά σας έχουν και τα ελληνικά γράμματα στα πληκτρολόγια, έτσι δεν είναι?

Να ενημερώσεις και τα κεντρικά της νόκια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καταρχην θα σε παρακαλουσα να μιλασ λιγο καλυτερα, καθως ειμαι ενασ χρηστης που παρακολουθει το συγκεκριμενο θεμα καθημερινα.

Κατα δευτερον εχω περασει παρα πολλα προγραμματακια και τα απεγκατεστησα χωρισ επανεκιννηση και δεν ειχα αντιμετωπισει κανενα προβλημα.

Κατα τριτον το συγκεκριμενο θεμα που ανεφερα το ειχα στο κινητο μου πανω απο ενα μηνα οποτε δεν νομιζω να μην ειχε γινει Restart μετα την εγκατασταση του

Τελος, πως θα κανω hard reset στο κινητο οταν αυτο δεν ανοιγει καθολου και δεν ανταποκρινεται στην συνδεση του με τον υπολογιστη?

Ευχαριστω

Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!!

Καταρχην θα σε παρακαλουσα να μιλασ λιγο καλυτερα, καθως ειμαι ενασ χρηστης που παρακολουθει το συγκεκριμενο θεμα καθημερινα.

Κατα δευτερον εχω περασει παρα πολλα προγραμματακια και τα απεγκατεστησα χωρισ επανεκιννηση και δεν ειχα αντιμετωπισει κανενα προβλημα.

Κατα τριτον το συγκεκριμενο θεμα που ανεφερα το ειχα στο κινητο μου πανω απο ενα μηνα οποτε δεν νομιζω να μην ειχε γινει Restart μετα την εγκατασταση του

Τελος, πως θα κανω hard reset στο κινητο οταν αυτο δεν ανοιγει καθολου και δεν ανταποκρινεται στην συνδεση του με τον υπολογιστη?

Ευχαριστω

http://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&q=nokia+n97+hard+reset&meta=&rlz=1R2GGIE_en&aq=0&oq=Nokia+N97+ha

Θα μπορουσες πολυ απλα να ψαξεις πριν ρωτησεις

Ευχαριστω

ή

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ

Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημέρα,

Νομίζω ότι η παρακάτω ερώτησή μου έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν έχω βρει τα συγκεκριμένα post ή μπορεί και να μην έχει καλυφθεί λεπτομερώς.

Έχω καταχωρήσει σαν δίκτυα Internet τρεις επιλογές: Home WLAN, Office WLAN και WIND Internet με τη συγκεκριμένη σειρά προτεραιότητας.

Κοινώς όταν είμαι σπίτι διαβάζω τα mail μέσω του WLAN μου και όταν είμαι στο γραφείο τα διαβάζω από το WLAN του γραφείου.

Τι γίνεται τώρα όταν δεν είμαι ούτε στο σπίτι ούτε στο γραφείο αλλά και δε θέλω να μπω μέσω GPRS?

Ας πούμε ότι είμαι σε μια καφετέρεια με free WiFi.

Απ'ότι κατάλαβα δεν υπάρχει η επιλογή "Search for WLAN" όπως στα υπόλοιπα Nokia.

Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει κάθε φορά να φτιάχνω ένα Internet profile και μετά αν θέλω να το σβήνω?

Ευχαριστώ.

Αν ορίσεις την επιλογή, ερώτηση πάντα, τότε θα σου βγάζει το παραθυράκι να διαλέγεις εσύ με ποιον τρόπο θα συνδεθείς. Μέσα στις επιλογές, είναι και η αναζήτηση wlan.

παιδια πως τσεκαρο το product code της συσκευης μου?ξερω οτι δεν ειναι ελληνικο, απλα θελω να δω απο που ειναι.

πανω στο κουτι γραφει made in Finland απο κει θα ειναι και η συσκευη?

ευχαριστω

edit: το βρηκα 0576350: RM-505_EMEA_EURO_QW1 White

τι σημαινει αυτο?και πισω εκει που γραφει το product code made in finland λεει.

παιδια πως τσεκαρο το product code της συσκευης μου?ξερω οτι δεν ειναι ελληνικο, απλα θελω να δω απο που ειναι.

πανω στο κουτι γραφει made in Finland απο κει θα ειναι και η συσκευη?

ευχαριστω

edit: το βρηκα 0576350: RM-505_EMEA_EURO_QW1 White

τι σημαινει αυτο?και πισω εκει που γραφει το product code made in finland λεει.

Θα σου πρότεινα να μην πολυασχολείσαι με αυτό το θέμα, γιατί δεν έχει πολλή μεγάλη σημασία, πέρα από το ότι αν κάνεις αναβάθμιση μέσω NSU και καλωδίου USB στο PC σου θα χάσεις τα ελληνικά.

(Βέβαια, με την over-the-air αναβάθμιση ή μια αλλαγή product code δε θα χρειαστεί να ανησυχείς ούτε γι αυτό. Κάνε μια σχετική αναζήτηση... ;))

Το μοντέλο με αυτό το product code προορίζεται για την Ευρώπη.

Δε βρίσκω ότι πρέπει να σε απασχολεί τόσο.

Φιλικά πάντα! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Αν ορίσεις την επιλογή, ερώτηση πάντα, τότε θα σου βγάζει το παραθυράκι να διαλέγεις εσύ με ποιον τρόπο θα συνδεθείς. Μέσα στις επιλογές, είναι και η αναζήτηση wlan.

Αυτή ακριβώς την επιλογή δε βλέπω πουθενά.

Στις επιλογές "Access point in use" δε μου τη βγάζει αυτήν την επιλογή.

Έχει μόνο τα Access Points που έχουν δημιουργηθεί στα Connection Settings.

Ρυθμίσεις - Συνδεσιμότητα - Προορισμοί - Επιλογές - Προεπιλεγμένη σύνδεση - Ερώτηση Πάντα.

Στο δικό μου Ν97 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Ρυθμίσεις - Συνδεσιμότητα - Προορισμοί - Επιλογές - Προεπιλεγμένη σύνδεση - Έχει μόνο: Internet, Multimedia msg, WAP.

Δεν υπάρχει το "Ερώτηση Πάντα"

Η έκδοση είναι η 20.0.0.019, αν παίζει κάποιο ρόλο.

Θα σου πρότεινα να μην πολυασχολείσαι με αυτό το θέμα, γιατί δεν έχει πολλή μεγάλη σημασία, πέρα από το ότι αν κάνεις αναβάθμιση μέσω NSU και καλωδίου USB στο PC σου θα χάσεις τα ελληνικά.

(Βέβαια, με την over-the-air αναβάθμιση ή μια αλλαγή product code δε θα χρειαστεί να ανησυχείς ούτε γι αυτό. Κάνε μια σχετική αναζήτηση... ;))

Το μοντέλο με αυτό το product code προορίζεται για την Ευρώπη.

Δε βρίσκω ότι πρέπει να σε απασχολεί τόσο.

Φιλικά πάντα! :happy:

Δεν ειναι το θεμα μου αυτο, ξερω οτι δεν εχει σημασια απλα θελω να μαθω γιατι πριν παρω το κινητο ρωτησα το καταστημα αν το κινητο προοριζετε για την αγγλικη αγορα και κατ επεκτασην αν εχει αγγλικο product code και θελω να μαθω αν μου ειπαν αληθεια για να ξερω αν μπορω να εμπιστευομαι αυτο το καταστημα.:)

Εκανα ενα google search το product code μου και σε ενα site λεει οτι οντως ειναι για αγγλικη αγορα, ξερει κανεις που μπορω να το κοιταξω για πιο επισημα?ευχαριστω.

Καλημέρα,

Θυμάμαι όταν πρωτοβγήκε το τελευταίο update για το ν97 κάποιοι είχαν πρόβλημα με το wi-fi ? Λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: έβαλα 2-3 apps (από ovi store) στο κινητό χθές και μετά από επανεκίνηση δεν μπορούσα να ψάξω για wlan! Κολούσε για πάντα στην αναζήτηση.

Το περίεργο είναι ότι εφαρμογές στις οποίες είχα σεταρισμένο το ασύρματο του σπιτιού μου δούλευαν κανονικά.

Πρόβλημα υπάρχει στις εφαρμογές που 'ρωτάνε' ποια σύνδεση να χρησιμοποιήσουν.

Ψάχνοντας στα settings αν πάω "συνδεσιμότητα" - "προορισμοί" μου βγαίνει "σφάλμα συστήματος" ! Το οποίο είναι και το πρόβλημά μου απ' ότι έχω καταλάβει....

Εννοείτε πως απεγκατέστησα τα apps που έβαλα τελευταία, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έκανα και reinstall την 20.0.019 αλλά δεν άλλαξε τίποτα... καμια ιδέα πριν κάνω πάλι format?? :mad:

Δεν ειναι το θεμα μου αυτο, ξερω οτι δεν εχει σημασια απλα θελω να μαθω γιατι πριν παρω το κινητο ρωτησα το καταστημα αν το κινητο προοριζετε για την αγγλικη αγορα και κατ επεκτασην αν εχει αγγλικο product code και θελω να μαθω αν μου ειπαν αληθεια για να ξερω αν μπορω να εμπιστευομαι αυτο το καταστημα.:)

Εκανα ενα google search το product code μου και σε ενα site λεει οτι οντως ειναι για αγγλικη αγορα, ξερει κανεις που μπορω να το κοιταξω για πιο επισημα?ευχαριστω.

Μπορείς να εμπιστεύεσαι το συγκεκριμένο κατάστημα, μιας και, από την αρχή, σου είπε ότι δεν έχει ελληνικό product code.

Σύμφωνα με αυτή τη λίστα, το product code της συσκεύης σου προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά και εφόσον στη λίστα δεν εμφανίζεται η Βρετανία με ξεχωριστό product code, πιθανότατα το δικό σου διοχετεύεται και εκεί.

Άλλη μια φορά, δεν έχει σημασία, και από τη στιγμή που το κατάστημα σου είπε ότι δεν είναι ελληνικό, μπορείς να το εμπιστευτείς μελλοντικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να εμπιστεύεσαι το συγκεκριμένο κατάστημα, μιας και, από την αρχή, σου είπε ότι δεν έχει ελληνικό product code.

Σύμφωνα με αυτή τη λίστα, το product code της συσκεύης σου προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά και εφόσον στη λίστα δεν εμφανίζεται η Βρετανία με ξεχωριστό product code, πιθανότατα το δικό σου διοχετεύεται και εκεί.

Άλλη μια φορά, δεν έχει σημασία, και από τη στιγμή που το κατάστημα σου είπε ότι δεν είναι ελληνικό, μπορείς να το εμπιστευτείς μελλοντικά.

ναι κοπελα μου, δεν εψαχνα για ελληνικο, αγγλια μενω, αγγλικο ηθελα και θελω να δω αν ειναι αληθεια αυτο που ειπαν...κολλησες με το ελληνικο.

ναι κοπελα μου, δεν εψαχνα για ελληνικο, αγγλια μενω, αγγλικο ηθελα και θελω να δω αν ειναι αληθεια αυτο που ειπαν...κολλησες με το ελληνικο.

Δεν παρουσιάζω εγώ συμπτώματα κολλήματος με ένα συγκεκριμένο θέμα... ;)

Αλήθεια σου είπαν!!!

Είναι για την Αγγλία!!!

Πιθανότατα υπάρχει αυτοκόλλητο με τη σημαία της Βρετανίας κάτω από τη μπαταρία!!!

:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει αντιπαράθεση από το πουθενά.

Οπότε καλό είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοί με το τρόπο που γράφουμε. :rolleyes:

Τέλος τα κεφαλαία απαγορεύονται από τους Ο.Π.Χ.

Ευχαριστώ :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4