Jump to content

lazarusrevol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lazarusrevol

  • Ημ. Γέννησης 30/10/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

lazarusrevol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Διαβασε προσεχτικα τι σου ειπα. Και εγω αν δεις στην υπογραφη μου το 9305 εχω. Και την πατησα αγοραζοντας galaxy s3 4G με 2GB ram απο Καναδα που ειχε διπυρηνο αντι για τετραπυρηνο επεξεργαστη. Ο κωδικος μοντελο του ηταν i747. Και νομιζω υπαρχει ακομη ενα 2πυρηνο αλλα δεν θυμαμαι τον κωδικο μοντελου. Οσο για τα δικτυα ναι μπορεις να διαλεξεις να εχεις mobile data απο οποιο θελεις εσυ. Ειτε 2g ειτε 3g ειτε 4g!
  2. Κατ'αρχην προσεξε το κινητο να ειναι το μοντελο GT i9305 και οχι καποιο αλλο. Γιατι αν ειναι απο Αμερικη υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιο μοντελο που βγηκε μονο για εκει κ εχει διπυρηνο επεξεργαστη αλλα ειναι για δικτυα LTE. Σιγουρεψε πρωτα αυτο λοιπον, τον κωδικο του μοντελου! Απο 'κει και περα ουτε λογος για το αν μπορεις να απενεργοποιησεις το 4G σημα. Φυσικα και υπαρχει αυτη η παραμετροποιηση, οποτε σιγουρεψου οτι δε ζηταει πολλα, ειναι σε καλη κατασταση και ειναι το μοντελο GT i9305. Καλη αγορα ευχομαι.
  3. Ναι εννοειται οτι υπαρχει, Να μην σε ανησυχει αυτο το θεμα.
  4. Λοιπον διαβαζοντας καιρο αυτο το ποστ περιμενα οτι δε θα χρειαζοταν να γραψω απορειες, αλλά... Μετα απο 2 μερες περασα τη Sentinel Rom στο κινητο, και στις 28/6 εβγαλε ο dev update και εκανα την καταλληλη διαδικασια κ τη περασα. Ομως εχω προβληματα : 1) Μεσω windows(7 32bit) απο παντα αργουσε υπερβολικα πολυ να ανοιξει τις μνημες(εσωτερικη, εξωτερικη) Πλεον δε μπορω να αντιγραψω η να επικολλησω τιποτα απο την εσωτερικη, παρα μονο στην εξωτερικη που παλι αργει υπερβολικα!Το κινητο στο device manager διαβαζεται ως Portable Media Player GT-I9305(MTP απο το κινητο). Απο το FAQ της rom λεει να παω να δηλωσω τη συσκευη σαν Android device αλλα τα windows δε μου βγαζουν καμια τετοια επιλογη δυστυχως.. 2) Χαθηκε φακελος με φωτογραφιες. Οταν αγορασα 16αρα Class 10 μνημη κ την εβαλα στο κινητο δηλωσα σε ολα τα προγραμματα φωτογραφιας να αποθηκευουν εκει. Με αποτελεσμα να μου βγαζει στο κινητο 2πλο τον φακελο camera, απο την εσωτερικη αλλα κ την εξωτερικη αλλα και διπλες φωτογραφιες που ειχε μεσα! Οταν προσπαθησα να τις περασω στο pc δεν αντεγραφοταν, απλα μου κολλαγε ο explorer των windows. Ειπα οτι καποια αλλη στιγμη μεσω κινητου θα τις περασω στην εξωτερικη πραγμα που δεν εκανα και τις εχασα! Επισης αυτο συνεβει 2η φορα οταν προσπαθησα να κανω ξανα το ιδιο κ ευτυχως μια μερα πριν ειχα συνδεθει με το DropBox. 3) Πλεον η εσωτερικη μνημη δεν διαβαζεται σωστα απο το κινητο. Μου βγαζει τους αρχικους φακελους μοναχα και απο τον explorer που εχει η rom, αλλα και απο το Astro File manager.Ενω απο windows μου βγαζει ολους αυτους που ειχα πριν περασω την updated Rom! Εψαξα να βρω τον φακελο 0, για να δω για αλλα αρχεια αλλα τιποτα! Edit: Φαινεται να υπαρχει προβλημα μονο απο τα windows καθως αφοτου εγκατεστησα whatsapp και viber εμφανιστηκαν οι φακελοι τους κανονικα στην εσωτερικη μνημη.. Καμια ιδεα ρε παιδια γιατι μου φαινεται εχει μ*****ει ενας διας κ κριμα ειναι ενα μηνα δεν εκλεισα με το κινητο στο χερι!
  5. Παιδια να ρωτησω και εγω μπας κ προλαβω να το παρω, απο καμερα πως τα παει; Γιατι εχω ενα motorola droid 3 και τραβαει απιστευτα καθαρες εικονες και βιντεο οταν δεν εχει σκοταδι!! Επισης απο δικη μου εμπειρια το φορτισμα καθε βραδυ ειναι για μενα συνηθεια πλεον οποτε ποσο χειροτερο απο αυτο μπορει να ειναι;; Το ψηνω και εγω να το παραγγειλω!
  6. Μακάρι να ήξερα να κανω cooking τις roms να εφτιαχνα μια ελληνικη αλλα δεν εχω ιδεα απο προγραμματισμο :Ρ
  7. Με τη Steel Droid 4.5 που χρησιμοποιω δεν εχω καποιο προβλημα .. Και εχω βαλει ελληνικα μονο για οταν γραφω.. Ολο το menu του κινητου ειναι στα αγγλικα. Δε ξερω αν αλλαζει κιολας αυτο
  8. Νομιζα οτι αναφερθηκα στο θεμα της sim και πιο πριν αλλα μαλλον δεν το καταλαβατε ακριβως. Το Droid 3 εχει υποδοχη για sim. Πως αλλωστε το χρησιμοποιω στο δικτυο της Cosmote? :cool: Οσον αφορα για το τελωνειο το κινητο αγοραστηκε τον Ιανουαριο, και αν και αργησε στο τελωνειο δε μου χρεωθηκε τιποτα παραπανω και δεν εγραφε και πουθενα ο φακελος οτι ειναι δωρο. Οσο για το ξεκλειδωμα εδωσα 5 ευρω (7κατι δολαρια) τοτε και αγορασα εναν κωδικο απο το ebay στελνοντας απλα το IMEI του κινητου κ εγινε αμεσως. Δεν νομιζω οτι το συγκεκριμενο μοντελο δε θα δουλεψει σε gsm δικτυο γιατι ειναι Global!!!!!!!!! Αλλωστε πριν το αγορασετε επιβεβαιωστε το στην αγγελια . Σαν κινητο θα το πω αλλη μια τελευταια φορα οτι ειναι μεγαλο και βαρυ. Προσωπικα δε νομιζω να ξαναπροτιμησω qwerty με τοσες ιντσες οθονη. Σε σχεση με galaxy s2 εχει μεγαλυτερο υψος και μικροτερο φαρδος, αλλα μεγαλυτερο παχος και βαρος! Το Gsmarena (ενας ιστοτοπος με παρα πολλες λεπτομερειες για καθε κινητο ) θα σας βοηθησει στη κριση σας περι μεγεθους. Σας συμβουλευω να το ξεψαχνισετε ;) Α να μη ξεχασω οτι εχει θεμα με τη μνημη του Ram που ειναι μονο 512 και ψιλοζοριζεται, αν βαλετε 2-3 παραπανω gadgets, η εχετε ανοιχτα viber, whatsapp, facebook client/chat, κτλ κτλ. Για τα λεφτα του πλεον πιστευω οτι ειναι medium level για κινητο με τα σημερινα δεδομενα. Σας δινει παραπανισια εμπειρια του τι μπορει να καταφερει ενα κινητο αλλα ελλειπης για καποιον που ειναι πολυ απαιτητικος! Με λιγα λογια κανει τα παντα αλλα με μετρο ;)
  9. Χωρις sim φιλε μου λιγο δυσκολα να λειτουργησει οποιοδηποτε κινητο τηλεφωνο για κλησεις. Αν εννοεις microSim κτλ ειναι αλλη ιστορια αλλα αυτα τα 2 μοντελα που λες νομιζω οτι δεν εχουν ακομη το νεο ειδος των καρτων αυτων. Αν σε ενδιαφερει ενα μεγαλουτσικο κινητο με qwerty πληκτρολογιο ειναι πολυ καλες λυσεις, ισως οι πιο ολοκληρωμενες! Αν ομως δε προκειται να εχεις συγκεκριμενη χρηση για το qwerty σε πληροφορω οτι οι 4" οθονης που εχει φτανουν κ περισευουν για οποιαδηποτε λειτουργια γραφης!
  10. Λοιπον για τις ρυθμισεις του Ιντερνετ ( προσωπικα εχω cosmote) μαλλον πρεπει να απευθυνθουμε σε εξυπηρετηση πελατων κ με καποιον που θα ξερει "παραπανω" πραγματα απο απλες οδηγιες. Επειτα , το κινητο στο χερι ειναι μεγαλο αλλα σκεφτειτε οτι εχει 4" οθονη. Το μειονεκτημα του για μενα ειναι το βαρος του κυριως κ οχι τοσο οι διαστασεις του. Η Rom Που εβαλα στη πρωτη βδομαδα ειναι Steel Droid 4.5 και εκτος απο μερικα ξαφνικα "χτυπηματα" καποιων proccess σε καποιες υπορυθμισεις δεν εχω προβληματα. Κανει τα παντα και συμφερει που λενε :Ρ Ο μηχανισμος του πληκτρολογιου ακομη ειναι στιβαρος αλλα εχω την υποψια οτι καπως χαλαρωσε. Τελος η προταση μου ειναι μεχρι να βγει πιο slim(ελαφρυ-λεπτοτερο) μοντελο οποιασδηποτε μαρκας με qwerty πληκτρολογιο, αποφυγετε το, γιατι ειναι κ μεγαλο και βαρυ.. Και μια ερωτηση απο μενα, ειναι ο χρονος αναμονης σε σας ποσο ειναι ; Δε παιζει να μου παει εμενα πανω απο 1μιση μερα χωρις να μπει στον φορτιστη, στην καλυτερη περιπτωση, και στη χειροτερη μπορει να μπει και μετα απο ενα 12ωρο κιολας. Πχ ειδα 2 επεισοδια game of thrones με 4 αντιθεση και στο τελος τους η μπαταρια εφτασε 15% απο 100%..
×
×
  • Create New...