Dim2 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Αποκλείεται το ενδεχόμενο ξε-κλειδώματος της συσκευής ώστε να αποστέλλουμε/δεχόμαστε αρχεία μέσω bluetooth?:worry: Απίθανο μου φαίνεται, σιγά αν η apple βάλει κανονικό bluetooth για αποστολή και λείψει δεδομένων. Μετά από 2-3 χρόνια κάτι ίσως δούμε. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Απίθανο μου φαίνεται, σιγά αν η apple βάλει κανονικό bluetooth για αποστολή και λείψει δεδομένων. Μετά από 2-3 χρόνια κάτι ίσως δούμε. Η apple μπορει να μην βαλει το bluetooth να συνεργαζεται με τα αλλα κινητα ,αλλα καποια εφαρμογη θα βγει σαν το ibluenova που δουλευε μια χαρα αλλα οχι για το ios4 μεχρι τωρα :( Edited September 3, 2010 by iliaspot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Παιδια σορρυ κιολας αλλα μια ερωτηση. επειδη αυριο παιρνω το αει φοουν 4 τι ακριβως ειναι το jailbreak? δεν εχω χρονο να ψαξω και πολυ οποτε ενα αρθρακι θα με βοηθουσε. απο το λιγο π πιστευω ενεργοποιει μπλου τουθ και τετοια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Το JB είναι το "σπάσιμο" του iphone για να κάνεις πολλά και διάφορα. Ομως θα χρειαστείς χρόνο και διάβασμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Eχω 3GS 3.1.2 jb. Εκανα αναβαθμιση του iTunes και προσπαθησα να κανω jb με το blackrain αλλα δεν γινεται.... Μου βγαζει κατι για .dll , οτι δεν βρεθηκε.. Γνωριζει κανενας αν φταει το iTunes? Τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να κανω jb στην 4.0.1? Εχουν επιλυθει ολα τα προβληματα (MMS κτλ.)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Eχω 3GS 3.1.2 jb. Εκανα αναβαθμιση του iTunes και προσπαθησα να κανω jb με το blackrain αλλα δεν γινεται.... Μου βγαζει κατι για .dll , οτι δεν βρεθηκε.. Γνωριζει κανενας αν φταει το iTunes? Τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να κανω jb στην 4.0.1? Εχουν επιλυθει ολα τα προβληματα (MMS κτλ.)? Jailbreakme.com: Jailbreak για ΟΛΑ τα μοντέλα iPhone, iPad και iPod Touch απευθείας από την συσκευή σας! Όλα έχουν επιλυθεί.;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Jailbreakme.com: Jailbreak για ΟΛΑ τα μοντέλα iPhone, iPad και iPod Touch απευθείας από την συσκευή σας! Όλα έχουν επιλυθεί.;) Θενκς αλλα το κινητο δεν ανοιγει καν.... λολ Απο ο,τι ειχα διαβασει πρεπει να κανω restore? Κατι με τα SSH? Ξερω οτι τα εχω κρατημενα απο την 3.1.2 - 4.0.1 αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Θενκς αλλα το κινητο δεν ανοιγει καν.... λολ Απο ο,τι ειχα διαβασει πρεπει να κανω restore? Κατι με τα SSH? Ξερω οτι τα εχω κρατημενα απο την 3.1.2 - 4.0.1 αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω :O Αυτά πρέπει να κάνεις αλλά να ξέρεις ότι θα χάσεις όλα σου τα δεδομένα από τη στιγμή που δεν μπορείς με κάποιον τρόπο να κάνεις backup τα αρχεία που θέλεις να κρατήσεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3280384#post3280384 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) Αυτά πρέπει να κάνεις αλλά να ξέρεις ότι θα χάσεις όλα σου τα δεδομένα από τη στιγμή που δεν μπορείς με κάποιον τρόπο να κάνεις backup τα αρχεία που θέλεις να κρατήσεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3280384#post3280384 Χρειαζεται να κανω downgrade? Update δεν πρεπει να κανω? :confused: ΕDIT: Επισης αν περαστει η 4.0.2 δεν θα μπορω να κανω jb. Σωστα? EDIT2: Βρηκα τελικα τι πρεπει να κανω (το ιδιο απλα πιο αναλυτικα) :) Παντως thanks eatmydust Edited September 6, 2010 by silmarien Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crowman24 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αν ισχυει κατι τετοιο με φαρμακωσες! στην 4.02 ειμαστε και περιμενουμε την devteam να μας ανοιξει τις πυλες ! Όλα κομπλέ από 4.0.2 σε 4.0.1 σύμφωνα με τον οδηγό που προτείνει ο φίλος ''ferrarakias'' στο ποστ #386. Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Πολυ ωραια. Ευχαριστω πολυ :) Σε καθε περιπτωση αυριο βγαινει και η πολυποθητη 4.1 οποτε λογικα η dev team θα επιληφθεί του θέματος αμεσα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Λεγε τετοια! Τσαμπα εκανα jb την 4.0.1 χθες??! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Μαλλον, ανακοινωθηκε επισημα :) αλλα δεν πειραζει, απεκτησες εμπειρία :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Μαλλον, ανακοινωθηκε επισημα :) αλλα δεν πειραζει, απεκτησες εμπειρία :) Πφφφ... Παλι καλα θα παρει καιρο μεχρι να βρεθουν τα exploit και να γινει το jb. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 σημερα πηρα το iphone 4 και οντας εντελως ασχετος να ρωτησω. Με το που το συνδεσα τωρα το κανω την αναβαθμηση 4.01. Εχει βγει καποιο Jailbreak για το Iphone4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 καλως ορισες. Για ολους υπαρχει η αρχη, dont worry για την 4.01 υπαρχει αλλα θα μπορουσες εναλλακτικα να περιμενες μεχρι αυριο που λεγεται οτι θα βγει η 4.1 και μεθαυριο λογικα το jb για να μην επαναλαμβανεις την ιδια διαδικασία στο λεω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 καλως ορισες. Για ολους υπαρχει η αρχη, dont worry για την 4.01 υπαρχει αλλα θα μπορουσες εναλλακτικα να περιμενες μεχρι αυριο που λεγεται οτι θα βγει η 4.1 και μεθαυριο λογικα το jb για να μην επαναλαμβανεις την ιδια διαδικασία στο λεω ευχαριστω πολυ. σε καθε update χανω τις εφαρμογες που εχω περασει? Με το jailbreak τι μπορω να κανω επιπλεον εχω ακουσει οτι κατεβαζω εφαρμογες οι οποιες ειναι με λεφτα, δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 ευχαριστω πολυ. σε καθε update χανω τις εφαρμογες που εχω περασει? Με το jailbreak τι μπορω να κανω επιπλεον εχω ακουσει οτι κατεβαζω εφαρμογες οι οποιες ειναι με λεφτα, δωρεαν? Με το update δε χάνεις καμιά εφαρμογή που έχεις περάσει. Επειδή όπως ανέφερες κι εσύ ότι έχεις όρεξη για να μάθεις το κινητό σου, σου παραθέτω τους παρακάτω βοηθούς-οδηγούς για να πάρεις μια πρώτη γεύση-γνώση περί του κινητού που έχεις στα χέρια σου. -Μόλις παρέλαβα το νέο μου iPhone. Και τώρα; -iPhone FAQ - συχνά διατυπωμένες ερωτήσεις -Read me first! Πληροφορίες Jailbreaking για αρχάριους Καλή διαμονή στο forum και καλό διάβασμα!:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Να κανω μια ερωτηση εγω? Εχει τυχει σε κανεναν να κανεις JB και να "χασεις" χωρητικοτητα. Δηλαδη απο 16GB Που ειναι κανονικα να λεει 6,8GB? Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 ενοοεις χωρις να εχεις εγκαταστησεις εφαρμογες απο το Cydia? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Πριν από λίγο η Dev-Team με ανακοίνωση της στο official blog προτρέπει όλους όσους ενδιαφέρονται να διατηρήσουν το Jailbreak και το Unlock στην συσκευή τους να μην προχωρήσουν σε αναβάθμιση του λειτουργικού το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα το βράδυ. Today you’ll likely start seeing iTunes innocently offer you a new version of iOS…version 4.1. Don’t accept it…it’s a trap! This time of year there are lots of new iPhone owners, and not everybody knows that accepting new iOS updates is the surest way to lose your jailbreak and/or unlock. While those of you who have Cydia or TinyUmbrella backups of your FW hashes will always be able to get back to 4.0.1 if you make this mistake, this doesn’t hold for unlockers. There’s currently no known way to revert your baseband — if you update your baseband you’ll lose the ultrasn0w unlock, possible forever. Please stay away from this 4.1 release until a safe jailbreak procedure (which also preserves ultrasn0w) is developed and released. P.S. There are a tiny number of iPhone3G owners who can revert their basebands due to a flaw in very early bootloaders…you will already know if you fit in this category! Πηγή : http://blog.iphone-dev.org/post/1086032828/its-a-trap Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Προσοχή Τα off-topic μηνύματα σχετικά με τις μεθόδους φόρτισης του iPhone 4 μέσω usb μεταφέρθηκαν στο ανάλογο θέμα : Apple iPhone 4 Παρακαλώ όπως διατηρήσουμε το παρών θέμα καθαρό μόνο για ειδήσεις πάνω στην επικείμενη κυκλοφορία της 4.1 και των αντίστοιχων Jailbreak και Unlock εργαλείων. Για οποιαδήποτε απορία σχετική με αυτές τις μεθόδους υπάρχουν τα ανάλογα θέματα. Apple iPhone 3GS Software Activate/Jailbreak/Unlock [iPhone OS 3.x & iOS 4] Apple iPhone 3G Software Activate/Jailbreak/Unlock [iPhone OS 3.x & iOS 4] Apple iPhone 4 Software Activate/Jailbreak/Unlock [iOS 4.x] Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Πριν από λίγο η Dev-Team με ανακοίνωση της στο official blog προτρέπει όλους όσους ενδιαφέρονται να διατηρήσουν το Jailbreak και το Unlock στην συσκευή τους να μην προχωρήσουν σε αναβάθμιση του λειτουργικού το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα το βράδυ. Πηγή : http://blog.iphone-dev.org/post/1086032828/its-a-trap πολύ καλή είδηση πάλη θα τρέχαμε άδικα:) Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 για σας.. για μας μαυρα μαντατα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 4.0.1 jailbreak. Όταν πάω στο jailbreakme.com μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα... Σε σας τι βγάζει όταν πάτε εκεί από safari (για όσους έχετε κάνει jailbreak εννοείται). επειδη έχω πρόβλημα με το facetime (έχει εξαφανιστεί, γνωστο bug του jailbreakme), μπορώ να ξαναπεράσω το jailbreakme πάνω από το ήδη jailbroken iphone μου; Ενέχει κίνδυνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts