zerokill Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Περασαν και τα Χριστουγεννα και ακομα δεν εχει ερθει jb για την 4.2 ??:wacko: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Περασαν και τα Χριστουγεννα και ακομα δεν εχει ερθει jb για την 4.2 ??:wacko: Και εγω για αυτον τον λογο εκανα downgrade σε 4,1 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniosk Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Πως κανεις dawngrade σε 4.1 και να αλλαζει το baseband???? Υπαρχουν καποια σιτε που εχουν unlock επι πληρωμη, τα εχει δοκιμασει κανεις ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Καλησπέρα, έχω ένα iphone 3GS αγορασμένο από Ελλάδα στο οποίο ποτέ δεν έχω κάνει jailbreak στο παρτελθόν.Το λογισμικό που έχω αυτή τη στιγμή από το itunes είναι το 4.1, όμως όταν το είχα πρωτοαγοράσει το iphone (ναι, από Ελλάδα, Vofafone), είχε το 4.0.2. Στις ρυθμίσεις γράφει "firmware μόντεμ 05.14.02". Προσπάθησα να το κάνω jailbreak με Limera1n όμως ναυάγησε εντελώς το θέμα... Στη διαδικασία του jailbreak συνεχώς το limera σταματούσε στη φάση retry: hold home and power, και κάθε φορά που το κάνω μού λέει πάντα retry... Προσπάθησα να το βάλω σε DFU mode... Κανω ο΄,τι μου λενε οι οδηγιες για το DFU mode αλλα όταν τελειώνω το iTunes μου βγάζει ότι... "iTunes has detected an iPhone in recovery mode. You must recover this iPhone before it can be used with iTunes" και πατάω Restore και μου βγάζει 2 επιλογές "Update and Restore" (σε 4.2) και "Cancel" και διάλεξα το Update and Restore (έχοντας ανοιχτό έτσι κι αλλιώς το limera) όμως μετά τη λήξη της εγκατάστασης, μου λεει οτι δεν μπορει να μου κανει restore. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Ανοίγω το itunes και συνδέω το iphone και ταυτόχρονα ανοίγω το limera. Μετά πατάω το sleep μέχρι να σβήσει και η οθόνη μου βγάζει το καλώδιο με το itunes. Πατάω το sleep με το Home 10seconds και αφήνω το sleep Κρατώντας πατημένο το Home αλλά 10 δευτερόλεπτα.... Έχω κάνει το iphone μου τουβλο και δεν ξέρω πώς να προχωρήσω το jailbreak ή έστω να το επαναφέρω στην παλιά του κατάσταση. Το έχω ανάγκη στη δουλειά μου και το στερούμαι καθημερινα΄και εκει που ηθελα να το ξεκλειδώσω έχει γίνει εντελώς άχρηστο, παρακαλώ... όποιος μπορεί να βοηθήσει κι έχει λίγο χρόνο να μου στείλει ένα pm πότε μπορεί να επικοινωνήσουμε διαδικτυακά μπας και το σώσω. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι άσχετος από τεχνολογία και δεν ξέρω πως να το φτιάξω... Γεια χαρα, δεν χρειαζεται να εχεις το itunes ανοιχτο.Και 2ο τρεχεις το limera1n το iphone το εχεις αναμενω κανονικα και το εχεις συνδεσει, πατας να ξεκινησει το limera1n και οτι σου λεει το κανεις με τη σειρα και 8α μπει σε DFU...Μην κανεις το λαθος να κλεινεις το κινητο για να το κανεις DFU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 τσακαλια τι εγινε με το jb το μονιμο της 4.2 ακομα ελατωματικο?? να δοκιμασω να το περασω η να αναμηνω στο μη μονιμο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 τσακαλια τι εγινε με το jb το μονιμο της 4.2 ακομα ελατωματικο?? να δοκιμασω να το περασω η να αναμηνω στο μη μονιμο?? κοιτα εαν δεν σε νοιαζει το BT ή το skype βαλε το! Παιζει μια χαρα (σε ipad!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 κοιτα εαν δεν σε νοιαζει το BT ή το skype βαλε το! Παιζει μια χαρα (σε ipad!) οταν λες bt? και που ακριβως το βρισκω? Το παιρναω οπως ειναι δεν σβηνω το untethered p exw etsi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Και εγω για αυτον τον λογο εκανα downgrade σε 4,1 Τουλάχιστον εσείς μπορείτε και κάνετε, εμείς που δε κρατήσαμε τα SHSH καλά να πάθουμε :mad: :( Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 οταν λες bt? και που ακριβως το βρισκω? Το παιρναω οπως ειναι δεν σβηνω το untethered p exw etsi? Bluetooth...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikegee Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Bluetooth...:) Συγνώμη αλλά δουλέυει bt transfer σε IOS 4+??? Αν ναι παρακαλώ διαφωτίστε με!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Συγνώμη αλλά δουλέυει bt transfer σε IOS 4+??? Αν ναι παρακαλώ διαφωτίστε με!! Όχι φίλε μου δεν δουλεύει. Η αναφορά γίνεται γενικότερα για το bluetooth και όχι για την υποστήριξη μεταφοράς αρχείων μέσα από αυτό. Με άλλα λόγια δεν είναι ξεκλείδωτο. Μπορείς να μεταφέρεις εικόνες μέσω bluetooth με διάφορες εφαρμογές αλλά μόνο ανάμεσα σε iphones. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) καλημέρα εχω το iphone 4 με λογισμικό 4.1 κ μόντεμ 2.10.4 κλειδωμένο.πως μπωρώ να παω στο 4.0.1 κ στο μόντεμ 01.59 και να το ξεκλειδώσω; Edited January 3, 2011 by tsafou Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 καλημέρα εχω το iphone 4 με λογισμικό 4.1 κ μόντεμ 2.10.4 κλειδωμένο.πως μπωρώ να παω στο 4.0.1 κ στο μόντεμ 01.59 και να το ξεκλειδώσω; Δεν γίνεται να κάνεις downgrade την baseband. Συνεπώς, αναμένεις για το unlock tool που πρόκειται να βγει. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Καλησπερα παιδια Unlock για 3gs με 4.1 εχει βγει ή ακομα?6 μηνες το εχω και καθεται το καημενο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 κανενα προγραμμα να ανεβαζω τραγουιδια απο youtube στο face?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 m.youtube.com, σε κάθε βίντεο έχει επιλογή share Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 παιδες βοηθατε λιγο.Εχω ενα αμερικανικο με 4.1 ,το εχω κανει jaibrake αλλα οχι unlock.Εχει βγει το unlock?Αν ναι τι πρεπει να κανω?Να περασω την 4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 παιδες βοηθατε λιγο.Εχω ενα αμερικανικο με 4.1 ,το εχω κανει jaibrake αλλα οχι unlock.Εχει βγει το unlock?Αν ναι τι πρεπει να κανω?Να περασω την 4.2? Δεν έχει βγει ακόμα το unlock. Αν θέλεις να παραμείνεις jailbroken, θα σου πρότεινα να μείνεις στην 4.1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ακουσα οτι εχει βγει μονο για 4.2.1 και μονο εαν εχει την αναλογη baseland Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ακουσα οτι εχει βγει μονο για 4.2.1 και μονο εαν εχει την αναλογη baseland Έχει βγει απλά ένα jailbreak tool για την 4.2.1 το οποίο δεν είναι μόνιμο. Είμαστε όλοι σε αναμονή για το μόνιμο jailbreak και unlock. Αν βγει κάτι σοβαρό και επίσημο, να είσαι σίγουρος ότι θα δημοσιευτεί και εδώ αμέσως. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Οκ thanks.6 μηνες ομως και ακομα να κανουν unlock την 4.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio1 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 δεν ξερω αν βρισκομαι στην σωστη ενοτητα αλλα θελω την βοηθεια σας.εχω ενα Iphone 3g απο αμερικη,ειχε λογισμικο 3.1 αλλα κολαγε και ετσι ειπα να κανω αναβαθμιση και μετα jailbrake. αφου εκανω την αναβαθμιση μου εχει πεταξει το εικονιδιο itune με το καλωδιο usb οταν ανοιγω το iphone μενει εκει...παω να κανω restore ξανα αλλα τιποτα μου εμφανιζει μυνημα 'iphone could not restore'.επισης οταν συνδεω το iphone με itune μου λεει πως το iphone ειναι σε recovery mode και πρεπει να κανω restore αλλα restore δεν γινεται....τι πρεπει να κανω για να το φτιαχω...την βοηθεια σας παρακαλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mairh18 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Καλησπέρα παιδία καλη χρονια σε όλους!!!! Εχω ενα iphone 3g 4.2.1 mc μοντελο με firmware 05.15.04 και θελω να το ξεκλειδώσω.....βρηκα ενα προγραμμα snowbreez και εκανα και καλα jailbreak αλλα μαλλον δεν εγινε σωστα γιατι το cyndia δεν ανοιγει καν και επισησ δεν ανοιγει και το safari.....Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει να το ξεκλειδωσω.....?και να μου πει και ποια ακριβωσ προγραμματα θα χρησιμοποιησω για να γινει αυτο και αν ειναι ευκολο να ειναι free αυτα...?Συγνωμη αν ζηταω πολλα....Οτι μπορει ο κα8ενασ :P..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Το καλο πραγμα αργει.Ας αργησει τουλαχιστον να ειναι bug free να μην αρχισουμε τα restore .. .. τι να κανεις ο comet δεν ειναι apple .. λογικο να αργει λιγο Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Legollas Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Καλησπέρα και χιλια συγνωμη αν επαναλαμβανομαι. Ειμαι κατοχος ενος Iphone 3G. Ειχα κανει ενημερωσει σε OS 4.2.1 με αποτελεσμα να αλλαξει και το firmware se 05.15.04. Το κινητο ομως δεν πηγαινε καλα και ετσι το γυρισα σε εκδοση 3.1.2. Το μεγαλυτερο προβλημα ομως ειναι οτι παροτι που περασα το ultrasn0w ναι μεν ξεκλειδωνει την sim, δεν μπορει ομως να βρει κανεναν παροχο. Σας παρακαλω παρα πολυ υπαρχει καποια λυση στο προβλημα αυτο? Ελπιζω να εχω απαντηση σας συντομα ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts