Jump to content

[iOS 3] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 2G/3G/3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας,

Καλη χρονια σε ολους με υγεια..

Πριν λιγες μερες αγορασα απο την cosmote το iphone 3gs 32gb και ψαχνω διαφορα πραγματα για το κινητο..

ειδα για το jailbreak πως γινεται κλπ αλλα δεν καταφερα να βρω το τι κανει και γιατι να το κανω αυτο στο iphone?πιο το κερδος?

Φανταζομαι ειναι πολυ χαζη ερωτηση αυτη και οτι δεν το αναφερατε καπου για το λογο οτι θα επρεπε να το ξερουν ολοι φανταζομαι..Δυστυχως δεν εχω ιδεα εγω συγνωμη κι ολας..

Ενα ταπεινο nokia n95 ειχα πριν και το iphone το ηθελα κυριως επειδη φορτωνει γρηγορα τις φωτογραφιες και τα βιντεο,και γενικα για την ταχυτητα του

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας,

Καλη χρονια σε ολους με υγεια..

Πριν λιγες μερες αγορασα απο την cosmote το iphone 3gs 32gb και ψαχνω διαφορα πραγματα για το κινητο..

ειδα για το jailbreak πως γινεται κλπ αλλα δεν καταφερα να βρω το τι κανει και γιατι να το κανω αυτο στο iphone?πιο το κερδος?

Φανταζομαι ειναι πολυ χαζη ερωτηση αυτη και οτι δεν το αναφερατε καπου για το λογο οτι θα επρεπε να το ξερουν ολοι φανταζομαι..Δυστυχως δεν εχω ιδεα εγω συγνωμη κι ολας..

Ενα ταπεινο nokia n95 ειχα πριν και το iphone το ηθελα κυριως επειδη φορτωνει γρηγορα τις φωτογραφιες και τα βιντεο,και γενικα για την ταχυτητα του

Μην έχεις καθόλου ενοχές για τις απορίες σου γιατί κανείς δεν γεννήθηκε «γνώστης»!

Πρέπει βέβαια να διαβάσεις τους οδηγούς στην ενότητα guides αλλά σε ότι αφορά την ερώτηση για το jailbreak η απάντηση είναι η εξής:

Η apple έχει επιλέξει για λόγους ελέγχου της εμπειρίας του χρήστη (αν αυτό είναι καλό ή κακό αποτελεί άλλο θέμα συζήτησης) να μην επιτρέπει την εγκατάσταση στο κινητό εφαρμογών που δεν έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από την apple.

Κάνοντας jailbreak επιτρέπεις κυρίως 2 πράγματα:

(α) την εγκατάσταση εφαρμογών που αναπτύσσονται εκτός της «ομπρέλας» της apple άρα μεγαλύτερη ποικιλία αλλά και ενδεχόμενα προβλήματα ασφαλείας ή κακής χρήσης των πόρων του συστήματος.

(β) την εγκατάσταση «σπασμένων» εφαρμογών με ότι κίνδυνο αυτό έχει.

Καλή Χρονιά!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

ρε παιδια.εχω το iphone εδω και 2 περιπου μηνες.παρατηρω σε μερικα συγκεκριμενα σημεια εχει ελαχιστο σημα.γιατι??εχει κατι?σημερα ετυχε και πηρα το παλιο μου κινητο και στα ιδια σημεια εχει full++ σημα.τι παιζει?να πω οτι εχω απενεργοποιησει το 3g

Σας ευχαριστω πολυ, καταλαβα :)

Τωρα αρχιζω να ψαχνω τις δυνατοτητες του iphone και φαινεται οτι θα μου παρει πολυ καιρο μεχρι να μαθω..

Καλη χρονια με υγεια σας ευχομαι..να'στε ολοι καλα :)

Εχει τυχει σε καποιον μετα απο jailbreak να εχει παρατηρησει μια κιτρινιλα στην οθονη?
Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος

ρε παιδια.εχω το iphone εδω και 2 περιπου μηνες.παρατηρω σε μερικα συγκεκριμενα σημεια εχει ελαχιστο σημα.γιατι??εχει κατι?σημερα ετυχε και πηρα το παλιο μου κινητο και στα ιδια σημεια εχει full++ σημα.τι παιζει?να πω οτι εχω απενεργοποιησει το 3g

προφανως το ελαχιστο σημα που βλεπεις, ειναι το 3G σημα σου. ;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

πως γινεται να ειναι το 3g σημα αν εγω εχω απενεργοποιησει το 3g??εγω το εχω απενεργοποιησει για να εχω παντου και πιο πολυ σημα γιατι ακομα το 3g δεν πιανει παντου

Εχει τυχει σε καποιον μετα απο jailbreak να εχει παρατηρησει μια κιτρινιλα στην οθονη?

Σε σύγκριση δίπλα δίπλα με άλλο iPhone, και με θέμα φορτωμένο, παρατήρησα μια κιτρινίλα στην οθόνη... Αλλά, έτσι μόνο του δεν εντοπίζεται...

Σε σύγκριση δίπλα δίπλα με άλλο iPhone, και με θέμα φορτωμένο, παρατήρησα μια κιτρινίλα στην οθόνη... Αλλά, έτσι μόνο του δεν εντοπίζεται...

Ναι σε συγκριση με αλλο παρατηρησα κιτρινιλα αλλα του εκανα restore και παλι την ιδια κιτρινιλα εχει..

"Όταν μία jailbroken συσκευή γίνει απλά update (και όχι update & restore) σε μία επόμενη έκδοση firmware και στην συνέχεια ξανά jailbreak, διατηρούνται σε αυτήν ~500MB από αρχεία που προέρχονται από το προηγούμενο jailbreak και τα οποία είναι πλέον άχρηστα. Για το λόγο αυτό, συνίσταται να πραγματοποιήσετε restore στην έκδοση που θέλετε να εγκαταστήσετε (3.1.2) πριν χρησιμοποιήσετε το blackra1n."

Πως μπορώ να κάνω restore?? Και ποια είναι η καλύτερη έκδοση για jb??? Για το restore έκανα αυτά: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=254387 αλλά κολλάω εκεί που λέει για υποβάθμιση του firmware. Έχω από την αρχή την 3.1.2. Πως μπορώ να την κάνω restore? Και τί είναι τα iBEC και iBSS?? Χρειάζονται??? ΒΟΗΘΕΙΑ έχω πελαγώσει!!!!

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

καλησπερα εχω το iphone 3gs 16gb απο την cosmote. σημερα πηγα να του κανω jailbreak μου περασε το cybia αλλα γιατι δεν ειχα κανει κατι σωστα ειπα να του κανω reset μεσω του μενου και ως αποτελεσμα πλεον να εχει μπλοκαρι και να μην κανει τιποτα . τι μπορω να κανω ?
:p

εγω που ειχα κανει jailbreak και μετα απο 2-3 μερες εκανα απλα ενα restore, εχω αυτα τα αρχεια των ~500MB που ειναι αχρηστα; εχω την 3.1.2 εκδοση firmware

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

παιδια εχω ενα προβλημα....μολις χθες εκανα jb εχω κατεβασει και κατι εφαρμογες μεχρι στιγμης μονο απο Appstore.

σημερα αφου μου εκλεισε απο μπαταρια του ξαναεκανα jb και απο τοτε δεν μοθ ανοιγουν μερικες εφαρμογες . συγκεκριμενα η εφαρμογη απο τα νεα και τη eurobank.

αλλες παλι απο το appstore οπως fαcebook moy ανοιγουν κανονικα . το εκλεισα ξανα μπας και αλλαξει κατι αλλα παλι τα ιδια

τι παιζει ρε παιδια?????????

δεν ξερω βεβαια αν το προβλημα σχετιζεται με το jb γι αυτο και ζητω τα φωτα σας

ευχαριστω

μετα το δευτερο untethering jailbreak δε μου ανοιγει καμια εφαρμογη απο το appstore....βοηθειστε παρακαλω!!!

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

παιδια εχω ενα προβλημα....μολις χθες εκανα jb εχω κατεβασει και κατι εφαρμογες μεχρι στιγμης μονο απο Appstore.

σημερα αφου μου εκλεισε απο μπαταρια του ξαναεκανα jb και απο τοτε δεν μοθ ανοιγουν μερικες εφαρμογες . συγκεκριμενα η εφαρμογη απο τα νεα και τη eurobank.

αλλες παλι απο το appstore οπως fαcebook moy ανοιγουν κανονικα . το εκλεισα ξανα μπας και αλλαξει κατι αλλα παλι τα ιδια

ευχαριστω

μετα το δευτερο untethering jailbreak δε μου ανοιγει καμια εφαρμογη απο το appstore....βοηθειστε παρακαλω!!!

Μηπως να ξανα εγκαταστησεις τις εφαρμογες?

μια μια ..??? και αν μου το ξανακανει αυτη η δουλεια θα γινεται καθε φορα???

Μολις εκανα update το facebook απο appstore και ως διαμαγειας πλεον ανοιγουν τα παντα

τι εγινε ρε παιδια????

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

βαρεθηκα και εκανα λογαριασμο στο app store...ωσπου να βγει το jb καληνυχτα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ψαχνω στο Apple store τις παρακατω εφαρμογες. (εχω βγαλει το jailbreak ).To blacklist και το calldat υπαρχουν στο cydia.

1)Βlacklist η κατι αντιστοιχο

2)Εφαρμογη για εγγραφη κλησης?

3)Calldata

ευχαριστω

μην αγχώνεσαι και εγώ στην ίδια φάση με εσένα είμαι..έχω την 3.1.2. και έχω κάνει jb αλλά δεν έχω τέτοια προβλήματα, μπορεί να είναι των εφαρμογων..απεγκατάσταση και πάλι από την αρχή..

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Ψαχνω στο Apple store τις παρακατω εφαρμογες. (εχω βγαλει το jailbreak ).To blacklist και το calldat υπαρχουν στο cydia.

1)Βlacklist η κατι αντιστοιχο

2)Εφαρμογη για εγγραφη κλησης?

3)Calldata

Σπαστα και ξαναριξτα:p Οκ,αστειευομαι.Αλλα,αφου οπως λες τις βρηκες στο cydia,εστω τις δυο,θελεις να τις βρεις και στο App store?Δεν καταλαβα...:)

Ωχ.Σορυ!Μετα ειδα οτι λες οτι εβγαλες το jailbreak!!Αν θελουν ας τη διαγραψουν την απαντηση μου οι αγαπητοι μας mods:)

Apple iPhone 14 Pro Max

εχει βρει καποιος αυτη την εφαρμογη ανεβασμενη?(εκτος απο το επισημο site) http://www.youtube.com/watch?v=-j-DGrWry6k

ευχαριστω

εχει βρει καποιος αυτη την εφαρμογη ανεβασμενη?(εκτος απο το επισημο site) http://www.youtube.com/watch?v=-j-DGrWry6k

ευχαριστω

η εφαρμογη τα σπαει:w00t: χρειαζεται να ειναι jailbroken το κινητο για να την εγκαταστησουμε;

edit: μπηκα στο επισημο site που το διαφημιζουν και ειναι επι πληρωμη. το ερωτημα μου ομως εξακολουθει να τειθεται

Edited by eatmydust

η εφαρμογη τα σπαει:w00t: χρειαζεται να ειναι jailbroken το κινητο για να την εγκαταστησουμε;

edit: μπηκα στο επισημο site που το διαφημιζουν και ειναι επι πληρωμη. το ερωτημα μου ομως εξακολουθει να τειθεται

Τι ακριβώς τα σπάει για να καταλάβουμε κι εμείς; :down: