George109 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Πανω που παω να τα ξακαθαρισω και να πω περιμενω βρισκεται ενας φιλος που λεει αυτα που θελω να ακουσω απο το κινητο και ξαναμπαινω στο δειλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steant Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Γεια σας! Εχω το Ομνια 1 και σκεφτομαι να παρω το ομνια 2. επιδη δε ξερω πολλα για το Ομνια 2 τι λετε αξιζει η αλλαγη??? Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο το I900, το μονο που μου δυσκολευει και αυτος ειναι και ο κυριοτερος λογος που θελω να το αλλαξω ειναι η οθονη αφης του σε χρηση ιντερνετ, sms κτλ. Τι λετε αξιζει το κοπο??? Ας μου απαντησει καποιος φιλος που ειχε το i900 και τωρα εχει το i8000. Αξιζει να το αλλαξω η δε θα δω και μεγαλες διαφορες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Ας μου απαντησει καποιος φιλος που ειχε το i900 και τωρα εχει το i8000. Αξιζει να το αλλαξω η δε θα δω και μεγαλες διαφορες??? Είχα το i900 και πήγα στο i8000. Το θεωρώ όπως γράφω και πιο πάνω το πληρέστερο κινητό. Ότι προγράμματα είχα εγκαταστήσει στο i900 τώρα το i8000 τα έχει από μόνο του. Βάζοντας και κάποια άλλα έξτρα έγινε πλήρες τουλάχιστον για μένα. Πάρτο χωρίς αμφιβολία τουλάχιστον για αντικατάσταση του i900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Πανω που παω να τα ξακαθαρισω και να πω περιμενω βρισκεται ενας φιλος που λεει αυτα που θελω να ακουσω απο το κινητο και ξαναμπαινω στο δειλημα. κοιτα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. εαν δεν διαθετεις πανω απο 400 ευρω,παιρνεις αυτο. εαν διαθετεις κανα 600αρι,περιμενεις τα καινουργια κινητα απο Οκτωβριο,να δουμε και τα winphone7 τι ρολο παιζουνε και αποφασιζεις. εγω οπως ανεφερα πιο πανω τα Χριστουγεννα κλεινω 1 χρονο με το omnia 2 και τοτε θα παρω [πρωτα ο Θεος] καποια συσκευη απο τις "φρεσκιες με τους μεγαλους επεξεργαστες,πανω απο 4" οθονη κ.λ.π. παντως και το omnia δεν τοχω βαρεθει γιατι καθε λιγο και λιγακι του αλλαζω skins και ειναι σαν καινουργια συσκευη. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) κοιτα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. εαν δεν διαθετεις πανω απο 400 ευρω,παιρνεις αυτο. εαν διαθετεις κανα 600αρι,περιμενεις τα καινουργια κινητα απο Οκτωβριο,να δουμε και τα winphone7 τι ρολο παιζουνε και αποφασιζεις. εγω οπως ανεφερα πιο πανω τα Χριστουγεννα κλεινω 1 χρονο με το omnia 2 και τοτε θα παρω [πρωτα ο Θεος] καποια συσκευη απο τις "φρεσκιες με τους μεγαλους επεξεργαστες,πανω απο 4" οθονη κ.λ.π. παντως και το omnia δεν τοχω βαρεθει γιατι καθε λιγο και λιγακι του αλλαζω skins και ειναι σαν καινουργια συσκευη. ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣ!!!! Το SWYPE το έχει κανένας από το Galaxy S ή που μπορούμε να το βρούμε? Θα δουλεύει στο δικό μας? Edited August 24, 2010 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Το SWYPE το έχει κανένας από το Galaxy S ή που μπορούμε να το βρούμε? Θα δουλεύει στο δικό μας? Υπάρχει και swype και windows mobile αλλά δεν υποστηρίζει ακόμα την ελληνική γλώσσα. Εναλλακτικά υπάρχει το SlideIT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newstef Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 μου επεσε το κιν απο την τσεπι κ το πατισανε αυτοκινιτα και εσπασε η οθονη ....το κινιτο ομος λιτουργει κανονικα ..συνδεετε στον υπολογιστι κ βλεπο τα αρχιατου ....το προβλημα μου ειναι το εξεις ,θελο να παρω επαφες κ μηνηματα αλλα δεν γινετε γιατι το εχο γιρισμενο στο usb storage device αντι για active sync ...υπαρχη τροπος να παρο τουλαχιστον τα μηνηματα η να το γυρισο σε active sync ? Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/DSC00318.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OldNewbie Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 (edited) Νομίζω, ότι αν το κλείσεις (μπορείς; ) και το ξανανοίξεις, όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το active sync. Edited August 25, 2010 by OldNewbie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newstef Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 το εχω κανει αυτο αλλα δεν εγινε τπτ ;( Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/DSC00318.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Παρατηρησα οτι μολις ενεργοποιω το τηλεφωνο, μεσω του μενου "Λειτουργεια σε", επανω αριστερα βγαζει το ονομα του παροχου (COSMOTE στην περιπτωση μου), αλλα μολις κανω καποια λειτουργεια το εξαφανιζει. Να πω την αληθεια, θα ηθελα να φαινεται μονιμα, αλλα πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Παιδιά καλημέρα. Μερικές ερωτήσεις: 1. Μπορώ να έχω αγγλικό μενού με ελληνική+αγγλική γραφή? 2. Στην εισαγωγή κειμένου πχ σε μνμ ιστοσελίδες λίστα επαφών κλπ μπορώ να εισάγω ταυτόχρονα αγγλικά και ελληνικά πεζά-κεφαλαία με τονισμούς? αν χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα ποιο είναι αυτό? Η εναλλαγή ελληνικών-αγγλικών γίνεται άμεσα? 3. Στη λίστα επαφών πόσοι χαρακτήρες χωράνε μέχρι να μπουν οι τελίτσες της απόκρυψης? 4. Τα παλιά προβλήματα διαχείρισης ram λύθηκαν ή χρειάζεται κάποια πρόσθετη εφαρμογή? 5. Μπορούν να υπάρχουν σε μια επαφή πχ 6 τηλέφωνα ή υπάρχει περιορισμός πχ στα 3 τηλέφωνα (βάσει outlook) 6. H φόρτιση μέσω usb μπορεί να απενεργοποιηθεί? 7. Από αυτονομία θα βγάλει 2 μέρες? 8. Μπορούμε μέσω εφαρμογής στο pc να κάνουμε backup τα μνμ, ημερολόγιο, επαφές και σημειώσεις σε ενιαίο αρχείο? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Το έψαξα με το search αλλά... Πως βλέπουμε παίδες αν είναι ενεργοποιημένο το NetFramework 3.5?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papaid Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 καλησπερα,ειμαι αρχαριος και δεν ξερω πως να βαλω το genius driver .μπορειτε να με βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Πως βλέπουμε παίδες αν είναι ενεργοποιημένο το NetFramework 3.5?? Ευχαριστώ Πήγαινε με έναν registry editor στο path HKLM/Software/Microsoft/.NETCompactFramework και κοίταξε αν το DWORD data του 3.5.7283.00 είναι 1. Εάν ναι, είναι ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OldNewbie Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Παιδιά καλημέρα. Μερικές ερωτήσεις: 1. Μπορώ να έχω αγγλικό μενού με ελληνική+αγγλική γραφή? 2. Στην εισαγωγή κειμένου πχ σε μνμ ιστοσελίδες λίστα επαφών κλπ μπορώ να εισάγω ταυτόχρονα αγγλικά και ελληνικά πεζά-κεφαλαία με τονισμούς? αν χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα ποιο είναι αυτό? Η εναλλαγή ελληνικών-αγγλικών γίνεται άμεσα? 3. Στη λίστα επαφών πόσοι χαρακτήρες χωράνε μέχρι να μπουν οι τελίτσες της απόκρυψης? 4. Τα παλιά προβλήματα διαχείρισης ram λύθηκαν ή χρειάζεται κάποια πρόσθετη εφαρμογή? 5. Μπορούν να υπάρχουν σε μια επαφή πχ 6 τηλέφωνα ή υπάρχει περιορισμός πχ στα 3 τηλέφωνα (βάσει outlook) 6. H φόρτιση μέσω usb μπορεί να απενεργοποιηθεί? 7. Από αυτονομία θα βγάλει 2 μέρες? 8. Μπορούμε μέσω εφαρμογής στο pc να κάνουμε backup τα μνμ, ημερολόγιο, επαφές και σημειώσεις σε ενιαίο αρχείο? ευχαριστώ! 1. Εχω ελληνικό μενού με ελλ. κι αγγλ. γραφή, υποθέτω γίνεται και το ανάποδο 2. Με το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου, μπορείς να αλλάζεις άμεσα από ελληνικά - αγγλικά, αλλά τόνους προσωπικά δε βρήκα αν μπορεί να βάλει. Εχω βάλει το SPB Keyboard, με το οποίο και τόνοι μπαίνουν και μπορείς να εναλλάσεσαι μεταξύ πολύ περισσότερων γλωσσών. Υπάρχει ελεύθερο και το FingerKeyboard, που δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά πολλοί φίλοι μ λένε ότι είναι πολύ καλό. 3. 17 σε portrait mode (οι 2 τελευταίοι φαίνονται κάτω από το εικονίδιο του τηλεφώνου όμως) και 36 σε landscape (πάλι οι 2 ψιλοκρύβονται) 4. Δε γνωρίζω για τα παλιά, μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια πρόβλημα με τη ram. 5. Μπορείς να βάλεις ένα κινητό μόνο (βλακεία) 2 σπιτιού, 2 γραφείου, ένα τηλ.υπολ. (τι σημαίνει αυτό;), 1 τηλ αυτοκινήτου, 1 τηλ βοηθού, 1 ασύρματο. Aλήθεια έχει πεδίο στις επαφές IM, IM1, IM2 τι είναι αυτά γνωρίζει κανείς; 6. Δεν το έχω καταφέρει ακόμη. 7. Εκεί περίπου παίζει. 8. Δε γνωρίζω, ένα ένα τόχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 . 5. Μπορείς να βάλεις ένα κινητό μόνο (βλακεία) 2 σπιτιού, 2 γραφείου, ένα τηλ.υπολ. (τι σημαίνει αυτό;), 1 τηλ αυτοκινήτου, 1 τηλ βοηθού, 1 ασύρματο. Aλήθεια έχει πεδίο στις επαφές IM, IM1, IM2 τι είναι αυτά γνωρίζει κανείς; IM = Instant Messenger ! Δηλαδή... msn, yahoo, gtalk, icq..... κτλ....!!! Και όντος.... το να μπορείς να βάλεις μόνον ένα αριθμό κινητού σε κάθε επαφή.... είναι τουλάχιστον γελοίο...!!! Έχω πολλούς γνωστούς με 2 κινητά, και πρέπει να φτιάχνω ξεχωριστή επαφή για να μπορώ να στέλνω sms και στα δύο...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Πήγαινε με έναν registry editor στο path HKLM/Software/Microsoft/.NETCompactFramework και κοίταξε αν το DWORD data του 3.5.7283.00 είναι 1. Εάν ναι, είναι ενεργοποιημένο. Δηλ. τώρα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 καλησπερα,ειμαι αρχαριος και δεν ξερω πως να βαλω το genius driver .μπορειτε να με βοηθησετε? εντόπισε μέσα από τυς φακέλους την κάρτα μνήμης που περιλαμβάνει το ginius, και μέσα θα βρεις ένα αρχείο giniusdriver.exe. Τρέξε το για να γίνει η εγκατάσταση. Μετά θα το τρέχεις από το εικονίδιο που θα προστεθεί από μόνο του στη λίστα με τα εγκατεστημένα προγράμματα. Να θυμάσαι ότι δεν τρέχει χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 IM = Instant Messenger ! Δηλαδή... msn, yahoo, gtalk, icq..... κτλ....!!! Και όντος.... το να μπορείς να βάλεις μόνον ένα αριθμό κινητού σε κάθε επαφή.... είναι τουλάχιστον γελοίο...!!! Έχω πολλούς γνωστούς με 2 κινητά, και πρέπει να φτιάχνω ξεχωριστή επαφή για να μπορώ να στέλνω sms και στα δύο...!!! Δεν χρειάζεται να φτιάξεις ξεχωριστή επαφή για το 2ο κινητό! Αν βάλεις το 2ο κινητό σε ένα άλλο πεδίο, όπως το Αριθμός Εργασίας μπορείς να στείλεις μήνυμα.. Αφού έχεις ανοίξει την επαφή και σου δείχνει όλα τα στοιχεία κρατάς πατημένο τον 2ο αριθμό (εργασίας) και σου βγάζει κάποιες επιλογές. Εκεί υπάρχει και η επιλογή "Αποστολή μηνύματος" !!:) Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Δεν χρειάζεται να φτιάξεις ξεχωριστή επαφή για το 2ο κινητό! Αν βάλεις το 2ο κινητό σε ένα άλλο πεδίο, όπως το Αριθμός Εργασίας μπορείς να στείλεις μήνυμα.. Αφού έχεις ανοίξει την επαφή και σου δείχνει όλα τα στοιχεία κρατάς πατημένο τον 2ο αριθμό (εργασίας) και σου βγάζει κάποιες επιλογές. Εκεί υπάρχει και η επιλογή "Αποστολή μηνύματος" !!:) Α... πολύ καλό αυτό....!!! Δεν το είχα δοκιμάσει...!!! Ευχαριστώ...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Ρε παιδιά, την αριθμομηχανή γιατί την άλλαξαν με την αναβάθμιση?? Δεν τους άρεσε η προηγούμενη?? :mad: Θέλω να κάνω πρόσθεση ή αφαίρεση ποσοστού % και δεν μπορώ! Κανονικά γίνεται ως εξής: Κάποιος Χ αριθμός + ή - κάποιο Υ ποσοστό % και μετά = κάποιο αποτέλεσμα. Έλα όμως που δεν βγάζει αποτέλεσμα, αλλά σφάλμα! Ενώ πριν την αναβάθμιση έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα είχα αποτέλεσμα, μετά (την αναβάθμιση) όμως τίποτα... Έχω δοκιμάσει με παρενθέσεις κλπ, τίποτα... Ξέρει κανείς τι γίνεται?? Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Ρε παιδιά, την αριθμομηχανή γιατί την άλλαξαν με την αναβάθμιση?? Δεν τους άρεσε η προηγούμενη?? :mad: Θέλω να κάνω πρόσθεση ή αφαίρεση ποσοστού % και δεν μπορώ! Κανονικά γίνεται ως εξής: Κάποιος Χ αριθμός + ή - κάποιο Υ ποσοστό % και μετά = κάποιο αποτέλεσμα. Έλα όμως που δεν βγάζει αποτέλεσμα, αλλά σφάλμα! Ενώ πριν την αναβάθμιση έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα είχα αποτέλεσμα, μετά (την αναβάθμιση) όμως τίποτα... Έχω δοκιμάσει με παρενθέσεις κλπ, τίποτα... Ξέρει κανείς τι γίνεται?? Είναι πιο "φατσιμαρε" η καινούργια. Αλλά μάλλον έχεις δίκιο. Κάποιο bug θα είναι. Να δούμε με πια αναβάθμιση θα το διορθώσουνε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Ρε παιδιά, την αριθμομηχανή γιατί την άλλαξαν με την αναβάθμιση?? Δεν τους άρεσε η προηγούμενη?? :mad: Θέλω να κάνω πρόσθεση ή αφαίρεση ποσοστού % και δεν μπορώ! Κανονικά γίνεται ως εξής: Κάποιος Χ αριθμός + ή - κάποιο Υ ποσοστό % και μετά = κάποιο αποτέλεσμα. Έλα όμως που δεν βγάζει αποτέλεσμα, αλλά σφάλμα! Ενώ πριν την αναβάθμιση έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα είχα αποτέλεσμα, μετά (την αναβάθμιση) όμως τίποτα... Έχω δοκιμάσει με παρενθέσεις κλπ, τίποτα... Ξέρει κανείς τι γίνεται?? Όντος...!!! Δεν το είχα παρατηρήσει - χρειαστεί....!!! Τι κουλό είναι αυτό ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Το μόνο που σκέφτηκα μέχρι να το διορθώσουν αυτοί, είναι να πάρω τα αρχεία από ένα άλλο Omnia (ή ψάξιμο στο modaco) που δεν έχει κάνει την αναβάθμιση και θα έχει την προηγούμενη έκδοση που λειτουργούσε σωστά...!! Υπάρχει κάποιος που να μην έχει κάνει αναβάθμιση και να μπορεί να βοηθήσει?? Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Υπάρχει κάποιος που να μην έχει κάνει αναβάθμιση και να μπορεί να βοηθήσει?? Πάρτο από εδώ , διότι η πλατφόρμα δεν με αφήνει να ανεβάσω .rar πάνω από 128kb ενώ το calc είναι 403 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts