niki_zor Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Καλημέρα.Επειδή είμαι λίγο αρχάρια με αυτό το κινητό,αν κ το έχω 3-4 μήνες-λόγω του ότι δουλέυω πολλές ώρες-θα ήθελα να μου πείτε αν κάνω αναβάθμιση μέσω pc studio είμαι καλυμένη,ή θα μπλέξω?Εχω την έκδοση όπως την αγόρασα.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Καλημέρα.Επειδή είμαι λίγο αρχάρια με αυτό το κινητό,αν κ το έχω 3-4 μήνες-λόγω του ότι δουλέυω πολλές ώρες-θα ήθελα να μου πείτε αν κάνω αναβάθμιση μέσω pc studio είμαι καλυμένη,ή θα μπλέξω?Εχω την έκδοση όπως την αγόρασα.ευχαριστώ. Ρίξε μια ματιά λίγο πιό πάνω στη σελίδα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3269384#post3269384 Αναφέρω πώς έκανα την διαδικασία...! ΜΗΝ κάνεις την αναβάθμιση με την έκδοση που έχει το cd πάντως... έτσι κι αλλιώς δεν γίνετε.... :p Με την έκδοση 5 όλα γίνονται μόνα τους πάντως...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 To nodata, που και πως το βρίσκω, μπορεί αν θέλει να μου υπενθυμίσει κάποιος; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Aπό την αναβάθμιση και μετά η Ram με τη χρήση πέφτει σε τραγικά επίπεδα,κάτω από 10mb και δεν μπορώ ούτε την κάμερα να ανοίξω..χρησιμοποιώ και spb. Τί φταίει?Έβαλα και το xTask αλλά και πάλι τα ίδια....any help? Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Aπό την αναβάθμιση και μετά η Ram με τη χρήση πέφτει σε τραγικά επίπεδα,κάτω από 10mb και δεν μπορώ ούτε την κάμερα να ανοίξω..χρησιμοποιώ και spb. Τί φταίει?Έβαλα και το xTask αλλά και πάλι τα ίδια....any help? φιλε δεν εχω και μεγαλη γνωση του τηλ. αν και το εχω εδω και 5 μηνες αλλα αυτο με την μνημη ειναι η μεγαλητερη απατη, κι εγω τα ιδια προβληματα εχω γενικα δεν ξερω αν υπαρχει τροπος βελτιωσης αλλα εγω ειμαι ηδη στην διαδικασια ευρεσης νεου τηλεφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Ένα πρόγραμα για sreen capture παιδιά? Πιο χρησιμοποιείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Aπό την αναβάθμιση και μετά η Ram με τη χρήση πέφτει σε τραγικά επίπεδα,κάτω από 10mb και δεν μπορώ ούτε την κάμερα να ανοίξω..χρησιμοποιώ και spb. Τί φταίει?Έβαλα και το xTask αλλά και πάλι τα ίδια....any help? +1 Ο Opera κολλαει,προγραμματα κολλανε,οταν παω να εγκαταστησω κατι μου βγαζει μηνυματα για ανεπαρκη μνημη. Επισης η εφαρμογη για τα sms εχει γινει παλι τραγικη,γενικως εχει χαλασει για μενα η εικονα του τελειου κινητου. Κριμα ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 κακα τα ψεματα τα προβληματα που εχει το τηλ ειναι πολλα και δεν ξερω αν θα πορεσουν να τα λυσουν οι αμοδιοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 φιλε δεν εχω και μεγαλη γνωση του τηλ. αν και το εχω εδω και 5 μηνες αλλα αυτο με την μνημη ειναι η μεγαλητερη απατη, κι εγω τα ιδια προβληματα εχω γενικα δεν ξερω αν υπαρχει τροπος βελτιωσης αλλα εγω ειμαι ηδη στην διαδικασια ευρεσης νεου τηλεφωνου Παιδιά, έχει αναφερθεί και πιο πάνω. Ως Windows Mobile "οφείλει" να κουβαλάει και τα κουσούρια των Windows για pc. Όπως ακριβώς σε ένα pc πρέπει κάθε δυο τρεις μέρες να του κάνουμε και ένα restart (για όσους το έχουν συνέχεια σε λειτουργία μιλάω) έτσι και στο κινητό μας . Κλέιστε το και ανοίχτε κάθε τρεις μέρες και όλα θα είναι καλά. Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Παιδιά, έχει αναφερθεί και πιο πάνω. Ως Windows Mobile "οφείλει" να κουβαλάει και τα κουσούρια των Windows για pc. Όπως ακριβώς σε ένα pc πρέπει κάθε δυο τρεις μέρες να του κάνουμε και ένα restart (για όσους το έχουν συνέχεια σε λειτουργία μιλάω) έτσι και στο κινητό μας . Κλέιστε το και ανοίχτε κάθε τρεις μέρες και όλα θα είναι καλά. Mα το θέμα είναι ότι μετά την αναβάθμιση το κουσούρι έγινε ΚΟΥΣΟΥΡΙ! Εγώ πριν δεν αντιμετόπιζα κάποιο πρόβλημα...τώρα....:X Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 έχει κάποιος dual sim στο omnia να μας πεί αν αλλάζει αμέσως δίκτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Παιδιά, έχει αναφερθεί και πιο πάνω. Ως Windows Mobile "οφείλει" να κουβαλάει και τα κουσούρια των Windows για pc. Όπως ακριβώς σε ένα pc πρέπει κάθε δυο τρεις μέρες να του κάνουμε και ένα restart (για όσους το έχουν συνέχεια σε λειτουργία μιλάω) έτσι και στο κινητό μας . Κλέιστε το και ανοίχτε κάθε τρεις μέρες και όλα θα είναι καλά. φιλε συμφωνω με αυτα που λες αλλα οταν δινω 400ευρο για την αγορα του εχω και αλλες απετισεις οι ενημερωσεις ειναι για να φτιαχνουν τα προβληματα οχι να τα μεγαλωνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Εκανα ενα φορματ στο κινητο και σεταρωντας το κινητο ξανα επεσα πανω στη λυση ενος προβληματος που ολοι εχουμε οταν δουλευουμε με wifi και σβήνει η οθονη (αναστολη).Θα μου πειτε δεν ειναι και κατι σπουδαιο καθοτι με διαφορες εφαργογες και tweaks μπορουσαμε να διατηρησουμε το wifi αλλα αφου υπαρχει ρυθμιση γιατι να φορτωνεις το κινητό με αχρηστα πραγματα Έναρξη -Ρυθμίσεις- Ρυθμίσεις Δικτύου-WIFI-Μενού-Ρύθμιση παραμέτρων και ξετικαρουμε το Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Παιδιά, έχει αναφερθεί και πιο πάνω. Ως Windows Mobile "οφείλει" να κουβαλάει και τα κουσούρια των Windows για pc. Όπως ακριβώς σε ένα pc πρέπει κάθε δυο τρεις μέρες να του κάνουμε και ένα restart (για όσους το έχουν συνέχεια σε λειτουργία μιλάω) έτσι και στο κινητό μας . Κλέιστε το και ανοίχτε κάθε τρεις μέρες και όλα θα είναι καλά. Δυστυχώς οι συσκευές άλλων εταιριών δεν κουβαλάνε τέτοια κουσούρια. Μάλλον η samsung δεν έχει σκοπό, ούτε είχε ποτέ, να ασχοληθεί εκτενέστερα με το εν λόγω λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Δυστυχώς οι συσκευές άλλων εταιριών δεν κουβαλάνε τέτοια κουσούρια... π.χ. φίλε athanaso77? Ποιές είναι αυτές οι εταιρίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Πχ η HTC .Δεν θα δεις αυτα τα κουσουρια οπως λετε σε συσκευη της HTC με το ιδιο ακριβως λογισμικο. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Πχ η HTC .Δεν θα δεις αυτα τα κουσουρια οπως λετε σε συσκευη της HTC με το ιδιο ακριβως λογισμικο. Είναι πιο ακριβές όμως οι ρουφ...ες:mad:(και αυτό το sense πολύ μου αρέσει ρε μαμώτο!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Πχ η HTC .Δεν θα δεις αυτα τα κουσουρια οπως λετε σε συσκευη της HTC με το ιδιο ακριβως λογισμικο. Αυτό είναι αλήθεια. Οι τελευταίες συσκευές της εν λόγω εταιρίας... δουλεύουν απροβλημάτιστα σε κάθε τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 παιδια για το προβλημα της εγραφης του βιντεο , το οποιο εχει σπασιματα -lag- και ειναι πολυ κριμα επειδη η ποιοτητα ειναι πολυ καλη εχει βρεθει καποια λυση? ειχα διαβασει οτι ειναι γενικο των 6,5 ,ισχυει? εψαξα στην αναζητηση αρκετα αλλα δεν βρηκα τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Των 6.5 γενικότερα όχι, της συγκεκριμένης rom της συγκεκριμένης συσκευής, ενδεχομένως ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapnos Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) Δεν ξερω αν εχει αναφερθεί ξανά αλλά αξίζει τον κόπο νομίζω γιατί βλέπω ότι όλοι λίγο πολύ έχουμε πρόβλημα με την τραγική μνήμη του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Εδώ και λίγες μέρες χρησιμοποιώ ως broswer τον uzard web P. Το τηλέφωνο δεν έχει κολήσει ούτε μία φορά, δεν μου έχει βγάλει ποτέ μήνυμα για ανεπάρκη μνήμη, είναι πολύ πιο γρήγορος από opera, explorer, ακόμα και από τον firefox. Τρέχει επίσης, χωρίς να κολάει, εφαρμογές flash και όλα αυτά χωρίς να μειώνει την ανάλυση και χωρίς να εμφανίζει τα εκνευριστικά τετραγωνάκια του opera. Edited August 15, 2010 by kapnos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) Και για όποιον ενδιαφέρεται για τον uzard... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3275707 Edited August 15, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drjohngr Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) ρε παιδια ενω πριν καιρο ειχα παει και μου ειχαν κανει hard reset στην samsung δεν ειχα δοκιμασει το gps το οποιο παλια δουλευε αλλα μετα δεν βλεπω να κλειδωνει τιποτα παροτι το βρισκουν τα προγραμματα mobile maps, igo kai destinator που δοκιμασα τζιφος το gps test το βρισκει αλλα ουτε αυτο κλειδωνει δορυφορους μενει στο opening gps δοκιμασα πολλες ρυθμισεις εχετε καμια ιδεα? εχω com7 - com9 - 4800 στα τρια πεδια χμμμ παιδες εβαλα θυρα 6 !! και το gps test ξανα για πολλη ωρα κατι βρηκε ψιλα και τωρα το igo εντοπισε... να δουμε τεσπα με βασανισε αλλα φαινεται οκ τωρα με την 6 Edited August 15, 2010 by drjohngr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 χμμμ παιδες εβαλα θυρα 6 !! και το gps test ξανα για πολλη ωρα κατι βρηκε ψιλα και τωρα το igo εντοπισε... να δουμε τεσπα με βασανισε αλλα φαινεται οκ τωρα με την 6 Δορυφόρους κλειδώνει κανονικά; Μετά από πόση ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Βαρυ κι ασηκωτο το κινητο τελικα μαγκες... Τελευταια μου χει σπασει τα νευρα! Σκεφτομαι να το γυρισω σε κατι πιο light. Τι λετε για sony x10 mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts