Jump to content

kapnos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kapnos

  1. kapnos

    Meizu MX4 Pro

    Σε ευχαριστώ πολύ.
  2. kapnos

    Meizu MX4 Pro

    Επανέρχομαι στο θέμα μετά από ...3 1/2 σχεδόν μήνες. Το κινητό το έστειλα πίσω με χρέωση δική μου φυσικά. Με απίστευτη καθυστέρηση, μου το επέστρεψαν πριν 2 ημέρες, έχοντας λύσει υποτίθεται το πρόβλημα το οποίο, όπως μου είπαν, είχε να κάνει με κάποιο bug του software. Φυσικά δεν έχουν λύσει απολύτως τίποτα και η συσκευή εμφανίζει την ίδια ακριβώς αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο (vodafone). Συνδέεται για 1-2 δευτερόλεπτα μετά από επανεκκίνηση ή κάποιες φορές σε τυχαίες στιγμές και ύστερα η σύνδεση χάνεται παντελώς. Πραγματικά πρόκειται για τη χειρότερη αγορά που έχω κάνει ποτέ και η εμπειρία μου από το Minideal είναι τραγική, εξαιτίας των απίστευτων καθυστερήσεων, των γελοίων συνενννοήσεων με τα συνεχόμενα email (π.χ. 5 email και αντίστοιχη καθυστέρηση για το χρώμα της θήκης που θέλανε να μου στείλουν) και φυσικά εξαιτίας του τελικού αποτελέσματος. Το κινητό το παρέλαβαν 25/2 και ουσιασικά μου απάντησαν 6/4 και αφού αναγκάστηκα να περιγράψω το θέμα στο αγγλικό topic του minideal, εδώ στο myphone ώστε να τους στείλει ειδοποίηση ο διαχειριστής του (το οποίο topic από τότε περιέργως εξαφανίστηκε). Σκέφτομαι πλέον είτε να τους ζητήσω επιστροφή χρημάτων, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα χρεωθώ εκ νέου με εξοδα αποστολής, είτε να μπω στη διαδικασία αλλαγής rom (έχει την 4.1.1.3c) μήπως και υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας της συγκεκριμένης έκδοσης με το δίκτυο. Για την τελευταία περίπτωση, θα ηθελα να ρωτήσω αν χανεται η εγγύηση. Δεν ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει άλλος τέτοιου είδους πρόβλημα ή αν έπεσα εγώ στη χειρότερη δυνατή περίπτωση. Αν υπάρχει κάποιος που να έχει να μου προτείνει κάτι άλλο, θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα.
  3. kapnos

    Meizu MX4 Pro

    Πολύ γρήγορα, ούτε 2 εβδομάδες. Από ταχύτητα καλά πάνε. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από banggood πριν 1 μηνα είχα αγοράσει κατευθείαν με κάρτα.
  4. kapnos

    Meizu MX4 Pro

    Από το minideal το αγόρασα με την προσφορά των 164€. Τους έστειλα email ήδη με ενα video που να δείχνει το πρόβλημα όπως μου ζήτησαν και τους έγραψα να μου δώσουν οδηγίες επιστροφής
  5. kapnos

    Meizu MX4 Pro

    Εκτός του προβλήματος με το σήμα, ξαφνικά εμφανισε και ένα μήνυμα που γράφει ότι εξαντλήθηκε ο χώρος αποθήκευσης! Εννοείται ότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Προφανώς η συσκευή είναι προβληματική και θα τους τη στείλω πίσω, αν και έχω την περιεργεία να δω αν θα αλλάξει κάτι αν βάλω άλλη rom. Η εγγύηση και η δυνατότητα επιστροφής χάνονται σε τέτοια περίπτωση;
  6. kapnos

    Meizu MX4 Pro

    Έκανα αρκετές δοκιμές σε διάφορα σημεία εκτός σπιτιού, με υποτίθεται καλό σήμα, και στην καλύτερη περίπτωση συνδέται μόνο για μερικά δευτερόλεπτα. Το ίδιο ακριβώς κάνει και μετά από επανεκκίνηση. Από το minideal μου πρότειναν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Όπως αποτέλεσμα δεν είχε και το hard reset που δοκίμασα αργότερα. Σε ένα φόρουμ βρήκα και έκανα κάποιες ρυθμίσεις στο κρυφό μενού του τηλεφώνου αλλά και πάλι τα ίδιο. Σαν τελευταία λύση σκέφτομαι να αλλάξω τη sim μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας. Λογικά πρέπει να είναι θέμα hardware, έπεσα στην περίπτωση δυστυχώς. Η έκδοση που έχουν εγκαταστήσει είναι η 4.1.1.3C.
  7. kapnos

    Meizu MX4 Pro

    ξεκινάει από 86, σε ευχαριστώ πάντως.
  8. kapnos

    Meizu MX4 Pro

    Καλησπέρα, γνωρίζετε αν η συσκευη έχει γενικά προβλημα με το σήμα; Και αν ναι, υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί η κατάσταση, με αλλαγή rom πχ; Παρέλαβα σήμερα απο το minideal και έχω απογοητευθεί τελείως από το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν μπορεί με τίποτα να συνδεθεί στο δίκτυο (vodafone) και όταν το κάνει, αποσυνδέεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Οκ το σήμα της vodafone ειναι γενικά ασθενές στην περιοχή μου, το συγκεκριμένο πρόβλημα όμως δεν το είχα αντιμετωπίσει ποτέ με τις προηγούμενες συσκευες.
  9. Καλησπέρα, έχει βρει κανείς καμιά πληροφορία για το sar των συσκευων της LETV; Όσο και αν έχω ψάξει δεν εχω βει κάτι και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δεν έχω προχωρήσει σε παραγγελία.
  10. Δεν ξερω αν εχει αναφερθεί ξανά αλλά αξίζει τον κόπο νομίζω γιατί βλέπω ότι όλοι λίγο πολύ έχουμε πρόβλημα με την τραγική μνήμη του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Εδώ και λίγες μέρες χρησιμοποιώ ως broswer τον uzard web P. Το τηλέφωνο δεν έχει κολήσει ούτε μία φορά, δεν μου έχει βγάλει ποτέ μήνυμα για ανεπάρκη μνήμη, είναι πολύ πιο γρήγορος από opera, explorer, ακόμα και από τον firefox. Τρέχει επίσης, χωρίς να κολάει, εφαρμογές flash και όλα αυτά χωρίς να μειώνει την ανάλυση και χωρίς να εμφανίζει τα εκνευριστικά τετραγωνάκια του opera.
  11. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
  12. μια ερώτηση! ενώ στον opera η οθόνη αλλάζει αυτόματα σε landscape, δεν γίνεται το ίδιο στον explorer και στον skyfire. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό?
×
×
  • Create New...