DuAl_SuN Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Εγώ που φοραω PDA: JD3, PHONE: JD1, CSC: JD5 γιατί όταν πατάω για αναβάθμιση με το KIES μου λέει πως έχω την τελευταία πιο εμημερωμένη έκδοση η οποία παρεπιπτόντως είναι 6.5? Την τελευταία "επίσημη" έχεις που δίνει η Samsung ... και παρεμπιπτόντως δεν έχεις 6.5 αν έχεις αυτή την έκδοση ... 6.5.3 έχεις ... απλά δεν αναγράφετε πουθενά ως 6.5.3 Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Σε ευχαριστώ DuAI_Sun. Αλλά μου φαίνεται περίεργο που δεν γράφει 6.5.3 αλλά 6.5. Όπως μου φαίνεται περίεργο πως το κεντρικό κουμπί κάνει πλέον το ίδιο με το κουμπί της έναρξης.... Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Όπως μου φαίνεται περίεργο πως το κεντρικό κουμπί κάνει πλέον το ίδιο με το κουμπί της έναρξης.... Δεν υπάρχει πλέον το menu της Samsung...προσωπικά δεν το χρησιμοποιούσα..πολύ αργό! Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Και κάτι άλλο.. Ο DuAI_Sun που διαμαρτύρεται για την μπαταρία φοράει την ίδια ROM με εμένα? Γιατί εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με την μπαταρία Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Ακομα πιο αισχρος ,δυσχρηστος ήταν ο "κύβος".πραγματικά δεν μπορουσα να βρω το λογο ύπαρξης του.Καλά κανανε και τον βγάλανε και ελάφρυνε λίγο το συστημα ,ram κτλ Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 (edited) Έχεις απόλυτο δίκιο. Τον ίδιο κύβο είχε και το ARENA (LG KM900) που είχα πριν και ήταν και εκεί παντελώς άχρηστος. Και άλλη μια ερώτηση ρε παιδιά: Αν θέλω να απεγκαταστήσω ένα παιχνίδι πως το κάνω? Το βρήκα: Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις μνήμης/Κύριος χώρος αποθήκευσης Edited May 31, 2010 by trancer9 Άκυρο για την απεγκατάσταση Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Κάνεις κλικ στην πάρω μπάρα στο εικονίδιο του bluetooth , στο παράθυρο που θα ανοίξει πατάς μενού και μετά πληροφορίες συσκευής όπου θα επιλέξεις αυτό που θες . Το θεμα ειναι πως μπορω να κανω το κινητο να κρατα την επιλογη που επιλεγω. Ξερω αυτο που λες, αλλα ειναι σπαστικο καθε φορα να πρεπει να το επιλεγεις να ειναι ορατη η συσκευη αφου το επιλεγω. Οπως με ολες τις ρυθμισεις, αν κατι δεν θελουμε, το αλλαζουμε ΟΤΑΝ δεν θελουμε . Κατι τετοιο εγινε και με το XTRA και ειπαν οτι ειναι bug της rom και το διορθωσαν. Ακριβως αυτο γινετε και με την ρυθμιση του bluetooth στο να ειναι ορατη η οχι η συσκευη. Το αλλαζει μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Ερώτηση - απορία...Γιατί το Samsung Apps υποστηρίζει μόνο μια συσκευή? Samsung Wave S8500 με Bada OS.Τι μας το φορτώνουν στο Kies εφόσον δεν ειναι συμβατό με Win Mo κινητά; Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Ερώτηση - απορία...Γιατί το Samsung Apps υποστηρίζει μόνο μια συσκευή? Samsung Wave S8500 με Bada OS.Τι μας το φορτώνουν στο Kies εφόσον δεν ειναι συμβατό με Win Mo κινητά; Ομοίως την ίδια απορία. Παλαιά υποστήριζε και winmo κινητά, τώρα μόνο bada! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 http://www.samsungapps.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 (edited) Παιδιά αυτό το είδατε? "Have you tried typing in *#1472365# into your Omnia2? It brings up some extra gps settings" Αν καταλαβαίνει κάποιος από gps ας μας πεί. Έχω πρόβλημα στο gps. Δεν κλειδώνει δορυφόρους με τίποτα (Destinator 7 papoulis) gilardino τι να το κάνω, μόνο bada υποστηρίζει πλέον. Edited June 1, 2010 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 πανω δεξια αν επιλεξεις omnia 2 δεν δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 (edited) πανω δεξια αν επιλεξεις omnia 2 δεν δουλευει; Στο select φίλε έχει μόνο το wave (με χώρα την Ελλάδα) ΑΛΛΑ αν αλλάξεις την χώρα σε United Kingtom σου βγάζει και προγράμματα για το OMNIA II !!!!!!! (τώρα το βρήκα, ΚΟΥΦΟ!!!!_) Edited June 1, 2010 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 σε μενα εχει τα εξης:wave,omnia,omnia 2 και omnia lite.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 σε μενα εχει τα εξης:wave,omnia,omnia 2 και omnia lite.... με επιλογή χώρας την Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 οχι,uk ειναι...γιατι δε δουλευει ετσι;δεν εχω μαζι μου το ομνια για να δοκιμασω...το kies παντως ανοιγει με την επιλεγμενη εφαρμογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 (edited) Έχω πρόβλημα στο gps. Δεν κλειδώνει δορυφόρους με τίποτα Αν βρεις λύση πόσταρέ την σε παρακαλώ . Αν και εμένα κλειδώνει αλλά μετά το πεντάλεπτο . Edited June 1, 2010 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Ερώτηση - απορία...Γιατί το Samsung Apps υποστηρίζει μόνο μια συσκευή? Samsung Wave S8500 με Bada OS.Τι μας το φορτώνουν στο Kies εφόσον δεν ειναι συμβατό με Win Mo κινητά; Αγοράζει κανείς από το Samsung Apps?? Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Πως βρίσκω στο kies το samsungapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 το τελευταιο kies συμπεριλαμβανει στο μενου του το apps. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 το τελευταιο kies συμπεριλαμβανει στο μενου του το apps. Ποιό τελευταίο Kies έχεις? Έχω το 1.5.0.10052_28 αλλά apps δεν μπορώ να βρώ:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 ρυθμισεις,widget και τσεκαρεις το samsung apps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 ρυθμισεις,widget και τσεκαρεις το samsung apps... Έχεις το αγγλικό ή το ελληνικό. Εμένα πάντως δεν μου εμφανίζει στα widgets το samsung apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 την ελληνικη εχω...για κανε κανα update μπας και βρει τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 την ελληνικη εχω...για κανε κανα update μπας και βρει τιποτα... Έχω κάνει αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts