drlacan Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Παιδιά μια ερώτηση για τις rom...Η ελληνική σελίδα της samsung γιατί δεν προσφέρει καμιά από τις επίσημες (ως τώρα) αναβαθμίσεις; Αν έχει βγει δηλαδή επισήμως μια αναβάθμιση, η Samsung σου λεει απλά κατέβασέ την από όπου νομίζεις και κάνε την μόνος σου;;;; Γιατί, ο Γερμανός χρεώνει 23 ευρώ για αλλαγή rom (αν το κιννητό δεν έχει βλάβη, οπότε είναι τσάμπα εντός εγγύησης) και η τεχνική υποστήριξη Samsung σε παραπέμπει στον... Γερμανό! Και όσο για την περίφημη 6.5.3, πολλά ξένα site στο google αναφέρουν ότι αναμένεται επίσημο δωρεάν update από τη Samsung στα τέλη Μαϊου. Αν είναι έτσι, αυτη που κυκλοφορεί τώρα τι είναι; Να περιμένω δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanderVagos Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Παίδες μια βοήθεια παρακαλώ στον νέοπα. Είχα όλες τις επαφές περασμένες στο outlook στο pc μου και με το που συνέδεσα το τηλέφωνο με το Pc (usb) έκανε αυτό sync και αντί να περάσει τις επαφές από το outlook στο κινητό διέγραψε όλες τις επαφές από το outlook... Πως μπορώ να κάνω το αντίθετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Παιδιά μια ερώτηση για τις rom...Η ελληνική σελίδα της samsung γιατί δεν προσφέρει καμιά από τις επίσημες (ως τώρα) αναβαθμίσεις; Αν έχει βγει δηλαδή επισήμως μια αναβάθμιση, η Samsung σου λεει απλά κατέβασέ την από όπου νομίζεις και κάνε την μόνος σου;;;; Γιατί, ο Γερμανός χρεώνει 23 ευρώ για αλλαγή rom (αν το κιννητό δεν έχει βλάβη, οπότε είναι τσάμπα εντός εγγύησης) και η τεχνική υποστήριξη Samsung σε παραπέμπει στον... Γερμανό! Και όσο για την περίφημη 6.5.3, πολλά ξένα site στο google αναφέρουν ότι αναμένεται επίσημο δωρεάν update από τη Samsung στα τέλη Μαϊου. Αν είναι έτσι, αυτη που κυκλοφορεί τώρα τι είναι; Να περιμένω δηλαδή; Η 6.5.3 δεν είναι απλά αναβάθμιση rom αλλά αναβάθμιση λειτουργικού και θα έχεις διαφορές από τα winmo 6.5 λογικά... Πάντως όντως τις rom θα έπρεπε να τις έχει και το ελληνικό site! Στο θέμα υποστήριξης η Samsung αδράνισε πολύ τελευταία ακόμα και στην Κορέα! Αλλά επειδή υπήρχαν πολλοί που διαμαρτύροταν γιά αυτή την κατάσταση προβλέπω σύντομα να αλλάξει! Και άμα δεν αλλάξει, η Sammy θα βουλιάξει(:lol::lol:έκανα και ρίμα)... και αντί να πιάσει πρωτιά θα μείνει με 10-15%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 χρειαζομαι arcpad στο κινητο ..ειχε κανεις το κινητακι με win 6.1 ? σκεφτομαι να βαλω 6,1 Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 α οκ!το WKTaskδηλαδη δεν ξερεις τι ρολο παιζει?Εγω λεω οτι οταν τρεχει ο οπερα μινι 5(αλλα και ο 10) πανω πανω δεν εμφανιζει τη μπαρα του WKTASK με τα ανοιχτα προγραμματα αλλα εμφανιζει απλως μια κοκινη μπαρα με την ενδειξη οπερα μινι.Αυτο εινα ιτο προβλημα δνε μπορω να κανω εναλλαγη στα ανοιχτα προγραμματα.Πρεπει να κλεισω τον opera mini 5 και μετα.. Athanaso καμια ιδεα?????? Ο Opera δουλεύει full screen και λογικό είναι να μην βλέπεις την πάνω μπάρα. Εντούτοις πατώντας το πλήκτρο απόρριψης κλήσης δεν σε πάει στο home screen όπου έχεις πρόσβαση στην πάνω μπάρα με τον opera minimized; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Ο Opera δουλεύει full screen και λογικό είναι να μην βλέπεις την πάνω μπάρα. Εντούτοις πατώντας το πλήκτρο απόρριψης κλήσης δεν σε πάει στο home screen όπου έχεις πρόσβαση στην πάνω μπάρα με τον opera minimized; Ευχαριστω φιλε μου Athanaso! Αυτη ειναι η λυση τελικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Παίδες μια βοήθεια παρακαλώ στον νέοπα. Είχα όλες τις επαφές περασμένες στο outlook στο pc μου και με το που συνέδεσα το τηλέφωνο με το Pc (usb) έκανε αυτό sync και αντί να περάσει τις επαφές από το outlook στο κινητό διέγραψε όλες τις επαφές από το outlook... Πως μπορώ να κάνω το αντίθετο; Όταν θα φτιάξεις το partnership μεταξύ συσκευής και PC στο ActiveSync υπάρχει η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 (edited) Καλημερα σε ολους ...σημερα εγινα κατοχος ενος ομνια 2 ... εχω καποιες ερωτησουλες αν ειναι ευκολο να απαντηθουνννν πως αλλαζω το μενου της σαμσουνγ ...για να καταλαβω την λογικη του τι μου ειναι απαραιτητο να; περασω...μου φανηκε οτι με αυτο το μενου σερνεται το τηλεφωνο.... Επισης επειδη βλεπω πολλους να αναφερονται στο spl mobile shell τι ειναι ...αν μπορει καποιος να μου εξηγησει Ευχαριστω εκ των προτερων Edited April 28, 2010 by Madness Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Ρίξε μια ματιά στις πίσω σελίδες. Οι απορίες σου έχουν απαντηθεί εκτενώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Καλημερα σε ολους ...σημερα εγινα κατοχος ενος ομνια 2 ... εχω καποιες ερωτησουλες αν ειναι ευκολο να απαντηθουνννν πως αλλαζω το μενου της σαμσουνγ ...για να καταλαβω την λογικη του τι μου ειναι απαραιτητο να; περασω...μου φανηκε οτι με αυτο το μενου σερνεται το τηλεφωνο.... Επισης επειδη βλεπω πολλους να αναφερονται στο spl mobile shell τι ειναι ...αν μπορει καποιος να μου εξηγησει Ευχαριστω εκ των προτερων Όντως σέρνεται..ειδικά το touchwiz.Γι'αυτό και δεν χρησιμοποιεί κανείς το menu της Samsung.Το spb mobile shell είναι μια εναλλακτική λύση που επιλέγουν οι περισσότεροι και είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο έτσι ώστε να το φέρεις στα μέτρα σου.Δες ένα video Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Παιδια από το thread του Opera δεν έρχεται απάντηση σε αυτό το ερώτημα, και στομεταξύ έχω μεγάλο πρόβλημα στο σερφάρισμα αφού το 80% που κάνω στο ιντερνετ απαιτεί login. Καμιά βοήθεια pls; Ρίξτε μια ματιά γιατί μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό. Εχω τον Opera που είναι πειραγμένος για να παίζει flash, από προηγούμενο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Παιδια από το thread του Opera δεν έρχεται απάντηση σε αυτό το ερώτημα, και στομεταξύ έχω μεγάλο πρόβλημα στο σερφάρισμα αφού το 80% που κάνω στο ιντερνετ απαιτεί login. Καμιά βοήθεια pls; Ρίξτε μια ματιά γιατί μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό. Εχω τον Opera που είναι πειραγμένος για να παίζει flash, από προηγούμενο post. Εγώ που έχω τον opera που είχε απο την αρχή (τον 10?), κάνει log-in κανονικά.. Δεν τον έχω αλλάξει γιατί δεν μπαίνω συνέχεια στο internet απ' το κινητό, οπότε μια χαρά κάνει τη δουλειά του! Έχει δοκιμάσει κανείς τον Firefox mobile? Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Εγώ που έχω τον opera που είχε απο την αρχή (τον 10?), κάνει log-in κανονικά.. Δεν τον έχω αλλάξει γιατί δεν μπαίνω συνέχεια στο internet απ' το κινητό, οπότε μια χαρά κάνει τη δουλειά του! Έχει δοκιμάσει κανείς τον Firefox mobile? Όχι, αυτός που ήταν μέσα δεν είναι ο 10 (ο οποίος είναι ΠΟΛΥ καλύτερος). Όσο για τον ΦΦ νομίζω ότι είναι μόνο για developers ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 (edited) Πρώτα χωρίς το gpsfix αν κλείδωνε το έκανε μετά από 5 λεπτά Τώρα χωρίς τίποτε κλειδώνει ταχύτατα Να μην μου φανεί λίγο παράδοξο; Edited April 28, 2010 by NIKOLASIRA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Καλημερα σε ολους ...σημερα εγινα κατοχος ενος ομνια 2 ... εχω καποιες ερωτησουλες αν ειναι ευκολο να απαντηθουνννν πως αλλαζω το μενου της σαμσουνγ ...για να καταλαβω την λογικη του τι μου ειναι απαραιτητο να; περασω...μου φανηκε οτι με αυτο το μενου σερνεται το τηλεφωνο.... Επισης επειδη βλεπω πολλους να αναφερονται στο spl mobile shell τι ειναι ...αν μπορει καποιος να μου εξηγησει Ευχαριστω εκ των προτερων Γνωμη μου, βαλε την προεπιλογη των windows 6.5.3(titanium) και φτιαξε φακελους για να εχεις σε ταξη την εναρξη. Δεν ειναι οτι πιο fancy-cool-eyecandy. Αλλα θα γλυτωσεις εκεινα τα πολυτιμα 30MB ram που θα σου φαει το sbp mobile shell με καποιο skin οπως το sense. Μετα απο λιγη χρηση (απο το τελευταιο soft reset) με το spb θα εχεις με τα βιας 20MB ram ενω με την προεπιλογη των windows 55MB. Το μονο που θελω να κανω καποια στιγμη ειναι να βαλω την 6.5.3, οχι τπτ αλλο να γλυτωσω και απο τις υπολοιπες βλακειες της samsung οπως ο κυβος και το μενου της και να εχω περισσοτερη ram φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Παιδια από το thread του Opera δεν έρχεται απάντηση σε αυτό το ερώτημα, και στομεταξύ έχω μεγάλο πρόβλημα στο σερφάρισμα αφού το 80% που κάνω στο ιντερνετ απαιτεί login. Καμιά βοήθεια pls; Ρίξτε μια ματιά γιατί μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό. Εχω τον Opera που είναι πειραγμένος για να παίζει flash, από προηγούμενο post. δοκίμασε να διαγράψεις μέσα από το Opera όλα τα cookies, μνήμες κτλ. (3 επιλογές είναι νομίζω) και ξανά πέρασε τους κωδικούς από την αρχή, νομίζω μετά δε θα έχεις πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Παιδια ζελατινα για την οθονη του Ομνια 2 που θα βρω να ειναι πολυ καλη χωρις χνουδια και σκονες....ευχαριστω και παλι... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Παιδια ζελατινα για την οθονη του Ομνια 2 που θα βρω να ειναι πολυ καλη χωρις χνουδια και σκονες....ευχαριστω και παλι... netimes.com Πολύ καλές τιμές και έρχονται αρκετά γρήγορα αν σκεφτείς ότι τα στέλνουν από Hong Kong!19/4 έκανα μια παραγγελία χθες μου ήρθαν!!Το screen protector έχει πολύ καλό feeling από άποψη αφής!Χνούδια και σκόνες δεν έχω παρατηρήσει αλλά το έχω 2 μέρες μόνο.Μόνο κάτι μικρές κυλίδες σαν "νερά" φαίνονται όταν είναι κλειδομένο το κινητό αλλά αυτές θα τις έχεις ότι screen protector και να πάρεις αν δεν το τοποθετήσεις σωστά σαν και μένα:O Γενικά έμεινα αρκετά ευχαριστημένος!:) Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portwolf_omnia2 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Καλημέρα σε όλους. Το πρόβλημα με το κόλλημα του κινητού κατα την αναζήτηση παραλήπτη μηνύματος συνεχίζει να υπάρχει δυστυχώς.Δε ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω...έχω αρχίσει και μετανιώνω που δε πήρα κάποιο άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 δοκίμασε να διαγράψεις μέσα από το Opera όλα τα cookies, μνήμες κτλ. (3 επιλογές είναι νομίζω) και ξανά πέρασε τους κωδικούς από την αρχή, νομίζω μετά δε θα έχεις πρόβλημα... Αυτό το είχα ήδη κάνει, και το ξαναέκανα μια που μου το είπες, αλλά δεν έστρωσε. Λέω να τον ξηλώσω και να τον ξαναβάλω... Με τον Οπερα που είχε ήδη μέσα δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα αλλά είναι κάπως πιο δυσχρηστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Παιδια ζελατινα για την οθονη του Ομνια 2 που θα βρω να ειναι πολυ καλη χωρις χνουδια και σκονες....ευχαριστω και παλι... Συμφωνώ για τα προϊόντα από netimes. Εναλλακτικά... πολύ καλά είναι και αυτά της brando. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Συμφωνώ για τα προϊόντα από netimes. Εναλλακτικά... πολύ καλά είναι και αυτά της brando. Της Brando είναι πράγματι φοβερή, άψογη εφαρμογή αν γίνει με λίγη προσοχή και ίσως και με μια πιστωτική κάρτα για να μην κάνει φουσκάλες. Ωραία αίσθηση στην αφή (πολύ καλύτερη από την αίσθηση κατευθείαν πάνω στην οθόνη) και, αντίθετα με κάτι που νομίζω ότι διάβασα σε παλιότερο post, καλύπτει όλη την πρόσοψη, ίσα ίσα εκτός από το ακουστικό και την μπροστά κάμερα, και όχι μόνο το κύριο μέρος της οθόνης. Στα πλην ότι απεστάλη 2 μέρες μετά την παραγγελία (όχι άμεσα, όπως στο ebay), και αφού τους έστειλα email και ρώτησα γιατί είναι ακόμη pending η παραγγελία. Έφτασε ακριβώς μια εβδομάδα μετά την αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykas24 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Ρε παιδια καλησπερα , θελω να ρωτησω το εξηs: εχω βαλει να φαινεται στην πανω μπαρα η ωρα , αλλα δεν βλεπω πουθενα την μπαταρια και πρεπει να πηγαινω μενου ρυθμισεις κλπ!!! μηπως υπαρχει καμια επιλογη???? Ευχαριστω πολυ και για αυτη την απαντηση που θα παρω , αλλα και για τις προηγουμενες που ηταν ΑΜΕΣΕΣ :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Ρε παιδια καλησπερα , θελω να ρωτησω το εξηs: εχω βαλει να φαινεται στην πανω μπαρα η ωρα , αλλα δεν βλεπω πουθενα την μπαταρια και πρεπει να πηγαινω μενου ρυθμισεις κλπ!!! μηπως υπαρχει καμια επιλογη???? Ευχαριστω πολυ και για αυτη την απαντηση που θα παρω , αλλα και για τις προηγουμενες που ηταν ΑΜΕΣΕΣ :thanks: Δεν γίνεται να τα έχεις και τα δύο! Πρέπει να επιλέξεις ποιο απ' τα δύο θέλεις.. Είναι μια απ' τις παραξενιές των windows mobile! :lol: Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Ρε παιδια καλησπερα , θελω να ρωτησω το εξηs: εχω βαλει να φαινεται στην πανω μπαρα η ωρα , αλλα δεν βλεπω πουθενα την μπαταρια και πρεπει να πηγαινω μενου ρυθμισεις κλπ!!! μηπως υπαρχει καμια επιλογη???? Ευχαριστω πολυ και για αυτη την απαντηση που θα παρω , αλλα και για τις προηγουμενες που ηταν ΑΜΕΣΕΣ :thanks: Βασικά βάλε το spb mobile shell και θα βλέπεις και την μπαταρία και ό,τι άλλο θες!:) Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts