drlacan Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Το περιβόητο Lost που ανέφερα ότι δεν παίζει καθόλου στο touchplayer και με μικρά πηδήματα στο Core παίζει άψογα στο Media Player των wm....Κυλάει βούτυρο! αυτό κι αν ήταν έκπληξη. Βέβαια δεν μπορώ να βάλω υπότιτλους χωρίς hardsub κωδικοποίηση, αλλα είναι μια πρόοδος. Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος πρόβλημα στο playback με τον touch στα avi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Εμενα με ολους τους player παιζει αψογα τις μορφες avi. Με τα mkv αντιμετωπιζω κοψιματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Το περιβόητο Lost που ανέφερα ότι δεν παίζει καθόλου στο touchplayer και με μικρά πηδήματα στο Core παίζει άψογα στο Media Player των wm....Κυλάει βούτυρο! αυτό κι αν ήταν έκπληξη. Βέβαια δεν μπορώ να βάλω υπότιτλους χωρίς hardsub κωδικοποίηση, αλλα είναι μια πρόοδος. Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος πρόβλημα στο playback με τον touch στα avi; Πρέπει να "παίξεις" λίγο με τις ρυθμίσεις του Core Player και δεν θα έχεις πρόβλημα με την ποιότητα αναπαραγωγής των αρχείων σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irahara1971 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Σχετικά με την γραφίδα και την θήκη. Τι λύσεις εχετε βρει; Με βολεύει αρκετά η γραφίδα χωρίς την οποία είναι δύσκολη η χρήση του Mobile Office και θα ήθελα να την έχω πάντα πρόχειρη, χωρίς όμως να με ενοχλεί όπως όταν κρέμεται. Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Kalispera paides....agorasa ena omnia ii k epeidh eimai neos se smart phones exw mia erwthsh.....pws mporw na synde8w sto internet mesw wifi giati otan paw na synde8w syndeomai me to diktyo ths cosmote k xrewnomai??.....8elw na apenergopoihsw thn epilogh syndeshs mesw cosmote..... Βάλε το NoData για να είσαι σίγουρος και απενεργοποίησε το!Δεν το έχω δοκιμάσει(να'ναι καλά η Wind-1.5Gb) αλλά όλοι αυτό βάζουν... Σχετικά με την γραφίδα και την θήκη. Τι λύσεις εχετε βρει; Με βολεύει αρκετά η γραφίδα χωρίς την οποία είναι δύσκολη η χρήση του Mobile Office και θα ήθελα να την έχω πάντα πρόχειρη, χωρίς όμως να με ενοχλεί όπως όταν κρέμεται. Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη. Στην τσεπούλα!:p Εγώ δεν χρησιμοποιώ γραφίδα αλλά άλλη λύση από να την κρεμάσεις δεν βλέπω.... Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 (edited) Να κάνω και άλλη μια ερώτηση, υπάρχει τρόπος να ελευθερώσουμε χώρο από την κύρια μνήμη? Έχω εγκαταστήσει τα πάντα στην "αποθήκευση μου" και στην κάρτα αποθήκευσης και πάλι είναι οριακή η κύρια μνήμη!! Πως γίνεται αυτό?? Επίσης μπορούμε να απεγκαταστήσουμε τελείως τα προγράμματα (άχρηστα για μένα) όπως Midomi, Qik, Podcast και άλλα τέτοια? Γιατί πραγματικά θεωρώ ότι μου πιάνουν χώρο μέσα στη συσκευή.. Καλησπέρα παιδιά και πάλι.. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το SPB Mobile Shell και συνέχεια στο μέσον της εγκατάστασης τερματίζει χωρίς να το εγκαθιστά και βγάζει το μήνυμα ότι η εγκατάσταση ήταν ανεπιτυχής.. Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει? Υπ' όψιν κατέβασα την trial version από το site το επίσημο για να το δοκιμάσω αλλά τζίφος.. Ευχαριστώ πολύ!! Ακόμα και μετά τη full version που προσπάθησα να εγκαταστήσω πάλι το ίδιο κάνει δε με αφήνει να το εγκαταστήσω οποιαδήποτε μνήμη και να επιλέξω είτε την αποθήκευση μου είτε την κάρτα μνήμης.. Ξέρει κανείς τι παίζει??? HELP Edited April 16, 2010 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Σχετικά με την γραφίδα και την θήκη. Τι λύσεις εχετε βρει; Με βολεύει αρκετά η γραφίδα χωρίς την οποία είναι δύσκολη η χρήση του Mobile Office και θα ήθελα να την έχω πάντα πρόχειρη, χωρίς όμως να με ενοχλεί όπως όταν κρέμεται. Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη. Μια χαρα ειναι και στο λουρακι που εχει.Απλα πρπει να βρεςι τον τροπο να το "δεσεις" ουτως ωστε να μην φευγει καθε τρεις και λιγο. Οταν λεω εγω οτι η γραφιδα ειναι απαραιτητη για το κινητο.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μια χαρα ειναι και στο λουρακι που εχει.Απλα πρπει να βρεςι τον τροπο να το "δεσεις" ουτως ωστε να μην φευγει καθε τρεις και λιγο. Οταν λεω εγω οτι η γραφιδα ειναι απαραιτητη για το κινητο.... :p Εγώ την χρησιμοποίησα μια φορά για να παίξω και καλά Sims:lol:(πρέπει να το έχω ξαναπεί πιο πίσω).Εμένα μου είναι τελείως περιττή!!Τώρα για το Office Mobile δεν ξέρω!:p Αν ανοίξεις το καπάκι πάνω από τα πλήκτρα έντασης έχει θέση για να "δέσει" και να μην βγαίνει!:cool: Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irahara1971 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Δυστυχως με την γραφίδα η συμπλήρωση κελιών Excel είναι πολύ πιο εύκολη (και όχι μόνο). Αυτό που βλέπω σαν πιο πρακτική λύση είναι να πάρω μία θήκη για πιο πλατύ κινητό, η οποία θα κλείνει μαγνητικά και να βάλω την γραφίδα στο πάτο και το κινητό να ακουμπάει πάνω της. Πως σας φαίνεται σαν λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Πρέπει να "παίξεις" λίγο με τις ρυθμίσεις του Core Player και δεν θα έχεις πρόβλημα με την ποιότητα αναπαραγωγής των αρχείων σου. Οι μόνες ρυθμίσεις ποιότητας που βρήκα στον Core είναι για το Youtube (οι οποίες πραγματικά κάνουν μεγάλη διαφορά). Για την αναπαραγωγή των άλλων βίντεο δεν βλέπω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Αυτό που βλέπω σαν πιο πρακτική λύση είναι να πάρω μία θήκη για πιο πλατύ κινητό, η οποία θα κλείνει μαγνητικά και να βάλω την γραφίδα στο πάτο και το κινητό να ακουμπάει πάνω της. Πως σας φαίνεται σαν λύση; Νομίζω είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irahara1971 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Ξέρει κανείς αν με την απεγκατάσταση των προγραμμάτων μένουν υπολείμματα αυτών στο κινητό, και αν μένουν αν υπάρχει κανένα προγραμματάκι αντίστοιχο όπως π.χ. του Ashampoo unistaller στα win XP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 υπαρχει το sktools που περιεχει εφαρμογη clean. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irahara1971 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 υπαρχει το sktools που περιεχει εφαρμογη clean. Φαίνεται πολύ καλό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Κατάφερε κανείς να πραγματοποιήσει φωνητική κλήση από το bluetooth ? Και αν ναι , ας πει τα βήματα που έκανε βρε παιδιά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Δεν ξερω για φωνητικη κληση απο bluetooth αλλα με την νεα ρομ συνδεθηκε με το mio gps κατευθειαν και αψογα σε αντιθεση με την παλαια ρομ οπου επρεπε να προσπαθησω καμια 2-3 φορες, οπου και παλι συνδεοντουσαν με εναν παραξενο τροπο Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irahara1971 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Πάντα μιλάμε για την 6.5.3 σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Κατάφερε κανείς να πραγματοποιήσει φωνητική κλήση από το bluetooth ? Και αν ναι , ας πει τα βήματα που έκανε βρε παιδιά . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3101335#post3101335 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 (edited) Μεχρι και προχθες το igo μου δουλευε μια χαρα.... και το gps test .... απο χθες ομως δεν βρισκει δορυφορο και δεν κλειδωνει πουθενα.... τι μπορει να εγινε ; Edited April 17, 2010 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Επειδη διαβασα παρα πολλα. Σαν τηλ για να μπαινεις Net και για να το εχεις για Navi Αξιζει??? Εννοητε φυσικα να βαζεις εσυ καθε φορα οποιο προγραμμα Navi θελεις. Γιατι θελω και για το αμαξι και για το φουσκοτο Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Επειδη διαβασα παρα πολλα. Σαν τηλ για να μπαινεις Net και για να το εχεις για Navi Αξιζει??? Εννοητε φυσικα να βαζεις εσυ καθε φορα οποιο προγραμμα Navi θελεις. Γιατι θελω και για το αμαξι και για το φουσκοτο Αξιοπρεπές είναι, ωστόσο θα προτιμούσα κάποιο HTC λόγω xda dev, cooked roms κτλ. Αν το θέλεις απλά για navigation και browser είναι άψογο, για κάποιον που τρέχει πολλά διαφορετικά προγράμματα και θέλει να το προσαρμόσει ίσως κάποιο HTC θα ήταν καλύτερη λύση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Ρε παιδιά μου έχει τύχει 3-4 φορές να με παίρνει κάποιος τηλ..να προσπαθώ να το σηκώσω και να μην γίνεται τίποτα!Σέρνω το εικονίδιο για αποδοχή δεξιά...τίποτα!Για απόριψη πάλι τίποτα!Το κινητό όμως συνεχίζει να δονείται και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!Soft reset αναγκάζομαι να κάνω ή βγάζω την μπαταρία για να σταματήσει! Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο ή μόνο το δικό μου τρώει τέτοια κολλήματα?:worry: Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 (edited) Να κάνω και άλλη μια ερώτηση, υπάρχει τρόπος να ελευθερώσουμε χώρο από την κύρια μνήμη? Έχω εγκαταστήσει τα πάντα στην "αποθήκευση μου" και στην κάρτα αποθήκευσης και πάλι είναι οριακή η κύρια μνήμη!! Πως γίνεται αυτό?? Επίσης μπορούμε να απεγκαταστήσουμε τελείως τα προγράμματα (άχρηστα για μένα) όπως Midomi, Qik, Podcast και άλλα τέτοια? Γιατί πραγματικά θεωρώ ότι μου πιάνουν χώρο μέσα στη συσκευή.. Ακόμα και μετά τη full version που προσπάθησα να εγκαταστήσω πάλι το ίδιο κάνει δε με αφήνει να το εγκαταστήσω οποιαδήποτε μνήμη και να επιλέξω είτε την αποθήκευση μου είτε την κάρτα μνήμης.. Ξέρει κανείς τι παίζει??? HELP HELPPPPPPPPPPPP!!! Απεγκατέστησα ακόμα κ όλα τα προγράμματα που είχα βάλει στη συσκευή μήπως ήθελε το SPΒ Mobile Shell "άπλετο" χώρο αλλά και πάλι, ΔΕΝ με αφήνει να το εγκαταστήσω.. Πάλι η μπάρα λίγο πριν το τέλος της εγκατάστασης σταματάει και μου γράφει η εγκατάσταση είναι ανεπιτυχής.. PLZZZZZZZ πείτε μου τι σκ%^#& συμβαίνει.. Ε ρε να θες το SPB και να μη το χεις γκρρρρρρρρρρρρρρρ Καμμία απαντησουλίτσα???:cry::cry: Edited April 17, 2010 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueandsun Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Καλησπερα παιδες....απεκτησα προσφατα ενα νεο ομνια 2 κ εχω την εξης απορια.....πως γινεται να απενεργοποιησω να μπαινω στο ιντερνετ κ τις λοιπες εφαρμογες(facebook) χωρις να συνδεομαι στο δικτυο της κινητης τηλεφωνιας γιατι χρεωνομαι....θελω να μπαινω στο ιντερνετ μονο μεσω wifi οπου αυτο ειναι διαθεσιμο.....ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Καλησπερα παιδες....απεκτησα προσφατα ενα νεο ομνια 2 κ εχω την εξης απορια.....πως γινεται να απενεργοποιησω να μπαινω στο ιντερνετ κ τις λοιπες εφαρμογες(facebook) χωρις να συνδεομαι στο δικτυο της κινητης τηλεφωνιας γιατι χρεωνομαι....θελω να μπαινω στο ιντερνετ μονο μεσω wifi οπου αυτο ειναι διαθεσιμο.....ευχαριστω Ψάξε λιγάκι και σε προηγούμενες απαντήσεις.. Βάζεις το NoData και απενεργοποιείς τις ρυθμίσεις της εταιρίας που έχεις και μπαίνεις μόνο από το wifi Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts