Jump to content

irahara1971

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About irahara1971

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

irahara1971's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει ένα μόνο παράθυρο ακριβώς κάτω από την θέση που θα μπει το κλιματιστικό. Τείνω προς το Panasonic CS/CU-XE12JKEW αν και ίσως προτιμήσω το μικρότερο αδελφάκι του Panasonic CS-CU-RE12JKE και αγοράσω ένα ξεχωριστό αφυγραντή/ιονιστή. To Daikin MC707VM που μου υποδείχθηκε δεν είναι λίγο υπερβολικό για έναν χώρο 22 τ.μ.; Κάτι μικρότερο και φθηνότερο δεν αρκεί όπως για παράδειγμα ο ΙΟΝΙΣΤΗΣ HEAVEN FRESH HF-280 ;
  2. Σκοπεύω να αγοράσω ένα καινούργιο κλιματιστικό για το γραφείο το οποίο είναι σε οικοδομή 50ετίας, στην ταράτσα χωρίς καμία μόνωση στους τοίχους, περίπου 22τ.μ. Επιπλέον μας ειδοποίησαν ότι τον χειμώνα δεν πρόκειται να λειτουργήσει η κεντρική θέρμανση οπότε το κλιματιστικό θα αναλάβει και αυτόν το ρόλο. Απ' όσα διάβασα μέχρι τώρα αυτό που χρειάζομαι είναι ένα 12αρι inverter και τα χρήματα που σκοπεύω να διαθέσω δεν θέλω να περάσουν τα 500 με 700 περίπου συμπεριλαμβανομένων των περαστικών. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές όμως κάτι που δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν χρειάζομαι όλα αυτά τα φίλτρα bio, plasma κλπ ενσωματωμένα στο κλιματιστικό διότι αποδίδουν καλύτερα (βρίσκομαι στο κέντρο της "πρωτεύουσας" των μικροσωματιδίων και γενικά της βρώμικης ατμόσφαιρας δηλαδή στην Θεσσαλονίκη) ή είναι καλύτερα να πάρω ξεχωριστά έναν αφυγραντή/ιονιστή και το κλιματιστικό να έχει μόνο τα βασικά φίλτρα σκόνης; Από τα παραπάνω θα εξαρτηθεί και η επιλογή μου ανάμεσα σε Panasonic CS-CU-RE12JKE Inverter, Toyotomi MTN MTG A335DV, Sharp AY-XP12HR αν και μου φαίνεται λίγο τσουχτερό, Panasonic CS/CU-XE12JKEW παρομοίως.
  3. Αντιμετωπίζω ένα άκρως εκνευριστικό πρόβλημα με τετραγωνάκια στο Tasks. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Εμφανίζεται όταν γράφω ελληνικά και νομίζω κατά την χρήση του xt9 που το χρησιμοποιώ μόνο για τους τόνους. Κάθε βοήθεια δεκτή καθόσον χρησιμοποιώ αρκετά τα tasks και τα τετραγωνάκια μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Τέλος μετέφερα κάποιες γραμματοσειρές από τα xp στα fonts των windows Mobile 6.5 άλλα τζίφος. Ξέχασα να αναφέρω ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στις σημειώσεις των tasks όχι αλλού.
  4. Πάντα μιλάμε για την 6.5.3 σωστά;
  5. Φαίνεται πολύ καλό. Ευχαριστώ.
  6. Ξέρει κανείς αν με την απεγκατάσταση των προγραμμάτων μένουν υπολείμματα αυτών στο κινητό, και αν μένουν αν υπάρχει κανένα προγραμματάκι αντίστοιχο όπως π.χ. του Ashampoo unistaller στα win XP?
  7. Δυστυχως με την γραφίδα η συμπλήρωση κελιών Excel είναι πολύ πιο εύκολη (και όχι μόνο). Αυτό που βλέπω σαν πιο πρακτική λύση είναι να πάρω μία θήκη για πιο πλατύ κινητό, η οποία θα κλείνει μαγνητικά και να βάλω την γραφίδα στο πάτο και το κινητό να ακουμπάει πάνω της. Πως σας φαίνεται σαν λύση;
  8. Σχετικά με την γραφίδα και την θήκη. Τι λύσεις εχετε βρει; Με βολεύει αρκετά η γραφίδα χωρίς την οποία είναι δύσκολη η χρήση του Mobile Office και θα ήθελα να την έχω πάντα πρόχειρη, χωρίς όμως να με ενοχλεί όπως όταν κρέμεται. Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη.
  9. Μόλις πρόσφατα απέκτησα το κινητό και θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. Αν και διαβάζω το forum (έφθασα στην σελίδα 56) δεν έχω βρει αντίστοιχο unistaller πρόγραμμα σαν το ccleaner ή το Ashampoo unistaller έτσι ώστε να κρατείται σε καλή φορμα το λειτουργικό και ο αποθηκευτικός χώρος. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια θήκη για το κινητό που να αποθηκεύεται όμως και η γραφίδα. Δεν είναι καθόλου πρακτικό να κρέμεται.
×
×
  • Create New...