Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι, δε μπορεί να γίνει η αναβάθμιση σε 6.5.3 μέσω του προγράμματος που είχε μέσα το cd στο πακέτο ή αυτό που κατεβάζουμε από την ιστοσελίδα της samsung? Γιατί δεν είχα κανένα πρόβλημα να "πειράξω" το Xperia και να του βάλω και άλλη ROM αλλά σε αυτό το ομολογώ πως φοβάμαι λιγάκι.. Διαβασα κάποιες κατευθυντήριες σε προηγούμενα posts αλλά δεν βλέπω να τα καταφέρνω.. Είναι σίγουρα official??

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι, δε μπορεί να γίνει η αναβάθμιση σε 6.5.3 μέσω του προγράμματος που είχε μέσα το cd στο πακέτο ή αυτό που κατεβάζουμε από την ιστοσελίδα της samsung? Γιατί δεν είχα κανένα πρόβλημα να "πειράξω" το Xperia και να του βάλω και άλλη ROM αλλά σε αυτό το ομολογώ πως φοβάμαι λιγάκι.. Διαβασα κάποιες κατευθυντήριες σε προηγούμενα posts αλλά δεν βλέπω να τα καταφέρνω.. Είναι σίγουρα official??

αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες εδώ τότε όλα θα πάνε καλά.

Δυο ερωτησουλες γαι αν βοηθησω μια φιλη που το εχει...

Σε ποιο φακελο μπορουμε να βαλουμε δικες μας φωτο μεσω usb και ringtones ? Τα ringtones σε τι μορφη πρεπει να ειναι ? Ringtone για ειδοποιηση για νεο sms μπορουμε να βαλουμε ?

Εβαλα την καρτα μνημης με το ginius driver που εδωσε το Πλαισιο εκανε εγκατασταση αλλα δεν βλεπω εικονιδιο για το προγραμμα.

Ευχαριστω.

Η διαδικασία είναι ίδια με όλες τις συσκευές που έχουν windows (όπως και η δική σου HD2). Κάνεις folder με όνομα My Documents μέσα στην κάρτα αποθήκευσης (στην κύρια μνήμη της συσκευής ΗΔΗ υπάρχει με τους 'μαμά' ήχους) και πετάς εκεί μέσα ότι αρχεία ήχου θέλεις (.mp3, .wav, κτλ) και όταν πας να ρυθμίσεις τους ήχους εισερχόμενων κλήσεων, sms, mms, προειδοποιήσεων κτλ. θα τα βρεις, έτοιμα για επιλογή.

Για την κάρτα μνήμης του Πλαίσιου δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω. Από ένταση ήχου κλήσης πως τα πάει?

Επίσης μου φάνηκε λίγο μεγαλούτσικο για μεταφορά. Ήταν η ιδέα μου?

Μολις περασα και εγω την ενημερωση με τα wm 6.5.3. Οντως το κινητο το καταλαβαινω οτι αποκρινεται πιο γρηγορα (ειναι η πρωτη rom που βαζω, ακομη την μανησια ειχα) και για αυτο απο τα πρωτα που δοκιμασα (οχι οτι μου αρεσει) ηταν το samsung widget plus το οποιο φορτωνει πιο γρηγορα απο πριν. Επισης υπαρχει ενα καινουριo Samsung Today το οποιο πρεπει να ειναι απο το Omnia Pro.

Το βρηκα αρκετα ενδιαφερων αλλα SPB Mobile Shell δεν ειναι :)

Τωρα θα ξαναπερασω την νεα rom και με το eboot και θα το εξετασω πιο καλα. (internet, wifi, camera, gps)

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T

• Administrators
Παιδάκια ξέρετε αν υπάρχει κανένας file explorer που να υποστηρ΄ζει drag n drop στα wm 6.5?

Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε διευκόλυνε κάτι τέτοιο σε μια οθόνη αυτού του μεγέθους. Δεν ξέρω εάν το έχεις στα υπόψιν σου αλλά οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε το Resco Explorer και μας καλύπτει πλήρως σαν file manager.

Modpic.gif

Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω. Από ένταση ήχου κλήσης πως τα πάει?

Επίσης μου φάνηκε λίγο μεγαλούτσικο για μεταφορά. Ήταν η ιδέα μου?

Mια χαρά!Αν εξαιρέσεις το σπαστικό ότι τα πρώτα 3 δευτερόλεπτα ακούγονται σιγά και στη συνέχεια δυναμώνει(μ@λ@κία της Samsung που δεν διορ8ώνεται)

Όσο για το μέγεθος...όταν το κράτησα στο Γερμανό να το επεξαργαστώ μου φάνηκε τεράστιο!Τώρα μου φαίνονται όλα τα υπόλοιπα μικρά!;)

Γενικά πάντως το κινητό αξίζει!!

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

Mια χαρά!Αν εξαιρέσεις το σπαστικό ότι τα πρώτα 3 δευτερόλεπτα ακούγονται σιγά και στη συνέχεια δυναμώνει(μ@λ@κία της Samsung που δεν διορ8ώνεται)

Υπάρχει ένα τρικ που κάνουν μερικοί για να αποφύγουν το πρόβλημα των 3 δευτερολέπτων. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Με τη χρήση ενός προγράμματος επεξεργασίας ήχου όπως το Adobe audition, εφαρμογή Nero κτλ. ανέβασε την ένταση του ήχου κατά τα 3 πρώτα δευτερόλεπτα και θα είσαι εντάξει!

Εγω γιατι δεν εχω αυτο το προβλημα μετα την αναβαθμιση στα win 6.5.3 οσον αναφορα τον ηχο?

Και σε μενα στην αρχη του ηχου, ακουγοταν σιγα και μετα αυξανοταν αλλα μετα την αναβαθμηση, ο ηχος ακουγετε απο την αρχη με την ιδια ενταση.

Aν γινει καμια στραβη κατα το φλασαρισμα υπαρχει επιστροφη με hard format?

Χανεται η εγγυηση?

Και οσο ευκολο κι αν ειναι να το κανουμε μονοι μας, μπορουμε να το παμε σε service για να μας το αναβαθμισουν αυτοι?

Πολυ περιπλοκη φαση αυτο το φλασαρισμα :lol: τιποτα πιο ευκολο δεν υπαρχει? Καμια αναβαθμιση μεσω site samsung κατι official εντελως να το φορτωσει και να τελειωνουμε? :rolleyes:

Τελικα λεω να αφησω για λιγο Spb Mobile Shell και να τεσταρω το Samsung Today. Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη για τον καιρο η οποία να καθεται στο Today και κανενα ποιο ομορφο (hero like) ορολοι???
Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T

Παιδιά καλώς σας βρήκα,

-προσπαθώ να κάνω sync το κινητό με bluetooth (με καλώδιο δοκίμασα μόνο μια φορά ως τώρα και έγινε κανονικά) και δεν γίνεται με τίποτε. Έχω Windows 7 x64 και (προφανώς) το Windows Mobile Device Center. Το έχει κάνει κανείς;

Αν όχι, υπάρχει τρόπος να μην τραβάει ρεύμα κάθε φορά που το βάζω στη usb γιατί βλέπω σύντομα να μου μένει στα χέρια η μπαταρία;

-πολλές φορές χάνεται η μπάρα έναρξης, αλλά λειτουργεί (αν πατήσω πάνω στο κενό εμφανιζεται το αντίστοιχο μενού) και στρώνει με soft reset. Είναι κάτι νορμάλ για WM;

-για να περάσω το spb mobile shell πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσω το TouchWiz ή δεν παίζει ρόλο; Πάντως στο αντίστοιχο μενού για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του TouchWiz, το κουμπάκι δεν είναι πράσινο, παρόλα αυτά εγώ βλέπω γραφικά Samsung.

-Στο Outlook έχω περασμένες ορισμένες επαφές με δύο κινητά, το ένα σε στήλη "άλλο τηλέφωνο", αλλά ενώ συγχρονίστηκε κανονικά στο ομνια βλέπω μόνο το πρώτο κινητό κάθε επαφής. Διορθώνεται αυτό;

-Η εγκατάσταση προγραμμάτων που γίνεται; 2-3 που εβαλα, τα εγκατέστησα στην κύρια μνήμη αλλά μάλλον πρέπει να τα βγάλω και να τα βάλω αλλού, ε; :rolleyes:

ευχαριστώ

ρε παιδιά τίποτε για αυτά τα προβληματάκια;

παιδιά please καμιά βοήθεια για αυτές τις ερωτήσεις πλην της αποθήκευσης που καλύφθηκα;;;

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Με υποχρεώσατε. Μα καλά, ούτε μια απάντηση, έστω και για να πείτε "ψαξε αλλού";;;;

Εγω γιατι δεν εχω αυτο το προβλημα μετα την αναβαθμιση στα win 6.5.3 οσον αναφορα τον ηχο?

Και σε μενα στην αρχη του ηχου, ακουγοταν σιγα και μετα αυξανοταν αλλα μετα την αναβαθμηση, ο ηχος ακουγετε απο την αρχη με την ιδια ενταση.

και σε μένα στην αρχή όταν έβαλα τα 6.5.3 έπαιζε κανονικά αλλά μετά θυμήθηκε... το παλιό καλό του εαυτό χεχεχε.

Η διάρκεια της μπαταρίας σε μένα ωστόσο έχει μειωθεί αισθητά. Δε ξέρω τι παίζει. Αλλά θα το αφήσω λίγες μέρες μπας και στρώσει...

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Με υποχρεώσατε. Μα καλά, ούτε μια απάντηση, έστω και για να πείτε "ψαξε αλλού";;;;

lol,

έχεις το δίκιο σου και εσύ. :D

Συνήθως αν δεν απαντάμε ή βαριόμαστε ή δε γνωρίζουμε :P

Λοιπόν όσον αφορά την σύνδεση μέσω bluetooth δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ.

η μπάρα έναρξης σε μένα δεν έχει χαθεί ποτέ. Αν εννοείς όταν μπαίνεις μέσα σε κάποιο πρόγραμμα νομίζω είναι φυσιολογικό να συμβαίνει.

Για το spb mobile shell δοκιμάζεις και βλέπεις!

Το outlook δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Ξέρω ότι δε βοήθησα αλλά αν θες βοήθεια περισσότερο κοίτα και εδώ

Edited by johnb

lol,

έχεις το δίκιο σου και εσύ. :D

Συνήθως αν δεν απαντάμε ή βαριόμαστε ή δε γνωρίζουμε :P

Λοιπόν όσον αφορά την σύνδεση μέσω bluetooth δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ.

η μπάρα έναρξης σε μένα δεν έχει χαθεί ποτέ. Αν εννοείς όταν μπαίνεις μέσα σε κάποιο πρόγραμμα νομίζω είναι φυσιολογικό να συμβαίνει.

Για το spb mobile shell δοκιμάζεις και βλέπεις!

Το outlook δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Ξέρω ότι δε βοήθησα αλλά αν θες βοήθεια περισσότερο κοίτα και εδώ

ευχαριστώ johnb,

η μπάρα χάνεται μερκές φορές πχ αφού κλείσω τον Opera Mobile 10 (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δεν μου παίζει youtube - δεν ξέρω αν έχει θέμα με τα flash σαν browser γενικά) και βλέπω την γνωστή οθόνη έναρξης. Όσο για το Outlook, ούτε εγώ το χρησιμοποιώ ποτέ, απλά είναι ένας εύκολος και απλός τρόπος να κρατάω backup τις επαφές. Βασικά με ενδιαφέρει να μπορώ να βλέπω και το δεύτερο κινητό κάποιου, χωρίς να δημιουργώ καινούρια επαφή για το ίδιο πρόσωπο.

ευχαριστώ johnb,

η μπάρα χάνεται μερκές φορές πχ αφού κλείσω τον Opera Mobile 10 (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δεν μου παίζει youtube - δεν ξέρω αν έχει θέμα με τα flash σαν browser γενικά) και βλέπω την γνωστή οθόνη έναρξης. Όσο για το Outlook, ούτε εγώ το χρησιμοποιώ ποτέ, απλά είναι ένας εύκολος και απλός τρόπος να κρατάω backup τις επαφές. Βασικά με ενδιαφέρει να μπορώ να βλέπω και το δεύτερο κινητό κάποιου, χωρίς να δημιουργώ καινούρια επαφή για το ίδιο πρόσωπο.

για να βλέπεις youtube σε καλή ποιότητα βάλε οπωσδήποτε το core player! Τα σπάει! :)

Επίσης αυτό με τον Opera δε θα έπρεπε να συμβαίνει. Πια έκδοση ROM έχεις;

Edited by johnb

Το Core το έχω βάλει και είναι πράγματι πολύ καλό για youtube, και με επιλογές (να ήταν και περισσότερο touch friendly χωρίς γραφίδα θα ήταν ακόμη καλύτερα). Η έκδοση ROM που έχω λέει

pda I8000NXXIJ3

CSC I8000EURIJ5

τηλέφωνο I8000XXIJ1

(αυτά δεν είναι;)

υπάρχουν νεώτερες εκδόσεις που διορθώνουν διάφορα προβλήματα και είναι πιο σταθερές. Επίσης έχουν καλύτερη απόκριση και σίγουρα θα αγαπήσεις περισσότερο το κινητό σου. Μπορείς να τις βρεις εδώ αλλά θέλει λίγο δουλειά και καλή σχετικά εξοικιώση με τους υπολογιστές.

α, ωραίο thread στο bytheway, τα έχει όλα μαζεμένα. Υποθετω ότι όλες αυτές ειναι επίσημες, ε; δεν σκοπεύω να βάλψ καμία cooked, δεν μου αρέσουν τα πειράματα :-)

επίσημες ναι

Από τις 6.5 εκδόσεις η Α5 δείχνει να είναι η πιο σταθερή αν και εγώ δοκίμασα και την JC1 και δεν είχα προβλήματα. Πάντως προτείνω να βάλεις την 6.5.3. μιας και πλέον οι αναβαθμίσεις θα βασίζονται σε αυτή την έκδοση λειτουργικού. Αν μάθεις να κάνεις τις αναβαθμίσεις σωστά παίζεις με όποια θες και κρατάς ότι σου αρέσει! Καλό ... "ψήσιμο"...!

• Administrators
αφού κλείσω τον Opera Mobile 10 (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δεν μου παίζει youtube - δεν ξέρω αν έχει θέμα με τα flash σαν browser γενικά)...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3123348#post3123348

Modpic.gif

Παιδιά έβαλα μαζί με το spb shell αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=604146 και έχει γίνει και "μαμώ" τα κινητά. Τι λέτε και εσείς?