jimmys Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Ψαχνω το τελευται spb, που να το βρω...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Παιδες μια ερωτηση ..Στην πανω μπαρα υπαρχουν απο δεξια προς τα αριστερα η μπαταρια-->ο ηχος-->Το σημα-->και το 3G εικονιδιο. Εμενα ακριβως αριστερα απο το 3G μου βγαζει και ενα ακομα εικονιδιο που δειχνει ενα τηλεφωνο και απο κατω το 1. :( Σημειωτεον οταν το πατησω με παει στις ρυθμισεις του τηλεφωνου.. Καταφερνω να το διωξω αλλάζοντας καποιες ρυθμισεις μεσα στο μενου αυτο και οντως φευγει..Οταν ομως ξανανοιγει το κινητο ξσαναεμφανιζεται...Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ναι και πως να το διωξω?????? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό java manager? Κανείς? :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Άν σου βγάζει το σήμα του ακουστικού με τον αριθμό 1, το κάνει και σε μένα μάλλον λόγο της cosmote sim που έχω. Την είχα βάλει και σε άλλο κινητό και πάλι το εμφάνιζε. Πάντως δεν επηρεάζει τίποτα αν λέμε το ιδιο πράγμα. Η τελευταία rom υπάρχει εδώ, στο τέλος του πρώτου post http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/293492/secanys-i8000-wm65-rom/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Άν σου βγάζει το σήμα του ακουστικού με τον αριθμό 1, το κάνει και σε μένα μάλλον λόγο της cosmote sim που έχω. Την είχα βάλει και σε άλλο κινητό και πάλι το εμφάνιζε. Πάντως δεν επηρεάζει τίποτα αν λέμε το ιδιο πράγμα. Η τελευταία rom υπάρχει εδώ, στο τέλος του πρώτου post http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/293492/secanys-i8000-wm65-rom/ Το ξερω πως δεν επηρεαζει (cosmote εχω αλλα ειναι παλια..) αλλα μου σπαει τα νευρα να φαινεται συνεχεια εκει πανω.. Μπορει να βγει καπως?:confused::confused: Ισως με την νεα ρομ?? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 πως μπορω να δω απο το κινητο ποσα Gb εχω καταναλωσει απο το ιντερνετ???? μια απαντηση σε αυτο καποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 μια απαντηση σε αυτο καποιος??? Πρέπει να βάλεις μια τρίτη εφαρμογή όπως το spb wireless monitor για να μετράς!!! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Το ξερω πως δεν επηρεαζει (cosmote εχω αλλα ειναι παλια..) αλλα μου σπαει τα νευρα να φαινεται συνεχεια εκει πανω.. Μπορει να βγει καπως?:confused::confused: Ισως με την νεα ρομ?? Για εδω κανεις?? Να αλλαξω εταιρια δηλαδή?:( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Το έκανα copy με τον δικο του explorer και το κανα paste στο windows-start menu-programs αλλά δεν το βλεπει...:( Και κατι αλλο..ΠΟΣΗ ωρα θελει για 1η φορα να ''κλειδωσει'' το σημα το gps? Το χω κανα μισαωρο και δεν εχει βρει δορυφορους στο I-GO.. το εκανες αντιγραφη η αντιγραφη συντομευσης;για το gps τωρα επρεπε σε κανα 5λεπτο να κλειδωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 το εκανες αντιγραφη η αντιγραφη συντομευσης;για το gps τωρα επρεπε σε κανα 5λεπτο να κλειδωσει. Την συντομευση την εφτιαξα..Τωρα για το gps βρισκει μετα απο πολυ ωρα αλλα για πολυ λιγο..Ασε που με δειχνει και 200 μετρα μακρια...:( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Το ξερω πως δεν επηρεαζει (cosmote εχω αλλα ειναι παλια..) αλλα μου σπαει τα νευρα να φαινεται συνεχεια εκει πανω.. Μπορει να βγει καπως?:confused::confused: Ισως με την νεα ρομ?? Δυστυχώς και με την νέα ρομ παραμένει. Δεν ξέρω αν φταίει που η sim είναι παλιά. Και η δικιά μου παλιά είναι. Ίσως με μια νεότερη sim να μην το κάνει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Δυστυχώς και με την νέα ρομ παραμένει. Δεν ξέρω αν φταίει που η sim είναι παλιά. Και η δικιά μου παλιά είναι. Ίσως με μια νεότερη sim να μην το κάνει. :) εμενα με καινουρια sim δεν εμφανιζει το εικονιδιο που λετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Αιντε παλι να αλαζουμε sims...:( Θα δοκιμασω και με μια νεοτερη να σας πω.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Αιντε παλι να αλαζουμε sims...:( Θα δοκιμασω και με μια νεοτερη να σας πω.. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις για SIM μόνο και μόνο λόγω του 1 στην πάνω μπάρα. Είναι χαρακτηριστικό της Cosmote αυτό, δεν αποτελεί πρόβλημα. (Πολύχρονος) Ψαχνω το τελευται spb, που να το βρω...? http://spbsoftwarehouse.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafou Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Παιδιά καλημέρα. Διάβασα αρκετές σελίδες για το omnia ii και οι αλήθεια είναι ότι μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες. Παρόλα αυτά θα ήθελα να σας κάνω μια πιο γενική ερώτηση. Είμαι κάτοχος του Ν82 και σκέφτομαι να το αλλάξω με το omnia 2. Από το Ν82 είμαι ευχαριστημένος αλλά απογοητευμένος από την NOKIA και σαν service αλλά και με την ****κία που είχαν κάνει με το sar της συσκευής. Τέλος πάντων. Στο omnia ζητάω - εξίσου καλή φωτογραφική και βίντεο με του Ν82 αν όχι καλύτερη - εξίσου καλό GPS με του Ν82 αν όχι καλύτερο - γρήγορο και εύχρηστο λειτουργικό - την δυνατότητα να προσθέτω διαφορες εφαρμογες και την ευκολία του να παραμετροποιώ το τηλέφωνο χωρίς πολλούς περιορισμούς - πιο χαμηλό sar από του Ν82 Αξίζει λοιπόν η αλλαγή ή όχι? Edited January 15, 2010 by zafou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkarjr Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) @zafou Μόλις έκανα την ίδια αλλαγή από Ν82 και είμαι ευχαριστημένος στα θέματα που αναφέρεις. Ρε παιδιά επειδή είμαι νέος στα WM, αναβάθμιση στη ROM από τη Samsung δε γίνεται; Πρέπει να ακολουθήσω τους οδηγούς με Octans και τις Rom που βρίσκω; Εμένα έχει επάνω PDA: I8000NXXIJ3 CSC: I8000EURIJ5 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Ι8000ΧΧIJ1 είναι πολύ παλιά; Θα δω σημαντική διαφορά αν το αναβαθμίσω; Edited January 15, 2010 by efkarjr Παράθεση Η Γνώση Ανοίκει Στον Κόσμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakma Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Παιδιά καλημέρα. Διάβασα αρκετές σελίδες για το omnia ii και οι αλήθεια είναι ότι μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες. Παρόλα αυτά θα ήθελα να σας κάνω μια πιο γενική ερώτηση. Είμαι κάτοχος του Ν82 και σκέφτομαι να το αλλάξω με το omnia 2. Από το Ν82 είμαι ευχαριστημένος αλλά απογοητευμένος από την NOKIA και σαν service αλλά και με την ****κία που είχαν κάνει με το sar της συσκευής. Τέλος πάντων. Στο omnia ζητάω - εξίσου καλή φωτογραφική και βίντεο με του Ν82 αν όχι καλύτερη - εξίσου καλό GPS με του Ν82 αν όχι καλύτερο - γρήγορο και εύχρηστο λειτουργικό - την δυνατότητα να προσθέτω διαφορες εφαρμογες και την ευκολία του να παραμετροποιώ το τηλέφωνο χωρίς πολλούς περιορισμούς - πιο χαμηλό sar από του Ν82 Αξίζει λοιπόν η αλλαγή ή όχι? Για την φωτογραφική είναι πολύ χειρότερη και δύσκολα θα βρεις καλύτερη για τα άλλα είναι καλύτερο .έχω κάνει και εγώ την ίδια αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις για SIM μόνο και μόνο λόγω του 1 στην πάνω μπάρα. Είναι χαρακτηριστικό της Cosmote αυτό, δεν αποτελεί πρόβλημα. Προβλημα δεν ειναι απλά δεν θελω να το βλεπω..Δοκιμασα ενος φιλου καρτα cosmote (οχι κοσμοκαρτα αλλά συνδεση ) και δεν το κανε... :cry::cry: Άρα μάλλον η καρτοκινητη φταιει..:confused::confused: Έχει κανεις καρτοκινητη αλλης εταιρειας?? Wind ή Vodafone? Το κανει ?? Edited January 15, 2010 by Haris1977 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 @zafou Μόλις έκανα την ίδια αλλαγή από Ν82 και είμαι ευχαριστημένος στα θέματα που αναφέρεις. Ρε παιδιά επειδή είμαι νέος στα WM, αναβάθμιση στη ROM από τη Samsung δε γίνεται; Πρέπει να ακολουθήσω τους οδηγούς με Octans και τις Rom που βρίσκω; Εμένα έχει επάνω PDA: I8000NXXIJ3 CSC: I8000EURIJ5 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Ι8000ΧΧIJ1 είναι πολύ παλιά; Θα δω σημαντική διαφορά αν το αναβαθμίσω; Μέχρι στιγμής μόνο μέσω του octans μπορείς να αλλάξεις την rom της συσκευής σου. Εγώ το αναβάθμισα μια μέρα μετά την αγορά της συσκευής, οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν είναι καλύτερη, αλλά απο ότι λένε όλοι αξίζει τον κόπο. Πάντως μέχρι στιγμής δεν μου έχει κολήσει ποτέ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Πρέπει να βάλεις μια τρίτη εφαρμογή όπως το spb wireless monitor για να μετράς!!! ;) Μου δινετε ενα λινκ για να κατεβασω κ να εγκαταστησω ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο κινητο το Spb wireless monitor??? αν δε γινεται απο εδω μεσω pm ! (δεν εχω το pc μου αυτες τις μερες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Προβλημα δεν ειναι απλά δεν θελω να το βλεπω..Δοκιμασα ενος φιλου καρτα cosmote (οχι κοσμοκαρτα αλλά συνδεση ) και δεν το κανε... :cry::cry: Άρα μάλλον η καρτοκινητη φταιει..:confused::confused: Έχει κανεις καρτοκινητη αλλης εταιρειας?? Wind ή Vodafone? Το κανει ?? Ολοι cosmote εχετε?:lol::lol: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 @zafou Μόλις έκανα την ίδια αλλαγή από Ν82 και είμαι ευχαριστημένος στα θέματα που αναφέρεις. Ρε παιδιά επειδή είμαι νέος στα WM, αναβάθμιση στη ROM από τη Samsung δε γίνεται; Πρέπει να ακολουθήσω τους οδηγούς με Octans και τις Rom που βρίσκω; Εμένα έχει επάνω PDA: I8000NXXIJ3 CSC: I8000EURIJ5 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Ι8000ΧΧIJ1 είναι πολύ παλιά; Θα δω σημαντική διαφορά αν το αναβαθμίσω; Η Α1 ROM έχει μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα και σε πληθώρα θυρμίσεων σε σχέση με αυτήν που έχεις. Επίσης είμαι βελτιωμένη και το scroll της οθόνης. Αξίζει 100% η αναβάθμηση και είναι πολύ εύκολη. Για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ : http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=13152 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Προβλημα δεν ειναι απλά δεν θελω να το βλεπω..Δοκιμασα ενος φιλου καρτα cosmote (οχι κοσμοκαρτα αλλά συνδεση ) και δεν το κανε... :cry::cry: Άρα μάλλον η καρτοκινητη φταιει..:confused::confused: Έχει κανεις καρτοκινητη αλλης εταιρειας?? Wind ή Vodafone? Το κανει ?? Μόνο σε Cosmote το κάνει. Παιδιά καλημέρα. Διάβασα αρκετές σελίδες για το omnia ii και οι αλήθεια είναι ότι μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες. Παρόλα αυτά θα ήθελα να σας κάνω μια πιο γενική ερώτηση. Είμαι κάτοχος του Ν82 και σκέφτομαι να το αλλάξω με το omnia 2. Από το Ν82 είμαι ευχαριστημένος αλλά απογοητευμένος από την NOKIA και σαν service αλλά και με την ****κία που είχαν κάνει με το sar της συσκευής. Τέλος πάντων. Στο omnia ζητάω - εξίσου καλή φωτογραφική και βίντεο με του Ν82 αν όχι καλύτερη - εξίσου καλό GPS με του Ν82 αν όχι καλύτερο - γρήγορο και εύχρηστο λειτουργικό - την δυνατότητα να προσθέτω διαφορες εφαρμογες και την ευκολία του να παραμετροποιώ το τηλέφωνο χωρίς πολλούς περιορισμούς - πιο χαμηλό sar από του Ν82 Αξίζει λοιπόν η αλλαγή ή όχι? Καλώς ήρθες. Τέτοιες συζητήσεις επιτρέπονται αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkarjr Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Ωραία, διάβασα με προσοχή τα λινκ στο modaco και τους οδηγούς. Εύκολο είναι. Από ότι καταλαβαίνω, για να είμαι 100% σίγουρος πρέπει να φλασάρω μόνο τα PDA και να αφήσω τα CSC, eboot και Phone. Το eboot είναι το επικίνδυνο, το CSC κρατάει το παλιό και το Phone μόνο αν υπάρχουν προβλήματα σε GPS και radio μπαίνει και μετά. Σωστά τα λέω; Όταν τελειώσει η διαδικασία θα έχω κρατήσει το Shell της Samsung με τα ελληνικά και τα widgets και τα σχετικά με τις τρεις επιφάνειες εργασίας; Edited January 15, 2010 by efkarjr Παράθεση Η Γνώση Ανοίκει Στον Κόσμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 υπαρχει τροπος να σερφαρεις στο νετ με το κινητο πλαγιαστα με τον internet explorer??αν ναι πως? για τον οπερα απλα γυριζεις το κινητο πλαγια κ προσαρμοζεται μονο του.αλλλα δε μαρεσει καθολου ο οπερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts