Jump to content

[Symbian^1 & ^3] Nokia's Store

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νέα έκδοση store

πληροφορίες εδώ......

http://betalabs.nokia.com/apps/store-qml-client

Την περασα μολις τωρα , αλλα εξακολουθει να αργει πολυ στο ανοιγμα :(

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

• Απαντήσεις 635
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα σε ολους! εχω παρατηρησει εδω και 2 μερες το nokia store μου βγαζει προβλημα! ενω ανοιγει κανονικα η αρχικη του οθονη και οι κατηγοριες, οταν παω να ανοιξω μια εφαρμογη για να δω τις πληροφοριες της μου λεει "Παρουσιαστηκε προβλημα με το ανοιγμα της σελιδας. ισως να χαθηκε η συνδεση η το δικτυο να ειναι αργο. ελεγξτε τη συνδεση σας η δοκιμαστε αργοτερα". η συνδεση ειναι κομπλε και με wifi κ με data plan! εχει κανενας αλλος παρομοιο προβλημα?
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

καλησπερα σε ολους! εχω παρατηρησει εδω και 2 μερες το nokia store μου βγαζει προβλημα! ενω ανοιγει κανονικα η αρχικη του οθονη και οι κατηγοριες, οταν παω να ανοιξω μια εφαρμογη για να δω τις πληροφοριες της μου λεει "Παρουσιαστηκε προβλημα με το ανοιγμα της σελιδας. ισως να χαθηκε η συνδεση η το δικτυο να ειναι αργο. ελεγξτε τη συνδεση σας η δοκιμαστε αργοτερα". η συνδεση ειναι κομπλε και με wifi κ με data plan! εχει κανενας αλλος παρομοιο προβλημα?

Είσαι logged in? Όταν πατήσεις ΟΚ, πήγαινε στο account και δες αν σου έχει sign in!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

:)

εβαλα τις νεες qt 4.8 και το μαγαζι δεν φορτωνει καθολου. καμια λυση?

ρώτα πρώτα αγόρι μου πριν κάνεις κάτι:cool: υπάρχει ακόμα ασυμβατότητα μεταξύ 4.8 και store, για λύσεις στα γνωστά μέρη-μαγαζιά...

his is not a final release so do note that this may ruin your qt apps, I am posting this just for experimental usage. If this version ruins your qt apps, just install the previous version that is v4.7.4..

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:)

ρώτα πρώτα αγόρι μου πριν κάνεις κάτι:cool: υπάρχει ακόμα ασυμβατότητα μεταξύ 4.8 και store, για λύσεις στα γνωστά μέρη-μαγαζιά...

his is not a final release so do note that this may ruin your qt apps, I am posting this just for experimental usage. If this version ruins your qt apps, just install the previous version that is v4.7.4..

downgrade και ο θεος βοηθος

Διάβασα ότι ανέβηκε το όριο κατεβάσματος των πληρωμένων εφαρμογών από 5 σε 10 φορές.

Σχετικό link.

και άλλο update σήμερα, το 3.18.036

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• 2 weeks later...
γεια σας...ρε παιδια δεν μπορω να μπω στο ovi store απο τη συσκευη μου. Ειναι προβλημα της υπηρεσιας,ή συμβαινει και σε αλλους αυτο;

γεια σας...ρε παιδια δεν μπορω να μπω στο ovi store απο τη συσκευη μου. Ειναι προβλημα της υπηρεσιας,συμβαινει και σε αλλους αυτο;

Εγω μετα απο φορματ παω να βαλω το ovi store και μου λεει συνεχεια οτι δεν μπορει να γινει εγκατασταση. Δεν ξερω τι φταιει.

γεια σας...ρε παιδια δεν μπορω να μπω στο ovi store απο τη συσκευη μου. Ειναι προβλημα της υπηρεσιας,συμβαινει και σε αλλους αυτο;

Σε μένα αυτή τη στιγμή μπαίνει κανονικά... Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση στη συσκευή.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε να βάλεις το nokia store από nokia beta labs

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Το έκανες hard format ε; Το παθαίνει αυτό!

Έγώ το κατάφερα κάνοντας ξανά hard format και μετά απ' ευθείας ένα soft format και από εκεί και μετά και το κατάστημα nokia μπόρεσα να βάλω αλλά και άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το smart installer (π.χ ημερολόγιο) που δεν μπορούσα να εγκαταστήσω!

Εδω και καιρό έχω το ίδιο πρόβλημα...

Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει.Δοκίμασα τα πάντα...

Ακόμα με μετά το hard reset δεν έγινε τίποτε...

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Όπως ανέφερα και πιο πάνω μετά το hard reset κάντο και soft format μόνο έτσι σε εμένα λύθηκε!!Με το Hard reset αποκτάει αυτά τα προβλήματα!! Edited by cocu

Μήπως δεν έχεις πρόσβαση στο internet?

Δώσε λιγο πιο αναλυτικά τι (και κυρίως πως) προσπαθείς να κάνεις.

Εγω μετα απο φορματ παω να βαλω το ovi store και μου λεει συνεχεια οτι δεν μπορει να γινει εγκατασταση. Δεν ξερω τι φταιει.

Έκδοση λειτουργικού?

Έκδοση λειτουργικού?

Εχω βαλει την belle The one v1.10.0. Παντως εχω ξανακανει πιο παλια format αλλα δεν ειχα προβλημα με το store.

Ακολούθησες αυτά που σου είπα πιό επάνω;;Με το Hard format χάνονται από την c σημαντικά αρχεία όπως το qt και το smart installer που μόνο μετά με soft format θα επανέλθουν!!

Μήπως δεν έχεις πρόσβαση στο internet?

Δώσε λιγο πιο αναλυτικά τι (και κυρίως πως) προσπαθείς να κάνεις.

προσπαθω μεσω wifi (συνδεση κανονικα),αρχικα με βγαζει στο http://mobile nokia mobi/movi/page,EYROPE/GR/el/ και παει λεγοντας...επομενη κινηση, μεταβαση στο καταστημα nokia story.ovi.mob και απο κει βγαζει εικονιδιο πανω αριστ. συνδεση μη διαθεσιμη... και μη διαθεσιμη σελιδα καποια λυση???

ευχαριστω

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα την σύνδεση wlan σου! Μενού-ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-ρυθμίσεις-προορισμοί-διαδίκτυο!Προσπαθεί να συνδεθει με άλλη συνδεση γι'αυτό και στο βγάζει το μην.!

Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα την σύνδεση wlan σου! Μενού-ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-ρυθμίσεις-προορισμοί-διαδίκτυο!Προσπαθεί να συνδεθει με άλλη συνδεση γι'αυτό και στο βγάζει το μην.!

Ετσι οπως το γραφεις ειναι και σε μενα, παρ` ολα αυτα ομως δεν μπαινει ΜΟΝΟ στο καταστημα νοκια.

Πιστευω οτι επειδη εμπαινα απο το web του παροχου που ομως το κατηργησα (και απο τους προορισμους), κατι θα εχει υπαρχει σε καποια ρυθμιση που δεν γνωριζω να αλλαξω. Παραλληλα σε ολες τις αλλες σελιδες μπορω και μπαινω κανονικα.

Εχω βαλει την belle The one v1.10.0. Παντως εχω ξανακανει πιο παλια format αλλα δεν ειχα προβλημα με το store.

sorry άλλα belle δεν έχω.

Μπορεί να έχει πρόβλημα η έκδοση.

προσπαθω μεσω wifi (συνδεση κανονικα),αρχικα με βγαζει στο http://mobile nokia mobi/movi/page,EYROPE/GR/el/ και παει λεγοντας...επομενη κινηση, μεταβαση στο καταστημα nokia story.ovi.mob και απο κει βγαζει εικονιδιο πανω αριστ. συνδεση μη διαθεσιμη... και μη διαθεσιμη σελιδα καποια λυση???

ευχαριστω

:wacko: Δεν καταλαβαίνω έτσι που το έγραψες. :wacko:

Εικονίδιο καταστήματος δεν έχεις?

Τέλος πάντων, από τον Ιστό ( οχι opera ή αλλο browser ) άνοιξε το store.ovi.com

Αν έχεις κατάστημα θα το φορτώσει αυτόματα. Αν δεν έχεις θα σου βγάλει επιλογή για εγκατάσταση.

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση.

:wacko: Δεν καταλαβαίνω έτσι που το έγραψες. :wacko:

Εικονίδιο καταστήματος δεν έχεις?

Τέλος πάντων, από τον Ιστό ( οχι opera ή αλλο browser ) άνοιξε το store.ovi.com

Αν έχεις κατάστημα θα το φορτώσει αυτόματα. Αν δεν έχεις θα σου βγάλει επιλογή για εγκατάσταση.

Ισως ηταν παραληψη μου που δεν αναφερθηκε , αλλα θεωρησα αυτονοητο οτι εχω εικονιδιο καταστηματος.

Παρ` ολα αυτα ομως, εκανα διαγραφη το αρχειο του ovi απο τη συσκευη, και το ξαναεγκατεστησα απο beta labs (18.4MB) μα και παλι δεν ανοιγει με τιποτα.

Ισως ηταν παραληψη μου που δεν αναφερθηκε , αλλα θεωρησα αυτονοητο οτι εχω εικονιδιο καταστηματος.

Παρ` ολα αυτα ομως, εκανα διαγραφη το αρχειο του ovi απο τη συσκευη, και το ξαναεγκατεστησα απο beta labs (18.4MB) μα και παλι δεν ανοιγει με τιποτα.

ΑΚΥΡΟ...πλεον το προβλημα λυθηκε με αλλαγη σημειου προσβαση, απο "διαδυκτιο" σε καποιο σημ. προσ. που ειχα δημηουργησει παλιοτερα.

ευχαριστω τους φιλους για τη βοηθεια.