LAGGI Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 γεια σας...ρε παιδια δεν μπορω να μπω στο ovi store απο τη συσκευη μου. Ειναι προβλημα της υπηρεσιας,συμβαινει και σε αλλους αυτο; Εδω και καιρό έχω το ίδιο πρόβλημα... Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει.Δοκίμασα τα πάντα... Ακόμα με μετά το hard reset δεν έγινε τίποτε... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Όπως ανέφερα και πιο πάνω μετά το hard reset κάντο και soft format μόνο έτσι σε εμένα λύθηκε!!Με το Hard reset αποκτάει αυτά τα προβλήματα!! Edited November 20, 2011 by cocu Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 γεια σας...ρε παιδια δεν μπορω να μπω στο ovi store απο τη συσκευη μου. Ειναι προβλημα της υπηρεσιας,συμβαινει και σε αλλους αυτο; Μήπως δεν έχεις πρόσβαση στο internet? Δώσε λιγο πιο αναλυτικά τι (και κυρίως πως) προσπαθείς να κάνεις. Εγω μετα απο φορματ παω να βαλω το ovi store και μου λεει συνεχεια οτι δεν μπορει να γινει εγκατασταση. Δεν ξερω τι φταιει. Έκδοση λειτουργικού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Έκδοση λειτουργικού? Εχω βαλει την belle The one v1.10.0. Παντως εχω ξανακανει πιο παλια format αλλα δεν ειχα προβλημα με το store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ακολούθησες αυτά που σου είπα πιό επάνω;;Με το Hard format χάνονται από την c σημαντικά αρχεία όπως το qt και το smart installer που μόνο μετά με soft format θα επανέλθουν!! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Μήπως δεν έχεις πρόσβαση στο internet? Δώσε λιγο πιο αναλυτικά τι (και κυρίως πως) προσπαθείς να κάνεις. προσπαθω μεσω wifi (συνδεση κανονικα),αρχικα με βγαζει στο http://mobile nokia mobi/movi/page,EYROPE/GR/el/ και παει λεγοντας...επομενη κινηση, μεταβαση στο καταστημα nokia story.ovi.mob και απο κει βγαζει εικονιδιο πανω αριστ. συνδεση μη διαθεσιμη... και μη διαθεσιμη σελιδα καποια λυση??? ευχαριστω Edited November 20, 2011 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα την σύνδεση wlan σου! Μενού-ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-ρυθμίσεις-προορισμοί-διαδίκτυο!Προσπαθεί να συνδεθει με άλλη συνδεση γι'αυτό και στο βγάζει το μην.! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα την σύνδεση wlan σου! Μενού-ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-ρυθμίσεις-προορισμοί-διαδίκτυο!Προσπαθεί να συνδεθει με άλλη συνδεση γι'αυτό και στο βγάζει το μην.! Ετσι οπως το γραφεις ειναι και σε μενα, παρ` ολα αυτα ομως δεν μπαινει ΜΟΝΟ στο καταστημα νοκια. Πιστευω οτι επειδη εμπαινα απο το web του παροχου που ομως το κατηργησα (και απο τους προορισμους), κατι θα εχει υπαρχει σε καποια ρυθμιση που δεν γνωριζω να αλλαξω. Παραλληλα σε ολες τις αλλες σελιδες μπορω και μπαινω κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Εχω βαλει την belle The one v1.10.0. Παντως εχω ξανακανει πιο παλια format αλλα δεν ειχα προβλημα με το store. sorry άλλα belle δεν έχω. Μπορεί να έχει πρόβλημα η έκδοση. προσπαθω μεσω wifi (συνδεση κανονικα),αρχικα με βγαζει στο http://mobile nokia mobi/movi/page,EYROPE/GR/el/ και παει λεγοντας...επομενη κινηση, μεταβαση στο καταστημα nokia story.ovi.mob και απο κει βγαζει εικονιδιο πανω αριστ. συνδεση μη διαθεσιμη... και μη διαθεσιμη σελιδα καποια λυση??? ευχαριστω :wacko: Δεν καταλαβαίνω έτσι που το έγραψες. :wacko: Εικονίδιο καταστήματος δεν έχεις? Τέλος πάντων, από τον Ιστό ( οχι opera ή αλλο browser ) άνοιξε το store.ovi.com Αν έχεις κατάστημα θα το φορτώσει αυτόματα. Αν δεν έχεις θα σου βγάλει επιλογή για εγκατάσταση. Edited November 21, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 :wacko: Δεν καταλαβαίνω έτσι που το έγραψες. :wacko: Εικονίδιο καταστήματος δεν έχεις? Τέλος πάντων, από τον Ιστό ( οχι opera ή αλλο browser ) άνοιξε το store.ovi.com Αν έχεις κατάστημα θα το φορτώσει αυτόματα. Αν δεν έχεις θα σου βγάλει επιλογή για εγκατάσταση. Ισως ηταν παραληψη μου που δεν αναφερθηκε , αλλα θεωρησα αυτονοητο οτι εχω εικονιδιο καταστηματος. Παρ` ολα αυτα ομως, εκανα διαγραφη το αρχειο του ovi απο τη συσκευη, και το ξαναεγκατεστησα απο beta labs (18.4MB) μα και παλι δεν ανοιγει με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ισως ηταν παραληψη μου που δεν αναφερθηκε , αλλα θεωρησα αυτονοητο οτι εχω εικονιδιο καταστηματος. Παρ` ολα αυτα ομως, εκανα διαγραφη το αρχειο του ovi απο τη συσκευη, και το ξαναεγκατεστησα απο beta labs (18.4MB) μα και παλι δεν ανοιγει με τιποτα. ΑΚΥΡΟ...πλεον το προβλημα λυθηκε με αλλαγη σημειου προσβαση, απο "διαδυκτιο" σε καποιο σημ. προσ. που ειχα δημηουργησει παλιοτερα. ευχαριστω τους φιλους για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 sorry άλλα belle δεν έχω. Μπορεί να έχει πρόβλημα η έκδοση. Αυτο πρεπει να ηταν το προβλημα, με αλλη εκδοση ξαναπαιζει το store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Βρε παιδια δεν ξερω εαν σας ετυχε εσας!!Ειχα αγορασει μεσω του κινητου ενα θεμα 2.43e Αλλαξα belle και τωρα μου ξαναζηταει να πληρωσω παλι!!Τι γινετε με αυτους εκει στο store; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Βρε παιδια δεν ξερω εαν σας ετυχε εσας!!Ειχα αγορασει μεσω του κινητου ενα θεμα 2.43e Αλλαξα belle και τωρα μου ξαναζηταει να πληρωσω παλι!!Τι γινετε με αυτους εκει στο store; Login με τον λογαριασμό σου έκανες? Αν έχεις κάνει και πάλι σου ζητά να πληρώσεις είναι γιατί κατέβασες την εφαρμογή/θεμα κλπ πάνω από 10 φορές. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξαναπληρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Login με τον λογαριασμό σου έκανες? Αν έχεις κάνει και πάλι σου ζητά να πληρώσεις είναι γιατί κατέβασες την εφαρμογή/θεμα κλπ πάνω από 10 φορές. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξαναπληρώσεις. Mαλλον επειδη την εχω κατεβασει πολλες φορες!!Ναι αλλα αυτο δεν το καταλαβαινω.Δεν την εχω πληρωσει ρε παιδια!!:mad: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ναι την έχεις πληρώσει. Αλλά για φαντάσου ότι το όριο πριν ήταν 3 φορές, μετά έγινε 5 και τώρα τελευταία το έκανε 10. Και βάζει όριο γιατί, μπορείς να κάνεις login με το λογαριασμό σου σε οποιοδήποτε κινητό nokia και να κατεβάσεις την πληρωμένη εφαρμογή σου και στους κολλητούς σου. Εγώ τελευταία κάνω άλλο κολπάκι. Με το που κατεβάζω κάτι και αρχίζει η εγκατάσταση πηγαίνω στο E: με το file manager και κάνω copy το sis σε στο F:. Έτσι κρατάω τα αρχεία μου και δεν μου χρεώνει κατεβάσματα. Το κακό είναι ότι τα αρχεία αυτά είναι μόνο για το κινητό σου και για κανένα άλλο (τα κλειδώνει δηλ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Καλημέρα! Απορία: Στο Nokia Store, δε μου βγάζει επιλογή για χρέωση του λογαριασμού της εταιρείας κινητής, όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογή που χρειάζεται την καταβολή χρηματικού ποσού. Q καρτοκινητό έχω. Τι φταίει; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Καλημέρα! Απορία: Στο Nokia Store, δε μου βγάζει επιλογή για χρέωση του λογαριασμού της εταιρείας κινητής, όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογή που χρειάζεται την καταβολή χρηματικού ποσού. Q καρτοκινητό έχω. Τι φταίει; :confused: Πιθανές εξηγήσεις είναι : - να μην έχει συμφωνία με την Q για τις χρεώσεις. - να μη δουλεύει επειδή είναι καρτοκινητό. - το ποσό ξεπερνάει τα 4 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Πιθανές εξηγήσεις είναι : - να μην έχει συμφωνία με την Q για τις χρεώσεις. - να μη δουλεύει επειδή είναι καρτοκινητό. - το ποσό ξεπερνάει τα 4 ευρώ. Κατ' αρχάς, σ' ευχαριστώ που απάντησες!!! :) Το 3 δεν ισχύει, γιατί οι εφαρμογές που έχω προσπαθήσει να " αγοράσω " ήταν μέχρι 3 ή 3,5 ευρώ.. Άρα, με πλάγιο τρόπο, σου λένε να πάρεις συμβόλαιο και επιπλέον με κάποιον από τους μεγάλους παρόχους... Πόσο μου αρέσει το μάρκετινγκ.... :X Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 νέα έκδοση store v3.20.044 στο betalabs Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Θέλω να αγοράσω ένα θέμα. Μου λέει στον υπολογιστή στο site του nokia store ότι δεν είναι δυνατή η λήψη του παρά μόνο με αποστολή sms στο κινητό. Γίνεται με κάποιο τρόπο να το έχω στον υπολογιστή ή όχι? Επίσης γίνεται πληρωμή με paypal ? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Ποια εγκατεστημενα αρχεια πρεπει να σβησω για να σβηστει το Nokia Store ? Γιατι ξαφνικα παταω να το ανοιξω και δεν ανοιγει.. :( nokiastoreclient , Nokia Store Installer εσβησα , ρεσταρτ , εβαλα ξανα την καινουρια εκδοση και παλι τα ιδια.. edit: Ok λειτουργει τωρα :) edit 2 : πάλι τα ίδια δεν δουλεύει. Πατάω να ανοίξει ,βγάζει το μικρό εικονίδιο ότι τρέχει και τίποτα. Μετά Από λίγο το εικονίδιο φεύγει. Κάποια βοήθεια ? Edited December 10, 2011 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Παιδες υπαρχει καποιος τροπος να αναβαθμιζονται οι εφαρμογες αυτοματα? Οπως πχ στο apple store σου εβγαζε τι αναβαθμισεις υπηρχαν και τις εκανες και τελειωνες. Ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ότι έχεις κατεβάσει από το ovi store αναβαθμίζεται αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Εϊχα κατεβάσει το phone restart όταν ήταν δωρεάν αρχικά και τώρα κοστίζει 1.23e. Μου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμιση, του λέω να την κάνει, αλλά μετά κοιτώντας το μητρώο της εφαρμογής μου δείχνει ότι είναι ακόμα η προηγούμενη.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts