mirrorofsorrow Δημ. December 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Μάλλον υπερφόρτωση. Εγώ μπήκα κανονικά αλλά δείχνει να δυσκολεύεται να φορτώσει σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 εμενα ρε παιδια δε μου κανει εγκατασταση τιποτα, ουτα απο το suite ουτα απο το ovi store,μου βγαζει σφαλμα!!ξερει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Κάποιος χρήστης είχε το ίδιο πρόβλημα και του λύθηκε μόνο με φλασάρισμα της συσκευής με το phoenix. Ξαναπερνάς το firmware από πάνω.Εννοείται ότι κρατάς backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Κάποιος χρήστης είχε το ίδιο πρόβλημα και του λύθηκε μόνο με φλασάρισμα της συσκευής με το phoenix. Ξαναπερνάς το firmware από πάνω.Εννοείται ότι κρατάς backup. μα εγω δεν εχω κανει τιποτα,οπως το πηρα ειναι!!!! ολα οκ, με ενα restart εστρωσε!!!! Edited December 10, 2010 by tzouvar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 την εχω καταβρει με το ovistore. εκανα καμια 20αρια downloads χτες! το μονο που δε μαρεσει ειναι o χαμος που γινεται με τα ατελειωτα utilities. θα ηθελα sorting εκει να μην χανουμε την μπαλα. επισης μπορει να μου πει καποιος τα ρινγκτονες που κατεβαζουμε που πανε και αποθηκευονται γιατι δε τα βρισκω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_77 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Kαλημέρα σε όλους παιδιά. Είμαι κάτοχος εδώ και ένα χρόνο περίπου του Ν97mini. To τηλ. είναι εξαιρετικό. Χθες όμως κατέβασα το spb tv από οvi store,για να βλέπω τηλεόραση, το έτρεξα. Όλα καλά. Μετά από λίγο πάω στις Εφαρμογές για να διαβάσω ένα e-book που έχω κατεβάσει και συνειδητοποιώ ότι όλα τα εικονίδια εφαρμογών, συντομέυσεων κτλ που έχω κατεβάσει από το ovi ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Mπαίνω στο οvi και επειδή ήδη τα έχω κάνει download, δεν μου επιτρέπει να τα κάνω λήψη ξανά , σαν να είναι ακόμα στο κινητό. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 12, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Κάνε μια επανεκκίνηση στην συσκευή σου μήπως και έφαγε κάποιο κόλλημα. Στην διαχείριση αρχείων υπάρχουν οι εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_77 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Aν εννοείς, τη διαχείριση εφαρμογών, που έχει στις Ρυθμίσεις, η απάντηση είναι όχι δυστυχώς. Καμιά ιδέα; το ακόμη χειρότερο είναι ότι δε βρίσκω ούτε τις φωτογραφίες μου, ούτε τους ήχουε μου ... Βοήθειααα!!! Edited December 12, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 το ακόμη χειρότερο είναι ότι δε βρίσκω ούτε τις φωτογραφίες μου, ούτε τους ήχουε μου ... Βοήθειααα!!! εκανες επανεκκινηση του κινητου? τι εγινε τελικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 12, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Τότε έχεις πρόβλημα στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Παιδιαμ πορειτε να μου πειτε παρακαλω πως διαγραφονται οι εφαρμογες απο το OVI αφου δεν υπαρχει επιλογη για καταργηση, ακομα και οταν δεν μπορουμε να την βρουμε απο το κινητο? Στο δικο μας απλα δεν υπαρχουν ουτε στην απεγκατασταση εφαρμογων μεσα παο το μενου ρυθμισεις... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Παιδια γιατι δεν μου ερχονται με sms τα links των εφαρμογων που επιλεγω? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Μήπως επιλέγεις τις εφαρμογές από τον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Μήπως επιλέγεις τις εφαρμογές από τον υπολογιστή; ναι απο εκει ...και το αλλο που ρωτησε το παιδι για την απεγκατασταση? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 την εχω καταβρει με το ovistore. εκανα καμια 20αρια downloads χτες! το μονο που δε μαρεσει ειναι o χαμος που γινεται με τα ατελειωτα utilities. θα ηθελα sorting εκει να μην χανουμε την μπαλα. επισης μπορει να μου πει καποιος τα ρινγκτονες που κατεβαζουμε που πανε και αποθηκευονται γιατι δε τα βρισκω! εχεις δοκιμασει να απεγκαταστησεις καποια απο τις εφαρμογες αυτες? ολα καλα? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Εγώ ότι έχω περάσει από το ovi store το βλέπω κανονικά και το κάνω απεγκατάσταση από την διαχείριση ή το κεντρικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 οχι ακομα δεν εχω κανει καμια απεγκατασταση. με τοση μνημη δε χρειαζεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 ρε παιδια, πως γινεται να κατεβασω μια εφαρμογη στον υπολογιστη και οχι να τη στειλω στο κινητο μεσω μηνυματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 ρε παιδια..μια ερωτηση..ισως χαζη...οταν μπαινεις στην ιστοσελιδα του ovi και θελεις να εγκαταστησεις καποιο προγραμμα..σου βγαζει και το μυν. ¨αποστολη σε κινητο¨τι ειναι ποιο καλυτερο..να χρησιμοποιησεις αυτην την επιλογη....η να κανεις την εγκατασταση μεσω pc απευθειας στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Δεν γίνεται να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και να το περάσεις στο κινητό σου. Μπορείς μόνο να το στείλεις μέσω μηνύματος ή να το κατεβάσεις και να το κάνεις εγκατάσταση κατευθείαν στο κινητό σου. Προτείνω τον δεύτερο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Δεν γίνεται να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και να το περάσεις στο κινητό σου. Μπορείς μόνο να το στείλεις μέσω μηνύματος ή να το κατεβάσεις και να το κάνεις εγκατάσταση κατευθείαν στο κινητό σου. Προτείνω τον δεύτερο τρόπο. κανονικα δεν γινεται αλλα υπαρχει τροπος... Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Εννοείς κατευθείαν από το ovi store να κατεβάσουμε το αρχείο εγκατάστασης στον υπολογιστή μας ή να το κατεβάσουμε από γνωστά μέρη με symbian εφαρμογές; Αν είναι το πρώτο, πες μας τον τρόπο που έχεις βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) Γιώργο γίνεται. Διαλέγουμε ότι θέλουμε να κατεβάσουμε,πηγαίνουμε στην διεύθυνση,σβήνουμε ότι υπάρχει,αν υπάρχει,μέχρι τα νούμερα που φαίνονται,και στην συνέχεια προσθέτουμε:/download,enter και κατεβαίνει.:) http://img262.imageshack.us/img262/4926/115zm.th.jpg http://img219.imageshack.us/img219/6122/116ki.th.jpg http://img151.imageshack.us/img151/572/117jpgh.th.jpg Edited December 17, 2010 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Γιώργο γίνεται. Διαλέγουμε ότι θέλουμε να κατεβάσουμε,πηγαίνουμε στην διεύθυνση,σβήνουμε ότι υπάρχει,αν υπάρχει,μέχρι τα νούμερα που φαίνονται,και στην συνέχεια προσθέτουμε:/download,enter και κατεβαίνει.:) http://img262.imageshack.us/img262/4926/115zm.th.jpg http://img219.imageshack.us/img219/6122/116ki.th.jpg http://img151.imageshack.us/img151/572/117jpgh.th.jpg εκτος απο αυτο διαβασε και αυτο. ειναι αυτο που χρησιμοποιω εγω. Μια φορα το κανεις και μετα σου βγαζει για παντα την επιλογη χωρις να κανεις mod το link. Επρεπε να υπαρχει εξαρχης αλλ τλπ. O καθενας μας θελει αν εχει τα αρχεια εγκαταστασης στον υπολογιστη. http://userscripts.org/scripts/show/90996 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 ρε παιδια, πως γινεται να κατεβασω μια εφαρμογη στον υπολογιστη και οχι να τη στειλω στο κινητο μεσω μηνυματος; Με απλό τρόπο δεν μπορείς.. Υπάρχουν όμως κάποια trick έτσι ώστε να νομίζει το OVi Store οτι είσαι μέσω του browser του κινητού και να σου εμφανίζει την επιλογή Download (δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα..) Με ένα search στο google θα το βρείς πιστεύω ;) Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts