gesamfunai Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 to Ovi maps ειναι free στο C6? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Εγώ το έβγαλα και έβαλα το pc suite 7.1... στο ovi δεν υπάρχει η δυνατότητα ειδοποίησης για τις κλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 to Ovi maps ειναι free στο C6? Φυσικά. (10 chars) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 ευχαριστω man Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Εγώ το έβγαλα και έβαλα το pc suite 7.1... στο ovi δεν υπάρχει η δυνατότητα ειδοποίησης για τις κλήσεις... Μάλλον για το Ovi Suite λές.. Γιατί το θέμα εδώ είναι για το Ovi Store :happy: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 (edited) In-Depth look at Ovi Store 2.0 on Nokia N8 and Symbian^3 Devices http://dailymobile.se/2010/09/22/in-depth-look-at-ovi-store-2-0-on-nokia-n8-and-symbian3-devices/ Edited April 29, 2011 by impreza_sti Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Εχω κανει κανονικα login στο Ovi Store εδω και αρκετο καιρο αλλα αντιμετωπιζω ενα θεμα! Ενω βρισκω διαφορες εφαγμογες ή θεματα για το 5230 μου οταν μου ερχεται το μηνυμα απο το Ovi Store που μου λεει την σελιδα που πρεπει να μπω, παω στην σελιδα για να κανω ληψη και μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα "Λυπούμαστε, αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο για τη συσκευή σας: . Αναζητήστε περισσότερο περιεχόμενο στην ενότητα «Σχετικά» παρακάτω." Δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να παιζει αφου και πανω δεξια στην σελιδα του Ovi γραφει: "Το κινητό σας: Nokia 5230 (Αλλαγή)" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 γιατι δεν μου ερχονται τα μηνυματα παραλαβης του αρχειου στο κινητο οπως ζηταω σχετικα μεσα απο το OVΙ και μου εμφανιζει τη σχετικη επιλογη ? (και επιβεβαιωση αποστολης) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Να κανω μια ερωτηση αν γνωριζει και ξερει κανεις. Γιατι, απο τη στιγμη που οι εφαρμογες για s60v5 ειναι συμβατες και στο symbian 3, στο ovistore παρατηρησα οτι οι περισσοτερες εφαρμογες για συσκευες s60v5 δεν ειναι διαθεσιμες και για ο Ν8; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Εγώ έχω μια απορία που ίσως να την έχουν κι άλλοι. Εντάξει, κάποιες σοβαρές εφαρμογές έχουν στο μενού τους check for updates. Τι γίνεται με τις υπόλοιπες; Το κακό στο ovi store είναι πως δεν αναφέρεται η έκδοση της εφαρμογής (αν και αρκετές τις ξαναβλέπεις στις νέες μετά από καιρό). Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Εγώ έχω μια απορία που ίσως να την έχουν κι άλλοι. Εντάξει, κάποιες σοβαρές εφαρμογές έχουν στο μενού τους check for updates. Τι γίνεται με τις υπόλοιπες; Το κακό στο ovi store είναι πως δεν αναφέρεται η έκδοση της εφαρμογής (αν και αρκετές τις ξαναβλέπεις στις νέες μετά από καιρό). στο site του κατασκευαστη δεν φαινεται? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Από την μέρα που πήρα το Ν8 παρατηρώ ότι οι εφαρμογές που υπάρχουν μέσα στο Ovi Store για την συγκεκριμένη συσκευή, αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Σήμερα, ενώ σέρφαρα στις κατηγορίες μου έβγαλε μήνυμα ότι το κατάστημα δεν είναι διαθέσιμο, προσπαθείστε αργότερα. Και σκέφτομαι, τόσο πολύ κίνηση έχει μέχρι που βρήκα και αυτό -> 3 million apps downloaded from Ovi Store every day, 165 million Ovi users. Αμέσως ξαναμπήκα και είδα ότι το μενού ανανεώθηκε για άλλη μια φορά. Πλέον, είναι απίστευτα εύχρηστο, ταχύτατο και με την απίστευτα ευαίσθητη οθόνη του Ν8 είναι απόλαυση να το χρησιμοποιείς. Όλα αυτά ίσως κάνουν την μεγάλη διαφορά για την πορεία του Ovi Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Από την μέρα που πήρα το Ν8 παρατηρώ ότι οι εφαρμογές που υπάρχουν μέσα στο Ovi Store για την συγκεκριμένη συσκευή, αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Σήμερα, ενώ σέρφαρα στις κατηγορίες μου έβγαλε μήνυμα ότι το κατάστημα δεν είναι διαθέσιμο, προσπαθείστε αργότερα. Και σκέφτομαι, τόσο πολύ κίνηση έχει μέχρι που βρήκα και αυτό -> 3 million apps downloaded from Ovi Store every day, 165 million Ovi users. Αμέσως ξαναμπήκα και είδα ότι το μενού ανανεώθηκε για άλλη μια φορά. Πλέον, είναι απίστευτα εύχρηστο, ταχύτατο και με την απίστευτα ευαίσθητη οθόνη του Ν8 είναι απόλαυση να το χρησιμοποιείς. Όλα αυτά ίσως κάνουν την μεγάλη διαφορά για την πορεία του Ovi Store. πραγματικα πολυ καλη προσπαθεια απο τη Νοκια που υποστηριζει πολυποικιλα τις συσκευες της (ovi store,ovi maps δωρεαν,συχνα updates,βελτιωσεις λειτουργικου) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 ξερει κανεις να μου πει γιατι οταν παω να κανω εγκατασταση στο ν8 το ovi μου το κατεβαζει και οταν παω να το κανω install μου λεει αρχειο κατεστραμενο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Δοκίμασες με το ovi suite μήπως και σου δίνει αυτή την δυνατότητα; Πως έχασες το ovi suite από την συσκευή σου; Δεν το είχε προεγκατεστημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 εχει το εικονιδιο ovi μολις πατησω επανω μου λεει να το κατεβασω και να το κανω install. με παει στην σελιδα το κατεβαζω και οταν παω να το εγκαταστησω μου λεει κατεστραμενο αρχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Το δοκίμασες πολλές φορές; Δοκίμασε να κατεβάσεις το αρχείο εγκατάστασης με αυτό τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 οχι δεν γινετι τιποτα... ενω στο c7 ολα ηταν κομπλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 φιλε κανε ενα hard format....να δουμε αν θα στρωσει..... παιδια σαν να αυξήθηκαν οι εφαρμογες του ovi suite η ετσι μου φαινεται....???:lol::lol: μπηκα σημερα και επαθα σοκ......δεν τελειωνε η λιστα....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 αυτο ειναι τελειο νεο.......να το γεμιζουμε ελπιζω να εχει και πολλα παιχνιδακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airdread Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ρε παιδιά οι εφαρμαγές του ovi store είναι πραγματικά free αυτές που λένε δωρεάν ή απλά είναι trial ή shareware όπως οι προεγκαταστημένες στο τηλέφωνό μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Οι περισσότερες είναι όντως δωρεάν και πολύ λίγες σε δοκιμαστική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Καλημέρα. Τι θα πρέπει να κάνω ώστε στο OVI Store να μπορώ να επιλέξω ποια σύνδεση θα επιλέγει; Τώρα επιλέγει αυτόματα την Cosmote Internet και όχι WLAN. Ως εκ τούτου και στα κοινωνικά δίκτυα με τον ίδιο τρόπο προσπαθεί να μπει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Θα πας ρυθμίσεις - συνδεσιμότητα - ρυθμίσεις - προορισμοί - διαδίκτυο και βάλε πρώτη προτεραιότητα το wi-fi σου. Επίσης, στις ρυθμίσεις πάλι, στο αλλαγή σε wlan, επέλεξε μόνο γνωστά wlan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Αντιμετωπίζει κανείς σας πρόβλημα με το OVI Store; Δε μπορώ να μπω με τίποτα. Μου γράφει "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στην υπηρεσία". Τι μπορεί να συμβαίνει; :worry: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts