lanc3lot Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ναι :) Αλλά είναι μια ένδειξη πως κάτι κινείται στο Site τους !!!! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Πάντως το Motorola Milestone το οποίο έχει Android 2.0 κυκλοφορεί αρχές Δεκεμβρίου..Αυτό σημαίνει ή ότι θα πάρουμε νωρίτερα την αναβαθμιση στις επόμενες 2 βδομάδες ή στις 2 Δεκεμβρίου που θα διατίθεται και επίσημα το Motorola Milestone ή λίγες μέρες μετα απο αυτό...Βαρυά σε 1 μήνα στην χειρότερη..αν ξεφύγουμε απο τον μηνα όμως... Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Πάντως το Motorola Milestone το οποίο έχει Android 2.0 κυκλοφορεί αρχές Δεκεμβρίου..Αυτό σημαίνει ή ότι θα πάρουμε νωρίτερα την αναβαθμιση στις επόμενες 2 βδομάδες ή στις 2 Δεκεμβρίου που θα διατίθεται και επίσημα το Motorola Milestone ή λίγες μέρες μετα απο αυτό...Βαρυά σε 1 μήνα στην χειρότερη..αν ξεφύγουμε απο τον μηνα όμως... Και τι σχέση έχει η Motorola με την HTC??? Επίσης το Milestone (πανάθεμα τους για μετονομασία) είναι η ευρωπαϊκή έκδοση του Motorola Droid που κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες στις ΗΠΑ.... Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Και τι σχέση έχει η Motorola με την HTC??? Επίσης το Milestone (πανάθεμα τους για μετονομασία) είναι η ευρωπαϊκή έκδοση του Motorola Droid που κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες στις ΗΠΑ.... ότι φοράει μανίσιο το Android 2.0 Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 ότι φοράει μανίσιο το Android 2.0 Και επιμένω, τι σχέση έχει πότε έβγαλε η motorola android 2.0 συσκευή με το πότε θα βγάλει η HTC ? Απολύτως τίποτα. Όπως έχει πει επίσημα η HTC το έχουν το 2.0 και πάνω σε αυτό αναπτύσσουν την επόμενη έκδοση του Sense, όταν θα είναι έτοιμη θα το βγάλουν. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Και επιμένω, τι σχέση έχει πότε έβγαλε η motorola android 2.0 συσκευή με το πότε θα βγάλει η HTC ? Απολύτως τίποτα. Όπως έχει πει επίσημα η HTC το έχουν το 2.0 και πάνω σε αυτό αναπτύσσουν την επόμενη έκδοση του Sense, όταν θα είναι έτοιμη θα το βγάλουν. δίκιο έχεις...απλά λέω ότι εφόσον κυκλοφορεί android 2.0 απο την Motorola...δεν μπορώ να φανταστώ ότι η HTC....θα ήθελα να μείνει πιό πίσω....Άλλωστε η περίοδος λίγο πρίν τα Χριστούγεννα φαντάζει ιδανική. Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Άλλωστε η περίοδος λίγο πρίν τα Χριστούγεννα φαντάζει ιδανική. ...ναι, για νεες συσκευές με Android 2.0:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 και μία σχετική είδηση πριν απο ένα μήνα περίπου εδω Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Καλησπέρα μεσω hero ,εδωσα το pc για λιγες μερες για ... service! Ερωτήσεις περι media αν ξερετε! Μπηκα στο gametrailers αλλα τα videos δεν τρεχουν:( Προσπαθησα να κατεβασω ειτε mp4 ή wmv αλλα σε 3 players που τα εβαλα τζιφος! Και 2ο αν ξερετε. Ειναι εφικτο να κατεβασω αρχείο απο το rapidshare,να τα unzip κ να δω avi?Μηπως κατεβασω καμια σειρα/ταινία!παιζει να βλεπω κ subs? Thanks! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Καλησπέρα μεσω hero ,εδωσα το pc για λιγες μερες για ... service! Ερωτήσεις περι media αν ξερετε! Μπηκα στο gametrailers αλλα τα videos δεν τρεχουν:( Προσπαθησα να κατεβασω ειτε mp4 ή wmv αλλα σε 3 players που τα εβαλα τζιφος! Και 2ο αν ξερετε. Ειναι εφικτο να κατεβασω αρχείο απο το rapidshare,να τα unzip κ να δω avi?Μηπως κατεβασω καμια σειρα/ταινία!παιζει να βλεπω κ subs? Thanks! hallo ! και εγω το 1ο προβλημα εχω αλλα και θελω και το 2 ! και ακομα αλλαξα sim και χαθηκαν ολα! ρυθμισεις , πληκτρολογια , εικονιδια στο μενου...τι εγινε παιδια? (με ..magic) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 τελικά μάλλον η αντιπροσωπεία κάνει λάθος .Πότε θα εμφανιστεί επίσημα στην ελλάδα? Μήπως μας κοροϊδεύουν? απλά λέω μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGu Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Το ιδιο ακριβος προβλημα αλλα με τα βηματα που εδωσε ο φιλος πιο πανω εμενα μου δουλεψε αψογα...:up::up: Τι να πω, ίσως φταίει που βρίσκομαι Αγγλία. Θα δοκιμάσω τα ίδια βήματα και όταν θα είμαι Ελλάδα για να αποκλείσω κι αυτό το ενδεχόμενο. Μία ακόμη ερώτηση: Έχει διαφορά η φόρτιση από τη μπρίζα από αυτή μέσω USB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Μία ακόμη ερώτηση: Έχει διαφορά η φόρτιση από τη μπρίζα από αυτή μέσω USB? Η φόρτιση μέσω USB συμβάλει στην διατήρηση της απόδοσης της μπαταρίας έναντι του ταχυφορτιστή πρίζας ο οποίος την επιβαρύνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 σήμερα πρόσεξα ότι στο τηλέφωνο γράφει...εκδοση firmware 1.5 και rom 2.73.405.5 ....Επίσης δεν δουλέυει με τίποτα το syng σε windows 7...σε Vista ειναι οκ Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Άσχετο: όποιος θέλει να το δει το Hero της ελληνικής αντιπροσωπείας και να το χρησιμοποιήσει από κοντά το έχουν demo στο play247. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpol Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 παιδιά.βάζω στο htc hero τα γνωστά apn της cosmote αλλά δεν γίνεται κάτι. Στο παλιό μου κινητό έμπαινα με cosmote-gprs πχ για να δώ τα mail μου. Τι μπορεί να παίζει?Μην κράξετε έψαξα στο forum αλλα δεν βγάζω άκρη. (το πήρα απο φίλο μου που σπουδάζει στην γαλλία by the way) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigasiga Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Για αποθήκευση των επαφών από gmail, κάνετε export σε vcard. Κατεβάζετε-τρέχετε τον installer http://windows.kde.org/ και επιλέγετε το KDEpim (περιέχει το Kaddress book). Στο Kaddress book μπορείτε να κάνετε import τις επαφές σας από vcard. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 παιδιά.βάζω στο htc hero τα γνωστά apn της cosmote αλλά δεν γίνεται κάτι. Στο παλιό μου κινητό έμπαινα με cosmote-gprs πχ για να δώ τα mail μου. Τι μπορεί να παίζει?Μην κράξετε έψαξα στο forum αλλα δεν βγάζω άκρη. (το πήρα απο φίλο μου που σπουδάζει στην γαλλία by the way) εγώ πάλι δε χρειάστηκε να κάνω κάτι. με το που έβαλα τη sim μπήκε και κανονικά παντού οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω :( Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpol Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Σε ευχαριστώ δεν πειράζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 παιδιά υπάρχει καποιός τρόπος να περάσουμε το syng σε windwos 7 και να δουλέψει? Παράθεση ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Το εχει φερει και το πλαισιο , αλλα δεν το εχει προς επιδειξη , μονο κλειστα ειδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 τιμή είδες? Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Δεν ειδα τιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merlin20000 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παιδια εχω τον ηρωa εδω κι μια εβδομαδα ...τα σπαει lol.Ηθελα να ρωτησω να κανω rom update απο το site? εχω αυτην την 1.5 αλλα δε ξερω αν πρεπει κανω update απο το ξενο site της HtC η να περιμενω να εμφαιστει κατι στο ελληνικο. Εντωμεταξυ να σας πω και κατι αστειο εβαλα το ndrive απο ενα αλλο post οπου εξηγουν κατι παιδια πως γινεται, δουλευει μια χαρα αλλα καμια φορα,νομιζω οταν ειναι σε δικτυο, μου πεταει και κανα στριψτε αριστερα στο ασχετο χωρις να εχω ανοιξει καν το ndrive. την αλλη φορα κοιμομουν με τη δικια μου και ακουγεται η φωνη της ματινας απο τα voices του ndrive "στα 200 μετρα στριψτε αριστερα" :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teacake Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Το ndrive παραμένει ενεργό αν δεν επιλέκεις exit από το κεντρικό του μενού. Γι' αυτό ακούς τη φωνή. πατώντας το πλήκτρο back ή το home, το ndrive εξακολουθεί να τρέχει στο παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts